Filters

8

Leuke dag

Het was een super leuke dag met genoeg activiteiten. Persoonlijk zou ik het prettig vinden als er ook iets gezonds te eten is zoals een salade of verse smoothies.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid klimbos N.v.t.
  • Instructie klimbos N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid activiteiten
  • Activiteiten zelf
  • Klantvriendelijkheid Mazzelstraat
  • Assortiment eten en drinken
  • Kwaliteit eten en drinken
  • Met welk gezelschap zijn jullie bij Duinoord geweest? Gezin
  • Op welke datum zijn jullie bij Duinoord geweest? dd/mm/jjjj 10/07/2024
7

Prima park voor een leuk dagje uit

Goede loungebanken en een gigantisch klimbos. Voor jong en oud is het prima te doen om de dag door te komen met de nodige versnaperingen. Helaas waren de toiletten binnen dicht en de toiletten buiten waren niet bepaald favoriet. De deurtjes zijn nogal, ja, klein. Oftewel, het hele park kan meegenieten van je broek op je enkels en zien precies voor welk ondergoed je gekozen hebt die ochtend. Daar moet echt wat aan veranderd worden! Verder prima prijs-kwaliteit verhouding. Wel viel het me op dat er nog veel park 'over' is, er passen echt nog wel wat meer bezigheden voor de kids op de lege stukken grasveld.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid klimbos
  • Instructie klimbos
  • Klantvriendelijkheid activiteiten
  • Activiteiten zelf
  • Klantvriendelijkheid Mazzelstraat
  • Assortiment eten en drinken
  • Kwaliteit eten en drinken
  • Met welk gezelschap zijn jullie bij Duinoord geweest? Familiedag
  • Op welke datum zijn jullie bij Duinoord geweest? dd/mm/jjjj 13-07-2024
8

Fijn all in clusive park

Heerlijk park voor alle leeftijden,maar vooral het klimbos voor de opgroeiende jeugd

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid klimbos
  • Instructie klimbos
  • Klantvriendelijkheid activiteiten
  • Activiteiten zelf
  • Klantvriendelijkheid Mazzelstraat N.v.t.
  • Assortiment eten en drinken
  • Kwaliteit eten en drinken
  • Met welk gezelschap zijn jullie bij Duinoord geweest? Anders
  • Op welke datum zijn jullie bij Duinoord geweest? dd/mm/jjjj 10-07-2024
8

een hele leuke dag met kinderen/kleinkinderen met alles erop en eraan

Een heerlijk dagje uit met de kleinkinderen. Er is een ruim aanbod aan activiteiten met het klim bos als hoogtepunt. Het all inclusive concept maakt het helemaal af en zorgt voor een dag genieten.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid klimbos
  • Instructie klimbos
  • Klantvriendelijkheid activiteiten
  • Activiteiten zelf
  • Klantvriendelijkheid Mazzelstraat
  • Assortiment eten en drinken
  • Kwaliteit eten en drinken
  • Met welk gezelschap zijn jullie bij Duinoord geweest? Anders
  • Op welke datum zijn jullie bij Duinoord geweest? dd/mm/jjjj 10-07-204
10

Prettig

Alles goed geregeld en heel schoon.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid klimbos
  • Instructie klimbos
  • Klantvriendelijkheid activiteiten
  • Activiteiten zelf
  • Klantvriendelijkheid Mazzelstraat
  • Assortiment eten en drinken
  • Kwaliteit eten en drinken
  • Met welk gezelschap zijn jullie bij Duinoord geweest? Gezin
  • Op welke datum zijn jullie bij Duinoord geweest? dd/mm/jjjj 09072024
8

Leuk park voor kinderen van alle leeftijden

Nvt

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid klimbos
  • Instructie klimbos
  • Klantvriendelijkheid activiteiten N.v.t.
  • Activiteiten zelf N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid Mazzelstraat
  • Assortiment eten en drinken
  • Kwaliteit eten en drinken
  • Met welk gezelschap zijn jullie bij Duinoord geweest? Gezin
  • Op welke datum zijn jullie bij Duinoord geweest? dd/mm/jjjj 09/07/2024
8

