Laden reviews...
32 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen tonen een consistent patroon van snelle reacties en duidelijke doorverwijzingen naar advocaten. Klanten noemen vaak helder advies en een professionele afhandeling. Hoewel de service over het algemeen als efficiënt en vriendelijk wordt gewaardeerd, zijn er enkele gevallen waarin beschikbaarheid of afstand een aandachtspunt was. Over het geheel genomen is de ervaring positief en betrouwbaar.
De dame die mij te woord stond had een luisterend oor en gaf mij een goed gevoel
23 June 2026
Ricardo
Heerhugowaard
Goeie keuze aangewezen advocaat tot mij al zeer tevreden
16 June 2026
Gregory
Steenwijk
Na mijn uitleg een helder advies en een snelle doorkoppeling naar een advovaat.
27 May 2026
Gert
Papendrecht
Ik heb het zelfde dag een afspraak bij advocaat kunnen maken. Top
22 May 2026
Barbara
Geldrop
Ik heb heel snel iemand aan de telefoon gekregen en ben snel door verwezen naar advocatenbureau er werd meegedacht met de afstand en snel en netjes gehandeld.
20 May 2026
Toby
Steenwijk
Klantvriendekelijke medewerkers alles voor alles zet om hun klanten te helpen.
13 May 2026
Junior
Ndagano
Ik had een vraag gesteld maar kreeg een oplossing die veel te laat was en veel te ver weg!
7 May 2026
Peter
Nunspeet
Midden in een conflictscheiding trok mijn advocaat zich terug. Na een verkennend gesprek met dhr. Rudy Spelt werd snel duidelijk wat ik nodig heb. Hij wist mij in contact te brengen met een advocaat die goed bij mijn zaak past en die bereid was de zaak over te nemen. Ik ben dolblij dat ik zo goed geholpen ben. Hartelijk bedankt !
21 April 2026
K.J.
Bellingwolde
Goede service Wordt gedaan wat ze zeggen
27 March 2026
Rene
Utrecht
Binnen 10 minuten na intakegesprek een advocaat gevonden met de juiste kennis van zaken. Goed advies van advocaat gekregen. Ik wist zeer snel waar ik aan toe was. Al met al uitermate tevreden.
19 March 2026
A.H.
Utrecht
Het was de eerste keer, en ik mag elke keer, zolang het nodig is, terug bellen. Het ging over de alimentatie van mijn jongste dochter. Ondanks dat het logisch is, wist ik niet dat het jaarlijks verhoogt moest worden, maar vooral hoeveel dat dan, per keer zal zijn, en daar mag ik dan daarover terug bellen, en dat waardeer ik ten zeerste. Vriendelijke groeten van een tevreden klant.
18 January 2026
Snelle service
9 January 2026
S AKYUREK
HENGELO OV
Ik werd meteen gehoord goed advies na uitwisselen van gegevens kreeg ik dezelfde dag bericht dat ze een advocaten kantoor voor mij hadden gevonden direct daarna bericht van de advocaat zelf dat de zaak aangenomen werd. Zeer tevreden
26 November 2025
Jannie
Zwolle
Zeer snel gereagert en een afspraak met een advocaat gehad
19 November 2025
Rene Sodekampff
Kudelstaart
Ben al meteen de zelfde dag gebeld door een advocaat. Gaf ook meteen duidelijkheid dat was wel zo prettig Het was een goed gesprek en wist meteen waar ik aan toe was.
12 November 2025
Monica
Amsterdam
Ze zeggen te hebben geholpen maar desbetreffende advocaat werkt niet op toevoeging, terug proberen contact te krijgen, dit lukt niet.
29 October 2025
Kim
Pakistan
Duidelijke communicatie, zowel aan de telefoon als per mail/whatsapp. Fijn dat je bij elke stap op de hoogte wordt gehouden!
23 October 2025
Nancy
Bergschenhoek
Er zou naar een advocaat gezocht worden in de buurt krijg ik er een 150 km hier van Daan lijkt me niet handig .?
16 October 2025
Pieter
Poederoijen
Snel geholpen vriendelijk
16 October 2025
Mirjam Bensaddyk
Utrecht
JNN adviseert naar de klant toe, dit helpt om een juiste keuze te maken in het doolhof van het juridisch systeem.
7 October 2025
Frank
Venray
Ze namen snel contact op en luisterde goed na je verhaal. Ben doorverwezen naar een advocaat, afwachten hoe dat gaat
1 October 2025
Angelique Furman
Franeker
Het is geweldig handig om, als je op zoek bent naar een advocaat en niet weet wie je daarvoor moet hebben, je een gespecialiseerde advocaat in je woonomgeving aanbevolen wordt die al voorbereid is op 'je verhaal' omdat het juridisch netwerk die advocaat al laat weten dat je contact met hem/haar zal zoeken. Zo'n ( tijdelijke) neutrale tussenpersoon als Juridisch Netwerk Nederland is daar ideaal voor. Ook heel aardige service; met begrip luisteren naar je probleem en verzoek tot een juiste adviseur hierin te komen. Hartelijk dank hiervoor! H.gr. Ilona
25 September 2025
Ilona