Laden reviews...
26 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste reviews prijzen vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en betrouwbare service. Enkele klanten benadrukken een goede prijs-kwaliteitverhouding en een soepel proces. Een minderheid meldt communicatieproblemen of vertragingen, maar de algehele indruk is positief en veel klanten zouden terugkomen.
Van ontvangst tot aflevering tot volle tevredenheid.
1 September 2026
George
Blijham
Beste George,
Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u van ontvangst tot aflevering tevreden bent over onze service.
We wensen u veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens!
Broekhuis Volvo Veendam
Wij zijn bij de aankoop van onze Volvo xc40 op een bijzonder prettige manier geholpen door Bjön Hansen. Afspraken werden uitstekend nagekomen. Enig minpuntje vond ik dat er geen witte nummerplaat geleverd werd bij de nieuwe trekhaak.
22 August 2026
Jan
Haren
Beste Jan,
Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat u bij de aankoop van uw Volvo XC40 op een bijzonder prettige manier bent geholpen en dat alle afspraken naar tevredenheid zijn nagekomen.
Uw opmerking over de witte kentekenplaat bij de trekhaak nemen wij uiteraard mee. Wij wensen u veel mooie en veilige kilometers toe met uw Volvo!
Broekhuis Volvo Veendam
Een jaar geleden kocht ik mijn eerste Volvo S60. Op gebied van auto’s heb ik simpelweg twee linkerhanden, en na wat problematiek met de auto kwam ik terecht bij de Volvo dealer in Veendam, enkele straten bij mijn huis vandaan. Vorige ervaringen met andere autodealers heeft mij hier doorgaans van weerhouden, maar Broekhuis heeft laten zien hoe het ook kan. Ik werd verrast door de manier hoe men bij Broekhuis te werk gaat. Zeer klantgericht en persoonlijk maar ook ontzettend professioneel. De monteurs bezitten ontzettend veel kennis van diverse modellen en kunnen op deskundige doch begrijpelijke wijze toelichten wat een auto nodig heeft. Er wordt niet gericht op vernieuwing maar op behoud en de wensen van haar klanten. Van jong tot oud werkzaam bij Broekhuis, iedereen bezit de juiste kennis en brengt op die manier vertrouwen voor een klant. Zowel voor kleine als grotere reparaties staat Broekhuis altijd klaar en op zeer tot relatief korte termijn. Er wordt met de klant meegedacht en men werkt oplossingsgericht. Dat lijkt logisch, maar de praktijk leert dat dit bij andere bedrijven wel degelijk anders lijkt te werken. Het is altijd een plezier om Broekhuis te mogen bezoeken en ondanks het in de regio best een grote naam is werkt Broekhuis niet met nummers maar met (tevreden) klanten. De monteurs hebben ook nauw contact met klanten en zijn absoluut niet te beroerd om ook zelf de aandachtspunten bij de auto aan te tonen. Het is niet de laatste keer dat ik uit trots en blijk van dankbaarheid een presentje meebreng. De hardwerkende medewerkers van Broekhuis verdienen een erkenning voor de uitstekende service. Kort gezegd: petje af, en ga zo door!
30 July 2026
Joran
Wildervank
Beste Joran,
Bedankt voor uw uitgebreide en mooie review. Fijn om te lezen dat u onze persoonlijke benadering, duidelijke uitleg en manier van meedenken zo waardeert. Het is mooi dat u zich welkom voelt en met vertrouwen bij ons terecht kunt, zowel voor klein als groot onderhoud.
Hartelijk dank voor uw vertrouwen en uw waardering. We wensen u nog veel veilige en plezierige kilometers en zien u graag weer terug.
Broekhuis Volvo Veendam
Voor de eerste keer een Volvo EX30 bij Broekhuis gekocht. Eerste telefonisch contact voelde meteen al goed. Bij het bezoek aan het bedrijf in Veendam werd dit gevoel meteen bevestigd.
