Laden reviews...
48 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken steeds het ruime assortiment en de deskundige medewerkers. Klanten ervaren vriendelijke service en nuttig advies. Het cadeau- en verpakkingsaanbod wordt gewaardeerd en de winkelervaring blijft positief. Al met al wordt de winkel geprezen om expertise, service en presentatie.
Altijd zeer goed geholpen en hele goede Wijnen voor een goede prijs
9 July 2026
Wessel
Barneveld
De wijnwinkel heeft een rijk assortiment en men heeft ook de kennis om een goed advies te geven. Gewoon top!!
16 June 2026
Kees
Barneveld
Zeer veel goede keuze wijnen uit diverse landen. Kom er altijd met veel plezier en kan slagen voor een cadeau of iets voor onszelf. Bovendien een hecht en vriendelijk team met een persoonlijke touch. Ze nemen de tijd om samen met jou de keuze te maken. Echt een aanrader. Ben blij dat jullie weer op deze locatie zitten.
9 June 2026
Annemiek
Barneveld
Een een al vriendelijkheid! Leuk voor een cadeau! De soorten wijn super!
4 June 2026
Geertje
Barneveld
Veel keus en behulpzame mensen in de winkel
2 April 2026
Jan Adriaan
Barneveld
Goed advies en persoonlijk contact staan bij deze zaak boven aan de lijst! Als je één keer geweest bent, ga je nooit meer ergens anders heen.
1 April 2026
Brenda
Barneveld
Goede service met veel kennis van zaken. Ze zetten zelfs je aankopen netjes in je auto.
7 March 2026
Richard
Van den Brink
Altijd leuk en gezellig om tussen de vele wijnen weer iets lekkers te vinden. Veel kennis en veel keuze!
7 March 2026
Harry
Barneveld
Fijne winkel, mooi aanbod en een gezellige sfeer!
11 February 2026
Gerda
Post
Met vriendelijk en ervaren personeel. En altijd een kadootje Dat mooi ingepakt wordt.
10 February 2026
Loes Schraven
Barneveld
Als je de Wijnwinkel instapt word je altijd heel vriendelijk verwelkomd! Als je advies wilt hebben, geven zij je dat graag! Je wordt altijd goed geholpen. Ik ga altijd blij de deur uit met mijn aankopen die weer leuk ingepakt zijn. Bij ons feestje thuis hebben ze de drank ook fantastisch verzorgd. Dikke pluim voor jullie!!!!!! Dank jullie wel!!
20 January 2026
Irene
Barneveld
De goede service en klantvriendelijkheid Wij komen ook het nieuwe jaar weer graag een wijntje bij jullie halen !
Henk
Barneveld
Ruim assortiment, met daarnaast ook andere dan wijnen. Met het ook kunnen verzorgen/ bezorgen van drankarrangementen voor feest, de adviezen, de klantvriendelijkheid, de service. Een topzaak!
Edward
Barneveld
Wij komen graag bij jullie vriendelijk personeel en een mooi assortiment.
Gert
Barneveld
Zelf drink ik niet, maar ik krijg wel te horen dat ik altijd goede wijn mee neem.
Margreet
Barneveld
Lekkere wijnen en gewoon een voorbeeld, voor veel anderen, hoe een winkel gerund behoord te worden. :)
Gijs
BARNEVELD
Lieve mensen met het HART op de juiste plaats!!!!
Fred
Lunteren
Super fijn team. Je wordt heel fijn en vakkundig geholpen. Dank je wel.
Jannie Remmelts
BARNEVELD
Voelt toch een beetje als thuiskomen als je de winkel inloopt, of dat nou ligt aan de heerlijke wijnen of de gastvrijheid.. het een sluit het ander niet uit natuurlijk :)
Henrika
Barneveld
“Goede wijn behoeft geen krans”…2.0…
Dik J
Kleyne
Vriendelijke mensen en alles ervoor over om je als klant tevreden te stellen
16 December 2025
Henk-Jan van de Beek
Barneveld
Het is altijd gezellig om bij de Wijnwinkel te zijn. Ze hebben een uitgebreid assortiment, veel kennis van alle wijnen en kunnen goed adviseren. Naast de aankopen voor eigen gebruik, weten de wijnen door heel NL de weg naar onze klanten te vinden. Het hele team is klantvriendelijk en zorgt voor een goede sfeer.
16 December 2025
Kees
Barneveld
Of ik nu een wijn cadeau wil geven of zelf eens een andere wijn uit wil proberen, altijd vriendelijk en een goed advies. Mooi ingepakt en daardoor een feestje om te geven. Ontzettende fijne winkel!!
15 December 2025
Herman Dokter
BARNEVELD
Goede adviezen voor de wijn die bij jou past. Mogelijkheid om te proeven voordat je een keuze maakt. Goede service en vriendelijke mensen.
10 December 2025
Jan Adriaan Vreeke
Barneveld
Hier voelt het als thuiskomen, je wordt warm onthaald in deze sfeervolle winkel. Het personeel heeft een grote kennis over hun producten en weten je altijd goed te adviseren. Voor ons de enige echte wijnwinkel!
26 November 2025
Susan
Wijnwinkel Barneveld
Een diner met je partner, een etentje thuis met vrienden, een borrelavond, een verjaardag of ander jubileum. Met onze kwaliteitswijnen voor elk budget, speciaalbieren en gedestilleerd dragen we graag bij aan mooie ontmoetingen.
Want onze drijvende kracht ben jij als genietende klant. Ook voor bedrijven en verenigingen staan we graag klaar; met een wijntafel, relatiegeschenken, kerstpakketten of we zorgen voor een gevulde koelkast voor het personeel.
Meer weten? Ga naar www.wijnwinkelbarneveld.nl/service/ of bel met 0342-490060
Amersfoortsestraat 65