Goed; maar het blijft jammer dat je een Tesla zelf moet ophalen

Prima ervaring; en vriendelijke mensen. Wel had ik gevraagd of mijn oude FSD kosteloos overgezet kon worden (iets dat in het verleden kon). Daarop is het antwoord uit gebleven waardoor mijn bestelling ietswat vertraging heeft opgelopen. Het is verder allemaal prima opgepakt. Ten aanzien van de auto zelf (een Tesla), blijft het jammer dat je daarvoor zelf naar Tilburg moet (waardoor je gewoon dik een halve dag in je agenda moet reserveren).

Persoonlijk contact en goede service

In de afloop van het leasecontract helpen ze goed mee in de zoektocht naar een nieuwe lease auto. Denken mee. Persoonlijk contact. Goede bereikbaarheid en service gericht.

Goede service!

Uitstekend geholpen door Peter. Wel een beetje vervelend gelopen met de initiële bestelling. Daarna zeer flexibel geholpen in het vinden van een passende oplossing.

Samen tot een juiste oplossing gekomen.

Omwille van het zakelijke budget heb ik samen met superlease bekeken wat de mogelijkheden waren. Uiteindelijk heb ik toch de auto die ik wilde met wat aanpassingen zodat het binnen budget past. Zaak blij, ik blij!

Op de hoogte gehouden en prima aflevering.

Gedurende de periode tussen bestellen en leveren goed op de hoogte gehouden van de voortgang en korte vertraging van de levering. Echter, nu twee weken later nog geen tank- en oplaadpas ontvangen. Inmiddels gemeld en deze zouden nu onderweg moeten zijn.

ontzorgd!

ontzorgd!

Lease auto omwisselen op werk locatie

Breng en ophaal service als zeer prettige ervaren.

Op zich goed alleen jammer vd banden.

Er zijn all weather banden bij besteld die ik er zelf middels een aparte afspraak op moest laten zetten. Een beetje vreemd. Want ik blijf daar op rijden het zijn geen winter banden.

Goede communicatie en fijne overdracht

Goede communicatie en fijne overdracht

Nieuwe auto snel en netjes afgeleverd, persoonlijk contact was fijn

Zeer tevreden over Superlease en Joe van Fleetport voor de aflevering van de Renault. 3de leaseauto via Superlease.

Top service

Goede service, open communicatie en de afspraken nagekomen zoals afgesproken. Niks op aan te merken :)

Prima contact en advies.

Goede communicatie en hulp. Vlotte afhandeling en snelle beantwoording van vragen.

volledig tevreden

Superlease is eenvoudig bereikbaar en service gericht. In de looptijd van mijn contract heb ik geen negatieve ervaringen.

Uitstekend, behulpzaam en klantvriendelijk bedrijf

Bij overname van een leaseauto is dit allemaal keurig geregeld door superlease. Altijd heel vriendelijk contact via de mail en bij mijn bezoek enorm behulpzaam en meedenkend. Zonder gedoe de auto nog kunnen restylen na overname. Al het contact via Mitchel verliep snel en vlotjes. Mooi bedrijf wat nog relatief klein is waarbij ik hun service in ieder geval als zeer fijn heb ervaren. Mijn ervaring met superlease is daarom ook gewoon 5 sterren waard!

Vriendelijk en service gericht

Allemaal prima, het strekt wel tot aanbeveling te zorgen dat medewerkers beter dan de eindgebruiker weten hoe de auto werkt (Model Y)

Zeer plezierige en professionele lease ervaring

Met de afloop van een overeenkomst ook Superlease weer betrokken in de marktverkenning. Met een zeer net aanbod en prima ondersteuning was de opvolgende lease overeenkomst snel een feit. Prima samenwerking en fijn informeel contact bij aanvang, tijdens de looptijd en bij de verlenging.

Tot nu toe (nog maar vrij kort bij superlease) tevreden

Ik snap de algemene tekst in de mails voorafgaand aan de aflevering maar had toch graag eerder geweten dat brandstof/brandstofpas niet in het contract zit wat door mijn werkgever is afgesloten. Ik vind het ook vreemd dat een auto in de winterperiode met zomerbanden wordt afgeleverd. Moet hiervoor nu apart een afspraak maken. Banden moesten ook nog besteld worden waardoor mijn bandenwissel aan het eind van het jaar staat gepland. Nu maar hopen dat zich voorlopig geen winterse omstandigheden voordoen.

Snelle reacties van mensen die met je meedenken!

Ik heb Superlease leren kennen als een fijne leasemaatschappij. Vragen en verzoeken worden snel beantwoord en er werd goed meegedacht in oplossingen voor de vraagstukken die ik had. Ik werd daardoor echt ontzorgd bij het regelen van een leaseauto.

Uitstekende service

De auto werd eerder opgeleverd dan de geplande tijd. Tevens was de aflevering van de nieuwe en het ophalen van de oude erg fijn omdat dit gewoon thuis gedaan kon worden.

Korte lijntjes en goede service

Mijn nieuwe lease auto is geleverd via superlease en ze hebben de vragen die had goed afgehandeld

Klantvriendelijk en klantgericht

Overdracht van de oude auto naar de nieuwe goed geregeld. Persoon die de auto bracht had wel wat meer uitleg mogen geven maar hij was niet van de dealer.

Perfect geholpen !

Service top!

Het contact en opvolging ervaar ik altijd als prettig. Jullie zijn altijd goed bereikbaar voor vragen en als er problemen zijn dan worden deze snel opgelost.

Totaal ontzorgend en heb gedurende de lease periode nergens naar om hoeven kijken, kortom zeker een aanbeveling waard !

Reinier de Graafweg 2 a

2625 DA Delft