Heeft een totaal van 72 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,8
Review overzicht
Positief sentiment98%
Klanten waarderen het vriendelijke personeel, het deskundige advies en de hoge kwaliteit van de bloemen. Het team levert consistente service en reageert snel op vragen. De boeketten blijven lange tijd goed en de winkel biedt een aangename sfeer.
Sterke punten
Vriendelijk personeel
Goede kwaliteit bloemen
Betrouwbare service
Gebaseerd op 26 reviews
Altijd met tijd geholpen. Neem tijd om mooi boeket samen te stellen.
23 September 2025
Nina
Empel
Reactie van Bloemsierkunst Oxalis
Beste Nina, heel hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling. Hier worden we erg blij van en waarderen het enorm dat u de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Graag tot ziens! Team Bloemsierkunst Oxalis
Hele fijne en vriendelijke bloemist die meedenkt.
Gezellige Brabantse bloemiste die ontzettend vriendelijk een handje helpt. Iemand een bloemetje sturen is toch even net iets meer en ik ben vriendelijk en professioneel geholpen. Hier bestel ik ze zelf voortaan omdat de mensen het echt voor je regelen.
10 September 2025
Soe
Amsterdam
Reactie van Bloemsierkunst Oxalis
Beste Soe, heel hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling. Hier worden we erg blij van en waarderen het enorm dat u de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Graag tot ziens! Team Bloemsierkunst Oxalis
Top bloemen blijven lang staan
Top bloemen blijven lang staan
14 July 2025
Sylvia
S HERTOGENBOSCH
Reactie van Bloemsierkunst Oxalis
Beste Sylvia, heel hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling. Hier worden we erg blij van en waarderen het enorm dat u de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Graag tot ziens! Team Bloemsierkunst Oxalis
Fantastisch
Onze complimenten voor het prachtig rouwboeket. De kleuren, de combinatie, echt heel mooi. Maakte het verdriet iets draaglijker.
18 June 2025
Irmgard Heijmans
Reactie van Bloemsierkunst Oxalis
Beste Irmgard, heel hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling. Hier worden we erg blij van en waarderen het enorm dat u de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Graag tot ziens! Team Bloemsierkunst Oxalis
Gezellig personeel en mooi bloemen
Voor moederdag mooie hangplanten gekocht. Goed geholpen door gezellige medewerker
10 May 2025
Frank
's-Hertogenbosch
Reactie van Bloemsierkunst Oxalis
Beste Frank, heel hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling. Hier worden we erg blij van en waarderen het enorm dat u de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Graag tot ziens! Team Bloemsierkunst Oxalis
Fantastische bloemenwinkel
Goede en snelle service. Bloemen van topkwaliteit
7 May 2025
John
Reactie van Bloemsierkunst Oxalis
Beste John, heel hartelijk dank voor uw 4,5 sterren beoordeling. Hier worden we erg blij van en waarderen het enorm dat u de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Graag tot ziens! Team Bloemsierkunst Oxalis
Vriendelijke en sociale medewerkers
17 April 2025
Selina
Reactie van Bloemsierkunst Oxalis
Beste Selina, heel hartelijk dank voor uw 4 sterren beoordeling. Hier worden we erg blij van en waarderen het enorm dat u de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Graag tot ziens! Team Bloemsierkunst Oxalis
Super goede service.
Ik kwam last minute binne toen ze gesloten waren en ze besloten er alsnog voor om me nog te helpen en me geholpen mooie gezonde rozen te kiezen.
20 March 2025
Jessey
Reactie van Bloemsierkunst Oxalis
Beste Jessey, heel hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling. Hier worden we erg blij van en waarderen het enorm dat u de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Graag tot ziens! Team Bloemsierkunst Oxalis
Fantastisch geholpen
Last minute een mooi bloemstuk nodig. Ik kon mijn wensen aangeven, meerdere opties gekregen en eindresultaat is fantastisch!