Het park heeft datgene wat het belooft

Niet alleen een park voor ouders met jongere kinderen, maar ook een aanbeveling voor grootouders om hun kleinkinderen eens een dagje te verwennen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid klimbos
  • Instructie klimbos
  • Klantvriendelijkheid activiteiten
  • Activiteiten zelf
  • Klantvriendelijkheid Mazzelstraat
  • Assortiment eten en drinken
  • Kwaliteit eten en drinken
  • Met welk gezelschap zijn jullie bij Duinoord geweest? Anders
  • Op welke datum zijn jullie bij Duinoord geweest? dd/mm/jjjj 09-07-2024
10

Een heel leuk speelpark

Het was ondanks de vakantie er heerlijk rustig, mijn nichtjes hebben een hele leuke dag gehad. De waterglijbaan was open omdat het erg warm weer was en vonden ze erg leuk. Het eten werd in kleine porties gemaakt zodat het ook lekker bleef en niet lag te verpieteren.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid klimbos N.v.t.
  • Instructie klimbos N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid activiteiten
  • Activiteiten zelf
  • Klantvriendelijkheid Mazzelstraat
  • Assortiment eten en drinken
  • Kwaliteit eten en drinken
  • Met welk gezelschap zijn jullie bij Duinoord geweest? Anders
  • Op welke datum zijn jullie bij Duinoord geweest? dd/mm/jjjj 09-07-2024
10

Heerlijke dag gehad!

We hebben het erg naar ons zin gehad. Eten was goed en gelukkig was het niet druk. Personeel was erg vriendelijk! Zeker aan te raden.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid klimbos
  • Instructie klimbos
  • Klantvriendelijkheid activiteiten N.v.t.
  • Activiteiten zelf N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid Mazzelstraat
  • Assortiment eten en drinken
  • Kwaliteit eten en drinken
  • Met welk gezelschap zijn jullie bij Duinoord geweest? Gezin
  • Op welke datum zijn jullie bij Duinoord geweest? dd/mm/jjjj 09-07-2024
5

Matig ( zie reactie )

Op zoek geweest naar een E.H.B.O. post niet gevonden , Na vraag aan medewerkster werd gestuurd naar het hoofdgebouw .Daar is een zwart luikje met bel , geen plaatje E.H.B.O. Gebeld en gevraagd voor ijs vanwege blessure . daar werd ik naar de keuken gestuurd . Ik vraag me af wat te doen als er iets ernstig aan de hand is . hoe er dan wordt gereageerd . Men kwam niet op het idee om even mee te lopen of te vragen wat er aan de hand was . Wat dat betreft zeer slecht geregeld .

  • Aanbevelen? Nee
  • Klantvriendelijkheid klimbos
  • Instructie klimbos
  • Klantvriendelijkheid activiteiten
  • Activiteiten zelf
  • Klantvriendelijkheid Mazzelstraat N.v.t.
  • Assortiment eten en drinken
  • Kwaliteit eten en drinken
  • Met welk gezelschap zijn jullie bij Duinoord geweest? Gezin
  • Op welke datum zijn jullie bij Duinoord geweest? dd/mm/jjjj 09-07-2024
10

Super genoten

Heerlijke vakantie dag. Actief en relax en je komt niets te kort. Voor de verkoeling stond een fijne glijbaan aan. De begeleiding bij het klimbos super. Mijn zoon vond het super eng maar met geduld en rust hebben ze hem de route aflaten maken. Over drukte kan ik niets zeggen ivm onvoorspelbaar weer was het zalig rustig.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid klimbos
  • Instructie klimbos
  • Klantvriendelijkheid activiteiten
  • Activiteiten zelf
  • Klantvriendelijkheid Mazzelstraat
  • Assortiment eten en drinken
  • Kwaliteit eten en drinken
  • Met welk gezelschap zijn jullie bij Duinoord geweest? Gezin
  • Op welke datum zijn jullie bij Duinoord geweest? dd/mm/jjjj 9-7-2024
10

Was weer heerlijk!

