Heeft een totaal van 53 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
Positief sentiment96%
Uit de beoordelingen blijkt consequent vriendelijk en professioneel personeel, duidelijke begeleiding en betrouwbare resultaten. Klanten prijzen tijdige levering, zorgvuldige planning en hoogwaardige installaties. Persoonlijke aandacht en een flexibele aanpak komen vaak naar voren als sterke punten, wat bijdraagt aan een positieve algehele indruk. De feedback duidt op een betrouwbare dienst die klanten van eerste contact tot oplevering geruststelt.
Sterke punten
Vriendelijk personeel en duidelijke communicatie
Professioneel advies en vakmanschap
Betrouwbare service en kwaliteit
Gebaseerd op 26 reviews
Vakmensen
Hard werkende jonge man. Vriendelijk en weet wat hij doet. Vakman. Super goed geholpen in de winkel,erg goed geadviseerd. Echt een aanrader. De verkoper Jon, is een erg fijne en vakkundige verkoper.De visgraad vloer is fantastisch mooi geworden,en wij zijn er erg blij mee!
2 August 2025
Jose
Ulft
Reactie van Aanhuis.nl Doetinchem
Bedankt voor de mooie review! We wensen jullie veel plezier met de prachtige visgraad vloer en zijn blij dat jullie goed zijn geholpen.
Goede service!
Mooie winkel, goede service. Nemen de tijd. Aanrader!!
9 July 2025
Dennis
Goed bedrijf eerlijk betrouwbaar
Duidelijk goeie communicatie service top montage top ja gewoon top
1 July 2025
Lionel
Alles voldeed 100% aan de verwachtingen
Van begin tot eind was alles prima verzorgd. Afspraken werden allemaal nagekomen. De geleverde produkten voldeden voor 100% aan onze verwachtingen. De installatie van de kast op de hobby kamer is heel perfect uitgevoerd. Niets dan lof over Aanhuis.nl. Wij gaan hen zeker aanbevelen bij onze kennissen.
Kasten
23 June 2025
R.P. Slooten
Doetinchem
Ontzettend blij en tevreden met mijn nieuwe gordijnen
Ik ben ontzettend blij en tevreden met de hulp van Kelly. Doordat ze bij mij thuis kwam met diverse stalen en ze heel goed ziet wat bij elkaar past heb ik gordijnen kunnen kiezen die perfect met de rest machen.
Ik ben dan ook heel blij met haar hulp en met het eindresultaat.
Groetjes Henrike Lankveld
20 June 2025
Ilse
Lankveld
Jon Beijer is een topper.
Goed advies, goede service, top!
10 June 2025
Tineke Wenselaar
Gendringen
Top, goed geadviseerd, uitstekend geholpen
Ik zocht gordijnennvoor mijn caravan. Mooie gordijnstof gekozen en uitstekend gemaakt, alleen om aan dd goede "runnertjes" te komen was een uitdaging. Na intensief zoeken is John uiteindelijk geslaagd. Ze moesten uit Zwitserland komen. John heeft ze keurig opgehangen, wijn zijn er heel blij mee. Mijn volgende aankopen zijn zeker bij "Aanhuis" Doetinchem.
7 June 2025
Christa
Alles is prima verlopen
20 May 2025
Heleen
Keijenborg
Prettig geholpen in de winkel. Mochten de pvc mee huis nemen om te kijken hoe het thuis was. Met ons meedenken en meekijken
Met het egaliseren en leggen van het pvc ging lekker snel en vooral netjes.
8 April 2025
Gerda
Beek
Toppers
Het zijn super vriendelijke mensen! Het werk wat bij ons is afgeleverd echt top, mooi resultaat, een echte aanrader.
12 March 2025
Marcel
Silvolde
Fijne winkel . We kregen alle aandacht en er werd goed meegedacht .
Fijne winkel met prettige en deskundige mensen . Hoge kwaliteit afwerking . Zeer aan te bevelen
28 February 2025
Elly
Aalten
Hele snelle en fijne
service van offerte tot oplevering van de vloer en trapbekleding.
Erg fijne communicatie en alles liep volgens afspraak.
Daarnaast zijn wij heel erg blij met de nieuwe vloer en trapbekleding en de oplevering was nog sneller dan wij dachten.
Wij zijn alleen maar positief.
20 February 2025
M. Kuiper
Wehl
Goed advies en vakkundig uitgevoerd.
Voor de make over van onze woonkamer zijn we heel goed en fijn geholpen door Kelly en Jon.
