Geweldig!
Mijn droger is gerepareerd, beter dan een nieuwe kopen. Hele fijne monteur!
13 August 2024
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 53 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle en vriendelijke service. De technici zijn deskundig en geven duidelijke uitleg. De prijzen worden als redelijk ervaren en de resultaten zijn betrouwbaar. De algehele ervaring wordt als professioneel en betrouwbaar beschreven.
Mijn droger is gerepareerd, beter dan een nieuwe kopen. Hele fijne monteur!
13 August 2024
Fleur Van Dalen
Doesburg
Snelle reactie, goed advies en vlot.een mooie nieuwe wasmachine geïnstalleerd.
12 August 2024
Gert
Ugchelen
Top Monteur en een hele goede service. Donderdag middag gebeld en Vrijjdag middag gereed. Waterpomp kapot. Binnen 1 uur klaar en is weer top. Bedankt Robin. regio Apeldoorn
9 August 2024
Klaas
Vriendelijk , snel , duidelijke uitleg , Zeer tevreden
21 June 2024
Debby Barten
APELDOORN
Afwasmachine was kapot, op internet installion gevonden. Een vriendelijke telefoniste vertelde eerlijk over de service en kosten. Een reparatie afspraak was snel gemaakt. De vriendelijke monteur was er op de afgesproken tijd, deed onderzoek en liet me zien wat het euvel was. Een onderdeel was niet op voorraad, maar werd gelijk besteld onder vermelding van kosten. Met een "tot morgen" vertrok de monteur. En inderdaad de andere dag weer mooi op tijd ging hij aan de slag. Fijne uitleg tijdens zijn werkzaamheden. Volgende keer zeker weer via installion.
18 June 2024
Hans Baan
Apeldoorn
Zeer vriendelijk en kundig monteur.
17 June 2024
Marcel Schuurman
DIDAM
Robin heeft het euvel aan onze oven snel gevonden en verholpen.
Wouter
Arnhem
Deskundig, vlot, prettig en opgewekt, betrouwbaar. Fijn ook dat je zo'n probleem milieubewust kunt oplossen, doordat er 1 onderdeeltje van de wasmachine vervangen kan worden. En goedkoper ook dus. Tot slot nog een goede tip om zelf bij te dragen aan een langere levensduur van de machine.
Annet
Harderwijk
Robin heeft 2x een lekkage opgespoord van de vaatwasser. Heel kundig, snelle service, vriendelijk en goede adviezen.
Niels
Rheden
Binnen 2 dagen komen ze het probleem oplossen. Helaas was het onderdeel niet voorradig dus nadat het na bestelling binnen was heeft hij het gemonteerd. Super bedankt daarvoor.
Ella
Arnhem
Heel tevreden en wanneer wij weer lemand nodig hebben, ga ik hem direct bellen!⁰
10 June 2024
Gerard
Kampen
Toen onze afzuigkap er mee stopte kwam Robin snel bij ons. Hij denkt met ons mee over het om deze te repareren of te vervangen. Na een eerlijk advies hebben we besloten de afzuigkap te vervangen.
22 May 2024
Johan
Barneveld
Klantvriendelijk hoge servicebereidheid en klantgerichtheid
11 May 2024
Rob
Heerde
De vaatwasser werd niet meer warm dus is het thermostaat element vervangen maar helaas dat bleek het niet te zijn. Het onderdeel van het vermogen bleek kapot te zijn. Dus nu een nieuwe vaatwasser. Prima service en super snel! Achteraf vergeten te vragen om het element uit de oude vaatwasser te halen nu die eigenlijk nog nieuw is en we er toch voor betaald hebben.....
9 May 2024
Familie Wijler
Zevenaar
Beste familie Wijler,
Bedankt voor jullie goede recensie, daar ben ik zeer blij mee.
Zojuist heb ik jullie de gedetailleerde factuur toegezonden. Wanneer u bij de laatste regel kijkt, kunt u zien dat de volledige kosten van de reparatie (het element dus) als korting in mindering zijn gebracht. U heeft de kosten van het element en de voorgaande reparatie dus niet.
Ik hoop dat dit het een beetje verduidelijkt. U mag ons ook altijd bellen of mailen voor een toelichting op de factuur.
Groeten,
Robin
Adequaat
9 May 2024
Dick
Arnhem
Straight en to the point. Lekker helder.
6 May 2024
Frans
Goed geholpen en snel
Tessa
Apeldoorn
Mijn twee problemen met de vaatwasmachine en droger zijn snel opgelost. De communicatie ging vriendelijk, vlot en helder. Zeker aan te raden. Deze de heer Wijtten heeft oog voor goede kwaliteit.
Kobus
Veenendaal
Keurig, snel en vakkundig geholpen. Sympathieke kerel, niet ***len maar poetsen. Prima service!
Edwin
Bennekom
Fijn contact, er wordt goed meegedacht en prettige communicatie. Vlotte levering en installatie. Wij zijn zeer tevreden.
28 April 2024
Alice
Ede
Hi Alice,
Bedankt voor de goede recensie! Ik hoop dat jullie lang plezier hebben van de nieuwe combioven!!
het is een vriendelijkeen vaktechnische monteur zeer tevreden mee
22 April 2024
Randy
Doetinchem
Hi Randy,
Bedankt voor je recensie. Ik hoop dat je lang plezier hebt van de wasmachine nu de schokbrekers vervangen zijn!
Vriendelijke man, zeer deskundig en betrouwbaar. Duidelijke prijs vooraf, dus geen verrassingen. Handige extra uitleg en goede adviezen over gebruik van de wasmachine.
19 April 2024
Tanja
Harderwijk
Hallo Tanja,
Bedankt voor de positieve recensie.
Jouw Zanussi wasmachine is een zeer degelijk model en zal met goed onderhoud nog vele jaren meegaan!
Robin werkt snel en efficiënt. Heeft kennis van zaken. En is bijzonder vriendelijk en behulpzaam.
18 April 2024
Tanja
Huisman
Hi Tanja,
Hartelijk dank voor je recensie!!
Hartelijk dank
18 April 2024
Herman
Hallo Herman,
Bedankt voor je recensie!
Aidastraat 7
7323EH Apeldoorn