Allemaal (5 kinderen tussen 9 en 14 jaar en 2 volwassenen) veel geklommen. Het was lekker rustig, dus vaak naar het klimbos en lekker gegeten en gedronken natuurlijk!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid klimbos
  • Instructie klimbos
  • Klantvriendelijkheid activiteiten
  • Activiteiten zelf
  • Klantvriendelijkheid Mazzelstraat
  • Assortiment eten en drinken
  • Kwaliteit eten en drinken
  • Met welk gezelschap zijn jullie bij Duinoord geweest? Gezin
  • Op welke datum zijn jullie bij Duinoord geweest? dd/mm/jjjj 07/07/2024
7

mooi voor kleinere kinderen

voor pubers is t niet meer aantrekkelijk!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid klimbos
  • Instructie klimbos
  • Klantvriendelijkheid activiteiten
  • Activiteiten zelf
  • Klantvriendelijkheid Mazzelstraat
  • Assortiment eten en drinken
  • Kwaliteit eten en drinken
  • Met welk gezelschap zijn jullie bij Duinoord geweest? Gezin
  • Op welke datum zijn jullie bij Duinoord geweest? dd/mm/jjjj 05-07-2024
10

Heel leuk park

Heel leuk park en de all in is top! Zeker op herhaling

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid klimbos N.v.t.
  • Instructie klimbos N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid activiteiten N.v.t.
  • Activiteiten zelf N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid Mazzelstraat
  • Assortiment eten en drinken
  • Kwaliteit eten en drinken
  • Met welk gezelschap zijn jullie bij Duinoord geweest? Anders
  • Op welke datum zijn jullie bij Duinoord geweest? dd/mm/jjjj 7 juli 2025
10

Geslaagd kinderfeestje!

Wij hebben het kinderfeestje van onze zoon (8) bij Duinoord gevierd. Groot succes, voor de kinderen en ons als ouders. Zodra de kinderen binnen zijn heb je er geen omkijken meer naar. Ze hebben uren gespeeld, en hun buikje rondgegeten. Niet goedkoop, maar je krijgt waar voor je geld.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid klimbos
  • Instructie klimbos
  • Klantvriendelijkheid activiteiten
  • Activiteiten zelf
  • Klantvriendelijkheid Mazzelstraat N.v.t.
  • Assortiment eten en drinken
  • Kwaliteit eten en drinken
  • Met welk gezelschap zijn jullie bij Duinoord geweest? Anders
  • Op welke datum zijn jullie bij Duinoord geweest? dd/mm/jjjj 03/07/2024
8

Leuk park, prima eten en vermaak

Met kinderfeest geweest. Leuk voor meerdere leeftijden. Leuke activiteiten en prima eten. Wel wat lang wachten bij het klimbos.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid klimbos
  • Instructie klimbos
  • Klantvriendelijkheid activiteiten
  • Activiteiten zelf
  • Klantvriendelijkheid Mazzelstraat
  • Assortiment eten en drinken
  • Kwaliteit eten en drinken
  • Met welk gezelschap zijn jullie bij Duinoord geweest? Anders
  • Op welke datum zijn jullie bij Duinoord geweest? dd/mm/jjjj 03/07/2024
9

Top park

Top kinderfeestje voor mijn zoon gehad, jammer van het slechte weer maar dit was voor de kinderen geen belemmering om zich enorm te amuseren. Misschien dekentjes of kacheltjes voor op het terras aanschaffen?

