Bureaucratisch

Prima persoon die ons begeleidde in het proces. ABN gaf geen persoonlijk maatwerk.,bureaucratisch Veel overbodig werk voor de klant. Bv het opnieuw aanleveren van pensioenoverzichten ,terwijl je pensioen heus niet verandert als je 75 jaar bent. Een persoonlijk contact ,zoals vroeger,die al je bankzaken regelt en begeleidt wordt gemist

Fantastische begeleiding

Helemaal perfect

Zeer positieve ervaring

Kan niet anders zeggen dan dat het contact met de ABN AMRO voor een hypotheekaanvraag voorspoedig en zonder obstakels verliep. Ze hebben ons bij iedere stap duidelijk door het proces begeleid en goede inzichten gegeven over de verschillende hypotheekvormen en de maandelijkse kosten die daarbij komen kijken. Toen alle benodigde documenten verzameld waren en de aanvraag kon worden ingediend, was dit vervolgens ook zeer vlot rond. Zeer tevreden!

Hypotheek aanvraag te omslachtig

Mijn ervaring is dat de bank veel te veel gegevens vraagt, die nauwelijks meer toegevoegde waarde oplevert. De gegevens moet jezelf allemaal bij elkaar zoeken en invullen, dan zijn de “advieskosten “ erg duur.

Erg tevreden

Uitgebreide voorlichting, duidelijke uitleg, prima voorstel, goed overzicht

Uitstekende uitleg en begeleiding

Wij zijn heel goed geholpen konden met alle vragen terecht was nooit een probleem

Heel goed

De adviseur die ons toegekend was Ismail Tuncer was de beste die een klant kan wensen. Hij heeft ons echt extreem veel geholpen en heel erg goed geadviseerd. Dankzij hem zijn we zo ver gekomen en hebben ons droom en doel bereikt. Ik kan eerlijk zeggen dat hij een van de meest ervaren en geweldige adviseur is die we ooit hebben gekend en zijn hem echt van harte dankbaar. Deze meneer mag zeker een dikke opslag of een hele goede promotie ontvagen want niet iedereen kan/wil zijn werk doen zoals hij.

alles ging soepel en zeker naar wens

vanaf de eerste moment ging alles zoals verwacht en gewenst. onze hypotheek adviseur was zeer vriendelijk en behulpzaam. de enige ding dat ik niet prima vond was het aantal emails met documenten heen en terug... we zouden op onze ABN portaal moeten inloggen en alles daarin regelen, bestanden uploaden/downloaded, etc. de kost van het proces, misschien helemaal binnen wat andere banken doen, maar ik vond het iets te duur voor het werk gedaan. hoe dan ook, volgend huis te koop zal, in principe, ook hier beginnen...

slecht luisteren en weinig bereidheid om vragen te beantwoorden

bij gevraagde uitleg over details van de hypotheek veelal antwoorden in de trant van ‘dat is nu eenmaal zo’ en ‘ je moet me maar geloven’ , weinig wederzijdse communicatie en uitleg.

Prima geregeld

De test was even lastig omdat er vragen staan die niet voor mij van toepassing zijn. Daarna met adviseur alles prima in orde gekomen

De hypotheekofferte is juist uitgevoerd.

In eerste instantie zaten er wat haken en ogen aan de aanvraag maar uiteindelijk is de hypotheekaanvraag naar onze tevredenheid uitgevoerd, mede door het "meedenken" van de, naar onze mening, zeer goede zorg van de hypotheekadviseur Richard van Rooij.

Aardige mijnheer maar vreselijk veel vragen.

