Prima en betrouwbaar adres
Eerste keer geweest. Alles duidelijk van te voren en volgens afspraak correct uitgevoerd.
20 February 2026
P
Laden reviews...
35 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 110 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,8
Review overzicht
Klanten prijzen het vriendelijke personeel, snelle en betrouwbare service en duidelijke uitleg over het uitgevoerde werk. De terugkoppeling benadrukt eerlijke communicatie en betrouwbaarheid bij de afhandeling. Over het algemeen geven de beoordelingen een betrouwbare garage aan met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een aangename service.
20 February 2026
P
Spijkenisse
Men neemt de tijd voor je als je bijvoorbeeld advies nodig hebt.
31 January 2026
Willem
24 January 2026
Thalita
Goed service en vriendelijk
31 December 2025
Samuel
Spijkenisse
Martijn is goed in zijn vak. Geeft aan wat er aan de hand is, is professioneel en heeft altijd tijd voor zijn klanten. Fijne garage die helpt waar hij kan en betaalbaar.
16 December 2025
Ghislaine
Spijkenisse
Een eerlijke en vakkundige afhandeling
8 December 2025
Anthony
Spijkenisse
Vlot en volgens afspraak apk bij deze garage gedaan, zelfs uit eigen iniatief m’n koplampen opgepoetst bij het lampen vervangen, iets kleins maar toch een fijne service.
1 December 2025
Denise
Betrouwbare garage.
27 November 2025
Sandra
Hoogvliet
Eerlijk beoordeling van het probleem, deskubdigheid is top. Gewoon prettig en goede garage
6 October 2025
G
Spijkenisse
Eenvoudig online een afspraak gemaakt, fiets meegekregen, duidelijke en gedetailleerde uitleg over gedane werkzaamheden en de rekening
3 October 2025
Gerard
Aanrader !
21 September 2025
Mateusz
Spijkenisse
duidelijke uitleg vooraf aan de beurt daarna goed uit gevoerd. Voor mij de reden om terug te gaan als er wat gedaan moet worden .
9 August 2025
Cees
Geervliet
Ik bracht mijn voertuig altijd naar een garage in de buurt van mijn werk, maar kon pas 1 september aan de beurt komen. Door online een afspraak in te plannen en de wensen kenbaar te maken bij AutoFirst op een beschikbare datum die mij het beste uitkwam, was ik veel sneller geholpen. De eigenaar was welwillend mijn wensen uit te voeren en ik kreeg mijn auto snel terug. En de auto loopt eindelijk duidelijk beter. Ik ben zeer tevreden.
4 August 2025
TOP!
18 July 2025
Shirley
Zuidland
Eerste keer apk en grote beurt bij dit bedrijf en ben keurig geholpen. Aardige eigenaar die met je mee denkt. Ik kan weer veilige km maken.
21 June 2025
S.Robinson
Spijkenisse
Hartelijk dank voor het advies en de geweldige service. Hij rijdt nu weer veel beter en ik ben meer gerustgesteld. Ook eerlijk advies gehad over wat ik wel of niet nog in mijn auto moet investeren. Veel vertrouwen in deze garage en zal hier altijd terugkomen.
19 May 2025
Tarita
Spijkenisse
Ik word hier altijd heel goed geholpen!!
12 May 2025
Bianca
Zuidland
Heel klantvriendelijk eerlijk snel! Ik kwam om de airco van mijn auto te laten bijvullen. Later bleek dat de motor van de airco kapot is. Martijn, de eigenaar/monteur heeft mij gebeld en vertelde wat er aan de hand was en daarbij de kosten voor de reparatie. Gezien mijn auto aan vervanging toe is, heb ik besloten om de reparatie niet te laten uitvoeren. Vloeistof er weer uit. Ter afsluiting kreeg ik de rekening met een redelijk bedrag. Een goede ervaring bij deze garage en is een aanrader!
11 May 2025
Maya
Spijkenisse
Doe al een aantal jaren zaken met deze garage en ben zeer tevreden.
10 May 2025
Erik
Spijkenisse
Gemakkelijk online een afspraak gemaakt. Duidelijke communicatie over de reparaties. Alles gerepareerd zoals besproken, APK en beurt gekregen
2 May 2025
Kristel
Spijkenisse
netjes en correct geholpen.
28 April 2025
Ed
Spijkenisse
Voor het eerst bij AutoFirst Halfweg en meer dan prima, Apk en beurt voor mijn Mercedes gehad. Martijn bedankt en tot volgend jaar.
14 April 2025
Leo
Hoogvliet
Ben er voor het eerst geweest voor een grote beurt en remmen vernieuwen. Nette garage, vriendelijk personeel. Ik ga zeker terug naar deze garaga voor de apk of andere reparaties.
1 April 2025
Daniel
Spijkenisse
Service, Afspraken worden nagekomen, je wordt op de hoogte gehouden van de status. Wordt met je meegedacht voor de snelste oplossing
24 March 2025
Delano