Zeer betrouwbare zaak.
Al jaren zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Wordt altijd zeer keurig ontvangen en behandeld zowel bij de balie en in de verkoop en in de garage.
5 September 2026
Vianen
Laden reviews...
39 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 105 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent de vriendelijkheid van het team, betrouwbare service en heldere communicatie. Klanten waarderen de transparantie over kosten en de persoonlijke benadering. De algehele ervaring wordt erg positief beoordeeld met veel vertrouwen in de service. De feedback suggereert dat klanten graag terugkomen vanwege consistente kwaliteit.
5 September 2026
Vianen
Naaldwijk
Denken altijd mee in oplossingen en bieden goede service.
26 August 2026
Glenn
Maassluis
Mijn bus was heel snel gemaakt.
27 July 2026
André De Keizer
Maassluis
Fijn bedrijf dat met je meedenkt en helder en open communiceert. Goed inzicht in kosten en keuzes die je kunt maken waardoor er prettig en met wederzijds vertrouwen samenwerkt wordt.
22 July 2026
Olaf
's-Gravenzande
Op 20 juni mijn eerste motor gekocht bij de dochter van Ad van der Meer. Vriendelijk en warm ontvangst. Uitleg gekregen over de motor en een proefrit kunnen maken. De suzuki intruder gelijk kunnen overschrijven en meenemen. De motor rijdt echt heerlijk. Ik kan het bedrijf Ad van der Meer zeker aanraden. Wij zijn zeer tevreden!!
27 June 2026
Miriam Van Der Burgt
Rosmalen
Altijd keurige behandeling en netjes geholpen.
27 June 2026
meneer Vianen
Naaldwijk
Goed en snel geholpen met reparatie
24 June 2026
Maassluis
Hoewel het uit te voeren werk middels een offerte wel vooraf is gecommuniceerd, schrok ik wel enorm van de prijs: €1680,- Uiteraard werd dit mede veroorzaakt door 2 nieuwe banden en de 21% btw, dit als verzachtende omstandigheid. Ik vond de vernieuwingsdrift wel wat aan de hoge kant, zoals de ruitenwissers die vervangen zijn terwijl ik van falen niets gemerkt had. De achterruitenwisser was zelfs bij de laatste kleine beurt nog vernieuwd (ik rijd niet veel dus misschien 5x gebruikt), dus dat snapte ik niet helemaal. Oké zei ik, maar dan wil ik de oude wel meenemen voor het geval dat. Ze lagen niet in de auto zoals afgesproken. Ik heb ze door eigen opmerkzaamheid uiteindelijk wel meegekregen. Pas thuis zag ik op de bon dat de achterruitenwisser ook vervangen was en die oude zat er niet bij, terwijl ik die ook wel graag zou willen hebben! Kortom: beurt goed, prijs hoge kant, communicatie kan beter.... Mvg Peter
18 June 2026
Peter Spuij
Maassluis
de noodzakelijke reparatie is goed verholpen, echter iets duurder dan dat ik had verwacht, maar oke, niet repareren was geen optie
14 June 2026
meneer Vermeer
Monster
Reparatie aan bus heel goed uitgevoerd...
12 June 2026
Maassluis
We werden gebeld van tevoren wat kosten zouden zijn van de beurt. Is wel zo. Prettig dus geen verrassing bij het afrekenen.
6 May 2026
Kees
Kwintsheul
Klantvriendelijk Hulpvaardig Meedenkend Gewoon fijn personeel en fijne garage.
19 April 2026
Paul van Weelderen
Hoek van Holland
Top bedrijf, al jaren klant in de werkplaats en al 2 keer een nieuwe wagen gekocht. Prima service!
31 March 2026
Piet den Hartog
Naaldwijk
Wat een fijn bedrijf. Betrokken medewerkers, afspraken worden nagekomen en fijne service. Kortom, aanrader!
31 March 2026
Diane Koolen
Delft
Doen hun uiterste best om je zsm te helpen. Altijd tijd voor je om te luisteren naar evt dingen wbt de auto. Leenauto ter beschikking indien gewenst. Mijn ervaringen zijn GOED.
30 March 2026
Paul van Weelderen
Hoek van Holland
Totaal geen betrokkenheid naar de klant toe na het maken van toch ernstige fouten en onvoldoede service. Ook niet een tweede kans aangegrepen. Enige vorm van "sorrie" komt niet in hun wordenboek voor. Jammer. Gevolg een paar klanten kwijt na jarenlange tijd wel te zijn geweest.
Beveelt niet aan
22 March 2026
Arend
Hoek van holland
Fijne garage met een persoonlijke aanpak. Service ongeëvenaard
20 March 2026
Henk
S‑Gravenzande
Vriendelijk en correcte afhandeling. Altijd volgens afspraak afgewikkeld.
19 March 2026
meneer Wim
Maassluis
Super blij met mijn nieuwe auto.. Snelle service.
14 February 2026
Bianca
Den Haag
Tim en Chris zijn broers en heel behulpzaam, eerlijk en zijn erg vriendelijk, inclusief de monteurs! Geen verkooptrucjes. Heb een hele fijne auto gekocht en ik mag altijd even langs met vragen. Mijn verwarming deed het niet op 3 standen en dat was geen probleem kan zo gemaakt worden. Absolute aanrader!
8 February 2026
Shirley
Den Haag
Mooie auto gekocht en goede service gehad
31 January 2026
Maassluis
Goede garage, vriendelijk, mooie auto’s, snelle service . Altijd eerlijk advies, ook bij beurten en reparaties kundig.
24 January 2026
Ans
Hoek van Holland
Wij worden altijd zeer goed geholpen. Erg tevreden over auto vd meer. Kan ik zeker aanbevelen
22 January 2026
mevrouw petra sonneveld
Sgravenzande
15 December 2025
Henk
Boxtel
Al jaren goede service, vriendelijk en kundig personeel
1 December 2025
Kim