Waren met een groep van 23 personen er was genoeg te doen voor groot en klein voldoende te eten en drinken personeel hield alles goed schoon
Heel leuk park waar je niet alleen kunt klimmen, maar ook lekker kunt eten en drinken. Er is zo veel te doen dat we niet alles hebben gedaan, dus we gaan zeker nog een keer terug.
Naar Duinoord voor het kinderfeestje van mijn 9 jarige zoon. Lasergamen, klimmen en een water stormbaan. De dag kon niet stuk! Mooie locatie, genoeg te doen voor een middag en kids kunnen zelf eten en drinken pakken. Top!
Leuk park met veel leuke klimroutes en genoeg andere activiteiten. Je kunt je er zeker wel een dag vermaken en dan heb je nog niet alles gedaan. Ook leuk voor een schoolreisje en het is een overzichtelijk park. Het eten in de Mazzelstraat is heerlijk en genoeg keuze kwa eten en drinken.
We hebben er een kinderfeestje voor zoon van 12 gehouden. De all inc formułę is dan ideaal. De kinderen hebben zich goed kunnen vermaken. Enige min punt mbt Klimbos: - dochter mocht alleen 2 makkelijkste routes gaan klimmen terwijl in alle andere parken mag ze zelf op de zwarte routes, - je moet de routes in een bepaalde volgorde lopen. Dat betekent dus dat op begin iedereen op dezelfde route bezig is en je mag pas de grote zip line helemaal op eind gaan gebruiken. Of niet als je alle andere routes niet had gelopen. Maar al met al is het echt een aanrader!!! Personeel behulpzaam en vriendelijk.
Een heel net, groen en leuk park! Heel geschikt voor verjaardagsfeestjes door de enorme keuze aan speelgelegenheden en lekkere dingen bij het buffet!
we hebben een leuke dag gehad en er was voor iedereen wel wat te doen het eten was ook goed en de kinderen hebben het leuk gehad
Een TOP dag beleeft.
Mijn dochter (11) heeft hier haar kinderfeestje gevierd, ze heeft genoten van alles wat er te doen is met haar vrienden en vriendinnen. Wel waren er een aantal kinderen die liepen te vervelen bij een medewerker en de waterbaan.
Onze kleinkinderen hadden het reuze naar hun zin. Voor iedere leeftijd was er wat te beleven, maar het klimbos was wel de nummer 1 bij de grotere kinderen. Tussendoor kwamen zij zich snel tegoed doen aan het uitgebreide buffet. Eigenlijk was de dag nog tekort!!!! Wij hebben GENOTEN
Wij waren er met een kinderfeestje en dat is echt een aanrader. De hele middag spelen, klimmen en eten. De kinderen vermaken zich uitstekend, je hebt er geen omkijken naar. Omdat we op een dag kwamen waarop korting van toepassing is, betaalden we een mooi bedrag per kind. Hierdoor kregen we veel meer waar voor ons geld dan voor een gemiddeld ander kinderfeestje.
Wij zijn met de kinderen en kleinkinderen geweest en hebben veel plezier gehad en heerlijk gegeten
Het was een dag die zeker voor herhaling in aanmerking komt. Een gezin van 4 waarvan 1 kind 5 en 1 van 10. Jammer dat jullie een leeftijdsgrens hebben met klimmen en niet met lengte werken zoals andere klimparken. Maar we komen zeker nog een keer terug. Groet Hans
Mede dankzij het mooie weer was het een mooie dag voor ons gezin. Vooral de kleinkinderen hebben genoten van het klimbos.
Met kinderen, 9 volwassenen, heerlijk uitrustend en pratend op de gereserveerde loungebank en 11 kleinkinderen (leeftijd 3 tot 12 jaar) genoten van de -all inn-middag. Eten en drinken: alles wat kinderen lusten, verkrijgbaar. De temperatuur hoog, dus een super waterglijbaan!
We hebben echt genoten ondanks het warme weer. Goed heten en vriendelijk personeel!
Top dav voor de kinderen. Wij vieren hier regelmatig een kinderfeestje en ook al ben je hier alleen als ouder met 12 kinderen voor een kinderfeestje, de kinderen vinden hun weg, ontbreekt het niet aan een hapje en een drankje en kun je als ouder of begeleider zelfs nog rustig een cappuccino drinken en een tijdschrift lezen of wat werk doen. Echt ideaal. En de medewerkers van Duinoord zijn toppers!
Groot, netjes en mooi opgezet park met professionele medewerkster
Voor al mijn kleinkinderen tussen de 3 en 12 jaar is er iets te doen. Ze hebben zich geen moment verveeld en het eten viel ook goed in de smaak. Kortweg een geslaagde dag en voor herhaling vatbaar
We hebben daar een geweldige tijd gehad
De entreeprijs (inclusief onbeperkt eten) staat in geen verhouding tot de geringe kwaliteit van het eten en de beperkte attracties.
prima concept -niets aan veranderen.
Er is van alles te doen voor jong en oud dus ideaal voor een familie uitje. Het eten is erg goed en voldoende keuze in drinken. Alles wordt ook netjes bijgehouden goed aangevuld. Kortom wij hebben genoten met zijn allen!
We hadden regen, dat is op zich al jammer, maar door de regen is er ook veel dicht. Dat is dus dubbele pech. Dat is erg jammer! Het klimbos is leuk en uitdagend, met regels! Autootjes reden niet vanwege plassen op het wegdek. 2 klimbos concours waren dicht ivm de regen. En dat maakt het verregend dagje een beetje erger. Het eten is van goede kwaliteit en onbeperkt voorradig! Personeel ook erg vriendelijk!
Parkeren erg slecht geregeld. Er staat 1 puber alle parkeer tickets te scannen in zijn eentje. Zorgt voor onnodig veel oponthoud. Maar als je eenmaal binnen bent, kun je als ouders lekker chillen op een gereserveerde loungebank en kunnen de kids hun gang gaan. Veel jong personeel, maar kwaliteit eten is prima en wordt continu netjes bijgevuld. Mooi, ruim opgezet park. Wij komen zeker terug!
Duinoordseweg 8
5268 LM Helvoirt
Bij speelpark Duinoord Helvoirt kun je voor een vast bedrag onbeperkt spelen, eten én drinken. Wij maken van jouw vrije dag, een perfect dagje uit. De pret begint meteen zodra je speelpark Duinoord betreedt! Om te starten kun je koffie of thee met iets lekkers ernaast pakken, en daarna de buitenspeeltuin verkennen. Gaan jullie eerst naar de springkussens, het klimbos of toch het laserschieten? Daarna tijd voor een heerlijke lunch van het buffet in de Mazzelstraat. En vervolgens tijd voor de volgende activiteiten, een rondje in de jeeps of eerst nog een dansje met Mazzel. Als laatste nog even avondeten, en de dag in Duinoord Helvoirt is compleet! Binnen is er ook nog een klimkooi voor de kinderen als het buiten minder mooi weer is. Voor de echte waaghalzen hebben we het klimbos, waar je door 10 verschillende routes kan klimmen! Dankzij het safe roller systeem en de getrainde instructeurs van Duinoord Helvoirt is dit 100% veilig.