Uitstekende service en veel begrijp

Ik ben zeer tevreden over het begrip.

Fijne verzekering.

De zorgverzekering is goed. Ben heel blij als er wat is dat je ze telefonisch kunt bereiken en niet lang in de wachtrij hoeft te staan.

Duidelijk in wat er gedekt is en snelle uitbetaling. Net maandbedrag

Geen gedoe.

... Geen verdere aanvullende zaken.

Snelle en correcte verwerking van declaraties.

Snelle en correcte verwerking van declaraties. Hulpvaardige en vriendelijke telefonisten

betrouwbaar

prima.

goed begrip voor mijn situatie

Ik heb dit jaar een kunstgebit gekregen. Bleek dat het onder gebit niet bleef zitten en implantaten nodig waren. Binnen een dag na de aanvraag toestemming gekregen. Zeer tevreden over de snelle beslissingen

Alles gaat prima

Is redelijk te noemen

Zorg holt met grote spongen achteruit, moeten steeds meer betalen voor hulp

Neutraal

Ik heb weinig contact met De Friesland en ik ben ook niet vaak ziek. Dus kan ik ook niet veel vertellen over mijn ervaringen met De Friesland. Vandaar de score 6, dus eigenlijk neutraal. Wat het aanbevelen betreft: Ik zal nooit een organisatie , instelling of bedrijf bij iemand aanbevelen. Wanneer men mij ernaar vraagt zal ik mijn bevindingen kenbaar maken, goed of slecht. Dan is aan de betreffende persoon om een keuze te maken.

32 jaar verzekerd bij De Friesland Zorgverzekeraar

Ik blijf bij De Friesland.

Prima, no nonsens. Fijn zaken dien.

Gewoon goed.

Tot nu toe altijd goed en snel

Goede en snelle service

De juiste zorg op maat.

Nooit geen gedoe. Je krijgt waar je recht op hebt. Ook vriendelijk te woord gestaan bij vragen. Duidelijke uitleg.

Geweldige service

Goede dekking en goede service

Geen facturen aan mijn hoofd.

Alle onderzoeken en (telefonische) consultaties zijn zonder gedoe door 'De Friesland' betaald onder aftrek van mijn eigen risico.

Overstappen? O nee toch niet.

We kijken weleens verder maar komen toch iedere keer op de Friesland uit. Dekking premie goed en beter.

Toegankelijk

Toegankelijk, professioneel, no-nonsense

Ik heb nog weinig ervaring met De Friesland.

Betalingen verlopen vlot.

Ik ben zeer tevreden met De Friesland.

De Friesland is voor mij een uitstekende zorgverzekeraar en we zijn niet voor niets al klant sinds ergens eind jaren 80. De Friesland past perfect bij de voor ons nodige zorg en is makkelijk te bereiken als we al een keer contact moeten hebben. Verder zijn de medewerkers/medewerksters van de klantenservice vriendelijk, behulpzaam en kundig. Om eerlijk te zijn was ik even bang dat dingen, ten nadele, gingen veranderen toen jullie onderdeel van Achmea waren maar dat is niet gebeurd. Houden zo!!

Snel en duidelijk

Snel en eenvoudig declareren, snelle verwerking

Door 1 ervaring een 7 anders was het een 10 geweest.

Ik heb geen zin om oude koeien uit de sloot te halen.

Geen reactie op mails naar klantenservice.

Geen reactie op mails naar klantenservice.

Betrouwbaar en goed

Betrouwbaar en goed

Geen problemen tot heden

Er wordt duidelijk gecommuniceerd. Eigenlijk geen problemen.

Sophialaan 50

8911 AE Leeuwarden

Over De Friesland

Wij gaan voor de meest gezonde en vitale gemeenschap van Nederland. Daar hebben we elkaar voor nodig.