Opa en oma met 2 kleinkinderen op zondag 29 juni 2025 in Duinoord geweest alles liep gesmeerd de begeleiding activiteiten een dikke voldoende eten en drinken All-inn formule top altijd genoeg voorradig en netjes alles schoon gehouden kortom was een hele leuke ervaring. Duinoord ga zo DOOR. Groetjes A Broekhuizen.
Wat een teleurstelling! Buitenspeeltuin Duinoord probeert zich te verkopen als een leuk dagje uit, maar in werkelijkheid is het een treurig voorbeeld van slecht onderhoud, geldklopperij en gebrek aan visie. En het ergste? Voor deze prijs kun je net zo goed naar een van de bekende attractieparken in Nederland gaan—hier kom je echt van een koude kermis thuis. Verwaarloosde speeltoestellen & een schamel aanbod: De speeltoestellen zien eruit alsof ze al jaren niet meer zijn aangeraakt: afbladderende verf, kapotte onderdelen en een sfeer van "het zal wel veilig zijn… hoop ik". Het aanbod is bovendien extreem karig, vooral voor kinderen boven de 6. Alles is gericht op peuters en kleuters, dus oudere kinderen vervelen zich binnen een uur. Het terras: Schaamteloos verdienmodel: In plaats van een gezellige plek om even te zitten, voelt het terras als een geldklopperij van de bovenste plank. Banken huren voor absurde prijzen? Alsof de entree en het ondermaatse eten nog niet duur genoeg waren. Het voelt alsof je in een lowbudget pretpark bent beland waar alles extra kost. Eten: Goedkoop, slordig en ronduit oneetbaar: Het buffet is een dieptepunt. Halffabrikaten liggen nog in hun plastic verpakking tussen de schalen, alsof niemand de moeite neemt om het een beetje appetijtelijk te maken. De kwaliteit? Ronduit slecht—alsof het rechtstreeks uit de goedkoopste diepvries komt. En alsof dat nog niet erg genoeg is, is regelmatig alles op, waardoor je lang moet wachten voor een teleurstellende hap. Conclusie: Waarom zou je hier naartoe gaan? Voor hetzelfde geld kun je een dagje naar een echt attractiepark zoals de Efteling, Walibi of zelfs Duinrell. Daar krijg je tenminste waar voor je geld: goed onderhouden attracties, een breed aanbod voor alle leeftijden, fatsoenlijk eten en een professionele organisatie. Duinoord daarentegen? Een uit de kluiten gewassen speeltuin zonder ziel, gerund door mensen die duidelijk meer oog hebben voor de kassa dan voor plezier.
Weer een heerlijke dag gehad in Duinoord met het kinderfeestje van mijn dochter. Alles is goed geregeld, veiligheid staat voorop. We hebben met zijn alle genoten, de tijd vloog voorbij.
Voor iedereen is er wel wat te doen. Maar vooral het klimbos is de moeite waard.
Was erg leuk . Vond alleen niet handig dat degene die bij het klimbos de bandjes moest omdoen dat die ook de 2e ronde moest doen . Je moest in mijn ogen onnodig wachten
Hele fijne plek voor het kinderfeestje van ons zoontje. Aardig personeel met veel geduld. Veel variatie qua activiteiten. Het all you can eat concept hoeft niet per se voor mij maar voor kinderen is het natuurlijk de hemel, dat snap ik!
Wo nm 25 juni, te veel kinderfeestjes, waardoor het lang aanschuiven was bij het klimmen. Wij waren de weinige volwassenen. Het laatste parcours niet kunnen doen omdat we bij het inschrijven EN nadien na de verplichte rust zeer lang moesten aanschuiven. Voor de rest is alles nog even super, netjes. Maar nu dus zeer veel gegil van de jeugd.
Niets ontbrak tijdens onze dag. Iedereen heeft een. Geweldige dag gehad. Jammer dat je geen abbonement kunt afsluiten
Fijne mensen vriendelijk personeel zeker een aanrader om naar toe te gaan
Met de zwemvereniging vandaag een bezoekje gebracht. 26 kinderen in een leeftijdscategorie van 6 tot 12 jaar. Alle kinderen hebben zich de hele dag vermaakt. Vooral het klimbos was echt in trek. Voor iedereen is er wat te eten en drinken. Enige puntje kritiek is toch wel dat die super vriendelijke meneer bij het lasergamen toch eindelijk wel een keer een werkend stoplicht bij de stormbaan mag krijgen!!! Die man kan fantastisch multitasken maar ik kan me voorstellen dat hij na een paar drukke dagen geen stem meer heeft. We komen graag nog een keertje terug!
Heel erg genoten van ons kinderfeest bij Duinoord.
Het was een mooie dag. Eén ding wil ik wel delen. Bij de autootjes stond een vriendelijke medewerkster in de bloedhete zon. Er stond een stoel bij dus we gaven aan ga even lekker zitten. Hierop kregen we als antwoord dat dat niet gastvrij en uitnodigend was. Dat was in onze ogen niet oké omdat het op 21 juni bloedheet was en ook de werknemers naar onze mening dan beschermd moeten worden tegen deze uitzonderlijke omstandigheden. Wel even lekker mogen zitten en wellicht een parasol plaatsen
Veel speel mogelijkheden voor de kinderen. Het park is overzichtelijk. Bij warm weer kunnen de kinderen met water spelen. Dat is een welkome verkoeling. Leuke activiteiten, goede begeleiding bij de activiteiten en super fijn dat kinderen de hele tijd eten en drinken kunnen halen.