13 March 2025
Eva
Reactie van Bloemsierkunst Oxalis
Beste Eva, heel hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling. Hier worden we erg blij van en waarderen het enorm dat u de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Graag tot ziens! Team Bloemsierkunst Oxalis
Zeker 2 weken een mooi gebleven
Wij halen hier altijd onze bloemen, afgelopen Valentijn heeft de bos zeker 2 weken gestaan!
Wij gaan nergens anders meer heen.
13 March 2025
Angie
Reactie van Bloemsierkunst Oxalis
Beste Angie, heel hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling. Hier worden we erg blij van en waarderen het enorm dat u de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Graag tot ziens! Team Bloemsierkunst Oxalis
Top boeketten en fijn contact!
Prettig contact met Oxalis en zeer mooie boeketten, levering op kantoor- of thuisadres is ook prima verzorgd.
24 February 2025
Inge
Ulvenhout
Reactie van Bloemsierkunst Oxalis
Beste Inge, heel hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling. Hier worden we erg blij van en waarderen het enorm dat u de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Graag tot ziens! Team Bloemsierkunst Oxalis
Een eerlijke, snel reagerende en uitstekend helpende verkoopster!
Mijn ervaring: Ik ben nog aan de jongere kant zelf en het was voor mij de eerste keer dat ik bij een bloemist iets kocht. Ik had een aantal vragen en twijfels waarop ik hele goede advies kreeg! Dit hielp mij enorm.
De kwaliteit van de bloem is is uitstekend en kreeg van te voren ook een foto van de bloem, voordat ik de aankoop had voltooid. Het is een hele lieve verkoopster die niet zelfzuchtig is. Dat liet ze ook merken.
Ik zal zeker vaker terug komen voor volgende aankopen!
15 February 2025
Max
Rosmalen
Reactie van Bloemsierkunst Oxalis
Beste Max, heel hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling. Hier worden we erg blij van en waarderen het enorm dat u de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Graag tot ziens! Team Bloemsierkunst Oxalis
Top service! Mijn Valentijnsdag was weer goed geregeld voor mijn vrouw
Opzoek naar bloemen , top service en een mooie boeket bloemen voor de vrouw
14 February 2025
Nigel
Reactie van Bloemsierkunst Oxalis
Beste Nigel, heel hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling. Hier worden we erg blij van en waarderen het enorm dat u de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Graag tot ziens! Team Bloemsierkunst Oxalis
Een mooie winkel met een groot assortiment aan verse bloemen
Vriendelijk behulpzaam personeel dat meedenkt met je wensen.
30 January 2025
Sabrina
Den-Bosch
Reactie van Bloemsierkunst Oxalis
Beste Sabrina, heel hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling. Hier worden we erg blij van en waarderen het enorm dat u de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Graag tot ziens! Team Bloemsierkunst Oxalis
Prachtig werk!
Rouwstuk besteld. Prachtig was het. Veel complimenten.
30 January 2025
Lynn Minkels
Reactie van Bloemsierkunst Oxalis
Beste Lynn, heel hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling. Hier worden we erg blij van en waarderen het enorm dat u de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Graag tot ziens! Team Bloemsierkunst Oxalis
Fantastisch
Ik kreeg een kleurrijke bos bloemen thuisbezorgd. Prachtig boeket en bleef meer dan 2 weken mooi!!!
14 January 2025
Lin Maartens
'S-HERTOGENBOSCH
Reactie van Bloemsierkunst Oxalis
Beste Lin, heel hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling. Hier worden we erg blij van en waarderen het enorm dat u de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Graag tot ziens! Team Bloemsierkunst Oxalis
De mooiste boeketten.
Als je van mooie kleurrijke boeketten en veldbloemen houd die lang blijven staan en mooi in je vaas moet je bij Oxalis wezen
8 January 2025
Chantalle
Lith
Reactie van Bloemsierkunst Oxalis
Beste Chantalle, heel hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling. Hier worden we erg blij van en waarderen het enorm dat u de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Graag tot ziens! Team Bloemsierkunst Oxalis
30 December 2024
Sanne Berger
's-Hertogenbosch
Reactie van Bloemsierkunst Oxalis
Beste Sanne, heel hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling. Hier worden we erg blij van en waarderen het enorm dat u de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Graag tot ziens! Team Bloemsierkunst Oxalis
Wat een toppers zijn het!