30 July 2026
Jan Vondeling
Zuidhorn
Beste Jan,
Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat het contact vanaf het eerste moment goed voelde en dat dit tijdens uw bezoek aan onze vestiging is bevestigd.
Wij wensen u veel rijplezier met uw Volvo EX30 en zien u graag weer terug.
Broekhuis Volvo Veendam
Wij zijn zeer tevreden over Broekhuis Veendam. Van A tot Z zijn wij uitstekend geholpen tijdens de aanschaf van onze Volvo. Ook zijn wij erg te spreken over de service en de aflevering van onze auto.
29 July 2026
Gökhan
Veendam
Beste Gökhan,
Bedankt voor uw enthousiaste reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u van A tot Z zo goed bent geholpen bij de aanschaf van uw Volvo en tevreden bent over de service en aflevering.
Wij wensen u veel rijplezier met uw nieuwe auto en zien u graag weer terug.
goed tevreden
21 July 2026
albert nieboer
bellingwolde
Beste Albert,
Hartelijk dank voor uw review.
Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer!
Broekhuis Volvo Veendam
Zeer prettig tot zaken gekomen. Naar tevredenheid auto ingeruild voor een Volvo XC40 B4.
20 July 2026
Kees
Appingedam
Beste Kees,
Hartelijk dank voor uw mooie review.
Wat fijn om te lezen dat u het contact als prettig heeft ervaren en tevreden bent over de begeleiding bij de inruil en aanschaf van uw Volvo.
Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe!
Broekhuis Volvo Veendam
Fijne garage, vriendelijk personeel (fijn dat de monteur zelf een toelichting geeft na het onderhoud) en goede service; de auto werd zelfs nog even gewassen na de onderhoudsbeurt! Prettig ook dat er een mogelijkheid is om te werken tijdens dat je op je auto wacht (en ook niet onbelangrijk, er is goede koffie ;) ). Wij zullen hier zeker terugkomen voor onderhoud aan onze Polestar!
14 July 2026
Charlotte
Hooghalen
Beste Charlotte,
Hartelijk dank voor uw prachtige review! Fijn om te horen dat u onze garage, de vriendelijke medewerkers en de service zo positief heeft ervaren.
Wij kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor het onderhoud aan uw Polestar. Bedankt voor uw vertrouwen!
Broekhuis Volvo Veendam
Service van begin tot einde goed; communicatie correct en duidelijk.
13 July 2026
Donald
Winschoten
Beste Donald,
Dank u wel voor uw review.
Goed om te horen dat u de service en communicatie als duidelijk en prettig heeft ervaren.
We helpen u graag weer bij een volgend bezoek.
Broekhuis Volvo Veendam
Klantvriendelijk en duidelijk in de communicatie
7 July 2026
G.Kuiper
Zuidlaren
Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u onze klantvriendelijkheid en duidelijke communicatie zo waardeert.
We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.
Broekhuis Volvo Veendam
Mooie V90 Cross Country gekocht in Veendam. Auto is in topconditie gebracht en afgeleverd. 1 jaar Volvo garantie en daarnaast werd een uiterst gunstige verzekeringspolis aangeboden. Alle lof voor Milan , jong maar veelbelovend !
29 June 2026
Otto Vugs
‘s-Gravenmoer
Beste Otto,
Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen in ons. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de aankoop van uw Volvo V90 Cross Country!
Ook zijn we blij om te horen dat Milan u hierbij zo goed heeft geholpen.
Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe!
Broekhuis Volvo Veendam
Weer vlot een afspraak kunnen maken, onderhoudsbeurt prima uitgevoerd, goed contact met alle medewerkers. Kortom: alles wat je van een goede en betrouwbare garage verwacht.
23 June 2026
JGS
Veendam
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u weer snel een afspraak kon maken en dat de onderhoudsbeurt naar tevredenheid is uitgevoerd.
Goed om te lezen dat het contact met onze medewerkers prettig is verlopen en dat u onze service als betrouwbaar ervaart. Wij waarderen uw vertrouwen en helpen u graag weer bij een volgend bezoek!
