JNN denkt met je mee en adviseert
JNN adviseert naar de klant toe, dit helpt om een juiste keuze te maken in het doolhof van het juridisch systeem.
7 October 2025
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.712 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,7
Review overzicht
De beoordelingen tonen een consistent patroon van snelle reacties en duidelijke doorverwijzingen naar advocaten. Klanten noemen vaak helder advies en een professionele afhandeling. Hoewel de service over het algemeen als efficiënt en vriendelijk wordt gewaardeerd, zijn er enkele gevallen waarin beschikbaarheid of afstand een aandachtspunt was. Over het geheel genomen is de ervaring positief en betrouwbaar.
7 October 2025
Frank
Venray
Ze namen snel contact op en luisterde goed na je verhaal. Ben doorverwezen naar een advocaat, afwachten hoe dat gaat
1 October 2025
Angelique Furman
Franeker
Het is geweldig handig om, als je op zoek bent naar een advocaat en niet weet wie je daarvoor moet hebben, je een gespecialiseerde advocaat in je woonomgeving aanbevolen wordt die al voorbereid is op 'je verhaal' omdat het juridisch netwerk die advocaat al laat weten dat je contact met hem/haar zal zoeken. Zo'n ( tijdelijke) neutrale tussenpersoon als Juridisch Netwerk Nederland is daar ideaal voor. Ook heel aardige service; met begrip luisteren naar je probleem en verzoek tot een juiste adviseur hierin te komen. Hartelijk dank hiervoor! H.gr. Ilona
25 September 2025
GOED EN CORRECT, SNEL EN ZEKER
19 September 2025
Maurice Jongkind
Amsterdam
Ik werd goed begrepen en gelijk geholpen. En ben gerust gesteld. Binnenn24 uur had ik een advocaat.
19 September 2025
Hetty
Ribberink
Advocaat belde persoonlijk vrijdag gelijk afspraak gemaakt voor die maandag....gelijk alles doorgenomen.....zal zekers men advies geven doen AUB het is het waard.
16 September 2025
Marie denise libiee
Den haag
Ik ben er goed geholpen, met duidelijk afspraken. Zonder voor verrassingen te komen te staan.
12 September 2025
Yamina
Utrecht
Binnen 2uur afspraak zo makkelijk
12 September 2025
Henk Bakker
Den Haag
Na 1 dag al advocaat aan de lijn welke het niet is geworden. Dag 2 werd ik gebeld door een andere en die is het wel geworden.
10 September 2025
Dion
Oisterwijk
Jullie hebben ons doorgestuurd naar Bos van de Burg. Maurice van Leeuwen heeft ons bijgestaan en geweldig geholpen. De zaak is afgehandeld. We zijn heel tevreden.
8 September 2025
Arnoldus
BRIELLE
Contact was snel gelegd en afspraak ook snel geregeld! Top!
16 July 2025
M.
Ter Aar
Snel geholpen en binnen 24 uur doorverwezen en een afspraak bij de juiste juridische personen.
6 June 2025
Bart-jan ijkhout
Veldhoven
They've helped me to find a lawyer in 1 day ...
3 June 2025
G silva
Enschede
Ik ben gelinkt aan een advocate die op de dag van mijn zitting genegeerd heeft én erna ook. Ik heb maanden achter haar aangezeten. Ene keer was ze snel aan het schakelen, andere keer negeerde ze me weken. Er is uiteindelijk helemaal niks meer uitgekomen. Zaak verloren. Alles voor niets geweest. Heel erg bedankt!
3 June 2025
Yuki
Amsterdam
Wat vervelend voor u dat de zaak niet is gelopen zoals u had gehoopt. We hebben u doorverwezen naar een gespecialiseerde advocaat binnen ons netwerk met wie wij goede ervaringen hebben. De advocaat is verantwoordelijk voor een correcte behandeling van uw zaak. Ik begrijp dat u het gebrek aan communicatie in combinatie met de ongunstige afloop als negatief heeft ervaren. Begrijpelijk. We zullen naar aanleiding van uw review hierover contact opnemen met de advocaat.
30 May 2025
Ze werken snel en goed
12 May 2025
Bob
Waddinxveen
Binnen een dag een advocaat gevonden en binnen 2 dagen een afspraak gehad die het echt heel duidelijk aangaf wat te doen!
12 May 2025
Nicol
Elburg
Ik ben goed geholpen en er werd de tijd voor genomen ,en snelle reactie voor een advocaat .En telkens reactie ofdat afspraak ervan geregeld was.
17 April 2025
Ron
Krimpen aan den ijssel
Ben nog bezig met alle procedures
14 April 2025
Tjanderdath Bhoelai
Rotterdam
Ons contact met Het Juridisch Netwerk Nederland was om iemand met spoed op weg te helpen met het starten van een juridische procedure door een familierecht advocaat. Ons contact was met Charlotte die zeer inlevend en professioneel ons verhaal heeft aangehoord en vervolgens heel snel gezorgd heeft dat in contact kon worden getreden met een advocaat die de zaak inmiddels heeft aanvaard en opgestart.
4 April 2025
Gerrie Middelkoop
Nieuwegein
Top advocaat gekregen die keurig alles uitlegde en snel geregeld heeft. Per mail/telefonisch mij op de hoogte houdt.
28 March 2025
Annemieke
Koningsbosch
Juridische bijstand gezocht voor controle van VSO en transitievergoeding. Prettig te woord gestaan door een medewerker van JNN en nog dezelfde dag gekoppeld een een advocaat in mijn buurt die me prima geholpen heeft.
7 March 2025
Hennie