Heeft een totaal van 105 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Positief sentiment94%
De reviews benadrukken consequent de vriendelijkheid van het team, betrouwbare service en heldere communicatie. Klanten waarderen de transparantie over kosten en de persoonlijke benadering. De algehele ervaring wordt erg positief beoordeeld met veel vertrouwen in de service. De feedback suggereert dat klanten graag terugkomen vanwege consistente kwaliteit.
Sterke punten
Vriendelijk personeel en persoonlijke aanpak
Betrouwbare service en duidelijke communicatie
Transparante prijsafspraken en snelle assistentie
Gebaseerd op 38 reviews
Klantvriendelijke deskundigheid in Optima Forma !
Ik ervaar Auto Van der Meer als Betrouwbaar.
Afspraken worden immer op korte termijn ingepland. De monteurs zijn vakbekwaam en presteren steeds optimaal. Bovenal doet de Familie van der Meer aan klantenbinding !
29 November 2025
Henk Otten
's-Gravenzande
Fijne mensen bomvolle auto met weinig kilometersgekocht
We waren op zoek naar een andere VW Sportsvan en zagen die bij van der Meer op de website bouwjaar 2020. We wonen in Emmer-Compascuum Noord Nederland en waren niet in de gelegenheid een proefrit te maken aan de kust in s'-Gravenzande. Voor Tim en Chris geen enkel probleem. Chris kwam thuis voorrijden. Een uitgebreide proefrit gemaakt geen haast alle tijd voor de rit en om de overdracht te regelen. Auto conform omschrijving op de site. 3 maand garantie. Wij zijn er erg blij mee!
23 November 2025
Henk en Gretha
Emmer-Compascuum
Gewoon perfect!
Bijna nieuwe sprinter gekocht,van der Meer heeft deze omgebouwd naar een dubbele cabine,heel mooi afgewerkt.
19 November 2025
Indigo
Maassluis
Geweldige en betrouwbare service!
Geweldige en betrouwbare service! Top bedrijf!
16 November 2025
mevrouw
'S-GRAVENZANDE
Fijn contact
Prima inruilvoorstel ontvangen.
Eenmaal aangekomen ter plaatse een goed gesprek en een geweldige auto. Het is een Nissan Qashqai geworden dit keer. Erg blij mee.
Constance
Maastricht
Piotr
Rozendaal
Top service en eerlijke prijzen
Een fijn familiebedrijf waar nog echt tijd voor je wordt vrijgemaakt.
Keurige auto verkocht en alweer een aantal jaar mijn auto hier laten onderhouden.
Bedankt en zeker tot de volgende keer.
Herman
Oud beijerland
Zeer goede ervaring weer met Auto van der Meer.
Een mooie jonge bus met dubbele cabine gekocht,deze was absoluut de goedkoopste die te koop was op de nederlandse markt.
Onze oude bus hebben we gelijk goed kunnen inruilen...
Erg goed geholpen kwa advies en de financiering van de nieuwe bus.
5 November 2025
20 October 2025
Fjd
Rotterdam
Gewoon weer uitstekend!
Wederom een mooie bus gekocht bij Auto van der Meer.
17 October 2025
André
Goed advies
Vriendelijke dame aan de receptie en goede service en beoordeling van de werkzaamheden!!
16 October 2025
meneer/mevrouw. Jolanda
‘s-Gravenzande
Ik werd er heel prettig geholpen
Toen mijn Mitsubishi Grandis na 20 jaar er de brui aan gaf moest ik op zoek gaan naar een vervanger.
Die vond ik bij Auto van der Meer.
Ik heb eerst onder begeleiding proefgereden in een Eclips Cross, want in die 20 jaar is er heel wat veranderd op autogebied.
Daarna onderhandelt over de inruil en na goedkeuring van mijn echtgenote de koop gesloten.
Twee dagen later in de nieuwe de weg op.
Hopelijk weer voor 20 jaar.
30 September 2025
Niek Duynisveld
Wateringen
Gewoon goede service.
Auto van der Meer heeft tijd voor je. Je krijgt inzicht in de kosten voordat de werkzaamheden aanvangen dus je weet waar je aan toe bent. Heel fijn.
29 September 2025
Joop
‘s-Gravenzande
Super goede dienstverlening
Altijd erg klantvriendelijke geholpen bij de maken van een afspraak voor onderhoud. Bij afwijkingen vooraf telefonisch overleg en altijd even een korte toelichting bij he tophalen van de auto. Super geregeld!
25 September 2025
Ed
Den Haag
Onze ervaring is dat wij altijd, correct, vriendelijk en deskundig geholpen worden
7 September 2025
Mary
veel kennis
Leuk als je herkent wordt als je langskomt. Persoonlijk, hulpvaardig en vriendelijk
15 August 2025
peters
Monster
Klant vriendelijk echte service
Zijn super geholpen, netjes op afspraak. Goede service.
10 August 2025
Monique
Meer dan prettig geholpen
Mijn Peugeot 5008 gekocht bij van der Meer en woon zelf in Westervoort. Was bang dat afstand een struikelblok zou kunnen zijn, maar ze denken gelukkig altijd mee in oplossingen.
Ik ben meer dan professioneel en vriendelijk geholpen door de mensen bij van der Meer. Ik raad iedereen aan om daar eens een kijkje te nemen bij de op voorraad staande occasions. Van der Meer, bedankt voor jullie vriendelijke en professionele hulp.
Groeten van Paul.
7 August 2025
meneer
Westervoort
Super goed geholpen
Wat een fijn bedrijf! Aardige mensen, duidelijke communicatie en snel en goed geholpen.
17 July 2025
Lisette Cornelis
Naaldwijk
Niet uitstekend maar goed omdat er altijd ruimte moet zijn voor verbeteringen.
Al jaren mijn vaste adres voor onderhoud, apk en andere werkzaamheden aan de auto. Dat gebeurd altijd in samenspraak en naar tevredenheid.
24 June 2025
Erwin
Den Haag
Prima garage!
Garage van der Meer "een begrip voor de regio"!
Heb zojuist mijn auto (Audi Q5) bij van der Meer gebracht voor een APK keuring en grote beurt. Ben zeer tevreden, goed geholpen en
prima op de hoogte gehouden wbt de nodige werkzaamheden.
Heel fijn personeel.
6 June 2025
John
Hoek van Holland
ze doen wat ze zeggen
vriendelijk en kundig.
ze bellen vooraf wat de kosten zijn dan weet je waar je aan toe ben geen verrassing over de kosten.
2 June 2025
kees groen
Kwintsheul
Heel attent en goed geholpen door Chris !
17 May 2025
Raimond
Gravenzande
Leuk familiebedrijf
Vriendelijk en behulpzaam.
Precies wat je verwacht bij een familiebedrijf.
22 April 2025
Remy
Monster
Top bedrijf!
Super fijne service! Personeel kent je bij naam en je wordt altijd super snel geholpen.
Gewerkt tijdens het wachten op mijn auto, prima wifi, lekkere koffie en aardige mensen.
4 April 2025
Els