Laden reviews...
97 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beschrijvingen blijkt een consistente focus op duidelijke communicatie en behulpzaamheid van het team. Klanten waarderen vriendelijk personeel, snelle reacties en professionele aanpak. Het vertrouwen in betrouwbare ondersteuning en passende matches komt regelmatig naar voren. Over het geheel genomen wordt de samenwerking als positief ervaren.
Alles werd heel snel geregeld het enige wat een neetje irritant was is die ai bot want die ging vragen stellen die ik al had beantwoord en die snapte niet dat ik al een werkplek had geregeld dus dat gesprek duurde veel langer dan dat nodig was.
27 June 2026
Anniek
Zuidhorn
Soms iets minder e-mails in vullen
27 June 2026
Henk
Eenrum
Terwijl ik een andere baan had heeft men mij gebeld voor een functie als combichauffeur.
23 June 2026
Jurjen
Hoogezand
Bedankt voor je beoordeling Jurjen!
Leuke mensen en goed geholpen. Ze nemen de tijd voor je, een goeie sfeer!
23 June 2026
Relf
Beilen
Bedankt voor je positieve beoordeling Relf! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent.
alles nettjes geregeld.
17 June 2026
Sebastiaan
tynaarlo
Dankjewel Sebastiaan voor je mooie beoordeling over Abiant.
Top uitzendbureau
16 June 2026
Hidde
BOLSWARD
Hidde, dank voor je mooie beoordeling en leuk om te lezen dat je Abiant een top uitzendbureau vindt.
Alles goed
16 June 2026
Svitlana
Oldeholtwolde
Dankjewel voor je mooie beoordeling Svitlana!
snel geholpen komen afspraken na duidelijke app
13 June 2026
Frederik
Hoogezand
Fijn om te horen dat je tevreden bent over Abiant Frederik.
Ze doen wat ze je beloven. Ze hebben mij opgehaald. En wouden mij zelfs naar werk toe brengen en weer ophalen.
9 June 2026
Damian
Uithuizermeeden
Bedankt voor je positieve review Damian. We wensen je veel werkplezier toe!
Ik ben heel erg tevreden met de hulp van Abiant. Ze hebben me geholpen aan mijn huidige baan als teamcoördinator logistiek. Ik ben hier super blij mee en merk dat ik echt op de juiste plek zit. Zeker een aanrader!
6 June 2026
Henry
Emmen
Hoi Henry, wat goed om te horen dat je zo tevreden bent met je huidige baan! Wij zijn blij dat we je daarmee hebben kunnen helpen. Bedankt voor de positieve review en veel werkplezier gewenst!
Geen omkijken naar. Snel bereikbaar bij vragen. Dashboard kan overzichtelijker... Dan 5 sterren.
26 May 2026
John
Emmen
Dank voor je positieve review John. Mocht je je verbetertips voor het dashboard nog met ons willen delen dan mag je een mail sturen naar [email protected].
Low key nuchter en professioneel. Je weet waar je aan toe bent en kan er blind op vertrouwen dat er altijd word gekeken naar wat bij jou past. Goed gevoel, goede sfeer, goede motivatie. Heldere communicatie.
26 May 2026
Jan
Groningen
Dank voor je mooie woorden Jan!
Goede begeleiding,werkkleding,leuk werk
20 May 2026
Michel
Groningen
Bedankt voor je review Michel. We wensen je heel veel werkplezier!
Heel goed bedrijf
19 May 2026
Yaser
Groningen
Hi Yaser, bedankt voor je review!
Persoonlijke aandacht, hulpvaardig. Prettige mensen.
15 May 2026
Ron
Haren Gr
Bedankt voor je positieve review Ron!
12 May 2026
Adem
Delfzijl
Bedankt voor je positieve review, Adem! We wensen je veel werkplezier toe.
Sinds dat ik aan het werk ben voor Abiant meerdere keren gebeld hoe het gaat wat ik wel fijn vindt.
9 May 2026
Johannes
Assen
Hoi Johannes, bedankt voor je positieve beoordeling. Goed om te horen dat je contact met de vestiging goed verloopt. We wensen je veel werkplezier toe!
5 May 2026
Floris
Groningen
Hoi Floris, fijn om te lezen dat je tevreden bent. Bedankt voor de review!
Goeie klanten service gaan goed met klanten om
5 May 2026
Auke
De westereen
Hoi Auke, bedankt voor je positieve review!
Mensen klant vriendelkijke uitzendbureau. Helpen goed.top
2 May 2026
Anne
Burgum
Bedankt voor je review Anne! Fijn om te horen dat je positief bent.
Ik zit nog maar kort bij Abiant en heb al meerdere klussen gedaan die mij heel goed zijn bevallen en waar ik al vaker ben terug-gekomen Ik word zeer regelmatig gevraagd en ik hoef zeker niet stil te zitten, ook word er altijd rekening gehouden met mij als ik een keer niet kan
29 April 2026
Hugo
Groningen
Hallo Hugo, bedankt voor je positieve review. Wat goed om te horen dat je positief bent en je leuke klussen hebt gedaan. We wensen je nog heel veel werkplezier toe!
I had little experience working with this agency and was satisfied. Friendly and professional manager, quick processing of employment documents and timely payment of salary after dismissal.
28 April 2026
Olena
Tynaarlo
Hi Olena, thank you for your review! Good to hear that you have a positive experience.
Goed uitzendbureau, duidelijke communicatie en er wordt samen gekeken naar passend werk. Ook wordt er netjes en op tijd uitbetaald en kan je zelf online alle gegevens inzien.
19 April 2026
Saulo
Groningen
Bedankt voor je review Saulo. Fijn om te horen dat je het zo ervaart en je zo positief bent!
Mijn ervaring met Esmee in Abiant was heel leuk. Ze heeft me altijd gehelpd.
18 April 2026
Rita
Groningen
Hoi Rita, bedankt voor je review! Fijn om te horen, ik geef je positieve woorden door aan Esmee.
Helaas op dit moment niet meer via Abiant aan het werk. Goed contact gehad tot nu toe.
16 April 2026
Johan
Heerenveen
Hi Johan, bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je goed contact hebt gehad!
Abiant is in 1960 opgericht in de vorm van regionale coöperaties. Wanneer de boer zelf niet meer kon werken wegens omstandigheden, stond Abiant voor hen klaar. Dat is nog steeds zo, maar inmiddels is Abiant meer dan dat. Tegenwoordig zenden we ook uit in verschillende branches en staan we klaar voor al onze uitzendkrachten.
Wij zijn actief in de volgende branches:
- administratief & commercieel
- agrarisch
- bouw
- grond, weg- en waterbouw
- groen
- industrie & productie
- schoonmaak
- techniek
- transport & logistiek
- zorg
Wij zijn aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen en hanteren de CAO voor Uitzendkrachten. We nemen onze flexmedewerkers serieus, maken eerlijke afspraken en zorgen dat iedereen goed geïnformeerd is. Daarbij bieden we ook verschillende scholingsmogelijkheden om onze flexmedewerkers te ondersteunen en op te leiden tot het beroep van hun dromen. Maar ook wanneer een bepaald certificaat nodig is om een beroep uit te oefenen, zorgen wij ervoor dat deze behaald kan worden.
Sinds 1 januari 2025 zijn Abiant Uitzendgroep en MF Uitzendbureau samen verder gegaan onder één krachtige naam: Abiant. De grootste uitzendorganisatie van Noord-Nederland.
Abiant. Onze mensen die het doen
Osloweg 110
9723 BX Groningen