Broekhuis Volvo Veendam
Afspraak gemaakt voor een beurt. Ik ontving een bevestiging en ook direct de nota. Nadat de beurt was uitgevoerd bleken de kosten echter lager te zijn. Kijk, zo kan het ook. Broekhuis had ook het bedrag wat op de nota stond in rekening kunnen brengen.
1 June 2026
G.J. ten Cate
Winschoten
Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u onze transparantie en eerlijke service waardeert. Graag tot een volgende keer.
Broekhuis Volvo Veendam
Altijd goed en klandvrindelijk en de koffie staat klaar.
4 May 2026
J.poort
Zuidbroek
Hartelijk dank voor uw mooie review en de positieve woorden over onze garage. Fijn om te horen dat u onze service als goed en klantvriendelijk ervaart en dat de koffie ook in de smaak valt.
Wij zien u graag weer terug!
Broekhuis Volvo Veendam
Top Service Naar pech met de auto En een dikke 10 Hoe wij zijn geholpen Bedankt aan de medewerkers Van Broekhuis Veendam
3 May 2026
Cor Klein
Stadskanaal
Beste Cor,
Hartelijk dank voor uw mooie review en het delen van uw ervaring. Wat fijn om te lezen dat u onze service als zeer goed heeft ervaren, zeker in een vervelende situatie met pech met uw auto.
Mocht u in de toekomst weer onze hulp nodig hebben, dan staan wij uiteraard graag weer voor u klaar.
Broekhuis Volvo Veendam
Ze weten wat ze doen, maar ze zijn niet goedkoop
20 April 2026
Eric
WILDERVANK
Beste Eric,
Bedankt voor uw feedback. Fijn om te horen dat u onze service en expertise waardeert.
Graag tot een volgende keer.
Broekhuis Volvo Veendam
Ik heb een tweedehands Volvo V50 gekocht die altijd bij deze garage werd onderhouden, daarom besloot ik hier klant te blijven. Helaas is mijn ervaring over het algemeen negatief. Bij mijn eerste bezoek voor het vervangen van een dimlichtlamp werd de lamp door de monteur beschadigd. Dit werd wel opgelost, maar ik moest hiervoor terugkomen. De oliewissel daarna verliep zonder problemen. Bij het onderhoud werd een defect aan het ruitensproeiersysteem, dat ik vooraf had gemeld, niet opgelost door een interne miscommunicatie. Ook hiervoor moest ik opnieuw langskomen. Het meest teleurstellend was mijn laatste bezoek: de dynamo was kapot en de auto was niet meer veilig om te rijden. Toch kon niemand zelfs maar kort kijken — ik moest twee weken wachten. Pas na aandringen kwam er een junior medewerker bij, maar er werd geen duidelijke hulp geboden. Ik moest zelf alles navragen (kosten, planning), en een leenauto werd geweigerd. Er werd mij zelfs geadviseerd om weg te rijden en Volvo Assistance te bellen. Uiteindelijk ben ik naar een andere garage gegaan, waar ik direct geholpen werd tegen lagere kosten. Voor een garage waar je kwaliteit en vertrouwen verwacht, had ik veel meer service en betrokkenheid verwacht. Soms had ik zelfs het gevoel dat wij anders werden behandeld, mogelijk omdat wij uit Oekraïne komen. Al met al heb ik meer negatieve dan positieve ervaringen en twijfel ik of ik hier terugkom.
Beveelt niet aan
9 April 2026
Vitalii
Van Stolbergweg 40, 9641 HL, Veendam
Beste Vitalii,
Hartelijk dank voor uw terugkoppeling.
Wij vinden het vervelend om te lezen dat uw ervaringen niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. Onze excuses hiervoor.
Wij hebben inmiddels contact met u en bespreken dit volgende week graag verder om samen tot een passende oplossing te komen.
