Laden reviews...
13 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews beschrijven een vriendelijk en professioneel team met duidelijke communicatie. Flexibiliteit in roosters en diverse mogelijkheden komen vaak naar voren. Respondenten benadrukken ook een respectvolle en gastvrije omgeving die groei ondersteunt. Over het algemeen lijkt MF Horeca een betrouwbare en positieve ervaring te bieden.
Goeie communicatie En alles goed geregeld
19 May 2026
Wilma
Groningen
Bedankt voor je positieve review! We wensen je veel werkplezier toe.
Very friendly employees, help me work around my schedule flexibly, encourage me to try new things, gained a lot of new skills, and got offered many different types of shifts and work opportunities.
N/A
12 May 2026
Anna
Groningen
Hi Anna, thank you for your review. We're glad to hear that you're enjoying working via MF Horeca.
Goede begeleiding.
14 March 2026
Hendrikus
Norg
Hi Hendrikus, goed om te horen dat je tevreden bent! Bedankt voor je review.
Nice working environment and pleasant coworkers.
Very good
9 January 2026
Aroa
Groningen
Thanks for your review. We are happy to hear that you are positive about MF Horeca.
Duidelijke begeleiding bij binnenkomst, je weet waar je aan toe bent, goede communicatie.
2 December 2025
Ylva Riëlle
Groningen
Dank voor je mooie woorden Ylva Riëlle!
Aardige mensen, leuke projecten
N.v.t.
4 November 2025
Alexander
GROU
Hoi Alexander, bedankt voor je review. We wensen je veel werkplezier toe!
I’m really happy to work with MF Horeca. The team is friendly, professional, and always well-organized. They create a positive and supportive working environment, and I’ve had great experiences at every event. I truly appreciate the opportunities and communication it’s a pleasure to be part of the team!
N/A
1 November 2025
Maryam
Groningen
Hi Maryam, thanks for your review. We are pleased to hear that you are positive. We wish you much enjoyment in your work!
I like working at MF Horeca. The climate is respectful and they take your preferences into consideration. The job is flexible which allows me to gain experience in different roles. The job involves working with different people often so it’s good for one’s social life as well. It’s an excellent workplace for a student looking for a part-time job.
How do you like working through MF Horeca?
I like it. It’s a flexible job and allows me to gain experience in different roles. It’s also good for my social life since I work with different people often.
27 September 2025
Isa
Groningen
Hi Isa, thanks for your review. We hope you have a great time while working with MF Horeca!
My experience is good, the group they assigned me for the first time was excellent and very empathetic.
i like it
9 September 2025
Raul
Groningen
Hi Raul, thanks for your positive review! We hope you have a great time while working with MF Horeca!
Leuke werkplekken kom ik op en ze overleggen goed met je. Als je ergens mee zit kan je altijd advies vragen en of helpen ze je verder
Hoe bevalt het werken via MF Horeca?
Goed heel goed naast mijn andere baan straks hoop ik nogsyweds hier uren te draaien naast mijn andere baan
30 August 2025
Sandra
Klooster-lidlum
Hi Sandra, fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je review!
goed en duidelijk en met alles optijd .
goed zonder problemen
12 August 2025
Rick
Marrum
Hi Rick, bedankt voor je positieve review!
Zulke vrolijke vriendelijke deskundige mensen die je meteen op je gemak stellen! En werkzaam in een schitterend pand in de Oosterstraat. Geen 1 vraag van mijn kant raar vinden mn onzekerheid weg hebben genomen tav t weer heerlijk aan t werk zijn en dat als dame ver over datum....AOW!!
Hoe bevalt het werken via MF Horeca?
In 1 woord GEWELDIG k geniet!!!
5 August 2025
Ineke
YDE
Hoi Ineke, bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Leeftijd maakt voor ons niets uit, je bent altijd welkom!
Goed en duidelijk geholpen
22 July 2025
Roel
Groningen
Hi Roel, bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je goed geholpen bent!
Een fijne plek waar ik me welkom voel en kan ontdekken wat en hoe ik aan de slag wil binnen de hospitality.
Heel goed
31 May 2025
Klaas Jan
Groningen
Bedankt voor je positieve review, Klaas Jan! Fijn dat je zo positief bent.
In het begin waren er nog wel wat diensten in Groningen. Maar de laatste tijd zijn er geen diensten in Groningen meer dus wordt ik helemaal niet meer ingepland ofzo
Hoe bevalt het werken via MF Horeca?
Als ik een dienst heb is het goed geregeld
Beveelt niet aan
18 February 2025
Joyce
Groningen
Hi Joyce, bedankt voor je review. Je mag natuurlijk altijd contact opnemen met onze vestiging om je diensten te bespreken. We helpen je graag!
