We zijn vriendelijk geholpen en kregen goede adviezen bij het uitzoeken van de banken. Een hele fijne showroom en veel keus. De levertijden zijn helaas lang, maar dat is overal zo. Een paar keer gebeld en we zijn altijd netjes te woord gestaan. Ook de monteurs die de banken hebben gebracht en gemonteerd waren zeer beleefd en hartelijk. Het zijn prachtige banken qua kleur en ze hebben een goed zitcomfort. We zijn er heel blij mee en hopen er jaren plezier van te hebben.
Enorm fijn en goed geholpen door Annemarie en collegas. Gewoon eerlijk, meedenkend en met enthousiasme.
We waren al langere tijd op zoek naar een mooi en goed bed. We shoppen graag bij regionale bedrijven en zo kwamen we ook bij Visser meubelen terecht. We zijn vriendelijk ontvangen en we zijn eerst zelf door de winkel gegaan. De keuze is ruim en gevarieerd. Ons oog viel op bed welke we uiteindelijk ook gekocht hebben. Het bed zit in de wat hogere kwaliteit en prijs klasse. We hebben het bed incl alle opties zoals deze in de showroom stond besteld, alleen was de prijs die bij op bij het bed vermeld was verre van de prijs die op die offerte stond. Het werd door de verkoopster kort en krachtig van tafel geveegd. Het verschil was bijna 50%. Uiteraard waren we daar zelf bij. De levering ging erg snel en netjes en de monteurs waren vriendelijk en ruimden alles netjes op.
We waren op zoek naar een eetkamer tafel en stoelen en hadden een stoel gezien die we mooi vonden maar die stond niet in de showroom. Visser zorgde ervoor dat de stoel toch in de showroom kon worden getoond. Het was een match. Voor ons prima service en communicatie. Wij raden Visser meubelen zeker aan!
Wij zijn heel tevreden met de service en klantgerichtheid in de winkel. De levering was keurig en de kwaliteit van het meubilair is goed.
Na een correct showroombezoek met meedenkende medewerkers, en thuis op locatie de juiste kleuren laten bepalen, is de bank keurig en tijdig afgeleverd. Ook de bezorgers hebben de bank met zorg geplaatst. Wij kunnen niets anders bedenken dan in een woord: GOED GEDAAN!
Relaxfauteuils besteld, deze werden binnen de tijd die was afgesproken geleverd. Bij aflevering goede uitleg gekregen over onderhoud van het leer. Ook de elektrische bediening en het laden van de accu werden uitvoerig uitgelegd. Dus zijn wij een tevreden klant
Ww hebben een bank uut de showroom gekocht en die werd de week erna netjes afgeleverd. Blij mee.
Nette levering.
Vriendelijk en snel te woord gestaan. Uitleg over voor- en nadelen van een boxspring bed met beweegbaar hoofd- en voeteneind zijn niet volledig aangegeven. Maar dat is ook enige min-punt. Kundige monteurs hebben bed geleverd en gebruiksklaar gemaakt. Alle lof daarvoor.
Hele aardige mannen die t afgeleverd hebben. Onze dank is groot!
Positief
Zie boven.
Ze waren super vriendelijk ook toen laatste deel niet gelijk naar binnen ging dus even puzzelen maar ze bleven rustig en vriendelijk ondanks ze ook laat waren
Fijne hulp met uitzoeken, goed contact over de levering Nette aflevering en ontzettend mooie producten!
We werden erg leuk geholpen toen we de bank kochten. De bezorgers waren ook heel erg prettig en behulpzaam.
Tevreden met meubelen en toebehoren, tevreden met gordijnen. Tevreden over correcte levering.
Alles verliep naar tevredenheid.
Zie onderstaande scores
Mijn ervaring bij het uitzoeken van een relaxfauteuil is, dat ik dit als bijzonder prettig heb ervaren. Er werd alle tijd genomen, ik heb dit als zeer positief ervaren.
Helemaal goed!
We werden vriendelijk geholpen. Er werd met ons meegedacht. De bank werd uiteindelijk nog eerder geleverd dan voorspeld was.
Danny is een heel vakkundige man, heel vriendelijk en een harde werker.
Mijn ervaring bij het uitzoeken van een relaxfauteuil is, dat ik dit als bijzonder prettig heb ervaren. Er werd alle tijd genomen en alles werd heel duidelijk uitgelegd. Ik heb alles als zeer positief ervaren.
Wij zochten en bed , en werden bij deze zaak vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen en geadviseerd door het personeel . De levering zou binnen 6 weken zijn maar was eerder dan verwacht. Wij zijn super blij met het bed . Toen het bed werd geleverd werd er naar al onze wensen geluisterd.
Visser Meubelen is al vanaf 1871 gevestigd in Sommelsdijk. Wij bestaan al meer dan 150 jaar daarom ontvingen wij maandag 14 februari 2022 het predicaat Hofleverancier. Het predicaat Hofleverancier is een Koninklijke onderscheiding voor kleine en middelgrote bedrijven. We denken graag met je mee en zoeken binnen de vele mogelijkheden naar de items die bij jouw interieurwensen passen. Je mag van ons vakkundigheid, betrokken advies en alle aandacht verwachten. We hopen je binnenkort te verwelkomen in onze winkel!