Ze nemen de tijd voor je en denken met je mee. We zijn heel blij met het eindresultaat.
Kasten
2 February 2025
Paul
Uitstekend bedrijf
Alles werd op tijd geleverd. Goede communicatie met de eigenaar. Ze denken met je mee. Niets op aan te merken.
31 January 2025
Jan
S-Heerenberg
Prima advies en prachtige deur
Taatsdeur uitgezocht, bedrijf nam de tijd voor adviseren. Mooie deur!
Deuren
25 January 2025
Jos Sesing
Doetinchem
Goed werk geleverd, communicatie kon iets beter
Voorgesprek vriendelijk en informatief, oplevering en uitvoering goed en binnen de afgesproken tijdsspanne. Tussentijdse communicatie niet helemaal optimaal, maar had geen invloed op het resultaat. Jon 9 ( eigenaar) kwam zelfs ondanks een opgelopen klusongeval op krukken kijken naar het eindresultaat van de gelegde pvc-vloer.
Onbekend
15 January 2025
Stefanie
Heel fijn contact
Het contact met Aanhuis in Doetinchem was heel prettig.
Goede hulp en eerlijk advies in de winkel.
Altijd tijd voor een bezoekje op de werkplek, of een telefoontje bij vragen.
Deskundige mensen die vloerverwarming en vloer leggen.
Het ziet er prachtig uit. Blij mee!
16 December 2024
Theo
Vernieuwend Advies, Perfecte Service
Vernieuwende kijk op de situatie, actuele producten die perfect aansluiten op onze wens.
25 November 2024
Ivar
Doetinchem
Zeer behulpzaam, klantvriendelijk en flexibel
Wij zijn bij de vestiging geweest om advies te krijgen over een vloer en de muren. Er werd heel goed met ons meegedacht en Jon had gelijk door wat voor iets wij in gedachten hadden. Het was fijn dat er uitgebreid de tijd voor ons werd genomen. De offerte was duidelijk en nadat wij akkoord gingen werd er duidelijk gecommuniceerd over de gang van zaken. Het behang konden wij al snel ophalen. De plaatsing van de vloer en de plinten werd uitbesteed aan een vakman. Erg netjes gelegd en gewerkt. Toen bleek dat de vakman te weinig tijd had werd het heel snel en duidelijk opgelost. Kortom, zeer tevreden! Wij komen graag terug voor de rest van ons huis.
20 November 2024
Sanne en Rick
Doetinchem
Goede kennis, service en vakmanschap
Bij Jon een pvc vloer uitgezocht en laten leggen via Aanhuis. Vloer is prachtig met mooie plinten. Vakmanschap duidelijk te zien. Ook goed advies gekregen voor behang.
Aanrader voor advies op maat, goede persoonlijke service, kwaliteit en vakmanschap.
18 November 2024
Rob
Ulft
Goed, mooi, duidelijk en volgens afspraak!
Fijn geholpen.
Goed geadviseerd.
Duidelijke communicatie.
Mooi gelegd.
Goede kwaliteit.
We zijn zeer tevreden en komen graag terug!
26 September 2024
Vincent
Zelhem
Super goed geholpen
Voor de inrichting van de slaapkamers in ons nieuwe huis zijn we super goed geholpen. Zowel met de inrichting en kleuradvies en voor het realiseren daarvan. Alles onder 1 dak. Dankjewel Kelly en Jon.
18 September 2024
Sjaan
Ruurlo
Enthousiast, meedenkend, professioneel.
Jong, enthousiast en meedenkend. Wij waren op zoek naar duettes voor onze keukenramen. Maar onze keus viel natuurlijk op de duurste soort, waardoor wij teleurgesteld wilden afhaken, hier kwam Jon met een prachtig alternatief. Na het telefoontje dat de duetten binnen waren kwam hij ze nog dezelfde avond monteren. Top service!
11 September 2024
Peter Kemp van der
Silvolde
Uitstekende Service en Goed advies
Wij waren op Zoek naar Behang an hebben dit uiteindelijk aangeschaft bij aanhuis in Doetichem.
Advies was goed en konden ook de stalen van het behang mee naar huis nemen, een fatsoenlijk stuk waar je dus echt wat aan had.
Uiteiendelijk hebben we een Keuze gemaakt en het behang besteld,
Dit was na enkele dagen al geleverd en konden we dus met de klus beginnen
Verf en behang
9 September 2024
arthur ter Horst
Braamt
keurig
Mannen hebben een goeie prijs. In 1 keer goed geleverd gemonteerd en alles netjes opgeruimd.
Specials
9 September 2024