Sinds het begin van mijn stage bij Orthodontiepraktijk Wageningen voel ik mij erg welkom. Het team is vriendelijk, professioneel en altijd bereid om te helpen en uitleg te geven. Ik leer hier veel en krijg de kans om mezelf te ontwikkelen in een prettige werkomgeving. Mijn stage loopt tot juni, maar tot nu toe ben ik heel tevreden.
Voor onze jongens heb ik gekozen voor een nieuwe praktijk met 2 jonge ambitieuze orthodontisten met de nodige vlieguren. Helaas zagen we daarna wisselingen zonder dat we daar als klant op de hoogte zijn gesteld. De duur van de behandeling komt totaal niet over met het behandelplan en de uitspraken en beloftes die gedaan zijn! Op dit moment zijn we opnieuw over de maximale behandel tijd heen zoals vastgesteld is in de mailwisseling helaas. Dat maakt dat het na vele jaren uitzichtloos lijkt. En weinig tot geen terugkoppeling is. Uiteraard blijf k als ouder verantwoordelijk voor een gezonde mond hygiëne. Na een bocenbouw periode en in inmiddels BB van het Voortgezet onderwijs begint dit wel een uitdaging te worden om jullie te steunen als specialist en team in dit behandelproces.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We vinden het erg jammer om te horen dat uw ervaring niet naar wens was. Graag komen we met u in contact om te kijken hoe we dit samen kunnen oplossen. Team Orthodontiepraktijk Wageningen
Soms wel gedacht: als je niet achter de behandeling van Invisalign staat waarom verkoop je deze dan. Dus alert blijven op wat er gebeurt tijdens de behandeling. Verder wel gedreven, klantvriendelijke mensen die meedenken in oplossingen.
Ik ben blij met deze praktijk, als er iets is, hebben ze bijna altijd tijd.
Heel goed en fijn dat er geholpen wordt
Goede ervaring.
Mijn ervaring met Orthodontiepraktijk Wageningen is zeer goed. De aanpak is professioneel en helder, de medewerkers zijn efficiënt en klantvriendelijk.
Van een beugel krijg je zere tanden.
Altijd gezellig en muziek op de achtergrond voor de afleiding
Fijne sfeer Zeer klantvriendelijk
Een hele fijne ervaring met lieve en meedenkende mensen.
Fijne praktijk
Wij zijn tevreden over het verloop van de behandeling tot nu toe. Wel apart dat de tijdsindicatie die wordt gegeven (bijvoorbeeld nog een half jaar een beugel) vaak langer wordt dan eerder aangeven.
App werkt perfect. Snel duidelijk antwoord altijd vriendelijk Professioneel team
Alles prima in orde.
Fijn personeel , duidelijke behandeling.
In 2018 begon ik bij jullie. ik vind dat het moment tussen mijn buitenboordbeugel en blokjesbeugel erg lang duurde er kwam nooit echt vaart in. Mijn moeder heeft in 2021 ongeveer denk ik de orthopedist moeten pushen om de voorschrijving te schrijven zodat ik in het ziekenhuis mijn tanden kon laten trekken zodat ik dan die blokjesbeugel kon krijgen. Nu heb ik wel de blokjesbeugel maar krijg ik allemaal dingen die ik dus eigenlijk in het begin al had moeten krijgen dat zegt de orthopedist nu ook. Ik vond de mannelijke orthopedist die ik in 2018 en wat langer heb gehad niet fijn.
Je kan altijd snel terecht. Duidelijke uitleg. Aardige mensen.
tot nu toe gaat het allemaal goed, in het begin wel even tegenslagen gehad dat de beugel steeds los liet en er niet echt naar geluisterd werd, en dat is nu goed opgepakt en tot nu toe gaan we weer met goede moet naar jullie toe hopelijk is de oudste er bijna klaar mee en kan de jongste beginnen. het enige wat niet besproken was en dat was een verassing dat als slotjes los raken of na een behandeling we nog zoveel zelf moeten betalen dat is echt wel jammer,dat had wel even gemeld mogen worden
Fijn contact, duidelijk wat er staat te gebeuren. Extra afspraak is makkelijk te maken als dit nodig blijkt.
Als beugel leek word duidelijk uitgelegd en en wat en wat vervolg stappen zijn.
Ik werd serieus genomen en goed geïnformeerd, dankjewel! Veel betere ervaring dan bij mijn eigen ortho in Breda.
Floralaan 3
6707 HM Wageningen