Makkelijk te bereiken, snel antwoorden op vragen en op tijd uitbetalingen
14 January 2025
Anita
Groningen
Bedankt voor je positieve review, Anita!
Het verschilt per week hoeveel uur ik kan werken, dus ik vind de flexibiliteit heel erg fijn! Leuke en leerzame diensten bij diverse opdrachtgevers met een goede sfeer! Ik leer niet alleen nieuwe mensen kennen, maar ik leer ook elke keer weer iets nieuws.
Goed! Fijne communicatie en flexibiliteit
7 January 2025
Mylou
Groningen
Hi Mylou, bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je het naar je zin hebt bij ons! We wensen je nog veel werkplezier toe.
So far, I really enjoyed working in different places since it gives me the chance to see new places, work with different colleagues. It also helps me to improve my Dutch since I find myself sometimes in occasions that I need to speak Dutch with clients.
I really like working with MF Horeca
7 December 2024
Lara
Groningen
Hi Lara, thanks for your review! We hope you have a great time while working with MF Horeca.
Door persoonlijke contact met medewerker op locatie prettig en goed verzorgd.
29 October 2024
Jan
Groningen
Hi Jan, bedankt voor je positieve review. Wat goed om te horen dat je tevreden bent! We wensen je nog veel werkplezier toe.
Ik werk nu anderhalf jaar voor MF Horeca. Ik vind het contact met de intercedenten erg plezierig. Contracten worden goed geregeld. Uitbetaling is zeer snel. Zo nu en dan wordt er een zeer leerzame cursus georganiseerd waar je aan mee mag doen. Verder hebben ze leuke klussen.
Erg goed.
15 October 2024
Ingrid
Groningen
Hi Ingrid, bedankt voor je positieve reactie! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. We wensen je veel werkplezier toe!
Ik ben al lang in dienst bij MF Horeca via mijn eerste werkgever toen ik 14 jaar oud was. Ik werkte in de keuken en MF Horeca regelde alle personeelszaken. Dit verliep vaak vlekkenloos. Nu zit ik in de vaste poule van SPOT Groningen en regelen ze nog steeds mijn zaken omtrent loon. Ik kan altijd bij ze terecht voor vragen.
10 September 2024
Dorine
Groningen
Dank voor je positieve review Dorine! We hopen dat je nog lang met veel plezier bij SPOT Groningen blijft werken.
Ze zijn betrouwbaar en komen hun afspreken na en dat is wat waard en plezierig in omgang
Hoe bevalt het werken via MF Horeca?
Goed allen in reiskosten belijd kan het beter
10 September 2024
Marcel
Winschoten
Marcel, bedankt voor je mooie woorden en je feedback. Mocht je iets hebben waar je graag met ons over wilt sparren, laat het dan gerust weten aan een van onze collega's op de vestiging.
prettig
fijn
7 September 2024
Sandra
lelystad
Bedankt voor je review Sandra! Fijn om te horen dat het werken via MF Horeca goed bevalt.
Tot nu toe leuke klussen gedaan. Handig dat je jezelf kunt aanmelden voor klussen. Prettig contact met "kantoor". Goede informatieverstrekking voorafgaande aan een klus.
Heel goed.
3 September 2024
Ingrid
Groningen
Hi Ingrid, bedankt voor je positieve review. We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent en wensen je nog veel werkplezier toe!
Voor het eerst via MF aan het werk. Fijne communicatie en alles vlot afgehandeld.
Smaakt naar meer
25 August 2024
Reg
Zeegse
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent!
Al ruim 20 jaar helpen wij medewerkers aan een leuke (bij)baan in de horeca: van werken in de bediening tot hostess en van barmedewerker tot barista. Daarnaast bieden we een breed aanbod aan praktijkgerichte horecatrainingen aan en zijn we werkgever van payrollkrachten die werkzaam zijn bij diverse horecabedrijven in Nederland.
MF Horeca staat voor korte lijnen, een persoonlijke benadering en passie voor het vak. Jij concentreert je op het werk en de aandacht voor de gasten, wij zorgen dat daar alle tijd en ruimte voor is.
Heb je weinig ervaring, maar wel de juiste attitude? Geen probleem! De rest leren we je graag bij via de MF Horeca Academy. Via MF Horeca aan de slag gaan betekent niet alleen geld verdienen, maar ook beter worden in wat je doet.
MF Horeca:
- Werken wanneer jij wilt
- Wekelijkse uitbetaling
- Werken op de leukste locaties
- Gratis praktijkgerichte horecatrainingen
Oosterstraat 43