Heeft een totaal van 130 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,8
Review overzicht
Positief sentiment99%
De beoordelingen geven consequent een hoge waardering voor Niels' werk aan Velux-dakramen. Klanten benadrukken duidelijke communicatie, professioneel vakwerk en een nette afwerking. Ook wordt de planning als betrouwbaar ervaren en het werk wordt schoon achtergelaten. Over het geheel genomen spreken de reacties van grote tevredenheid en een duidelijke aanbevelingskans.
Sterke punten
Duidelijke communicatie en heldere afspraken
Vakmanschap en nette installatie
Netjes opgeruimd en betrouwbaar
Gebaseerd op 36 reviews
Dakramen zitten er super netjes in
Vanwege het weer (veel regenbuien) kwam Niels een weekje later. Hierbij heeft hij ons goed op de hoogte gehouden en rekening gehouden met welke data wij konden.
Verder zitten onze 2 dakramen er allebei strak in en is het in zijn geheel ook netjes afgewerkt.
Verder is het een vriendelijke, harde werker.
Wij zijn er blij mee en zullen bij een volgende klus hem zo opnieuw vragen.
5 March 2026
René
Prima samenwerking en contacten
Vriendelijk en correct. En dakraam ziet er perfect uit. Vakman. Contacten verliepen prettig.
5 March 2026
Marieke
Omgeving Breda
Niels is vakkundig, communiceert helder en snel en werkt netjes
Niels heeft bij ons drie oude dakramen vervangen door moderne Velux exemplaren. Hij kwam langs voor een inventarisatie en heeft toen een professionele offerte gestuurd.
Na akkoord is een eerste planning afgestemd. Omdat het allemaal in de wintermaanden werd uitgevoerd, speelde het weer een belangrijke rol in die planning. Met regen of teveel wind is het niet mogelijk het werk uit te voeren. Hij werkt alleen en plaatst één dakraam per werkdag.
Op de dagen van de montage stond Niels om 7.30u voor de deur. Hij heeft zijn eigen kraan, waarmee hij bij ons over het dak kan reiken. Hij begint elke keer met het het leggen van bescherming voor de vloer en trap.
Vervolgens bouwt hij het oude raam uit en plaatst het nieuwe. Na afloop wordt alles keurig opgeruimd en schoongemaakt en wordt het afval afgevoerd.
Kortom, Niels is een absolute aanrader voor wie kwaliteit, communicatie en netheid belangrijk vindt.
26 February 2026
Fred
Hoebink
TOP ervaring
Niels is hier geweest voor het opnemen van het werk wat moest gebeuren.
Vanaf dat moment tot aan het plaatsen van ons nieuwe dakraam hebben we met hem goed contact gehad.
Het weer zat tot drie keer toe niet mee maar viermaal was scheepsrecht. Hij bleef tot en met het plaatsen goed communiceren met ons, heeft het raam prachtig afgewerkt en komt binnenkort nog terug voor het vervangen van een component van een ander veluxraam bij ons.
Al met al een goede ervaring met Niels, zeker gezien het feit dat je je vandaag de dag maar moet afvragen wat er over de vloer komt.
Wij bevelen Niels dan ook hartelijk aan!!
10 February 2026
Rick Goudriaan
Breda
Dik tevreden over hoe Niels de dakramen heeft geplaatst.
Alles in goed overleg .
Een echte vakman.
Wij raden Niels aan.
31 January 2026
Ton & Monique
Professionele vakman
Niels heeft bij ons drie dakramen vervangen. Het werk is zorgvuldig en zeer netjes uitgevoerd. Vooraf heeft Niels ons goed advies gegeven over de benodigde werkzaamheden. Er moest een aantal keer geschoven worden met de planning i.v.m. het weer maar Niels was flexibel en goed in de communicatie. We zijn zeer te spreken over het resultaat en het vakmanschap van Niels.
27 January 2026
Eva Buijsman
Den Bosch
Van offerte tot plaatsing top geregeld
Van offerte tot plaatsing heldere communicatie en uitleg. Niels werkt netjes en vlot, hieruit blijkt zijn ervaring.
Prettige manier van samenwerking. Ik zou Niels zeker aanbevelen.
23 January 2026
W. Wouters
Tilburg
Zeer goed netjes en professioneel gewerkt door Niels Klerx.
Zeer goed netjes en professioneel gewerkt door Niels Klerx. Houdt zich aan afspraken. Is duidelijk dat er afhankelijk van bepaalde omstandigheden afgeweken kan worden van de planning. Kan omgaan met onvoorziene omstandigheden. (Begint alles klaarte zetten en houdt er rekening mee dat de vuilniswagen er langs kan.) dekt de werkplek goed af en zelfs de trappen van zolder naar begane grond. Werkt zeer bekwaam en is ook duidelijk over betaling, voorschot, betaling dag1 en betaling dag 2. Twee dakramen geplaatst en alle opgeruimd. (Misschien tweede dag betaling na een voorschot, zou ik beter vinden. Ik ben super tevreden. Misschien is Niels iets duurder dan andere offertes die ik gehad heb, maar geen spijt van mijn keuze om hem de klus te laten doen.
24 December 2025
Harry
Tilburg
Deskundig, netjes, zorgvuldig en vriendelijk
Heldere en vlotte communicatie, solide werk en na afloop weer netjes opgeruimd.
18 December 2025
Geert
Tilburg
Goed werk, mooie spullen en keurig uitgevoerd door een serieuze man
Niels heeft de activiteit heel goed opgestart door een bezoek vooraf om zich te oriënteren. Daarbij heeft hij een en ander ook goed en duidelijk toegelicht om uiteindelijk tot een definitieve offerte voor de vervanging van het Velux dakraam te komen.