Medewerker was aardig en geduldig. Vroeger kon je je contract, je loonstrookje en je paspoort laten zien en kreeg je een lening. Nu is dit ( door de #@% EU) een ramp. Het begon met 26 up te loaden documenten. Nadat we dat hadden gedaan waren er 6 afgekeurd en werd het totaal aantal up te loaden documenten verhoogd tot 28. Hierdoor wist je gedurende de rit niet waar je aan toe was. Daarnaast is de omschrijving bij de up te loaden documenten niet eenduidig: amer kon zoiets staan als energielabel appartement. Dan was het mij niet duidelijk of het om het appartement ging waar de overbruggingshypotheek op zou gaan rusten of het te kopen appartement. Vervolgens was de upload "afgewezen" met een vage reden. Mij nog altijd niet duidelijk wat er mis was. Ander voorbeeld: er werdt gevraagd naar de aflosnota van mijn vorige hypotheek bij de ing. Bij navraag bij de ing bleek ik deze brief nooit gehad te hebben van hen ( ik had het laatste stukje in 1x betaald zonder de brief eerst gekregen te hebben). Ik dus in de stress wat ik hier dan moest uploaden. Ander voorbeeld: belastingopgave 2012. Bij digid kan je slechts 5 jaar terugkijken, je moet dan de belastingdienst bellen. Deze zegt vervolgens doodleuk dat ze het alleen per post kunnen en dat het typisch 10 werkdagen duurt, maar dat ze zich zelf een max opleggen van 10 weken. Dat is dus stress omdat we geen ontbindende voorwaarden hadden gesteld en de ambtenaren wel op zich laten wachten.

Adviseur denkt mee

De adviseur dacht met me mee en zodoende kwam ik uiteindelijk tot het product dat ik heb afgenomen.

Uitstekend geholpen

Goede begeleiding gehad en duidelijke communicatie. En altijd vriendelijk geholpen.

Hele fijne manier van communiceren en advies

Heel goed geholpen. Korte lijntjes. Super.

Voortreffelijk

Keuze gemaakt voor een hypotheekcoach. Deze coach, Andreo Popovic, heeft mij op een prettige en open wijze geholpen bij mijn aanvraag voor een nieuwe hypotheek.

Van A tot Z professioneel geholpen

Onze hypotheek adviseur heeft ons prima geholpen. Was makkelijk bereikbaar en gaf duidelijk en snel antwoord op onze vragen. Totale ontzorging.

Vreemd maar goed afgewikkeld

Als ex personeelslid met pensioen was het voor mij een rare gewaarwording om via mijn computer een gesprek te voeren met een medewerkster van de ABNAMRO. In mjn tijd stapte men een kantoor binnen na een afspraak en had een persoonlijk gesprek. Achteraf ging het gesprek prettig maar ik vond het persoonlijk wel een beetje spannend. De medewekster nam wel alle tijd i vond alleen als ze gegevens op het scherm zette dat die niet goed te lezen waren.

Plezierig gesprek met medewerker via videocall.

Wel heel veel documenten voor een een eenvoudige hypotheek. Betrof een medeneming van de bestaande hypotheek ( voorwaarden) naar een nieuw ( nog te bouwen appartement). een overbruggingskrediet en een stukje nieuwe hypotheek. Probeer iets eenvoudiger op te stellen!

Super geweldig!

Het ging heel goed met goede uitleg en verder helpen met alle documenten verzamelen.

Keurig, duidelijk en snel geregeld.

Al de jaren al zeer tevreden over de ABN Amro

Zeggen wat jullie doen en doen wat jullie zeggen.

Goede voorlichting en prettige communicatie.

Erg goed!

Erg betrokken hypotheekadviseur die goed meedacht naar de persoonlijke situatie. Gemakkelijk contact over allerlei advies vragen, deels ook een beetje buiten de scope van de hypotheek lagen. Vlotte afhandeling, sneller dan verwacht. Inhoudelijk ook een scherpe deal in vergelijking met andere hypotheekverstrekkers.

Weinig urgentie en gebrekkige communicatie

Helaas veel ruimte om te verbeteren. Wij moesten herhaaldelijk zelf achter de hypotheek adviseur aan om een update te krijgen. Vaak slecht bereikbaar. Uiteindelijk de offerte pas 1 dag voor verstrijken van de financieringstermijn gekregen.

Ik vind de taxaties en de persoonlijke vragen die gesteld moeten worden buiten alle proporties.

Xx

Gustav Mahlerlaan 10

1082 PP Amsterdam

Over ABN AMRO Hypotheken

Een hypotheek bij ABN AMRO geeft u de zekerheid van zorgeloos en financieel gezond wonen. Nu en in de toekomst. Met flexibele hypotheekvormen, uitstekende voorwaarden en een goede service. Zo krijgt u altijd de hypotheek die bij u past.