Nooit verwacht dat alles zo goed geregeld was. Kinderen zijn de hele dag in de weer geweest, ook de ouders. Eten was top steeds super vers in een woord fantastisch.
Een super leuke dag gehad met het kinderfeestje van mijn zoon. Het onbeperkt eten en drinken is ook erg goed en gevarieerd. Het personeels is erg aardig en doet hun best. de activiteiten zijn super, iedereen heeft genoten.
Ook in minder fijne momenten kun je met een familie een mooie dag beleven. Oma waar het feest om draaide overleed de dag voor de gereserveerde dag. Wij wilde haar leven vieren. Dat is prima gelukt met een lach en een traan. Met het reserveren van bank en zaal hadden we alle ruimte om iedere emotie te kunnen beleven. Bedankt!
Het kinderfeestje van mijn zoon en een vriendje bij jullie gevierd. De kids hebben zich erg goed vermaakt. Tevens genoten van het lekkere buffet.
Onze kinderen waren iets te oud voor dit park. Wat ons het meeste tegenviel hoe NIET duurzaam het park was met al het plastic etc. Pas bij de uitgang zag ik op een klein bordje “lever hier je herbruikbare beker in”. Aan duurzaamheid mogen ze wel iets gaan doen.
We hadden er zin in. Volgens de site voldoende speelgelegenheid voor alle leeftijdscategorieën. Dat klopt ook, iedereen heeft zich vermaakt. Het terrein zag er goed verzorgd uit, voldoende begeleiding/aanspreekpunten qua personeel. De all- inclusief formule is wat het is; het eten past bij zo'n dagje uit. Er is steeds voldoende aanwezig. Ook genoeg keus in drankjes. Een klene tip; wij hadden een loungebank gehuurd, die overigens prima zitcomfort bood. Het waaide die dag, waardoor de bekertjes regelmatig met inhoud van de tafel waaiden. Misschien een aantal gaten in de tafel maken waar de bekertjes in blijven hangen? Zeker voor herhaling vatbaar.
prijs-kwaliteit verhouding is heel goed. Voor alle leeftijden kinderen is er meer dan voldoende te doen. Wel ben je afhankelijk van het weer. Bij regen is er heel weinig binnen voor wat grotere kinderen. Wij hadden het geluk dat het pas op het einde van de dag rond 16.45 uur ging plenzen. Meer dan voldoende keuze voor iedereen vwb het eten.
Wij, zes volwassenen en vier kinderen hebben een topdag gehad. Ondanks het winderige weer, was het verblijf op de barbank erg aangenaam. Het systeem van 'gratis' eten en drinken nodigde uit dat meer eten, drinken en snoepen dan normaal, maar dat gaf niks, het was per slot feest. De oudere kinderen waren niet weg te slaan uit het klimbos, de jongere genoten van de andere attracties.
Alles was goed geregeld! Veel te doen voor allen. Goed concept met eten en drinken
Veel klimmogelijkheden en lekker, onbeperkt eten en dribken
Kinderfeestje met 8 meiden van 10 jaar. De middag was zo om, ook wij konden van de middag maximaal genieten. Boven verwachting kan ik wel zeggen.
Het was een geslaagde middag met 6 jarige kleinzoon die samen met zijn opa en oma een middagje naar Duinoord waren afgereisd. Hij was alleen een beetje geschrokken van een waarschijnlijk goed bedoelde medewerker die wat streng is tegen de kinderen. Heeft een wat strengere uitstraling en brengt het ook niet echt kindvriendelijk. Misschien dat deze meneer beter past bij wat oudere kinderen. Een andere medewerker maakte het daarin tegen helemaal goed. Die voelde heel goed aan hoe hij met vooral jonge kinderen om moest gaan. Compliment voor deze gepensioneerde man.
Leuke activiteiten en lekker eten en drinken.
Alles goed.
Ik ben hier voor de eerste keer geweest en heb een fijne dag gehad. Kleinkinderen in leeftijd 5 tot 14 hebben zich goed vermaakt. Voor de tieners is het klimbos fantastisch. Helaas waren route 7 en 8 niet beschikbaar door de wind. Het was niet zo druk en voldoende plaats om te eten en drinken. Dit werd goed aangevuld. Vriendelijke, soms streng en voldoende personeel. We komen zeker nog een keer terug.
Wijzelf, kinderen en kleinkinderen hebben erg genoten!!!
