De jongens hebben enorm genoten van het klimmen in het klimbos. Lasergamen was ook erg leuk. En ja, onbeperkt lekkers eten, dat is natuurlijk ook een feestje! Wat ons betreft is een dagje Duinoord voor herhaling vatbaar.
Een mooi gelegen speeltuin met horeca. Wij komen zeker nog eens terug om met de kleinkinderen een leuke dag te beleven. Door regen tijdens de nacht waren verschillende attracties om veiligheidsredenen gesloten. Sommige attracties hebben wel een update nodig.
Met een 10-tal kinderen de verjaardag van onze dochter gevierd. Het weer was tropisch tot 38 graden. Tafels staan in de schaduw van de schaduwdoeken, er was meer dan voldoende slus/ijs/milkshake/ijsklontje om ook in deze hitte te verkoelen. En het klimbos is natuurlijk ook wat koeler. Verder werden er waterspelletjes georganiseerd. Alle kinderen hebben het nog steeds over deze meer dan geslaagde verjaardag.
Het was leuk. Jammer dat niet onze eigen muziek mochten luisteren
Onze dochters werden weggestuurd in het eetgedeelte omdat ze een bikini aan hadden terwijl de ene na de ander jongen met ontbloot bovenlijf naar binnen liep. Dit was erg vervelend.
Ondanks de hitte (36-37 graden ) een top kinder feestje gevierd ! Sommige kids wel 7 ijsjes op. Maar dat mag ivm de hitte . Heerlijk op de water glijbaan gespeeld.
Wij hadden afgelopen week het afscheidsfeestje van groep 8 gecombineerd met het verjaardagsfeestje van mijn dochter. Het was een grote hit: klimmen, spelen, eten, drinken en niet eens door hebben hoe warm het wel niet was! Het was een super geslaagd uitje.
Een perfecte dag voor Jong en oud. Alles goed verzorgd. Zoals hoe schoon t is. Zoveel mogelijkheden voor iedereen. T buffet met al t eten en drinken tot t Einde toe wordt t allemaal nog aangevuld. Zeker een aanrader.
Leuk park voor jong en oud,nergens geen omkijken naar,eten is heerlijk
Super leuk kinderfeest gehouden. Maar. De wespen op het buitenterras. Waren erg. Lastig.
Wij waren er nog nooit geweest, na onze leuke dagje (zwemdiploma feestje) komen wij hier zeker nog een keer terug. Het is overzichtelijk en groot genoeg. Zat te doen voor verschillende leeftijds categorieen.
Goed verzorgd park, fijne sfeer, wel prijzig, zou er graag een kinderfeestje vieren maar met meerdere kinderen is dat voor mij niet betaalbaar
Leuk verjaardagsfeestje gevierd met een clubje 6 en 7-jarige kinderen. Het is een veilige omgeving, goed verzorgd en begeleidt. Ook de ouders hebben daardoor een relaxte middag gehad. Eten was goed; de 4 P’s en ijsjes. Rond etenstijd was er wel een run op het eten.
Mooi park, helaas heel lang wachten voor het klimmen [ruim 1 uur) en daarna wegens materiaalstekort, maar 2 banen mogen klimmen. Het eetfestijn is wat overweldigend, fantastisch aanbod, maar hoe er door mensen gebruik van wordt gemaakt is stuitend. Leuk de waterglijbaan, bij mooi weer.
Zodra je binnen bent zijn echt alle activiteiten gratis er is veel keuze om te eten en drinken ook verschillende soorten ijs slush en milkshake De kinderen vermaken zich 100% En zelf kan je rustig genieten van een dagje weg zonder stress
Wij kunnen Duinoord zeker aanbevelen: volop keuze in eten en drinken (én zoveel ze willen), en genoeg toffe activiteiten om samen los te gaan. Het klimbos was dé hit van de middag – de smartphones bleven zowat vergeten in de tas.
Altijd een feest voor de kinderen, heerlijk spelen en alles onbeperkt kunnen eten en drinken.
Met de hele familie naar Duinoord geweest. De kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar hebben zich geweldig goed geamuseerd. Op het gezellige terras staan grote loungebanken en bartafels en van daaruit is er goed zicht op de spelende kinderen. Het klimbos is een uitdaging, die vooral de oudere kinderen en volwassenen erg leuk vonden. Het buffet is heel uitgebreid en ruim gesorteerd. Het is schoon en het wordt continu aangevuld door heel vriendelijke medewerkers. Wij gaan zeker vaker terugkomen en ik heb ook al een aantal mensen getipt over Duinoord, want het is zó de moeite waard!!!
Leuk all in concept, dus ideaal voor familiedag. Helaas deden de bestuurbare bootjes het niet, wat jammer was voor een kind wat mobiel beperkt was. Het klimpark was ook iets minder voor elkaar. Heel streng( ook voor 20 plus, die werden afgeblaft recht te zitten en mond te houden, zelfs als ze uitleg gaven aan kleinere kids die het niet volgden) en langzaam met hulp waardoor je soms half uur moest wachten voor je verder kon. Voor kids tot 12 leuk park Wat wel leuk was was dat de wateraansluiting open was. Aangezien het rug warm was. Genoeg was. Leuke midgetgolf.