Ik moet toegeven nooit eerder iets bij Oxalis gekocht te hebben. Ik was bij mijn schoonmoeder op bezoek bij de Noorderkroon met Kerst. Deze toppers denken echt aan andere mensen die het minder makkelijk hebben. De lieve mensen van Oxalis hebben namelijk op 2e kerstdag bij Brabantzorg De Noorderkroon prachtige boeketten bloemen uitgedeeld aan de bewoners. Daarmee hebben ze voor deze mensen kerst weer een stukje mooier gemaakt. Jullie zijn echt toppers! Hartelijk dank namens mijn schoonmoeder en ik durf ook te zeggen, namens de andere bewoners die prachtige bloemen van jullie hebben mogen ontvangen.
Fijne jaarwisseling en ik kom in de toekomst zeker mijn bloemen bij jullie halen.
30 December 2024
Sharon
Vught
Reactie van Bloemsierkunst Oxalis
Beste Sharon, heel erg graag gedaan!❤️ Hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling. Hier worden we erg blij van en waarderen het enorm dat u de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Graag tot ziens! Team Bloemsierkunst Oxalis
Heel fijn en
Heel goed geholpen met super tips en adviezen
23 December 2024
Cathy
Berlicum
Reactie van Bloemsierkunst Oxalis
Beste Cathy, heel hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling. Hier worden we erg blij van en waarderen het enorm dat u de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Graag tot ziens! Team Bloemsierkunst Oxalis
Vriendelijk personeel
Koop er altijd mijn bloemen voor mijn taarten, leuk dat iedereen mee denkt. Altijd vriendelijk
19 December 2024
Bouchra
Reactie van Bloemsierkunst Oxalis
Beste Bouchra, heel hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling. Hier worden we erg blij van en waarderen het enorm dat u de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Graag tot ziens! Team Bloemsierkunst Oxalis
Prachtige bloemrijke aankleding van ons event!
Wij hadden Bloemsierkunst Oxalis gevraagd de bloemen op de cover van het boek 'Leadership Unreaveled' na te bootsen in een boeket. Tijdens de boeklancering kreeg iedereen het boek en een mooie bos bloemen mee naar huis! Dank jullie wel!
11 December 2024
Leonoor
Maassluis
Reactie van Bloemsierkunst Oxalis
Beste Leonoor, heel hartelijk dank voor uw 4 sterren beoordeling. Hier worden we erg blij van en waarderen het enorm dat u de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Graag tot ziens! Team Bloemsierkunst Oxalis
Beste bloemist van Den-Bosch
Mooie duurzame bloemen en goede hulp in de winkel.
3 December 2024
Ilona
Alphen
Reactie van Bloemsierkunst Oxalis
Beste Ilona, heel hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling. Hier worden we erg blij van en waarderen het enorm dat u de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Graag tot ziens! Team Bloemsierkunst Oxalis
Zeer kundig, klantvriendelijk denkt goed mee met de klant . Kwaliteit bloemen erg goed!
Super vriendelijk , meedenkend in mn hulpvraag . Kwaliteit erg hoog
2 December 2024
F
Laarbeek
Reactie van Bloemsierkunst Oxalis
Beste F. Laarbeek, heel hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling. Hier worden we erg blij van en waarderen het enorm dat u de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Graag tot ziens! Team Bloemsierkunst Oxalis
Ik vind het hier heel gezellig
Altijd goed hier!
26 October 2024
Simon
'S-Hertogenbosch
Reactie van Bloemsierkunst Oxalis
Beste Simon, heel hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling. Hier worden we erg blij van en waarderen het enorm dat u de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Graag tot ziens! Team Bloemsierkunst Oxalis
Review overzicht
Positief sentiment98%