Heeft een totaal van 171 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,7
Review overzicht
Positief sentiment97%
De reviews benadrukken steeds het ruime assortiment en de deskundige medewerkers. Klanten ervaren vriendelijke service en nuttig advies. Het cadeau- en verpakkingsaanbod wordt gewaardeerd en de winkelervaring blijft positief. Al met al wordt de winkel geprezen om expertise, service en presentatie.
Sterke punten
Ruim assortiment en veel vakkennis bij het personeel
Vriendelijke service en goed advies
Prachtige verpakking en cadeaumogelijkheden
Gebaseerd op 46 reviews
Mooi assortiment en klantvriendelijk team
Het is altijd gezellig om bij de Wijnwinkel te zijn. Ze hebben een uitgebreid assortiment, veel kennis van alle wijnen en kunnen goed adviseren. Naast de aankopen voor eigen gebruik, weten de wijnen door heel NL de weg naar onze klanten te vinden. Het hele team is klantvriendelijk en zorgt voor een goede sfeer.
16 December 2025
Kees
Barneveld
Altijd vriendelijk, altijd waardevol advies en altijd met goed gevoel naar buiten.
Of ik nu een wijn cadeau wil geven of zelf eens een andere wijn uit wil proberen, altijd vriendelijk en een goed advies.
Mooi ingepakt en daardoor een feestje om te geven.
Ontzettende fijne winkel!!
15 December 2025
Herman Dokter
Perfecte wijnwinkel, mooie wijnen
Goede adviezen voor de wijn die bij jou past. Mogelijkheid om te proeven voordat je een keuze maakt.
Goede service en vriendelijke mensen.
10 December 2025
Jan Adriaan Vreeke
Zeer klantvriendelijk
Hier voelt het als thuiskomen, je wordt warm onthaald in deze sfeervolle winkel. Het personeel heeft een grote kennis over hun producten en weten je altijd goed te adviseren. Voor ons de enige echte wijnwinkel!
26 November 2025
Susan
Barneveld
Altijd een vriendelijk woord en goed advies
Ben al vele jaren klant en altijd tot tevredenheid. Ook de service op locatie bij onze jaarlijkse oliebollenparty is geweldig.
26 November 2025
DRIES Bakkenes
Heeft echt Kennis van wijn
Ik ontmoeten met vriendelijk medewerkers dat heb echt kennis voor wijn. Ik zegt wat ik lekker vind en meteen krijg ik meerdere opties dat past bij mij smaak voorkeur. Ze heeft allerlei prijzen, maar ik krijg het idee dat de verkoop ging niet op de prijs per fles, maar om wat past bij mij persoonlijk. Ik word altijd echt eerlijk behandeld, ik waardeer de eerlijkheid van de medewerkers en daarom koop ik mijn wijn alleen by Wijn Winkel.
14 November 2025
Lisa Kelson-Plug
Barneveld
Veel kennis en heel gastvrij
Je wordt er gewoon heel goed geholpen
10 November 2025
Jan
Top (wijn)winkel
Altijd tijd voor een praatje.
Een wijntje proeven en eerlijk advies.
Gewoon hier je wijn kopen
7 November 2025
Wouter van den bor
Barneveld
Altijd perfect sfeervol in de wijnwinkel
Al veel jaren koop ik mijn wijn bij Wijnwinkel Barneveld, tot grote tevredenheid. De kennis over de vele wijnen is uitstekend en daar kan je gewoon op vertrouwen. Dus, ook doen hoor!!
6 November 2025
Henk
Barneveld
Als klant wordt je gezien en goed geholpen
Jelle-Yde Hiemstra
Lunteren
Vriendelijke en verstand van wijn
Henk-Jan
Heerlijke wijnen
Veel op voorraad en goede kwaliteit en super vriendelijk,
Wessel
Super klantvriendelijk
Ze kennen je naam, ze kennen je smaak. Altijd weer lekkere nieuwe wijnen of andere drankjes, Mooie cadeautjes om te geven en fantastische winkel om te zien! Top service.
Martine
Fantastisch
Mooie, gastvrije winkel met heerlijke wijnen! Lieve mensen!
4 October 2025
Suzanne
Lunteren
Super mooie winkel en heel vriendelijk personeel en heerlijke wijnen.
Fijne zaak om de lekkerste wijnen te halen en ook even een praatje te maken.
18 September 2025
Jannie Remmelts
BARNEVELD
Goede service en groot aanbod
Ik heb weinig kennis van wijn, maar ze weten elke keer een goede wijn te adviseren als ik een fles kom halen als cadeau voor iemand.
Persoonlijk kom zelf voor de whisky. De whiskyproeverijen zijn leuk om te volgen waarbij je de kans krijgt om eens iets anders te proeven.
Rob
Barneveld
Gastvrije service met een familie gevoel
Lekker ongedwongen goed advies en alles is mogelijk. Soms heerlijke proeverijen. Parkeren voor de deur en hop àlles wordt in de auto gezet.
Voor wijn moet je bij de wijnwinkel zijn!
Roeland
Goede wijn,goede prijs!
Snelle levering!
Heel vriendelijk aan telefoon!
Ria
Munstergeleen
Prima advies
Prima advies
Rien
Kwaliteit & Aandacht
De wijnwinkel is allereerst al een feestje om heen te gaan. Mooie en fijne zaak. Heerlijke wijnen en mooie whisky’s. Ik ben fan.
Yvonne
Top bedrijf
Mensen met kennis van zaken, die op een bijzonder prettige manier en zeer vriendelijk de klanten behandelen als je nu iets duurs of goedkopers koopt.
Ron en Loes
Fijne winkel
Top advies altijd
Ria
Top winkel
Super service en ook bij bestellen online is de service optimaal.
Joke
Vriendelijk, behulpzaam en deskundig
Ruime sortering in de winkel en grote bereidwilligheid om iets leuks en lekkers uit te zoeken met passend advies voor de aangegeven smaakaanduiding. Maken a la minute een leuk pakket.
Ries
Barneveld
Altijd goed en prettig geholpen
Idem
Ruim assortiment en veel vakkennis bij het personeel
Heeft een totaal van 171 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,7
Over Wijnwinkel Barneveld
Wijnwinkel Barneveld
Een diner met je partner, een etentje thuis met vrienden, een borrelavond, een verjaardag of ander jubileum. Met onze kwaliteitswijnen voor elk budget, speciaalbieren en gedestilleerd dragen we graag bij aan mooie ontmoetingen.
Want onze drijvende kracht ben jij als genietende klant. Ook voor bedrijven en verenigingen staan we graag klaar; met een wijntafel, relatiegeschenken, kerstpakketten of we zorgen voor een gevulde koelkast voor het personeel.
Meer weten? Ga naar www.wijnwinkelbarneveld.nl/service/ of bel met 0342-490060