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid klimbos
  • Instructie klimbos
  • Klantvriendelijkheid activiteiten
  • Activiteiten zelf
  • Klantvriendelijkheid Mazzelstraat
  • Assortiment eten en drinken
  • Kwaliteit eten en drinken
  • Met welk gezelschap zijn jullie bij Duinoord geweest? Anders
  • Op welke datum zijn jullie bij Duinoord geweest? dd/mm/jjjj 5-7-2024
10

Heel goed op kwaliteit/ prijs verhouding

Lekker eten, veel te doen. Voor ieder wat wils. Tegen het einde van de dag werd de schoonmaak niet zo goed bijgehouden bij het eten, dat vond ik minder.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid klimbos N.v.t.
  • Instructie klimbos N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid activiteiten
  • Activiteiten zelf
  • Klantvriendelijkheid Mazzelstraat
  • Assortiment eten en drinken
  • Kwaliteit eten en drinken
  • Met welk gezelschap zijn jullie bij Duinoord geweest? Gezin
  • Op welke datum zijn jullie bij Duinoord geweest? dd/mm/jjjj 05/07/2024
10

Een mooi park waar kinderen lekker vrij kunnen spelen

Ouders en grootouders kunnen heerlijk vlak bij de kids zitten om ze een beetje in de gaten te houden en kinderen spelen lekker vrij rond.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid klimbos N.v.t.
  • Instructie klimbos N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid activiteiten
  • Activiteiten zelf
  • Klantvriendelijkheid Mazzelstraat
  • Assortiment eten en drinken
  • Kwaliteit eten en drinken
  • Met welk gezelschap zijn jullie bij Duinoord geweest? Familiedag
  • Op welke datum zijn jullie bij Duinoord geweest? dd/mm/jjjj 30-06-2024
8

Mooi totaal plaatje

Jammer dat buiten openingstijden het park niet telefonisch bereikbaar is, en wij moesten verkassen omdat loungebank 10 xl dubbel gereserveerd was. Enorm pluspunt is dat de mensen bij het klimpark zo ontzettend behulpzaam en vriendelijk zijn. Ik, oma van 71 heb daardoor heerlijk met de familie kunnen klimmen. Wij komen al jaren elk jaar. Volgend jaar weer!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid klimbos
  • Instructie klimbos
  • Klantvriendelijkheid activiteiten
  • Activiteiten zelf
  • Klantvriendelijkheid Mazzelstraat
  • Assortiment eten en drinken
  • Kwaliteit eten en drinken
  • Met welk gezelschap zijn jullie bij Duinoord geweest? Familiedag
  • Op welke datum zijn jullie bij Duinoord geweest? dd/mm/jjjj 3/7/24
8

Geweldig park voor jong en oud

Kroket te lang gebakken en de friet te kort. Olie niet vers. Teleurstelling. We kwamen erachter dat we de volgende keer niet kunnen starten waar we gebleven waren in he5 klimbos. Dit omdat je dit na 18.00 niet meer kunt regelen. Dit was ons niet verteld. Wij dachten dat we dit bij vertrek konden regelen

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid klimbos
  • Instructie klimbos
  • Klantvriendelijkheid activiteiten
  • Activiteiten zelf
  • Klantvriendelijkheid Mazzelstraat
  • Assortiment eten en drinken
  • Kwaliteit eten en drinken
  • Met welk gezelschap zijn jullie bij Duinoord geweest? Gezin
  • Op welke datum zijn jullie bij Duinoord geweest? dd/mm/jjjj 29 juni
8

Een mooi kinderfeestje

Erg leuk om je feestje te vieren. De kinderen kunnen eten en drinken zoveel als ze willen dat is ook fijn. Alleen jammer dat ze tussendoor pauze moeten houden zeker als ze maar een middag hebben en eigenlijk zoveel mogelijk parcoursen willen hebben gehad in het tijdsbestek dat ze hebben. Verder komen we zeker. Of een keer terug zeker de moeite waard

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid klimbos
  • Instructie klimbos
  • Klantvriendelijkheid activiteiten N.v.t.
  • Activiteiten zelf N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid Mazzelstraat
  • Assortiment eten en drinken
  • Kwaliteit eten en drinken
  • Met welk gezelschap zijn jullie bij Duinoord geweest? Anders
  • Op welke datum zijn jullie bij Duinoord geweest? dd/mm/jjjj 3 juli
10

Heerlijke daguitstap met de kleinkinderen.

