Geweldig bedrijf, waar de klant op 1 staat
Hele aardige mensen die hun afspraken nakomen. We zijn erg blij met het goede advies en het eindresultaat!
JG
Renswoude
Laden reviews...
29 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 80 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
In de reviews staan consistente positieve ervaringen centraal. Klanten waarderen vriendelijk personeel, heldere uitleg en betrouwbare adviezen. De service is snel en attent, ook als het druk is. Het winkelteam wordt gezien als gastvrij en professioneel.
JG
Renswoude
Uitermate goed, een fijne winkel.
Jacoline
Ederveen
Vriendelijk en service gericht verkooppersoneel. Goede afwikkeling en levering van aankoop. Alleen maar positieve ervaringen.
14 November 2025
Arie
van Laar
100 punten gewoon goed zoals het hoort!!
14 November 2025
Gijs
Rhenen
Ambijance heeft klantvriendelijk personeel. Vakkundig en met veel geduld is samen met ons naar de juiste combinatie van behang, vouwgordijnen en overgordijnen gekeken waardoor het een warm en sfeervol geheel werd. Helaas was er buiten de schuld van de leverancier en Ambijance om iets mis met de overgordijnen maar dit is naar alle tevredenheid opgelost. We bevelen de zaak zeker aan.
19 August 2025
els
Lunteren
Velen mooie kleuren en goed advies bij het kiezen van de juiste verf.
12 June 2025
Jacob Jan
Lunteren
Geholpen door Anne. Zij weet waar ze het over heeft. Luistert goed naar wat de vraag is. Ze neemt de tijd ook om te laten zien wat de mogelijkheden zijn en wat de effecten zijn van die mogelijkheden. Kom hier graag weer voor de volgende klus.
7 June 2025
Ria
Barneveld
Ik ben weer erg blij met mijn gordijnen van AmbiJanse. Het hangt prachtig en met de adviezen die ik kreeg kan dat nog lang zo blijven.
16 May 2025
Marry
LUNTEREN
Vriendelijk en vakkundig personeel die alles uit de kast trekken om te helpen naar de juiste product keuze. Geen gehaast, er wordt nog ouderwets de tijd genomen om je te helpen.
14 May 2025
Linda
Barneveld
Jansen afwerken is een erg fijn bedrijf! Bij ons hebben ze een mooie, duurzame, Bio Cement gietvloer aangebracht. Ze gaan voor kwaliteit en stoppen pas als jij als klant tevreden bent en dat maakt het verschil! De medewerkers zijn zeer vriendelijk en ook de communicatie is goed. Goed advies, onbeperkt stalen meenemen, bij iemand thuis kijken, het kan allemaal. Ook is het fijn dat ze goed samenwerken met andere leveranciers bv bij het aanleggen van vloerverwarming. Ik raad Jansen Afwerking zeker aan!
8 May 2025
Helene
Ouderkerk aan de Amstel
We zochten een afwasbaar behang voor in de keuken, Annemarie heeft ons prima geadviseerd en het resultaat mag er zijn. Zelf zouden we dit nooit hebben uitgekozen maar oh wat is het mooi geworden!! Heel blij mee!
24 April 2025
Tanja
Vdh
Goede contacten en doen moeite om te realiseren wat de klant wil. Hebben luisterend oor. Correct in de communicatie.
23 April 2025
j.c. westeneng
Barneveld
De vloer is als een spiegel en zeer netjes afgewerkt en alles binnen een korte termijn.
30 March 2025
Frans
Soesterberg
Positief
18 March 2025
Cornelis
Lunteren
Ik was op zoek naar passende raambekleding bij een ander kleurenpalet voor de woonkamer en keuken. Er werd ruim de tijd genomen voor een passend advies en de levering was prima.
17 March 2025
Lianne
Lunteren
Ik bestelde gordijnen voor mijn nieuwe huis. Mij viel op hoeveel keuze er was aan stoffen en ophangsystemen. Ik werd uitstekend geadviseerd en kon onder begeleiding van Jannie in eigen huis tot een goed oordeel komen en naar alle tevredenheid mijn keuzes maken.
15 March 2025
Ellen
Lunteren
Verf eerst erg kostbaar aanbieden, maar als ik via de website bestel is get goedkoper?? Horren voor het raam boven de duizend euro is al prijzig, maar dan moeilijk doen over of het wel kan. Ff een paar honderd meter zelf inmeten is te lastig . Zo niet dorps...
Beveelt niet aan
15 March 2025
J de Leeuw
Lunteren
We zijn enorm goed geholpen bij het uitzoeken van nieuwe gordijnen voor veel ruimtes van ons huis. Ik heb genoten van de deskundigheid, het precieze werken en de goede ideeen van Ambijance! We zijn superblij met alle nieuwe gordijnen, ons huis heeft veel meer sfeer en wat er nu hangt laat veel meer onze smaak zien!
13 March 2025
Karin
Lunteren
Niets was jullie teveel. Kleuren advies . Verf en materiaal aan huis gebracht . Kleed gesjouwd. En alles met een glimlach. Eén woord TOP .
11 March 2025
Corrie van Hal
Lunteren
Snel en netjes werk afgeleverd
11 March 2025
ina
Lunteren
Netjes behangen in onze woonkamer!
7 March 2025
L
Wekerom
Prima werk geleverd!
7 January 2025
Randy
Ede
Onze woonkamer en slaapkamers opnieuw laten behangen en schilderen. Kleuren verf en behang volledig op elkaar afgestemd. Dit is nauwkeurig en vakkundig aangebracht hetgeen een schitterend resultaat heeft opgeleverd.
16 September 2024
Trudy
Lunteren
Wij kochten bij jullie een rolluik. Ruime keuze, goede uitleg. Uitstekende service. Wij raden deze zaak iedereen aan.
15 June 2024
Heleen en Wilke Dekker
Lunteren
Tweemaal gebruik gemaakt van de diensten van AmbiJance voor de inrichting van ons huis. Advisering, levering en montage perfect uitgevoerd.
14 June 2024
Johan Hazekamp