Top adviseur

Weet wat er speelt en is empathie naar de cliënt.

Robert Onze hypotheekadviseur

Robert onze hypotheekadviseur stond altijd paraat en had op elke vraag direct een helder en deskundig antwoord. Was heel fijn!

Ontmoedigend en soms zelfs vernederend, een half jaar extreme stress

We hebben zojuist een pittige klacht ingediend en onze hypotheek zelfs geannuleerd. Mijn partner en ik zijn vanaf de zomer 2025 bezig geweest met de adviseur van ABN voor een hypotheek. We zouden de oude hypotheekrente van mijn partner mee kunnen nemen. De aanvraag duurde extreem lang, ons werd telkens om nieuwe onderbouwingen en documenten gevraagd..er werd niet in mogelijkheden maar in onmogelijkheden gedacht. Tijdens de kerst ineens een storing bij t aanvragen van t renteaanbod en toen bleek ineens volgens ABN na een half jaar dat de oude rente niet mee kon. Toen moest alles opnieuw. 3 keer wg verklaring overlegd etc. Het was alsof we niet geloofd werden. Nachten heb ik van de hele exercitie wakker gelegen van de zomer tot eind dec. Begin jan tot een andere hypotheek verstrekker gewend voor een Second opinion en dat was binnen 6 weken rond. Meer hypotheek en lagere maandlast en natuurlijk een en ander moeten onderbouwen maar in geen verhouding tot de ABN. Erg teleurstellend en zelfs verdrietig hoe dit is gelopen.

Goed!

Alles werd duidelijke uitgelegd en als je vragen hebt, werden ze snel behandeld en beantwoord, Wij zijn Kim onze adviseurs dankbaar voor haar goede service!

Goede begeleiding en uitleg, bekwaam op inhoud en soft skills

Ik heb Bodhi als een geruststellende en bekwame hypotheek adviseur ervaren. Het enige dat ik als tip kan meegeven is dat Bodhi soms iets te resultaatgericht is en dan krijg ik het gevoel alsof hij haast heeft. Voor de rest niks op aan te merken, hij kan goed aanvoelen.

Goed geholpen met duidelijke uitleg.

Gewoon goed geholpen het juiste advies gekregen en het heeft mij weinig tijd gekost.

Weinig tijd, maar wel goed geholpen

We werden heel goed geholpen, alles werd ons duidelijk gemaakt. Maar ik ga liever naar een fysiek kantoor. Via beeldbellen is toch niet zo prettig, zeker niet als het om zo iets groots gaat als een nieuw huis kopen.

De kennis- en ervaringstoets is belachelijk

De gehele hypotheekaanvraag heb ik als prettig en vlot ervaren. Maar de kennis en ervaringstoets is belachelijk. Het lijkt alsof ik solliciteer naar de functie van hypotheekadviseur, omdat mij gevraagd wordt naar allerlei zaken en begrippen die niet voor mij van toepassing zijn. 'U bent ondernemer', nee dat ben ik niet dus daar ga ik me ook niet in verdiepen. 'u gaat bijna met pensioen'. Nee nog lang niet. Daarnaast werden er normen aangehaald uit het verleden, zonder het jaartal erbij te vermelden. De vraag en norm bleek van toepassing op 2021 te zijn! Hier moet stellig naar gekeken worden.

Alles is geweldig

Ik heb absoluut geen min opmerking.

Eenvoudig, vriedelijk en goed

De aanvraag ging heel makkelijk. Het beeldbankieren was heel prettig en makkelijk. De verstrekte gegevens waren duidelijk en goed begrijpbaar. Enige verbeterpunt: na afloop was er geen duidelijke uitleg hoe een en ander verder verloopt zoals contact met de notaris, hoe en wanneer gelden waar beschikbaar komen. Ik ga ervan uit dat dit automatisch goed gaat, maar wat meer duidelijkheid zou welkom zijn.

Zeer goed geholpen

Zelf hebben we redelijk wat ervaring met het afsluiten van hypotheken en wilde dit ook weer zelf doen met een coach. De coach was goed op de hoogte van verschillende scenario’s. Haar kennis en ervaring was zodanig dat we snel en goed geholpen zijn.

Susan deed het perfect.

Susan was attent, vriendelijk, betrokken en vlot. Waar ik snel handelde deed zij dat ook en dat was erg prettig omdat ik zo ruim tijd had voor mijn financiering.

Zeer tevreden.

Het is niet niks de aanvraag van een overbruggingshypotheek. Je bent wel even bezig met het verzamelen van alle nodige informatie. Op de momenten dat ik klem zat kon ik contact opnemen met een zeer behulpzame dame van de ABN AMRO en achteraf gezien was alles overzichtelijk en duidelijk mede dankzij bovengenoemde dame.

Snel, duidelijk en erg vriendelijk en deskundig geholpen.

Vanaf het eerste moment prima contact. De adviseur begreep snel wat onze wensen waren,

Te onpersoonlijk

De aanvraag via beeld bellen is erg onpersoonlijk. Het maakt de interactie tussen cliënt en bank onmogelijk. Interruptie mbt vragen krijgt onvoldoende ruimte. Het gevoel dat de bank je helpt is volledig weg. Overigens was d3 medewerker uiterst correct.

Alles zeer snel geregeld.

Er moest veel worden aangeleverd en geregeld maar het ging vlot.

Behandeling matcht verwachting conform klantvrrwachting

Intake, overleg extern en intern, presentatie en kwaliteit van het voorstel, verwerking noodzakelijke aanpassingen, timing tijdens proces, overzicht houden, uiteindelijke afhandeling allen efficiënt en effectief uitgevoerd met behoud van kwaliteit en oog voor klantrelatie.

Goede begeleiding

Voor ons 70 plussers blijft het toch wel lastig om alles online te doen. Het videogesprek met de adviseur zag ik tegenop maar viel achteraf mee. We zijn erg tevreden over de adviseur. Hij heeft erg zijn best gedaan om het ons uit te leggen en het beste voor ons te doen.

Danny Meurs heeft me erg goed geholpen

Snel, duidelijk, professioneel en betrokken

Top service

Goede service en meedenkend

Geweldig geholpen goed advies meedenkend bijzonder aardig echt om aan te bevelen geweldig geholpen

Maar een naar punt heb ik, namelijk dat is, ik zou door iemand geholpen worden, door een dame om een digitale handtekening te zetten en ik werd uitgelachen ze heeft mij 35 minuten laten wachten, en de telefoon werd verbroken

Lang

Duurde heel lang en meerdere keren zelf moeten bellen voor update.

Klantenservice en digitale berichten

Over algemeen geef ik een 2,5 ster. Helaas digitale berichten openen soms niet. Het is zonder app veel ingewikkeld om klantenservice te bereiken. Uw chat robot kan ook niet helpen. Klachtenformulieren openen niet...website geeft foutcode. Als ik echte medewerkers kan bereiken ze zijn wel vriendelijk en hulpzaam.Dat is wel mooi. Helaas het digitale platform van ABN Amro werkt niet helemaal soepel en dat is jammer.

Prima en goede begeleiding

Aardig en goed geholpen, en snelheid van afhandeling.

Gustav Mahlerlaan 10

1082 PP Amsterdam

Over ABN AMRO Hypotheken

Een hypotheek bij ABN AMRO geeft u de zekerheid van zorgeloos en financieel gezond wonen. Nu en in de toekomst. Met flexibele hypotheekvormen, uitstekende voorwaarden en een goede service. Zo krijgt u altijd de hypotheek die bij u past.