Prachtig

Alex ging mij zeer flexibel geholpen. Tijdig en secure. Hiervoor heb ik wel een slechte ervaring met Rabobank gehad. Dank voor jullie prachtige service.

Een uitstekend, duidelijk en vlot hypotheektraject.

Wij doorliepen met onze adviseur een helder en vlot hypotheektraject. Er was meer dan voldoende ruimte voor vragen en waar nodig sorteerde de adviseur alvast voor op de beste optie in onze situatie. We zijn zeer tevreden over het gehele traject.

Uitstekende ervaring en uitstekend resultaat

Gedurende het hele proces was Peter den Hollander altijd aanspreekbaar. De offerte was zeer begrijpelijk en transparant. Mijn compliment

Deskundig advies, prima geholpen. vriendelijke man!

Ik ben prima geholpen, zeer vriendelijk door de heer Ruud van den Hout. ABN-AMRO gaat niet over een nacht ijs. Hebben heel veel gegevens nodig! Maar dat zal wel nodig zijn denk ik.

Teveel documentatie

Over het algemeen is alles goed geregeld. Maar wat een enorme bureaucratie tegenwoordig. Je moet onder elke steen een document tevoorschijn halen om een hypotheek rond te krijgen. 22 jaar geleden voor het laatst een hypotheek aangevraagd. Toendertijd met een werkgeversverklaring, jaaropgave en loonstrook kon je een hypotheek afsluiten. Tegenwoordig hebben ze meer dan 20 verschillende documenten nodig. Maar dit zal vast bij elke hypotheek verstrekker zo zijn. Toch vind ik dit bureaucratie ten top. Niet normaal meer.

Fijne ervaring met veel duidelijkheid.

Ik vond het zeer fijn om met Tijs samen te werken omdat hij de tijd neemt voor je en alles duidelijk uit kan leggen.

Persoonsgericht

Laagdrempelig, snelle reacties, vertrouwen, persoonsgericht, initiatief nemend

Zeer snelle en perfecte service

De afspraak met de hypotheekcoach kon snel plaatsvinden. Het uploaden van de stukken daarna ging zeer eenvoudig. De hypotheek was feitelijk binnen enkele werkdagen geregeld, boven verwachting...!

Prima!

Voor de tweede maal!

Geweldig!

Mijn keuze om bij Abn Amro een hypotheek aan te vragen was voor mijzelf al heel duidelijk. Ik had bij verschillende hypotheek verstrekkers mijn mogelijkheden laten onderzoeken en in kaart laten brengen en ik kwam steeds weer terug op mijn eerste voorkeur = Abn Amro. De deskundigheid van de hypotheek coach en de duidelijkheid in het hele traject met de korte lijnen vond en vind ik zelf heel prettig. Bij elke stap werd ik goed op de hoogte gehouden. Met als uitkomst dat mijn hypotheek definitief akkoord was en ik super gelukkig omdat mijn droomhuis nu een feit is.

Advieseur nam ons mee in het proces en was heel duidelijk en professioneel

Advieseur nam ons mee in het proces en was heel duidelijk en professioneel

Fantastisch geholpen

Collega heeft alles op alles gezet om mijn hypo er doorheen te duwen. Heel dankbaar hiervoor

Een uitmuntende dienstverlening!

De kennis en kunde die Roy met ons deelde voelde voor ons heel vertrouwd. Als we bepaalde vraagstukken hadden werden deze feilloos beantwoord. Hij heeft ons op een enorm mooie wijze door het gehele proces heen geloodst. We zullen een ieder ABN-AMRO aanbevelen.

Van aanvraag tot notaris binnen anderhalve maand.

