Laden reviews...
408 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste reviews geven een positief beeld van de hypotheekervaring. Klanten prijzen snelle en duidelijke communicatie, deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid van de adviseurs. Enkele opmerkingen gaan over digitale processen en de wens voor meer fysieke afspraken. Over het geheel genomen is de ervaring consistent positief en professioneel.
Zeer tevreden over de begeleiding van ABN AMRO bij de aankoop en financiering van mijn nieuwe woning. In het bijzonder wil ik mijn hypotheekadviseur, **Guy Balk**, bedanken voor zijn uitstekende begeleiding gedurende het hele traject. Guy was professioneel, deskundig en goed bereikbaar. Hij dacht actief mee over de verschillende mogelijkheden en legde alles duidelijk uit. Ook werden afspraken goed nagekomen en verliep de communicatie gedurende het hele hypotheektraject prettig en efficiënt. Vanaf het eerste advies tot aan de definitieve hypotheek en de overdracht bij de notaris heb ik de begeleiding als zeer positief ervaren. Ik kan ABN AMRO en in het bijzonder Guy Balk dan ook zeker aanbevelen.
19 August 2026
Hussein Ahmed
Puttershoek
De coach kon mij goed helpen, heeft alles snel begeleid. Goede ervaring
19 August 2026
Robin Holtel
ZANDVOORT
Hoi Robin,
Dank je wel voor dit mooie cijfer!
Heel fijn om te lezen dat alles zo snel is gegaan en je een positieve ervaring hebt gehad.
ABN AMRO Webcare
Prettig gevoel dat de kar getrokken wordt door de hypotheek adviseur. Ook al heb je wat kennis zelf in huis, wordt je goeddeels ontzorgd. Dit is de 3e/4e aanvraag/mutatie van de hypotheek, toch weer een aantal data voorleggen die m. i. ook bij de bank al aanwezig zijn (eis van DNB?).
Koos
van Straaten
Goedemiddag Koos,
Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je het gevoel had dat je goed werd ontzorgd en dat de hypotheekadviseur je actief heeft begeleid tijdens het proces. Ik begrijp je opmerking over het opnieuw aanleveren van gegevens die mogelijk al eerder bekend waren. Soms zijn wij verplicht om gegevens opnieuw op te vragen om te voldoen aan wet- en regelgeving. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen.
ABN AMRO Webcare
Hele prettige gesprekken gehad met dhr. Wolf. Het was duidelijk en snel geregeld! Erg fijn.
Arjen
Delden
Goedemiddag Arjen,
Bedankt voor je review!
Fijn dat de gesprekken met mijn collega zo goed zijn gegaan en dat alles snel en duidelijk is geregeld.
ABN AMRO Webcare
Met de adviseur van ABN-AMRO het traject voorbesproken. Toen het actueel werd snel een offerte ontvangen die later werd omgezet in een aanvraag en aanbod.
Rudie Luiken
Nijmegen
Goedemiddag Rudie,
Dank voor dit mooie cijfer en je review.
Fijn dat alles zo snel was geregeld!
ABN AMRO Webcare
Ik heb een hele slechte ervaring met de aanvraag, van begin tot einde. Het eerste gesprek eindigde met het feit dat ik geen hypotheek kon krijgen. Dit werd later gecorrigeerd en toen zat de hypotheek opzet vol fouten. Dit ging maar door, waardoor ook de tijdslijn niet gehaald werd en ik uitstel moest vragen bij de verkoper. Tenslotte blijken ook de kosten voor de aankoop makelaar niet meer gefinancierd in de overbrugging, waardoor ik moet bij storten bij de notaris
Eveline
Amsterdam
Goedemorgen Eveline,
Bedankt voor je feedback. Het spijt me te lezen dat het hypotheekproces niet is verlopen zoals je mocht verwachten. Ik begrijp dat de onduidelijkheid over de mogelijkheden, de gemaakte fouten in de aanvraag, de vertragingen en de onverwachte extra kosten voor veel frustratie hebben gezorgd.
Ik bespreek deze intern en waardeer dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen.
ABN AMRO Webcare
Duidelijk gesprek goeie adviezen en snelle beoordeling en terugkoppeling. Vriendelijke adviseur!
