Intake, overleg extern en intern, presentatie en kwaliteit van het voorstel, verwerking noodzakelijke aanpassingen, timing tijdens proces, overzicht houden, uiteindelijke afhandeling allen efficiënt en effectief uitgevoerd met behoud van kwaliteit en oog voor klantrelatie.
Goedemorgen, Hartelijk dank voor je positieve reactie! Wat fijn om te lezen dat je onze dienstverlening zo positief ervaren hebt. Melanie ABN AMRO Webcare
Voor ons 70 plussers blijft het toch wel lastig om alles online te doen. Het videogesprek met de adviseur zag ik tegenop maar viel achteraf mee. We zijn erg tevreden over de adviseur. Hij heeft erg zijn best gedaan om het ons uit te leggen en het beste voor ons te doen.
Goedemorgen Willie, Dankjewel voor je review! Ik kan me voorstellen dat het lastig is om alles online te doen. Onzettend fijn dat je door de adviseur zo goed geholpen bent. Melanie ABN AMRO Webcare
Snel, duidelijk, professioneel en betrokken
Goedemorgen Jeroen, Dankjewel voor je positieve reactie! Wat fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent door onze adviseur. Ik zal je review met de adviseur delen. Melanie ABN AMRO Webcare
Goede service en meedenkend
Goedemorgen Imad, Dankjewel voor het delen van je positieve review! Super fijn om te lezen dat je onze dienstverlening als goed en meedenkend hebt ervaren. Melanie ABN AMRO Webcare
Geweldig geholpen goed advies meedenkend bijzonder aardig echt om aan te bevelen geweldig geholpen
Goedemorgen Douwe, Het doet me goed om te lezen dat je zo goed geholpen bent en ons aanbeveelt. Dankjewel voor je review en het mooie cijfer! Melanie ABN AMRO Webcare
Maar een naar punt heb ik, namelijk dat is, ik zou door iemand geholpen worden, door een dame om een digitale handtekening te zetten en ik werd uitgelachen ze heeft mij 35 minuten laten wachten, en de telefoon werd verbroken
Goedemorgen Ad, Dankjewel voor het delen van je ervaring. Ontzettend vervelend dat je niet goed geholpen bent door een van onze adviseurs. Dit signaal neem ik mee richting de afdeling Hypotheken. Zo kunnen wij onze dienstverlening verbeteren. Melanie ABN AMRO Webcare
Duurde heel lang en meerdere keren zelf moeten bellen voor update.
Goedemorgen Marc, Hartelijk dank voor het delen van je review. Vervelend om te lezen dat het proces erg lang duurde en je zelf meerdere keren hebt moeten bellen voor een update. Dat zien we natuurlijk graag anders. Ik neem dit signaal daarom ook mee, zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Melanie ABN AMRO Webcare
Over algemeen geef ik een 2,5 ster. Helaas digitale berichten openen soms niet. Het is zonder app veel ingewikkeld om klantenservice te bereiken. Uw chat robot kan ook niet helpen. Klachtenformulieren openen niet...website geeft foutcode. Als ik echte medewerkers kan bereiken ze zijn wel vriendelijk en hulpzaam.Dat is wel mooi. Helaas het digitale platform van ABN Amro werkt niet helemaal soepel en dat is jammer.
Goedemiddag Cengiz, Fijn om te lezen dat je het contact met m'n collega's vriendelijk en behulpzaam hebt ervaren. Wel jammer natuurlijk dat je de rest niet zo fijn hebt ervaren. Weet dat we dit soort signalen meenemen om onze dienstverlening te verbeteren. Daarom wil ik je ook bedanken voor het achterlaten van deze review. Daar kunnen we alleen maar van leren. Robert ABN AMRO Webcare
Aardig en goed geholpen, en snelheid van afhandeling.
Hi Erik, Wat fijn om te lezen dat je goed en efficiënt bent geholpen. Bedankt voor je review! Joanne ABN AMRO Webcare
Bijzonder prettig advies, uitleg en afhandeling van overbruggingskrediet hypotheek.
Goedemiddag Richard, Super om te zien dat je het advies en de uitleg zo hebt ervaring. Fijn ook dat je dit met ons deelt! Robert ABN AMRO Webcare
Een soepel proces met een zeer vakkundige professional die zijn afspraken nakwam.
Goedemiddag Eric, Hartelijk dank voor je positieve feedback! Wat fijn om te lezen dat het proces soepel is verlopen en dat alle afspraken zijn nagekomen. Melanie ABN AMRO Webcare
We zijn goed geïnformeerd over alle opties en daarna goed geholpen met het doorlopen van alle stappen.
Hi Tiddo, Dankjewel voor het delen van je feedback en fijn dat je goed geïnformeerd en geholpen bent. Melanie ABN AMRO Webcare
Zeer goede ervaring met jullie hypotheekadviseur, Leo Priore. Deskundig en persoonlijk!
Goedemorgen Randall, Dankjewel voor je positieve review en het mooie cijfer! Super fijn dat je een goede ervaring hebt gehad met onze hypotheekadviseur. Ik zal je reactie delen met de adviseur. Melanie ABN AMRO Webcare
Ik ben snel en deskundig geholpen. Ik heb ook een mooie hypotheek kunnen afsluiten voor mijn nieuwe huis.
