Snel en korrektbuitend

In buitenland in ziekenhuis gelegen(mijn vrouw) maar had goede hulp volgens mij eurocros vr gr jan

Prima!

Alles in orde!!

Jullie zijn goed

Behulpzaam

Jullie zijn altijd zeer behulpzaam,denken mee,en je kan je eigen inbreng ook bespreken,dat is soms ook heel belangrijk!! Ik ben heb bijna nooit klachten,dat is erg belangrijk!!! Ik woon op Terschelling dat is soms een uitdaging qua boten,tijd en vervoer ,maar ik merk dat jullie ook meedenken... Daarom blijf ik echt bij "de Friesland"omdat jullie het soms wel snappen!!! Vr gr

Goed en snel geholpen. Declaratie gaat ook snel.

Betrouwbaarheid en meedenkend

Doen wat afgesproken is en meedenken als ik bel met een vraag zoeken we samen naar een oplossing

Goede zorgverzekering

Goede zorgverzekering voor redelijk betaalbare prijs. klantenservice goed bereikbaar en geven duidelijke informatie

Altijd vriendelijk geholpen

Een goede verzekering houden je netjes op de hoogte van alles als er wat veranderd

Is altijd goed bezig

Op vragen wordt geantwoord. Is persoonlijk. Alles wordt keurig geregeld. Dus ik ben tevreden.

Positief .

correct en snel

Ondanks mijn extra verzekering voor fysio, vind ik toch dat ik teveel zelf moet betalen. Ook de laboratoriumkosten gaan ook van mijn eigen risico.

Behulpzaam en vriendelijkheid

Zeer vriendelijke service, meedenkend, grote kennis en zeer behulpzaam

Ben zeer goed geholpen met het overstappen naar een andere form van de Friesland Zorg Verzekering.

Na dat ik een aantal vragen had gesteld aan de telefonist over mijn huidige zorg verzekering, heeft zij mij op een vriendelijke en duidelijke manier verteld welke nieuwe vorm van mijn zorg verzekering bij mij het beste paste

Snel declareren! Snel reactie

Heel duidelijk en snel

geen problemen en snelle afhandeling

al jarenlang klant en en ondervind weinig tot geen problemen.

Snelle en correcte betaling.

Snelle en correcte betaling.

Een prima zorgverzekering

Gelukkig heb ik niet veel gebruik hoeven te maken van de zorgverzekering! Maar uit ervaring in het verleden was het altijd prima!

Altijd goed bereikbaar !

Bij eventuele vragen snel en goed contact

Prima zorgverlener

Makkelijk en snel krijg je je geld weer terugbetaald. Met vragen heb je snel en goed telefonisch contact.

Veel betalen en krijg er nauwlijks wat voor terug

Overtollig huid verwijderen na 60 kg afvallen met ondersteuning uit de obesitas kliniek. Absurde eisen voor een operatie stellen, je moet haast necrotische huid hebben om in aanmerking te komen voor een vergoeding.

Ik heb nog niet mis gegrepen

Gelukkig niet veel aparte vergoedingen nodig. Alle basisbenodigdheden worden gewoon vergoed.

Kostenverhogend

Commercie in de gezondheidszorg is onwenselijk. Het systeem dient zo snel mogelijk uit de commerciele sector worden getrokken en de patient dient weer centraal te staan. Het spreadsheet management heeft letterlijk een verwoestende werking op alle geledingen in de gezondheidszorg. Daarnaast dient een grote schoonmaak gehouden te worden private gezondheidsinstellingen, de enigen die daar beter van worden zijn niet de patienten.

Gaat altijd goed

Betrouwbaar

Goede en duidelijke contact. Friesland app werkt geweldig. Betalingsregeling zelf aan te treffen via de app. Goed telefonisch contact

Sophialaan 50

8911 AE Leeuwarden

Over De Friesland

Wij gaan voor de meest gezonde en vitale gemeenschap van Nederland. Daar hebben we elkaar voor nodig.