Peter
Assen
Goedemorgen Peter,
Dank je wel voor dit mooie cijfer!
Fijn dat alles zo goed en snel is verlopen en dat onze adviseur je vriendelijk heeft geholpen.
ABN AMRO Webcare
Mijn hypotheekaanvraag is zeer soepel en voorspoedig verlopen, vooral dankzij de geweldige support en proactieve aanpak van mijn hypotheekadviseur. Mijn situatie als ZZP’er is niet vanzelfsprekend, waardoor ik extra blij was met de persoonlijke en menselijke aanpak gedurende het hele proces. Ik ben ontzettend tevreden over hoe alles is verlopen en voelde me goed begeleid. Ik had het niet beter kunnen wensen!
Michael
Groningen
Goedemorgen Michael,
Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je hypotheekaanvraag zo soepel is verlopen en dat je je goed begeleid hebt gevoeld tijdens het proces.
Extra mooi om te horen dat de persoonlijke en proactieve aanpak van de hypotheekadviseur het verschil heeft gemaakt in jouw situatie als zzp’er.
ABN AMRO Webcare
Zeer klantvriendelijk vakkundig gesprek snelle afhandeling.
Jacqueline V Polanen
Vierhouten
Goedemorgen Jacqueline,
Dank voor dit mooie cijfer! Fijn dat alles zo goed en vakkundig is gelopen.
Nvt
16 August 2026
Femke
Almere
Goedemorgen Femke,
Bedankt voor je review. Fijn dat je een prettige ervaring hebt gehad en dat je je goed geholpen voelde.
Als zeer prettig ervaren
14 August 2026
Anka Raven
Onstwedde
Goedemorgen Anka,
Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je onze dienstverlening als zeer prettig hebt ervaren en dat je dit met ons deelt.
ABN AMRO Webcare
Onze hypotheekadviseur heeft ons fantastisch geholpen. Ook buiten kantooruren was hij bereikbaar en zelfs op zondag een paar keer kunnen afspreken. We hadden een korte termijn voor ontbindende voorwaarde afgesproken met de verkopers (3 weken) van de woning die we gekocht hebben en door het snelle handelen van onze adviseur was de offerte na een week al binnen. Wel eerder huizen verkocht maar de service van onze adviseur heeft ons echt verrast. Dikke pluim voor hem!
Patrick
Zwolle
Hoi Patrick,
Wat een mooi bericht! Geweldig om te zien dat jullie hypotheekadviseur zo betrokken en bereikbaar was, zelfs buiten kantooruren. Ook fijn dat alles zo snel geregeld kon worden en de offerte al binnen een week binnen was.
Bedankt voor het delen van jullie ervaring en voor het mooie compliment. Die dikke pluim geven we graag door!
Shenice
Snel schakelen
Marc van Hees
Oirschot
Goedemiddag Marc,
Bedankt voor het delen van je ervaring en dit mooie cijfer.
ABN AMRO Webcare
Ik heb gekozen voor de Hypotheek Zelf Regelen van ABN, waarbij je zelf verantwoordelijk bent voor het juist en tijdig aanleveren van benodigde documenten en ABN geen adviezen verstrekt. Dit proces vond ik buitengewoon soepel verlopen. Je krijgt een hypotheekcoach toegewezen die het proces begeleid, een eerste controle op documenten uitvoert en de documenten doorzet. Dit beviel uitstekend.
Remco
Hoofddorp
Goedemiddag Remco,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over Hypotheek Zelf Regelen. Goed om te lezen dat het proces soepel verliep en dat de begeleiding door je hypotheekcoach goed is bevallen.
