Ik vind het een beetje jammer dat ik nu voor de tweede keer 5 minuten heb moeten wachten, terwijl ik de eerste klant op de ochtend was. Ik boek juist vroeg om 8.00 uur de afspraak ivm mijn werk. En dan verwacht ik ook om 8.00 uur geholpen te worden. De behandeling is verder prima verlopen.
Al jaren een fijne behandeling.
Goed advies, betrokken en vriendelijke gezichten
Ik ben met name zeer tevreden over de betrokkenheid van alle medewerkers. Zo heb ik last van paniekaanvallen gehad en tandarts, mondhygiënist en assistenten waren lief en stelde mij gerust en op mijn gemak. Bij mijn volgende bezoek vroegen ze als eerste hoe het nu met mij ging. Dat laat mij betrokkenheid zien! Daarnaast vind ik ze deskundig. Nooit twijfels of slechte ervaringen gehad over een behandeling.
Naar verwachting
Duidelijk. Oprecht
Ik word prima geholpen op een deskundige en vriendelijke wijze.
Goede ervaringen met deze praktijk! Kleinschalig en persoonlijk. Je wordt snel geholpen. Niveau mondhygiëne heel erg hoog. Ben al jaren patiënt en blijf dat ook!
Ik vraag mij alleen af waarom ik voor een kleine ingreep apart terug moet komen. Als de mondhygiene hier ook onder valt, deze vindt ik erg duur en heb ik i.p.v. 2x per jaar op 1x per jaar gesteld.
Prima behandeling
wat ik al zei, behandeling is altijd correct. maar de laatste afspraak met de tandarts vond ik niet fijn . in die zin ik had niet de zelfde tandarts waar ik aan gewent was. zonder dat ik dat wist. het was aan de balie niet vermeld.
Er zijn foto’s gemaakt, maar geen idee waarom. Het zou fijn zijn als besproken wordt waarom foto’s nodig zijn, ook al kan ik wel raden dat je daarop mogelijk ook onderliggende gebitsproblemen eerder kunt traceren. De vraag: vind je het goed dat… zou ik al als prettig ervaren in plaats van ‘ we maken even 2 foto’s. Verder alles prima. Een losse vulling kon gelijk vervangen worden.
Je word altijd zeer vriendelijk te woord gestaan vanaf dat je binnenkomt en deskundig behandeld. Duidelijke uitleg over je gebit en wat er evt zou moeten gebeuren in de toekomst.
Ik heb de vorige afspraak al te kennen gegeven dat ik het niet op prijs stel om iedere keer door een andere tandarts te worden behandeld. De laatste keer toch weer een andere tandarts. Waardeloos. Ik wil dat niet. Verder, de tandarts die de laatste keer mijn tanden controleerde, deed dat wel heel erg snel en oppervlakkig. Ik kon binnen een paar minuten weer naar huis. Kwam niet serieus over. Meer de indruk van: "vlug even een rekening scoren".
Al jaren ga ik met plezier naar deze praktijk. Professioneel en vriendelijk, een aanrader. Ik rij er zelfs naar toe vanuit Landsmeer
Uitstekende mondhygiëniste met veel ervaring, Nelly
Goed en nauwkeurig maar daardoor ook traag
——
gewoon goed
Ze zijn altijd heel behulpzaam als je pas een afspraak kan maken over een paar maanden en bellen altijd als er iemand uitvalt, of je misschien eerder kan. De behandelende artsen zijn zeer kundig en je gaat daar altijd met een goed gevoel weg.
Deskundige vriendelijke mondhygiëniste. Zij geeft mij altijd prima advies en reinigt mijn gebit heel fijn.
Heel klantvriendelijk en bied zoals ik verschillende diensten , qua werk is het fijn om in korte tijd een afspraak te kunnen krijgen.
Al jaren ben ik klant van praktijk Bonnikeplein. Altijd het volste vertrouwen dat ik in goede handen ben. Vriendelijk, vakkundig en efficient.
Stellen je op je gemak Vriendelijk en rustig Vakmensen
Er is altijd goed overleg tussen de tandarts en mij. Dat geldt ook voor de mondhygiënist. Er hangt een rustige sfeer, dat is heel erg prettig voor mij. En de assistentes zijn ook altijd vriendelijk en behulpzaam.
Bonnikeplein 1
2201 GK Noordwijk