Wij waren een familie in de leeftijd van 1 tot 92 jaar. Dus van alle leeftijden. En voor iedereen was het leuk. We waren nog nooit bij jullie geweest met onze familiedag. En iedereen zei: volgend jaar weer hier naartoe???!!! Dat zegt toch alles. Er waren 2 mensen ziek. En ik had voor 1 kindje die nog 2 jaar was, maar ik dacht 3 jaar betaald. Dit geld kreeg ik terug. Dat vind ik een echt super service. Dus het was top. Dit geld kreeg ik weer terug
We zijn op een zomerse nazomerdag met 2 kinderen van 7 en 9 naar Duinoord geweest. Er is veel te doen en er zijn leuke activiteiten voor de kinderen. Het is ook mooi aangelegd en het all in buffet was erg goed! Echt heerlijk eten! Het klimbos is super gaaf en wij verwachten dat die de prijs ook omhoog tikt. Maar mijn jongste zoontje was te klein hiervoor en dan vind ik de entreeprijs wel echt aan de (te) hoge kant. Als de prijs iets lager zou zijn zouden wij zeker vaker komen! Aanrader dus maar helaas niet voor iedereen weggelegd door de hoge toegangsprijs.
bijna alles perfekt, goede sfeer, goed eten en drinken, Carla had ook weer tijd voor een praatje, Gezellig. Wel wat problemen bij het reserveren, doordat ik bij het scrollen de cursor aam de rechterkant plaatste en de reservering niet voor elkaar, maar met behulp van een medewerkster toch goed gekomen. Voorts heb ik er kennelijk overheen gelezen, dat bij betaling aan de kassa slechts biljetten tot en met 100 euro worden geaccepteerd. Onze voorgangers bij aanvang van het klimmen, was een moeder met kind, De moeder was het kind aan het troosten, dat bot was behandeld door een instructeur( jonge man), later hoorde ik ook iets in die trant bij een andere groep. Maar ja ze zijn jong en moeten de klantvriendelijkheid voor de gasten nog leren. En van een persoon van onze groep hoorde ik dat bij het oprijden van het het park eea. chaotisch verliep ( parkeert en file e.d.) maar daar hadden wij geen last van. Verder vooral zo doorgaan. We hebben genoten, wel jammer, dat jullie ook al meedoen met prijsverhogingen.
Het was een goede leuke dag, leuke speeltuin kinderen hebben genoeg te doen helaas één of twee attracties die buiten werking zijn maar dat klimbos is werkelijk een aanrader al met al leuk,eten goed naar verwachting
Voor iedereen wat wils, goed van eten en drinken en schoon. Geweldig. Alleen lange wachttijden bij het klimbos.
De kinderen hebben het echt fantastisch gehad. Vond het wel jammer dat je voor een slinger 7,50 extra moet betalen voor een feesttafel. Vond zelfs een beetje belachelijk.
Voor iedereen is er wel iets te doen Park goed verzorgd Eten van goede kwaliteit eruit e keuze
Hele leuke dag met speelplezier voor jong en oud! Iedereen heeft zich goed vermaakt. Verder zaten we heerlijk en gezellig samen in twee aansluitende loungebanken. Iedereen kon eten en drinken wat hij of zij graag wilde en doordat vooraf de kosten helder waren voor iedereen was het een geslaagd uitje voor het hele voetbalteam en de families van de spelertjes! De datum voor volgend jaar is alweer vastgelegd! U10 KFC Poppel
Mooi klimbos voor jong en oud. Verder veel activiteiten voor kleinere kinderen. Ruim opgezet. Eten goed geregeld. Helaas geen sticks bij het midget golf.
Duinoordseweg 8
5268 LM Helvoirt
Bij speelpark Duinoord Helvoirt kun je voor een vast bedrag onbeperkt spelen, eten én drinken. Wij maken van jouw vrije dag, een perfect dagje uit. De pret begint meteen zodra je speelpark Duinoord betreedt! Om te starten kun je koffie of thee met iets lekkers ernaast pakken, en daarna de buitenspeeltuin verkennen. Gaan jullie eerst naar de springkussens, het klimbos of toch het laserschieten? Daarna tijd voor een heerlijke lunch van het buffet in de Mazzelstraat. En vervolgens tijd voor de volgende activiteiten, een rondje in de jeeps of eerst nog een dansje met Mazzel. Als laatste nog even avondeten, en de dag in Duinoord Helvoirt is compleet! Binnen is er ook nog een klimkooi voor de kinderen als het buiten minder mooi weer is. Voor de echte waaghalzen hebben we het klimbos, waar je door 10 verschillende routes kan klimmen! Dankzij het safe roller systeem en de getrainde instructeurs van Duinoord Helvoirt is dit 100% veilig.