De kinderen komen niks te kort, ze kunnen overal spelen en kunnen eten en drinken pakken wanneer ze willen. Alleen als je niet tegen lactose kan is er een stuk minder keus, wel hebben ze glute vrije crackertjes.
Na ongeveer anderhalf jaar weer eens geweest. Het concept is super. We vonden het nu alleen heel erg druk. Door de drukte kun je eigenlijk niet meer voor een middag gaan. De kinderen hebben erg lang moeten wachten bij het klimmen. Ze hadden hierdoor weinig tijd om te eten en drinken. Aan t eind werd niet meer gebakken dus sommigen hadden niets meer gegeten doordat ze te laat uit een baan kwamen. Ook omdat er vaak veel kinderen hulp nodig hadden en dat ook lang duurde. Alle andere activiteiten hadden ze ook geen tijd meer voor, dat was gewoon jammer. Van alle tijd dat we er waren hebben ze anderhalf uur gewacht plus nog de wachttijd bij de banen. Het "pauze" systeem is wat ons betreft wat anders zou moeten om de tijd beter te kunnen besteden. Verder was het gewoon weer super leuk. Eten prima, wel vaak moeten wachten omdat het op was
Gezellig dagje uit voor jong en oud.
De kinderen vonden vooral het klimbos geweldig. Leuk dat er verschillende parcours zijn. De watersproeiers bij de stormbaan waren een welkome verfrissing bij het warme weer. Horeca top! Eten werd continu goed aangevuld en was allemaal goed gebakken. Hebben lekker gegeten en vooral veel ijs/ milkshake/ slush puppy gehad.
Een mooie en fijne dag samen met de familie ons 35 jarig huwelijk geveerd op jullie mooie en gezellige park
Erg leuk en gezellige dag gehad voor klein en groot.Misschien meer binnen activiteiten mocht het gaan regenen.
Waren met een groep van 23 personen er was genoeg te doen voor groot en klein voldoende te eten en drinken personeel hield alles goed schoon
Heel leuk park waar je niet alleen kunt klimmen, maar ook lekker kunt eten en drinken. Er is zo veel te doen dat we niet alles hebben gedaan, dus we gaan zeker nog een keer terug.
Naar Duinoord voor het kinderfeestje van mijn 9 jarige zoon. Lasergamen, klimmen en een water stormbaan. De dag kon niet stuk! Mooie locatie, genoeg te doen voor een middag en kids kunnen zelf eten en drinken pakken. Top!
Leuk park met veel leuke klimroutes en genoeg andere activiteiten. Je kunt je er zeker wel een dag vermaken en dan heb je nog niet alles gedaan. Ook leuk voor een schoolreisje en het is een overzichtelijk park. Het eten in de Mazzelstraat is heerlijk en genoeg keuze kwa eten en drinken.
We hebben er een kinderfeestje voor zoon van 12 gehouden. De all inc formułę is dan ideaal. De kinderen hebben zich goed kunnen vermaken. Enige min punt mbt Klimbos: - dochter mocht alleen 2 makkelijkste routes gaan klimmen terwijl in alle andere parken mag ze zelf op de zwarte routes, - je moet de routes in een bepaalde volgorde lopen. Dat betekent dus dat op begin iedereen op dezelfde route bezig is en je mag pas de grote zip line helemaal op eind gaan gebruiken. Of niet als je alle andere routes niet had gelopen. Maar al met al is het echt een aanrader!!! Personeel behulpzaam en vriendelijk.
Een heel net, groen en leuk park! Heel geschikt voor verjaardagsfeestjes door de enorme keuze aan speelgelegenheden en lekkere dingen bij het buffet!
Duinoordseweg 8
5268 LM Helvoirt
Bij speelpark Duinoord Helvoirt kun je voor een vast bedrag onbeperkt spelen, eten én drinken. Wij maken van jouw vrije dag, een perfect dagje uit. De pret begint meteen zodra je speelpark Duinoord betreedt! Om te starten kun je koffie of thee met iets lekkers ernaast pakken, en daarna de buitenspeeltuin verkennen. Gaan jullie eerst naar de springkussens, het klimbos of toch het laserschieten? Daarna tijd voor een heerlijke lunch van het buffet in de Mazzelstraat. En vervolgens tijd voor de volgende activiteiten, een rondje in de jeeps of eerst nog een dansje met Mazzel. Als laatste nog even avondeten, en de dag in Duinoord Helvoirt is compleet! Binnen is er ook nog een klimkooi voor de kinderen als het buiten minder mooi weer is. Voor de echte waaghalzen hebben we het klimbos, waar je door 10 verschillende routes kan klimmen! Dankzij het safe roller systeem en de getrainde instructeurs van Duinoord Helvoirt is dit 100% veilig.