Tevreden

Onze afleverdatum werd op ons verzoek, zonder probleem, verplaatst. De mannen die de meubels kwamen brengen waren heel aardig en behulpzaam. Ook netjes dat we de dag er na nog gebeld werden met de vraag of alles naar tevredenheid was verlopen. 1 kast heeft een beschadiging, maar ik heb er vertrouwen in dat dit netjes wordt opgelost door Visser meubelen. Bij aankoop zijn we ook fijn geholpen.

• Kwaliteit en service

Zeer goede service en prettig geholpen

De aflevering van de sta-op stoel was echt top. De mannen hebben een bank verplaatst, de vloer gestofzuigd!!!! en vervolgens een bijzettafel naast de nieuwe stoel geplaatst. Mijn moeder van 88 en wij noemen dit SERVICE met hoofdletters.

• Kwaliteit en service

Uitstekend! Geweldig bedrijf, met gedreven medewerkers tot de aflevering aan toe.

Wederom bij Visser onze meubelen en vloer uitgekozen. Dorien heeft ons fantastisch geholpen om tot een juiste keuze te komen. De communicatie verloopt uitstekend tot het afleveren aan toe, duidelijk en helder. Hierbij verdient ook Danny een groot compliment voor het leggen van onze pvc vloer. Wanneer u een gepassioneerd bedrijf zoekt met ruime keuze in kwaliteit meubelen raden wij Visser meubelen dan ook zeker aan, Leo mag trots zijn op zijn mooie bedrijf met uitstekende medewerkers. Berry en Anneke van der Gaag

Mooie bank

Snelle levering, maar de spuitbus niet meegeleverd. Hierover gebeld en er werd mij medegedeeld dat ik naar de winkel kon komen om deze op te halen. Dat is voor mij vanuit ouddorp 48km rijden,heen en terug, terwijl de chauffeur elke woensdag in de buurt is. Beetje jammer, vandaar 3 sterren

• Deskundigheid/Vakmanschap N.v.t.
  • Medewerkers
  • Persoonlijk advies N.v.t.
  • Kwaliteit en service

Keurig bedrijf met correcte mensen

Wij hebben bij Visser Meubelen in Sommelsdijk een nieuw bed aangeschaft. Keurig en deskundig geholpen met een snelle levering

• Kwaliteit en service

zeer tevreden over de service

Onlangs de winkel bezocht om een bed voor mijn ouders uit te zoeken. Wij gaven aan dat we bed zochten welke zo snel mogelijk geleverd kon worden i.v.m. de thuissituatie. Hier werd direct over meegedacht en zou er op hun vrije dag contact gezocht met de leverancier en zodoende werd er na een 1,5 week al een bed geleverd. Echt een Topservice! Nogmaals dankjewel hiervoor!

Keurig en snel geleverd

Na 4 weken werd de boxspring al geleverd. Snel in elkaar gezet door aardige mannen. Super tevreden en we slapen heerlijk

• Kwaliteit en service

Echte vakman met passie die onze vloer heeft gedaan

Prima bedrijf, zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Duidelijke bevestigingen en denken in oplossingen!

visser meubelen zijn top

wij hebben een hele mooie dressoir besteld bij visser meubelen. het dressoir is netjes ingepakt en helemaal naar landgraaf/z limburg gebracht, fijne mensen die het dressoir gebracht hebben

• Showroominrichting N.v.t.
  • Kwaliteit en service

Zo fijn om met jullie zaken te doen!

Attent en vriendelijk!

• Kwaliteit en service

Goede kwaliteit, goede service , klantvriendelijk

Fijne winkel

• Kwaliteit en service

Heel zorgvuldig en vakkundig geholpen

We zijn heel tevreden met het uitzoeken van onze boxspring, en het afleveren is heel zorgvuldig en netjes en vriendelijk afgeleverd

• Kwaliteit en service

Geweldig geholpen, bezorging van ons nieuwe bed was perfect. Keurig personeel.

Vriendelijk en goed geholpen

Nieuwe eettafel gekocht. Vriendelijk en goed geholpen. Echt een aanrader om je meubels hier te kopen.

Aflever kosten

Geleverde meubels met een totaal van ruim 10000 euro wordt bij de laatste levering toch 50 euro gerekend voor aflevering dat vind ik wel jammer CW van der Waal

• Kwaliteit en service

Uitstekende service, en alles volgens plan geleverd en gemonteerd.

Uitstekende service en goede communicatie.

Fantastisch

Fijn geholpen in de winkel en prima afspraak voor de bezorging. Kortom een fijne winkel met genoeg keus in de regio.

Prima service en advies

Meubels en vloer gekocht voor nieuw te bouwen appartement. Oplevering nog niet echt bekend en we hadden maar 6 weken om onze oude woning op te leveren. Door korte lijnen en goede communicatie is dit perfect gelukt!

• Kwaliteit en service

Goede voorlichting bij aankoop en netjes afgeleverd!

• Medewerkers
  • Persoonlijk advies N.v.t.
  • Kwaliteit en service

Alles keurig en netjes geleverd

Alles keurig en netjes geleverd Vriendelijk personeel Dus alles top

• Showroominrichting N.v.t.

Prettige ervaring

Mooie zaak, grote keuze, fijn personeel. Keurige bezorging. Helemaal tevreden. Tot een volgend keer.

Vriendelijk personeel Goede afhandeling

Plezierig

Het is fijn winkelen. Jammer dat de lift kapot was, daardoor had mijn man wat moeite om boven te komen. De bezorgers hebben het perfect en met kennis en voorzichtigheid naar binnen gebracht en in elkaar gezet.

• Kwaliteit en service

Betrouwbaar bedrijf met kennis van zaken

Betrouwbaar

• Kwaliteit en service

Zeer vriendelijk en goed geholpen in de winkel en bij bezorgen.

De medewerker neemt rustig de tijd om te adviseren en bestelling op te nemen. Bij bezorgen wordt ook de tijd genomen om het te plaatsen. Wachttijd voor leveren was helaas iets langer dan aangeven, maar ligt waarschijnlijk aan de leverancier en niet aan de winkel.

Over Visser Meubelen Sommelsdijk

Visser Meubelen is al vanaf 1871 gevestigd in Sommelsdijk. Wij bestaan al meer dan 150 jaar daarom ontvingen wij maandag 14 februari 2022 het predicaat Hofleverancier. Het predicaat Hofleverancier is een Koninklijke onderscheiding voor kleine en middelgrote bedrijven. We denken graag met je mee en zoeken binnen de vele mogelijkheden naar de items die bij jouw interieurwensen passen. Je mag van ons vakkundigheid, betrokken advies en alle aandacht verwachten. We hopen je binnenkort te verwelkomen in onze winkel!