Super geholpen

Robin heeft ons super geholpen. Snel, vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader!!

Monteur Robin was snel, vriendelijk en communicatief vaardig en deskundig

Zeer positief

Snel en effectief geholpen

Mijn enige punt van aandacht is dat ik graag van tevoren had gehoord wat de kosten waren van de onderdelen die besteld moesten worden voor de reparatie. Verder vielen de kosten enorm mee en mijn droger was binnen een kwartier weer gereed voor gebruik.

Goede installateur

Robin is een echte vakman die mij goed heeft geholpen met mijn vaatwasser. Hij heeft verstand van zijn vak, is vriendelijk, comminuceert goed en legt alles goed uit.

Goede service, vakbekwaam goede communicatie betrouwbaar en heel vriendelijk!!!

Al eerder Robin hier gehad met vaatwasser problemen. Ook, net als nu met de diepvriezer geweldig geholpen. Als we weer pech hebben, bellen we weer Installation. nl

Professioneel en kundig

Zeer goed geholpen. De vaatwasser was kapot en deze was in een half uur weer gerepareerd voor een schappelijke prijs.

Snel en adequate geholpen

Goede monteur die het probleem snel wist te verhelpen.

Snel, servicegericht, prima geholpen!

Goede communicatie over hoe laat hij bij mij zou zijn. Snel het probleem duidelijk gekregen en opgelost. Meteen nog even een ander klusje gedaan (slangetje droger aansluiten). Zeer tevreden!

Goede service, vriendelijke monteur

Monteur kon snel langskomen om te kijken naar de vaatwasser. Onderdeel moest besteld worden en toen die binnen was werd direct een nieuwe afspraak gemaakt. Vaatwasser doet het sindsdien weer zonder problemen. Erg tevreden over de service en vriendelijke monteur.

Zeer zorgvuldige installateur!

Robin van Installion heeft ons geweldig geholpen met een installatie van apparatuur die niet gemakkelijk was. Hij maakte zichzelf eigenaar van het probleem en bleef vasthouden tot alles was opgelost en netjes afgewerkt. Fantastisch.

Snelle service

Snelle en goede service. Robin was ook erg netjes en wist waar hij mee bezig was.

Geweldige service

Prettig contact, goede service en snelle levering

Bijna een dure Miele-monteur gebeld - gelukkig Robin gevonden!

Onze Miele wasmachine deed het plotseling niet meer en gaf een cryptische foutmelding. We vonden zelf al een plastic zakje in het afvoerfilter en verwijderden dat, maar het probleem bleef bestaan. Snelle en deskundige hulp. Via Witgoed Brigade kwam ik bij Robin van installion.nl terecht. Na onze online aanmelding nam hij snel contact op en was meteen behulpzaam. Robin herkende het probleem direct als een bekend Miele-euvel: de vochtsensor op de bodemplaat was getriggerd omdat er water op was gekomen toen we het filter open hadden gemaakt. Simpele oplossing, grote besparing. De fix? De machine even schuin houden en klaar! Robin legde het rustig uit en het probleem was binnen no-time opgelost. Dit had me bij Miele waarschijnlijk een heel ander bedrag gekost. Aanrader. Robin staat nu definitief in ons telefoonboekje voor toekomstige problemen. Deskundig, vriendelijk en eerlijk - precies wat je zoekt bij dit soort problemen. Super bedankt Robin!

Top monteur

Onze vaatwasser was kapot en Robin kwam de volgende dag al! Hij heeft er een nieuwe moter ingezet en alles deed het weer! Totdat de vaatwasser klaar was met het programma. Hij gaf weer een foutcode aan, maar nu een andere. Robin weer gebeld en kwam dezelfde dag nog weer langs. Bleek dat de rubber toch was gaan lekken. Hij heeft er een nieuwe ingezet en hij doet het nu nog steeds! Ik hoefde geen 2x voorrijkosten te betalen en was nu in totaal voor €190 klaar! Daar heb ik geen nieuwe vaatwasser voor! Ik raad witgoed brigade zeker aan!

Fantastisch bedrijf

Komen de afspraken en en leveren goed werk.

super snel en kundig!

Heel fijn dat ze zo snel kwamen, erg vriendelijk zijn en je met kennis van zaken kunnen helpen. En niet onnodige kosten rekenen. Zeer aantebevelen.

Super service

Snel en adequaat geholpen, het euvel aan mijn vaatwasser werd vakkundig vastgesteld en na het bestellen van het onderdeel ook weer met de zelfde kundigheid hersteld.

Vaatwasser goed gerepareerd, heldere prijsopgave vooraf en top service. Aanrader!

Robin had het probleem van de vaatwasser snel gevonden. Onderdeel besteld en paar dagen later erin gezet, Hij werkt netjes en is vriendelijk en behulpzaam voor alle vragen. Duidelijke prijsopgave vooraf. Helemaal top.

Geweldig!

Mijn droger is gerepareerd, beter dan een nieuwe kopen. Hele fijne monteur!

Goed advies

Snelle reactie, goed advies en vlot.een mooie nieuwe wasmachine geïnstalleerd.

Top en snel herstelt

Top Monteur en een hele goede service. Donderdag middag gebeld en Vrijjdag middag gereed. Waterpomp kapot. Binnen 1 uur klaar en is weer top. Bedankt Robin. regio Apeldoorn

Top !!

Vriendelijk , snel , duidelijke uitleg , Zeer tevreden

Van eerste contact tot dienstverlening eerlijk, vriendelijk en snel.

Afwasmachine was kapot, op internet installion gevonden. Een vriendelijke telefoniste vertelde eerlijk over de service en kosten. Een reparatie afspraak was snel gemaakt. De vriendelijke monteur was er op de afgesproken tijd, deed onderzoek en liet me zien wat het euvel was. Een onderdeel was niet op voorraad, maar werd gelijk besteld onder vermelding van kosten. Met een "tot morgen" vertrok de monteur. En inderdaad de andere dag weer mooi op tijd ging hij aan de slag. Fijne uitleg tijdens zijn werkzaamheden. Volgende keer zeker weer via installion.

Zeer vriendelijk en kundig monteur.

Zeer vriendelijk en kundig monteur.

Top service en vakkundige monteur!

Robin heeft het euvel aan onze oven snel gevonden en verholpen.

Aidastraat 7

7323EH Apeldoorn