Update 01-05-2026: Helaas hebben wij u niet meer kunnen bereiken. Indien u daartoe in de gelegenheid bent, zien wij uw reactie graag tegemoet.
Broekhuis Volvo Veendam
Na een mooie gebruikte Volvo te hebben gekocht, kwam er na een paar dagen een raar geluid uit de motor Na Contact te hebben gehad , hebben ze de auto opgehaald Aan de andere kant van het land zonder problemen Het probleem opgelost en eerlijk verteld wat er aan de hand was En wilde de auto ook weer terug brengen wat niet nodig was Wat een TOP service Zeker een aanrader vooral voor hún eerlijkheid en open contact
29 December 2025
Jurgen veldman
Haarlem
Beste Jurgen,
Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide beoordeling.
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service en dat wij het probleem snel en naar tevredenheid voor u hebben kunnen oplossen.
Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers met uw Volvo en staan voor u klaar mocht u ons in de toekomst nodig hebben.
Uitstekende service goed geholpen
8 December 2025
Devrim
Hoogezand
Beste Devrim,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u uitstekende service heeft ervaren en goed bent geholpen.
Wij staan graag voor u klaar bij een volgende gelegenheid.
Broekhuis Volvo Veendam
Het is een garage met zeer vriendelijke en vakkundige mensen, De koffie staat altijd klaar en denken altijd met de klant mee.
4 November 2025
Hans
Sappemeer
Beste Hans,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de service.
We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Broekhuis Volvo Veendam
Bij aflevering goede duidelijke uitleg en informatie door dhr.Teuben. Alles verlopen volgens afspraak. Prima bedrijf met goede service
5 October 2025
Elze
Finsterwolde
Beste Elze,
Bedankt voor uw mooie beoordeling.
Fijn dat alles naar volle tevredenheid is verlopen.
Veel rijplezier gewenst!
Broekhuis Volvo Veendam
Alles netjes en duidelijk. Auto raad super. Goede prijs kwaliteit en een eerlijke prijs voor mijn oude auto. Super bedrijf!
3 October 2025
Jan Smulders
Liempde
Beste Jan,
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! We zijn blij te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent met uw auto en onze service.
We wensen u vele fijne kilometers met uw nieuwe auto!
Broekhuis Volvo Veendam
Vandaag, 29 september onze nieuwe auto opgehaald. Prettig ontvangst en duidelijke uitleg van de procedure en auto. Vorige auto was ook een Volvo en ook hiermee goede ervaring met Broekhuis Veendam.
29 September 2025
Jos Kraan
WILDERVANK
Beste Jos,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat het ophalen van uw nieuwe auto prettig is verlopen en dat de uitleg duidelijk was. Goed om te weten dat u ook met uw vorige Volvo en onze vestiging in Veendam tevreden was. We wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe met uw nieuwe auto!
Broekhuis Volvo Veendam
Heel goed en erg prettig geholpen door Ignaat Teuben en zijn collega’s. Op de dag van de aflevering ontdekte hij 2 hele kleine deukjes in de motorkap. Direct een afspraak gemaakt om te restylen en een auto mee te kunnen krijgen. Het rijden in de XC60 T8 is een genot. Bedankt.
25 September 2025
Wouter Oosting
Wildervank
Beste Wouter,
Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u prettig bent geholpen door Ignaat en zijn collega’s. Goed dat de kleine deukjes direct zijn opgemerkt en dat er meteen een passende oplossing is geboden. We wensen u veel rijplezier met de XC60 T8.
Broekhuis Volvo Veendam
Afspraken worden nagekomen. Zelfs auto weer gewassen, was ik niet meer gewend in Vlaardingen.
16 September 2025
Jan
Blauwestad
Beste Jan,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat uw eerste bezoek aan onze garage zo prettig is verlopen en dat u tevreden bent over onze service.
Wij hopen u in de toekomst vaker te mogen verwelkomen!
Van Stolbergweg 40
9641 HL Veendam