Laden reviews...
29 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen het vriendelijke personeel, snelle en betrouwbare service en duidelijke uitleg over het uitgevoerde werk. De terugkoppeling benadrukt eerlijke communicatie en betrouwbaarheid bij de afhandeling. Over het algemeen geven de beoordelingen een betrouwbare garage aan met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een aangename service.
Na kleine beurt met olie wissel. Advies voor snaarwissel gekregen met goede uitleg en foto’s
16 July 2026
Thomas
Spijkenisse
We zijn heel erg goed geholpen, duidelijke uitleg, waarom diverse onderdelen vervangen moesten worden.
8 July 2026
Arianne
Oudenhoorn
Goede ontvangst en duidelijkheid over de kosten van de auto.
22 June 2026
Leendert
Spijkenisse
Dit jaar al drie keer geweest. Met twee verschillende auto's. 2 x apk en een reparatie. Elke keer snel geholpen. Hij is populair dus het is slim om je apk op tijd te plannen. Vaak is je auto dezelfde dag alweer beschikbaar. Bij reparaties communiceert hij eerlijk en denkt mee met je portemonnee. Ook tussendoor even snel een kleinigheid. Lampje of een storingslampje. Dan is hij vaak bereid even te helpen
6 June 2026
Elly van kammen
Spijkenisse
Ik kom hier al een aantal jaar, en wordt altijd vriendelijk geholpen. Service is ook top!!!
12 May 2026
Angelique
Spijkenisse
Ben er met twee voertuigen geweest. Voor het vervangen van de distributieriemen. Bij de Peugeot was het advies ga naar dealer i.v.m. garantie, en bij de Seat Mii uit 2013 controle uitgevoerd en het vervangen van de riem was niet nodig. Hij had ook kunnen zeggen ik vervang ze beiden en dat heeft hij dus niet gedaan. Ik heb een goed gevoel bij deze garage en dit vind ik heel belangrijk. En kom hier dus zeker terug.
3 May 2026
Goed is goed. Blij mee.
18 April 2026
Paul
Abbenbroek
Moest voor een apk snel een afspraak maken. Werd ik door auto first binnen een week geholpen. Prima service ontvangen en zal deze zeker bij vrienden en kennissen aanbevelen. Koplamp probleem zeer kundig opgelost. Top garage bemand door een kundige garagehouder
15 April 2026
Nand
Spijkenisse
Goede en snelle service al een aantal keer met de auto langs geweest en elke keer weer netjes gemaakt. Ik ben erg tevreden.
9 April 2026
Bianca
Netjes geholpen!
20 March 2026
Chantal
Spijkenisse
Elk jaar breng ik mijn auto en elk jaar ben ik tevreden. Goede eerlijke communicatie
15 March 2026
Tessa
Spijkenisse
Goede deskundige en snelle service
2 March 2026
Rene
Spijkenisse
Ik was mijn afspraak om 8:00 uur vergeten, maar mocht de auto om 10:45 alsnog brengen. Zeer vriendelijk te woord gestaan en prettige sfeer.
2 March 2026
Esmée
Tot de volgende beurt
24 February 2026
Bart
Brielle
Eerste keer geweest. Alles duidelijk van te voren en volgens afspraak correct uitgevoerd.
20 February 2026
P
Spijkenisse
Men neemt de tijd voor je als je bijvoorbeeld advies nodig hebt.
31 January 2026
Willem
24 January 2026
Thalita
Goed service en vriendelijk
31 December 2025
Samuel
Spijkenisse
Martijn is goed in zijn vak. Geeft aan wat er aan de hand is, is professioneel en heeft altijd tijd voor zijn klanten. Fijne garage die helpt waar hij kan en betaalbaar.
16 December 2025
Ghislaine
Spijkenisse
Een eerlijke en vakkundige afhandeling
8 December 2025
Anthony
Spijkenisse
Vlot en volgens afspraak apk bij deze garage gedaan, zelfs uit eigen iniatief m’n koplampen opgepoetst bij het lampen vervangen, iets kleins maar toch een fijne service.
1 December 2025
Denise
Betrouwbare garage.
27 November 2025
Sandra
Hoogvliet
Eerlijk beoordeling van het probleem, deskubdigheid is top. Gewoon prettig en goede garage
6 October 2025
G
Spijkenisse
Eenvoudig online een afspraak gemaakt, fiets meegekregen, duidelijke en gedetailleerde uitleg over gedane werkzaamheden en de rekening
3 October 2025
Gerard