Onze kleinkinderen hadden een geweldige tijd. Voor groot en klein vanalles te beleven. En het vrijspel bij het eten was het walhala voor hen. Onze middelste had dan nog een dagrecord op de snelle hindernis. Die is zo fier als een gieter vertrokken met zijn medaille. Wij komen zeker een keertje terug.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid klimbos
  • Instructie klimbos
  • Klantvriendelijkheid activiteiten
  • Activiteiten zelf
  • Klantvriendelijkheid Mazzelstraat N.v.t.
  • Assortiment eten en drinken
  • Kwaliteit eten en drinken
  • Met welk gezelschap zijn jullie bij Duinoord geweest? Anders
  • Op welke datum zijn jullie bij Duinoord geweest? dd/mm/jjjj 3 juli 2024
8

Het was een geslaagd kinderfeestje!

We hadden met 8 kindjes van 7-8jr een kinderfeestje. Gelukkig werd het bij aankomst droog en konden we buiten zitten. De tafel die binnen voor ons klaar stond vonden we erg krap en ook vanwege de drukte en herrie. De kids hebben zich uitstekend vermaakt en het buffet viel ook in de smaak!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid klimbos
  • Instructie klimbos
  • Klantvriendelijkheid activiteiten
  • Activiteiten zelf
  • Klantvriendelijkheid Mazzelstraat N.v.t.
  • Assortiment eten en drinken
  • Kwaliteit eten en drinken
  • Met welk gezelschap zijn jullie bij Duinoord geweest? Anders
  • Op welke datum zijn jullie bij Duinoord geweest? dd/mm/jjjj 03-07-2024
5

Vergane glorie

Leuk park alleen álle speeltoestellen zijn wel aan vervanging toe. Eten in overvloed en alles gericht op de kinderen wat goed is.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid klimbos
  • Instructie klimbos
  • Klantvriendelijkheid activiteiten
  • Activiteiten zelf
  • Klantvriendelijkheid Mazzelstraat
  • Assortiment eten en drinken
  • Kwaliteit eten en drinken
  • Met welk gezelschap zijn jullie bij Duinoord geweest? Gezin
  • Op welke datum zijn jullie bij Duinoord geweest? dd/mm/jjjj 30-06-2024

Bedrijfsgegevens

Duinoordseweg 8

5268 LM Helvoirt

0411-641218

[email protected]

Over Duinoord

Bij speelpark Duinoord Helvoirt kun je voor een vast bedrag onbeperkt spelen, eten én drinken. Wij maken van jouw vrije dag, een perfect dagje uit. De pret begint meteen zodra je speelpark Duinoord betreedt! Om te starten kun je koffie of thee met iets lekkers ernaast pakken, en daarna de buitenspeeltuin verkennen. Gaan jullie eerst naar de springkussens, het klimbos of toch het laserschieten? Daarna tijd voor een heerlijke lunch van het buffet in de Mazzelstraat. En vervolgens tijd voor de volgende activiteiten, een rondje in de jeeps of eerst nog een dansje met Mazzel. Als laatste nog even avondeten, en de dag in Duinoord Helvoirt is compleet! Binnen is er ook nog een klimkooi voor de kinderen als het buiten minder mooi weer is. Voor de echte waaghalzen hebben we het klimbos, waar je door 10 verschillende routes kan klimmen! Dankzij het safe roller systeem en de getrainde instructeurs van Duinoord Helvoirt is dit 100% veilig.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.