Prima geregeld

Afspraken netjes nagekomen en we zijn zeer tevreden over onze nieuwe bank

• Kwaliteit en service

Vriendelijk, gepassioneerd en professioneel.

Onze ervaring met het uitzoeken was prima. Je voelt je welkom. Personeel staat je op een niet opdringerige manier te woord. Leuk om te zien dat de dochters het zo goed oppakken. We zijn tevreden over de meubels die aangeschaft zijn. Het personeel die de meubels hebben geplaatst waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Kortom: complimenten!

fijne zaak.

Matrassen gekocht. Zeer vriendelijk medewerkers. Nemen tijd voor je en geven advies zonder dwingend te zijn. Aflevering ook perfect. Oude matrassen meegenomen.

• Kwaliteit en service

Mooie kwaliteit en perfecte service

Op onze begeleid wonen woning kopen wij altijd onze meubelen bij Visser meubels. Service is echt perfect als er iets mee is komen ze altijd langs en word het gerepareerd. Ook is de kwaliteit stevig duurzaam wat we echt nodig hebben op de woning

• Kwaliteit en service

Suuper en heel blij met onze nieuwe bank!

Enorm goed geholpen, bank samengesteld en goede uitleg. Zeer tevreden.

• Kwaliteit en service

Zeer goed geholpen in de winkel en ook de bezorgers zijn zeer bekwaam.

Fijne organisatie

Goed geholpen en alles volgens afspraak

Prima ervaring

Goede service van aankoop tot levering. Deskundig advies gekregen bij de keuze voor meubels en laminaat.De montage en het leggen van de vloer zijn uitstekend uitgevoerd door professionele mensen. Zeer tevreden over de hele afhandeling.

Betrouwbaar bedrijf

Fijne communicatie, denken mee en komen afspraken na.

• Kwaliteit en service

De meubelen werden zorgvuldig uitgepakt en neergezet, zonder ook maar iets in mijn huis te beschadigen.

• Kwaliteit en service

Goed geholpen in de winkel en de eethoek voldoet aan de verwachtingen

Het personeel neemt ruim de tijd en geeft goed advies om tot de beste keuze te komen. De aflevering ging perfect en de eethoek is zoals we hadden verwacht. Prettige winkel die zijn afspraken nakomt.

• Kwaliteit en service

Fijne woonwinkel met kundig personeel.

Goed advies, goede communicatie en keurige levering volgens afspraak.

• Kwaliteit en service

Goed en netjes advies gegeven bij onze aankoop en prima service.

na telefonisch gesprek is de bestelling netjes afgeleverd door vriendelijke bezorgers.

Klantgericht, kwalitatief goed

• Kwaliteit en service

Goede service en fijn contact

Aanvaring is prima. Duidelijke communicatie en klantvriendelijk

• Kwaliteit en service

Als heel prettig ervaren!

Prachtige kledingkast gekocht bij Visser Meubelen Ik heb hem gekocht als showroom kledingkast. Alleen een paar foto’s van gezien dus. Maar de kast is zo mooi in werkelijkheid, nu hij bij ons op zijn plaats staat Ook de mannen die hem kwamen afleveren en monteren de complimenten! Dus voor ons is Vissers Meubelen een aanrader!

• Kwaliteit en service

Mooie “Koninklijke” winkel waar de medewerkers alle tijd nemen voor een deskundig advies. Afspraken worden perfect opgevolgd.

• Kwaliteit en service

Zeer nette professionele klantvriendelijke woonwinkel

Hele fijn winkelervaring en hele nette afwikkeling van alles tot en met de ingebruikname

Zoals het moet!

We kregen deskundig en vlot advies in de winkel. Er werd helder en adequaat gecommuniceerd over prijzen, kwaliteit en levering. De levering werd verzorgd door vriendelijke medewerkers.

Keurig

Diverse malen georiënteerd in de winkel en telkens keurig geholpen en geadviseerd. Maken van de afspraak netjes en aflevering eveneens netjes. Zelfs vilten onder het meubilair geplakt. Wij zijn uitermate tevreden over de algehele service. Hartelijk dank hiervoor.

• Kwaliteit en service

Fijn geholpen door Annemarie.

Er werd ruimschoots de tijd genomen om onze keuzes te bepalen. Niets was te veel; nog een stalenboek erbij, nog een rondje door de showroom…… Erg fijn!

Aanrader

Fijn geholpen in de winkel, uiteindelijk was de levering ook eerder dan gepland maar helaas zouden ze van te voren bellen alleen is dit niet gebeurd dus dat was op de dag zelf wat onhandig.

Duurde lang. Maar prima service

In juli jl een bank en eettafel besteld. Verwachting was dat het half september binnen zou komen. Half oktober nog niets gehoord. Maar bellen: werd november. 1 e week december nogmaals gebeld: ja, het was binnen. Service prima. Maar breng mensen actief op de hoogte dat het langer duurt. 3 maanden is niet een beetje langer.

• Medewerkers
  • Persoonlijk advies N.v.t.
  • Kwaliteit en service

Plezierig ontvangst en prima advies

Heel positief, veel keuze en moois showroom

Fijne service

X

Over Visser Meubelen Sommelsdijk

Visser Meubelen is al vanaf 1871 gevestigd in Sommelsdijk. Wij bestaan al meer dan 150 jaar daarom ontvingen wij maandag 14 februari 2022 het predicaat Hofleverancier. Het predicaat Hofleverancier is een Koninklijke onderscheiding voor kleine en middelgrote bedrijven. We denken graag met je mee en zoeken binnen de vele mogelijkheden naar de items die bij jouw interieurwensen passen. Je mag van ons vakkundigheid, betrokken advies en alle aandacht verwachten. We hopen je binnenkort te verwelkomen in onze winkel!