ABN AMRO Webcare
Ik beschrijf hier het totaal pakket aan ervaring rondom mijn hypotheekaanvraag. Hierbij wil ik aangeven dat ik tevreden ben over mijn adviseur die snel geschakeld heeft en korte lijnen hield over het proces waardoor de goedkeuring uiteindelijk vlot is gegaan. Echter de uitgebreidheid aanvragen, terugkoppelingen van de hypotheekacceptatie afdeling met aanvullende vragen, en toon daarin heb ik als onprettig ervaren. Vanuit deze afdeling: mijn privé rekening bekijken (heeft een hypotheek acceptatie afdeling daar AVG gezien recht op??), zien dat er een betaling op mijn huidige hypotheek is gemist die gewoon alsnog binnen de termijn is voldaan (vanwege het feit dat ik vanuit mijn zakelijke rekening niet snel genoeg geld naar mijn privé rekening had overgemaakt) daarop een opmerking: "Meneer heeft zijn maandbedrag in februari en maart 2026 gestorneerd en daarna zelf overgemaakt. Wat is hiervan de reden? Graag met hem bespreken dat dat niet de bedoeling is.". (oh echt, ik dacht dat dat wel de bedoeling was....). Na een schriftelijke uitleg van mijn kant heeft mijn adviseur ook nog de opdracht gehad om dit met mij mondeling te bespreken. Dus even voor de duidelijkheid: bespreken dat het niet de bedoeling is om een betaling te missen en die dan handmatig over te maken........ Mijn vriendin heeft verder verhalend haar hypotheekverleden met mijn ex-partner moeten benoemen en verklaren. Ik snap dat het relevant is dat je weet wat de oude looptijden etc en eventuele inleg is geweest, maar aan haar huidige hypotheek was te zien dat daar reeds rekening mee gehouden was. Ze heeft dit ook als onprettig ervaren We hebben op alle vragen zsm een antwoord gezocht om de hypotheek niet te laten vertragen, maar dit was geen positieve ervaring. Nogmaals, ik wil het even lostrekken vanuit de adviseur zelf die vlot gehandeld heeft.
Thomas
Arnhem
Goedemiddag Thomas,
Bedankt voor je uitgebreide review. Fijn dat je tevreden bent over de begeleiding van je adviseur en dat het traject dankzij zijn inzet vlot is verlopen. Ik geef je complimenten graag door.
Tegelijkertijd is het jammer dat je de aanvullende vragen en communicatie vanuit de hypotheekacceptatie als onprettig hebt ervaren. Ik begrijp dat dit als persoonlijk en confronterend kan overkomen. De informatie die wordt opgevraagd, is bedoeld om een hypotheekaanvraag zorgvuldig en verantwoord te kunnen beoordelen, maar ik neem je feedback over de ervaren toon en communicatie zeker mee. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.
ABN AMRO Webcare
We zijn super vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Alle vragen werden snel en correct en heel duidelijk beantwoord dat zorgde voor rust. Snelle afhandeling.
Bert
Valkenswaard
Goedemiddag Bert,
Bedankt voor het delen van je ervaring en dit mooie cijfer. Hier doen we het voor!
ABN AMRO Webcare
De adviseur was zeer deskundig en dacht duidelijk met ons mee. Gaf diverse mogelijkheden en deed zijn uiterste best om alles te regelen. Ook ondersteunend bij het on-line gebeuren. Super tevreden
Cees
Waalwijk
Goedemiddag Cees,
Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je de verschillende mogelijkheden, de deskundigheid en de ondersteuning tijdens het online proces als positief hebt ervaren. Ik geef je compliment graag door!
ABN AMRO Webcare
Tijdens de aanvraag wordt veel van je gevraagd om zaken aan te leveren, zoals info omtrent inkomen. Dit vergt wel wat tijd.
Paul
Klarenbeek
Goedemiddag Paul,
Fijn dat je de informatie en ondersteuning tijdens de hypotheekaanvraag als goed hebt ervaren. Bedankt voor je feedback en het delen van je ervaring.
ABN AMRO Webcare
Wij zijn erg blij met het proces rondom onze hypotheekaanvraag bij ABN Amro. Peter heeft ons super geholpen en altijd gehandeld naar wat voor ons het beste was. Het proces verliep snel, na alle documenten aangeleverd te hebben was de controle binnen 2 werkdagen gedaan, in totaal heeft het 2 weken geduurd.
Diederik
Utrecht
Goedemiddag Diederik,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over het advies en de begeleiding van Peter. Geweldig dat je het proces als snel en soepel hebt ervaren en dat de hypotheekaanvraag binnen twee weken kon worden afgerond. Ik wens jullie veel geluk toe in jullie nieuwe woning!