De werkzaamheden zijn met zeer grote accuratesse uitgevoerd. Ook maakt hij gebruik van zeer professionele middelen waaronder een met motor aangedreven kraan met een zeer lange arm om het raam en het kozijn helemaal over ons dak te tillen tot op de gewenste plek.
Door de voer, de overlopen en de trappen netjes af te dekken kan hij heel schoon zijn werkzaamheden verrichten. Dus in alles, perfectie.
16 December 2025
Ben
Oostyerhout
Zeer professioneel!!!
Deskundig, vakbekwaam, en keurig werk geleverd!!! Duidelijke uitleg over de werkzaamheden en gebruik.
Aan iedereen, aan te bevelen!!!
15 December 2025
John
Rijen
7 jaar geleden hadden we Niels gevraagd om grote dakramen op zolder te plaatsen. Alles verliep ontzettend prettig en goed. Dit jaar zijn wij verhuisd en ook in dit huis wilden we dakramen. We dachten uiteraard meteen weer aan Niels. En opnieuw verliep alles heel prettig en is er heel mooi werk verricht. We zijn opnieuw erg tevreden.
Niels is een fijn persoon, komt afspraken heel goed na en werkt heel secuur.
26 November 2025
Saskia
Helemaal perfect!!
Wat je afspreekt met hem maakt hij waar.
17 November 2025
P.
Breda
Niels werkt erg nauwkeurig en communiceert heel fijn
Niels werkt heel netjes en nauwkeurig. Hij heeft verstand van zaken, hij is echt een vakman. Ook houd hij je goed op de hoogte als de plannen door weersomstandigheden net wat anders worden.
16 November 2025
Saskia
Tilburg
Zeer tevreden met onze dakramen en het geleverde werk. Snel, bekwaam, en zonder grote overlast. Goed en eerlijk advies. Zeker aanbevolen!
16 November 2025
Q.
Vught
Niels is een fijn persoon om zaken mee te doen.
Gisteren heeft Niels ons nieuw dakraam geplaatst en we zijn erg tevreden met het resultaat. Niels neemt de tijd om in het begin alles met je door te spreken en luistert naar wat je wensen zijn, afspraken worden goed naar gekomen. Niels gaat zorgvuldig te werk, en is een fijn persoon, hij weet waar hij over praat. Al met al een tevreden klant hier.
11 November 2025
C van Eck
Rijen
Wederom een zeer goede ervaring
Voor de 2e keer naar volle tevredenheid een dakraam laten plaatsen. Alle trappen netjes afgeplakt net als de ruimte waar het dakraam is geplaatst. Alles naderhand spik en span achter gelaten alsof er niets is gebeurd. Zelfs oog voor een gebrek aan m'n dak waardoor een lekkage kan worden voorkomen. Kort om top!
30 October 2025
Ron de Hoon
Betrouwbare vakman
Van offerte tot plaatsing een positieve ervaring. Duidelijke communicatie, alles volgens afspraak, indien nodig tussentijdse afstemming en alles netjes afgedekt en achtergelaten. Super tevreden.
28 October 2025
Sam
Uiterst correcte service
Niels is zeer duidelijk in zijn communicatie, komt afspraken stipt na en werkt uiterst netjes.
Een aanrader!!
12 August 2025
Karel
Tilburg
Professioneel vanaf het 1e contact tot en met oplevering.
Snelle correcte communicatie.
Werkt zeer netjes.
18 July 2025
Barbara
Breda
Keurig netjes, goed werk afgeleverd
Niels werkt zorgvuldig en netjes. Komt afspraken, heldere communcatie en legt alles goed uit.
Wij zijn erg tevreden.
17 July 2025
Helmi Hazenberg
Tilburg
Ervaren en ter zake kundige installatie
We hebben twee grote Velux dakramen laten vervangen door Niels Klerx. Duidelijk een vakman die weet wat hij doet/moet doen - bij een van de ramen lagen de pannen te ver van het raam wat ons nooit was opgevallen maar eenmaal uitgelegd zeer duidelijk zichtbaar en uiteraard ook goed opgelost. Hij legt alles duidelijk uit, ook waar je op moet letten bij het onderhoud van de ramen. Zeer tevreden; we gaan hem zeker terugvragen voor de andere nog te vervangen ramen.
14 July 2025
Erik
Zeer goed!
Vooraf ben ik zeer goed geïnformeerd over de mogelijkheden. Resultaat ziet er prachtig uit. Contact was prettig.
10 July 2025
Danielle
Verstaat zijn VAK
Ziet voor alles een oplossing is niet voor een gat te vangen ga zo door
2 July 2025
Peter
Kaatsheuvel
Vakmanschap en kwaliteit
Een paar jaar geleden heeft Niels Klerx een nieuw Velux dakraam bij ons geplaatst in het zuidelijk dakvlak. Het dakraam is erg mooi afgetimmerd.
In het noordelijk dakvlak heeft hij nu het bestaande dakraam vervangen door een Velux dakraam en daarnaast nog een nieuw Velux dakraam geplaatst.
Ook deze keer weer erg netjes gewerkt, mooi afgetimmerd en ook goed opgeruimd na het werk.
We zijn er super blij mee!!
1 July 2025
Kees
Review overzicht
Positief sentiment99%
Heeft een totaal van 130 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,8
Over Niels Klerx Dakramen
Niels Klerx Dakramen is uw specialist voor het leveren en monteren van VELUX dakramen in de regio Tilburg, Den Bosch, Oosterhout en Breda. Officieel VELUX Montagepartner en aangesloten bij Dakvenstermeesters Montagekeurmerk.