Heeft een totaal van 74 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,7
Review overzicht
Positief sentiment98%
Klanten waarderen voortdurend de vakkennis en zorgvuldige installatie. Het team is vriendelijk en communicatief en legt het proces duidelijk uit. Werkplekken worden netjes achtergelaten en de voortgang verloopt volgens planning. De ervaringen benadrukken vaak de goede prijs-kwaliteitverhouding en betrouwbare resultaten.
Sterke punten
Deskundigheid en vakmanschap
Duidelijke communicatie en uitleg
Vriendelijk personeel en nette, vlotte installatie
Gebaseerd op 37 reviews
Keurige installatie
Twee man sterk. Keurige mensen, beleefd en werken netjes. Ook na installatie alle verpakkingsmaterialen meegenomen. Fantastische uitleg van de app na installatie van de twee accu’s. Harde werkers en werken goed samen in een gezellige onderlinge sfeer.
6 February 2026
E.
Braal
Netjes en professioneel.
Batterijen zijn netjes geplaats zoals afgesproken. Geen verrassingen en duidelijke uitleg gekregen.
4 February 2026
Xander
Hellevoetsluis
Reactie van S&S Dienstverlening
Hartelijk dank voor uw mooie review!
Fijn om te horen dat alles netjes en volgens afspraak is verlopen en dat de uitleg duidelijk was. Transparantie en kwaliteit vinden wij erg belangrijk, dus prettig dat u dit zo heeft ervaren. Wij wensen u veel plezier van uw batterijsysteem en staan uiteraard altijd voor u klaar bij vragen of ondersteuning.
Helemaal tevreden
Duidelijk uitleg en naar wens geïnstalleerd. Ik ben helemaal tevreden.
1 February 2026
Jeff
Zierikzee
Beste Jeff,
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en het vertrouwen in S&S Dienstverlening!
Fijn om te horen dat de uitleg duidelijk was en dat de installatie volledig naar wens is uitgevoerd. Daar doen we het voor. Wij wensen u veel plezier van uw installatie en staan uiteraard ook in de toekomst graag voor u klaar bij vragen of ondersteuning.
Jazzmine Gundlach S&S Dienstverlening
Prettige heren met kennis van zaken
Dienstverlening in ongekende vorm, ondanks dat de installatie niet in 1 dag klaar te krijgen was, zonder problemen een paar dagen later alles werkend opgeleverd
Thuisbatterij, Groepenkast
21 January 2026
C.
Made
Reactie van S&S Dienstverlening
Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen in S&S Dienstverlening!
Fijn om te horen dat u onze dienstverlening zo positief heeft ervaren. Soms vraagt een installatie nét wat extra tijd, maar voor ons staat het eindresultaat en een goed werkende installatie altijd voorop. Mooi dat alles naar wens is opgeleverd.
Wij wensen u veel plezier van uw installatie en staan uiteraard ook na oplevering graag voor u klaar!
Jazzmine Gundlach S&S Dienstverlening
Prima werk geleverd. Deskundige en aardige mensen
30 December 2025
Ben
Mijnsheerenland
Beste Ben,
Dank u wel voor de positieve beoordeling! Goed om te horen dat u onze deskundigheid en persoonlijke aanpak waardeert.
Jazzmine Gundlach S&S Dienstverlening
Goede service, snel en goed geregeld
Goede begeleiding voor de aankoop. Alles snel geregeld, door kundige monteur geïnstalleerd en goede uitleg bij gekregen
24 December 2025
Jasper
Delft
Beste Jasper,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u de begeleiding, installatie en uitleg als prettig en deskundig heeft ervaren. Bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf.
Uitstekend geholpen
2sessy,s zijn op professionele manier gehangen Alles netjes achter gelaten,uitstekende uitleg.
17 December 2025
Jan
Baarle nassau
Snelle service door aardige mensen
Het bestellen en plaatsen heeft in zeer kort tijdsbestek plaatsgevonden door onwijs vriendelijke mensen. Al met al een aangename ervaring
16 December 2025
Mark
Lunteren
Beste mark,
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat het bestellen en de installatie snel zijn verlopen en dat u het contact met ons team als prettig heeft ervaren. Bedankt voor het vertrouwen in ons.
S&S levert topservice!
Vanaf de goede en uitgebreide voorlichting tot aan de zeer vakbekwame installatie van de AlphaESS thuisbatterij levert dit bedrijf service van een niveau dat tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend is. Het is verademing om met mensen zaken te doen die tijdens het hele traject van aanschaf tot de installatie van de thuisbatterij actief met je meedenken en pas tevreden zijn met het opgeleverde werk als de klant dat ook is.
18 November 2025
Leo De Rooy
Numansdorp
Beste Leo,
Hartelijk dank voor deze prachtige en uitgebreide beoordeling. Wat fijn om te horen dat u onze begeleiding, vakbekwame installatie en betrokkenheid gedurende het hele traject zo heeft gewaardeerd. Uw woorden zijn voor ons een groot compliment en bevestigen waar wij als team voor staan. Dank u wel voor het vertrouwen in ons.
Jazzmine Gundlach S&S Dienstverlening
Snel, netjes en accuraat gewerkt. Goede uitleg en alles werkt
12 November 2025
Herman
Almelo
Beste Herman,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn dat alles naar wens is verlopen en goed functioneert. Bedankt voor het vertrouwen!