ABN AMRO Webcare
Onze adviseur was precies zoals een adviseur zou moeten zijn, en dan nog een stapje extra. Heel erg meedenkend, geduldig en duidelijk. Heel erg fijn om met zo iemand dit proces te doorlopen, en bij elk obstakel stond hij klaar om te helpen. Na ondertekening van de offerte nog kon het proces vanuit de ABN (dus niet de adviseur) wat duidelijker. Na een paar weken van ondertekening kreeg ik ineens een mail (mijn wederhelft niet) dat de hypotheekaanvraag was goedgekeurd, terwijl de bankgarantie al was afgegeven.
Jeroen
Arnhem
Goedemiddag Jeroen,
Bedankt voor je uitgebreide review. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze adviseur en de begeleiding tijdens het hypotheektraject. Ik geef dit compliment graag door.
Ik begrijp dat het verwarrend kan zijn om pas later een goedkeuringsbericht te ontvangen, terwijl de bankgarantie al was afgegeven. Dank dat je dit met ons deelt; je feedback nemen we mee om onze dienstverlening verder te verbeteren.
ABN AMRO Webcare
Goed geholpen door Sapoeti van begin tot het einde van mijn hypotheek. Echt een aanrader.
5 August 2026
Jordy
Amstelveen
Hi Jordy,
Mooi om te lezen dat je gedurende het hele hypotheektraject zo goed bent geholpen. Wat leuk dat je het persoonlijke contact en de begeleiding zo hebt gewaardeerd.
Dank je wel voor het delen van je ervaring en voor je aanbeveling!
Shenice
ABN AMRO Webcare
Heel tevreden over mijn hypotheek bij ABN AMRO en de begeleiding voor een overbruggingskrediet in verband met een aanstaande verhuizing. Meteen na het eerste gesprek volgt een handige checklist en overzicht van alle documentatie die mag worden verschaft. Dat was dan wel een enorme klus !!
5 August 2026
John
Haarlem
Goedemiddag John,
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over je hypotheek en de begeleiding rondom het overbruggingskrediet. We begrijpen heel goed dat het verzamelen van alle benodigde documenten een flinke klus kan zijn. Daarom proberen we met een duidelijke checklist en een overzichtelijk stappenplan het proces zo eenvoudig mogelijk te maken. Alvast veel succes met de aanstaande verhuizing en bedankt voor je vertrouwen in ABN AMRO.
Sangeeta
ABN AMRO Webcare
Met name tevreden over de deskundigheid en toegankelijkheid van de adviseur. Goed luisterend, voortdurend uitstekende uitleg en nooit het gevoel gegeven dat onze vragen teveel waren.
4 August 2026
Jan
Amersfoort
Goedemorgen Jan,
Bedankt voor deze mooie review! Wat goed om te lezen dat je de begeleiding als duidelijk en doelgericht hebt ervaren. Goed luisteren, deskundig advies geven en de tijd nemen om vragen te beantwoorden is erg belangrijk. Nogmaals bedankt hiervoor!
Joanne
Prima geholpen
4 August 2026
Ron Betist
Oostvoorne
Goedemorgen Ron,
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat alles goed geregeld was en dat je goed bent geholpen. Daar doen we het voor. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we graag weer voor je klaar.
Joanne
ABN AMRO Webcare
Wij zijn klaar met de bank na meer dan 35 jaar zakelijk zo behandeld worden is met geen pen te beschrijven, voor verdere info informeer maar bij Anton Wijtsma ( prima kerel overigens) we zijn tot op ons bod beledigd, het “briefje” van jullie hypotheek directrice was voor ons de druppel en daarom gaan we alle banden met abn verbreken. Zowel privé als zakelijk. Schaam u diep heel diep!
1 August 2026
Jan JJG Bosmans en JHM Bosmans Verrijt
Geldrop
Goedemiddag heer en mevrouw Bosmans,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Wat vervelend om te lezen dat u onze dienstverlening op deze manier heeft ervaren. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden, zeker niet na een langdurige relatie met onze bank. We nemen uw aandachtspunten mee voor verbetering in de toekomst.
Sangeeta
ABN AMRO Webcare
Een hypotheek bij ABN AMRO geeft u de zekerheid van zorgeloos en financieel gezond wonen. Nu en in de toekomst. Met flexibele hypotheekvormen, uitstekende voorwaarden en een goede service. Zo krijgt u altijd de hypotheek die bij u past.
Gustav Mahlerlaan 10
1082 PP Amsterdam