Goedemorgen, Dankjewel voor het delen van je ervaring. Fijn om te lezen dat je snel en deskundig geholpen bent en dat je een mooie hypotheek hebt kunnen afsluiten. Melanie ABN AMRO Webcare
Wat ontzettend fijn om begeleid te worden van A tot Z. Er komt bij een huis kopen zo veel op je af. Ik werd met alle geduld, respect en op een meedenkend manier geholpen. Bijzonder fijn! Als alleenstaande voelde ik dat ik goed geïnformeerde keuzes kon maken.
Goedemorgen Francis, Dankjewel voor het delen van je feedback! Hartstikke fijn om te lezen dat je goed geholpen bent en dat je het gevoel hebt dat je goed geïnformeerde keuzes kon maken. Melanie ABN AMRO Webcare
We zijn erg goed geadviseerd door meneer Yorks. We zijn hem erg dankbaar voor zijn professionele houding en ondersteuning.
Hi Omar, Hartelijk dank voor je positieve review! Super fijn dat de adviseur je goed en professioneel geholpen heeft. Melanie ABN AMRO Webcare
Snelle reacties en flexibel inspelend op de behoefte van de klant
Goedemorgen Jorik, Dankjewel voor je positieve review en het mooie cijfer! Wat fijn om te lezen dat alles snel en flexibel verlopen is. Melanie ABN AMRO Webcare
Het contact met de adviseur was plezierig en getuigde van deskundigheid.
Hi Dirk, Wat fijn om te lezen dat je het contact met ons zo hebt ervaren. Dank ook voor het delen van je feedback hierover. Robert ABN AMRO Webcare
Ik ben nogal jong en wij hadden een speciale overdracht van een huis binnen de vriendschappelijke kring die Chris behandelt heeft met heel veel oog voor de speciale situatie
Hi Thomas, Hartelijk dank voor deze review en het mooie cijfer! Fijn dat er zoveel oog was voor een bijzondere situatie en dat dit allemaal goed is verlopen. Gabie ABN AMRO Webcare
De hypotheek adviseur Joey Becking heeft ons ontzettend goed geholpen. Duidelijk geweest en professioneel.Fijne man om contact mee te hebben gehad. Reageerde altijd vrijwel direct als ik daar om vroeg .
Goedemorgen Fabiola, Hartelijk dank voor het mooie cijfer! Fijn dat het contact met onze adviseur zo prettig is verlopen. Deze reactie zal ik aan het doorsturen, dat kan hij vast enorm waarderen. Gabie ABN AMRO Webcare
Onze aanvraag duurde langer dan normaal doordat de verkopende partij heel erg lang over het koopcontract deed. Hierdoor kwamen we precies in de kerstperiode uit maar onze adviseur heeft in die periode toch alles voor elkaar gemaakt.
Goedemorgen Peter, Hartelijk dank voor je uitgebreide review en het mooie cijfer! Fijn dat zelfs tijdens de kerst alles goed is gekomen. Gabie ABN AMRO Webcare
ik wilde nog een (slechts) 20% hypotheek op mijn nieuwe huis. Tegenwaarde en wat spaargeld, ruim voldoende. Toch moest ik extreem veel info aandragen en duurde het erg lang.
Goedemiddag Laurens, Dank je wel voor het delen van jouw ervaring. De feedback over de informatie geef ik door aan de collega's van de afdeling hypotheken. Gabie ABN AMRO Webcare
I think the mortgage advisor was mistaken in explaining things as he said and that caused me more money !
Hi Ahmed, Thank you for your feedback. I’m sorry to hear that your experience didn’t meet your expectations. I take your comments seriously and would like to understand more to improve. Please feel free to reach out to us so we can discuss this further. Lisa ABN AMRO Webcare
Onze hypotheek verhoogd via het internetbankieren van de ABN AMRO. Alles staat heel duidelijk omschreven, over wat je moet doen. Uiteindelijk gekozen voor de vorm zelf regelen, toen een intake videogesprek gehad met een adviseur van ABN AMRO Hypotheken, en vanaf dat moment is alles heel snel gegaan. Alle benodigde stukken ingeleverd en een heel goed gesprek gehad met de adviseur. Alles voelde goed en vertrouwd. En alles was snel rond. Bedankt AaABN AMRO
Goedemorgen Donny, Hartelijk dank voor je uitgebreide review en het mooie cijfer! Wat fijn om te lezen over je positieve ervaring. Het is belangrijk dat onze processen zo efficiënt mogelijk verlopen. Melanie ABN AMRO Webcare
Correcte Adviseur. Kwam afspraken na. Voor ouderen iets makkelijker maken om met de juiste persoon bij jullie in contact te komen
Goedemorgen Henk, Hartelijk dank voor je review. Fijn om te lezen over je een positieve ervaring. De feedback over het makkelijker maken om in contact te komen met de juiste persoon geef ik door aan de afdeling Hypotheken. Melanie ABN AMRO Webcare
Gustav Mahlerlaan 10
1082 PP Amsterdam
Een hypotheek bij ABN AMRO geeft u de zekerheid van zorgeloos en financieel gezond wonen. Nu en in de toekomst. Met flexibele hypotheekvormen, uitstekende voorwaarden en een goede service. Zo krijgt u altijd de hypotheek die bij u past.