Prima bedrijf, topservice
Prima ervaring gehad. Echte vaklui met verstand van zaken.
5 November 2025
J.M.A.M. van Nieuwkerk
Mijdrecht
Beste John,
Hartelijk dank voor uw feedback. Mooi om te horen dat u tevreden bent over onze vakkennis en de samenwerking. Bedankt voor het vertrouwen!
Meedenkend en oplossingsgericht
Respect voor de snelle en adequate dienstverlening door S&S. In een week tijd is de bestelling en plaatsing van een Sessy thuisbatterij geregeld. De problemen die zich hebben voorgedaan tijdens de montage (een uitgevallen omvormer van de zonnepanelen en te weinig WIFI bereik) zijn vakkundig opgelost en dat tegen een scherpe prijs.
29 October 2025
Maarten
Dordrecht
Beste Maarten,
Hartelijk dank voor deze mooie en uitgebreide beoordeling. Fijn om te horen dat wij u snel hebben kunnen helpen en dat zowel de installatie als de onverwachte uitdagingen vakkundig zijn opgelost. Uw vertrouwen en waardering betekenen veel voor ons.
Jazzmine Gundlach S&S Dienstverlening
Verwent door lieve mensen met het hart op de goede plek
Aron en Sieg hebben een nette installatie van Sessy thuisbatterijen en zonnepanelen gemaakt bij mij. Blij dat ik de opdracht heb gegeven aan SNS, vakmensen die passie hebben voor hun vak en wat moois willen opleveren waar jij blij van wordt. Bedankt heren en de groetjes aan Jazzmine!
Thuisbatterij, Zonnesyteem, Groepenkast
27 October 2025
Twan
Zetten
Beste Twan,
Hartelijk dank voor deze mooie en persoonlijke beoordeling! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de installatie van de Sessy thuisbatterijen en zonnepanelen. Jouw waardering voor het vakmanschap en de passie van ons team is een groot compliment.
De groetjes terug,
Geweldige installateur
Snelle installatie....n hele duidelijke uitleg gekregen over de werking van de thuisbatterij en de app..zeer tevreden over de monteur/installateur
20 October 2025
Theo
Dordrecht
Vlotte en vakkundige opvolging offerte en plaatsing Sessy !
Door Jazzmine is snel en vakkundig advies gegeven en offerte uitgebracht. Niets was teveel.
Door Aron is de Sessy geplaats en geinstalleerd. Top gewerkt en geduldig alle functies uitgelegd.
Aanrader!!
15 October 2025
Jan
Tholen
Professionele en klantgerichte werkwijze
In ruim twee uur is mijn Sessy opgehangen, geïnstalleerd en met het netwerk verbonden. Hierbij werd rekening gehouden met mijn wensen. Top!
10 October 2025
Peter
Hellevoetsluis
Goede communicatie. Vakundig
Goede en snelle levering
7 October 2025
Stefan baumgartner
Empel
Dit bedrijf weet echt alles over thuisbatterijen, verder verloopt de communicatie en installatie soepel en snel.
Kortom een echte aanrader!
8 September 2025
Peter
Jongenotter
Netje opgehangen en helemaal turnkey opgeleverd
Alles geïnstalleerd elektrisch en op de portal. Ziet er goed uit.
21 August 2025
Boris
Velp (NB)
Hele prettige en kundige installateur
20 August 2025
René de Jong
Raamsdonk
Kundig een zeer plezierig
Prima service en plezierige dienstverlening
20 August 2025
C.
Rotterdam
Netjes en vlot geregeld!
Het hele proces van offerte tot levering is top verlopen. Binnen week een mooie Sessy batterij in gebruik genomen. Blij mee!
13 June 2025
Meta
Geldermalsen
Uitstekende service van S&S Dienstverlening!
Wij zijn ontzettend tevreden over de dienstverlening van S&S. Monteur Aron nam vooraf uitgebreid de tijd om alles rustig en helder uit te leggen — geen overhaaste verkooppraat, maar duidelijke informatie waar we echt wat aan hadden.
Vandaag is de Thuisbatterij van Sessy professioneel en netjes geïnstalleerd. Aron werkte vakkundig, dacht mee met onze situatie en liet alles keurig achter. Echt een prettige en betrouwbare vakman.
Dankzij S&S en Aron zijn we nu klaar voor een duurzamere toekomst. Een aanrader!
12 June 2025
Irene
Etten-Leur
Aardige vent, vlot en ruimt ook weer op.
24 April 2025
David
Den Bosch
De Sessy batterij is snel en prettig geïnstalleerd
De mannen van S&S zijn vriendelijk, denken vooruit over een handige inrichting van de installatie en communiceren duidelijk over stappen en bijvoorbeeld stroomonderbreking
18 April 2025
Duidelijke communicatie en uitleg
Vriendelijk personeel en nette, vlotte installatie
Heeft een totaal van 74 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,7
Over S&S Dienstverlening
Bij S&S Dienstverlening, een echt familiebedrijf, staan kwaliteit en maatwerk voorop. We zijn gespecialiseerd in duurzame energieoplossingen zoals zonnepanelen, thuisbatterijen, airconditioning en laadpalen. Wij bieden een persoonlijke service die verder gaat dan installatie alleen.