Na nogal wat negatieve ervaringen bij de vorige hypotheekverstrekker en bij de zoektocht naar een nieuwe hypotheekverstrekker online een gesprek aangevraagd voor een AbnAmro hypotheekadviseur. De volgende dag al teruggebeld door de bijzonder vriendelijke assistent-hypotheekadviseuse Marja Plug wat al snel een geanimeerd gesprek opleverde met echt gemeende interesse in de persoonlijke situatie. Maar ondanks, of misschien wel daardoor, met dat vrolijke gebabbel toch al snel een duidelijk kader ontstond voor de mogelijkheden en mij ook duidelijk op de voor en nadelen gewezen werd. Tijd bleek totaal niet aan de orde te zijn en was een verademing na al de slechte ervaringen. Ook werd ik geadviseerd om een rekening te openen en een E-dentifier aan te vragen. Twee dagen later al een nieuw gesprek met hypotheekadviseuse Debby Kuiper waar het gesprek op exact dezelfde manier plaats vond maar nu specifieker gericht was en ik een voorstel kreeg waar ik in mijn stoutste dromen niet aan had durven te denken. Pas toen ik tijdens het gesprek al de concept offerte kreeg bleek het waar te zijn. Zij bleek ook boven op de zaak te blijven zitten om zo snel en goed mogelijk te zaak te regelen en volgden diverse telefoontjes om alle noodzalige gegevens te verzamelen. Nadat dit allemaal geregeld was zou het nog twee tot drie weken duren voordat een andere afdeling een beslissing had genomen maar na een week kreeg ik al een enorme hoeveelheid documentatie doorgemaild die ik globaal doornam. Een week later kreeg ik een telefoontje van Debby Kuiper met de vraag of ik de gegevens al allemaal doorgenomen had omdat zij alles nog graag voor haar vakantie wilde afsluiten waarbij het het langzaam tot mij door begon te dringen dat het blijkbaar al allemaal akkoord was en ik in mijn ongeloof de historische stomme vraag stelde of het dan allemaal “rond“ was waarop een bijzonder vrolijke Debby Kuiper mij meedeelde dat dat inderdaad het geval was..

Snel en professioneel

Zeer fijn contact met onze adviseur, Brigitta Gruisinga. Duidelijke uitleg en ze heeft ons zeer goed geholpen. Tijdlijnen werden goed uitgelegd en ze hield goed de controle. Kortom zeer tevreden.

Professionele begeleiding met oog voor mijn belangen als client

In een paar adviesgesprekken en tussentijdse onderlinge afstemming via de mail ben ik uitstekend geholpen aan een in mijn situation optimale hypotheek.

Fijne begeleiding in een ondoorgrondelijk proces

De regelgeving is zo complex geworden dat voor geen mens meer te volgen is wat waarom geldt. Het rapport dat geproduceerd wordt telt meer dan 80 pagina’s en schetst doemscenario’s die je het ergste doen laten vrezen. Feit is dat je geen keus hebt en dus maar tekent bij het kruisje. De rapportages geven niet direct het gevoel dat je voorgelicht wordt maar dat de bank zich indekt door te kunnen stellen op welke risico’s ze hebben gewezen. Geen fijne ervaring. Dat de regelgeving toeneemt is de bank moeilijk aan te rekenen. Maar de wijze waarop de bank zich indekt en zichzelf zekerheden verschaft (enorme marges aan zekerheden boven de bescheiden lening) leiden overall tot een zeer negatieve afdronk. Dat doet niet af aan de persoonlijke begeleiding van de betrokken medewerkster die ons door dit belachelijke woud loodste.

Een rommeltje

Hypotheekadviseur die voor ons gevoel weinig ervaring heeft met ondernemers. Niet in 1 keer alle nodige documenten opgevraagd, had duidelijk niet voldoende inzicht in onze situatie. Werd weinig meegedacht over een optimale samenstelling van hypotheekdelen. Afhandeling was een bende, notaris had op laatste dag van het financieel voorbehoud nog geen bankgarantie ontvangen. Foutje van de bank... Bedankt! Al met al betaal je de bank veel geld om je te helpen en te ontzorgen, maar krijg je er maar weinig voor terug.

Ik ben erg goed geholpen en geadviseerd

Er werd veel tijd besteed en we zijn goed geadviseerd.

Snel geholpen

Snel,goed en kundig geholpen door hypotheek adviseuse.

Heel goed en deskundig geholpen

Heel goed en deskundig geholpen

Deskundig advies met prettige communicatie

Goed en uitgebreid advies. Snelle en prettige communicatie.

Prettig contact en snel geregeld

Prettig gesprek gehad met mijn coach. Alles doorgenomen en mijn vragen beantwoord. Documenten had ik allemaal klaar staan dus het was na anderhalve week al geregeld!

Deugdelijk advies gekregen. De adviseur had veel aandacht voor mijn vragen en wensen.

Snelle terugkoppeling steeds. Heel fijn.

vriendelijk en sevice zeer bereid

Buitengewoon vriendelijk geholpen gezien mijn leeftijd (90 jaar) heel geduldig heb dit als heel plezierig ervaren

Gustav Mahlerlaan 10

1082 PP Amsterdam

Over ABN AMRO Hypotheken

Een hypotheek bij ABN AMRO geeft u de zekerheid van zorgeloos en financieel gezond wonen. Nu en in de toekomst. Met flexibele hypotheekvormen, uitstekende voorwaarden en een goede service. Zo krijgt u altijd de hypotheek die bij u past.