Voor ons gezin is Duinoord het favoriete uitje. De kinderen houden enorm van klimbossen en het feit dat ze bij Duinoord ook nog kunnen drinken en eten wat ze willen en nog op andere plekken kunnen spelen als ze niet mogen klimmen maakt Duinoord voor hen de topbestemming. Ook als ouder is het fijn: een prachtig groen park. Voldoende overzichtelijk om de kinderen zelfstandig te laten spelen en niet steeds in lange rijen staan.
Opa en oma met 2 kleinkinderen op zondag 29 juni 2025 in Duinoord geweest alles liep gesmeerd de begeleiding activiteiten een dikke voldoende eten en drinken All-inn formule top altijd genoeg voorradig en netjes alles schoon gehouden kortom was een hele leuke ervaring. Duinoord ga zo DOOR. Groetjes A Broekhuizen.
Wat een teleurstelling! Buitenspeeltuin Duinoord probeert zich te verkopen als een leuk dagje uit, maar in werkelijkheid is het een treurig voorbeeld van slecht onderhoud, geldklopperij en gebrek aan visie. En het ergste? Voor deze prijs kun je net zo goed naar een van de bekende attractieparken in Nederland gaan—hier kom je echt van een koude kermis thuis. Verwaarloosde speeltoestellen & een schamel aanbod: De speeltoestellen zien eruit alsof ze al jaren niet meer zijn aangeraakt: afbladderende verf, kapotte onderdelen en een sfeer van "het zal wel veilig zijn… hoop ik". Het aanbod is bovendien extreem karig, vooral voor kinderen boven de 6. Alles is gericht op peuters en kleuters, dus oudere kinderen vervelen zich binnen een uur. Het terras: Schaamteloos verdienmodel: In plaats van een gezellige plek om even te zitten, voelt het terras als een geldklopperij van de bovenste plank. Banken huren voor absurde prijzen? Alsof de entree en het ondermaatse eten nog niet duur genoeg waren. Het voelt alsof je in een lowbudget pretpark bent beland waar alles extra kost. Eten: Goedkoop, slordig en ronduit oneetbaar: Het buffet is een dieptepunt. Halffabrikaten liggen nog in hun plastic verpakking tussen de schalen, alsof niemand de moeite neemt om het een beetje appetijtelijk te maken. De kwaliteit? Ronduit slecht—alsof het rechtstreeks uit de goedkoopste diepvries komt. En alsof dat nog niet erg genoeg is, is regelmatig alles op, waardoor je lang moet wachten voor een teleurstellende hap. Conclusie: Waarom zou je hier naartoe gaan? Voor hetzelfde geld kun je een dagje naar een echt attractiepark zoals de Efteling, Walibi of zelfs Duinrell. Daar krijg je tenminste waar voor je geld: goed onderhouden attracties, een breed aanbod voor alle leeftijden, fatsoenlijk eten en een professionele organisatie. Duinoord daarentegen? Een uit de kluiten gewassen speeltuin zonder ziel, gerund door mensen die duidelijk meer oog hebben voor de kassa dan voor plezier.
Weer een heerlijke dag gehad in Duinoord met het kinderfeestje van mijn dochter. Alles is goed geregeld, veiligheid staat voorop. We hebben met zijn alle genoten, de tijd vloog voorbij.
Voor iedereen is er wel wat te doen. Maar vooral het klimbos is de moeite waard.
Was erg leuk . Vond alleen niet handig dat degene die bij het klimbos de bandjes moest omdoen dat die ook de 2e ronde moest doen . Je moest in mijn ogen onnodig wachten
Duinoordseweg 8
5268 LM Helvoirt
Bij speelpark Duinoord Helvoirt kun je voor een vast bedrag onbeperkt spelen, eten én drinken. Wij maken van jouw vrije dag, een perfect dagje uit. De pret begint meteen zodra je speelpark Duinoord betreedt! Om te starten kun je koffie of thee met iets lekkers ernaast pakken, en daarna de buitenspeeltuin verkennen. Gaan jullie eerst naar de springkussens, het klimbos of toch het laserschieten? Daarna tijd voor een heerlijke lunch van het buffet in de Mazzelstraat. En vervolgens tijd voor de volgende activiteiten, een rondje in de jeeps of eerst nog een dansje met Mazzel. Als laatste nog even avondeten, en de dag in Duinoord Helvoirt is compleet! Binnen is er ook nog een klimkooi voor de kinderen als het buiten minder mooi weer is. Voor de echte waaghalzen hebben we het klimbos, waar je door 10 verschillende routes kan klimmen! Dankzij het safe roller systeem en de getrainde instructeurs van Duinoord Helvoirt is dit 100% veilig.