Uitstekende service

De panelen en de elektrische aansluiting zijn vakkundig, snel en met duidelijke uitleg geïnstalleerd. Na afloop een telefoontje gehad of alles in orde was en de benodigde garantiecertificaten ontvangen.

Soepel, netjes,snel en vriendelijk

Na meerdere offertes kwam Power Zonnepanelen voor ons als beste uit de bus. Niet alleen vanwege de goede prijs kwaliteit verhouding maar ook doordat men de tijd neemt en meedenkt. Klantvriendelijk van begin tot eind met heldere verwachtingen en montage door vakmensen. Dik tevreden!

Deskundig, vriendelijk en servicegericht

Zeer tevreden over de installatie van mijn muurlader.

Super chill en deskundig

3 Heren aan het huisadres gehad om de zonnepanelen te installeren en de meterkast totaal te vervangen. Alle drie de heren waren goed gemutst bij aankomst en pakte ook gelijk door. De elektricien is zeer kundig en geeft goede adviezen. Al met al dik tevreden met het bedrijf en is zeer zeker een aanrader

Vakmannen

Ik heb een zeer goede ervaring met Power Zonnepanelen. Het contact met Bart en Ken is heel goed verlopen. Ze weten wat ze doen en het eindresultaat is goed!

Prima vaklui en goede service!

Er lagen wat dakpannen niet helemaal netjes achteraf. Die hebben ze later weer keurig netjes gelegd. Klasse!

Prima service snel geplaatst

Voor de tweede keer zonnepanelen laten plaatsen super service Snel en vakkundig geplaatst Een aanrader bedankt Bart en Ken.

Zeer fijne service!

Heel erg fijn bedrijf. We zouden zeker nogmaals voor dit bedrijf kiezen. Zeer goed in de communicatie naar de klant toe. Goed bereikbaar. Raad het mijn vrienden 100% aan!

Mijn ervaring is dat ze precies op tijd waren en duidelijk waren in het communiceren hoe ze het gingen doen zou ze iedereen aanbevelen

Uitstekende en vriendelijke begeleiding

Vanaf het eerste contact tot aan levering en montage zeer tevreden

Deskundig

Snelle reactie op vragen en doen wat ze beloven

Vriendelijke mensen hebben verstand van zaken

Rustig,werken netjes heel beleefd

Werken zeer netjes en snel. Alles conform afspraak

Keurig alles conform afspraak afgehandeld. Zelfs nadat het werk klaar waren ze nog bereid om te stofzuigen etc. Zeer keurig! De monteur (Ken) is een deskundige en sympathieke man.

Zeer professionele advies, begeleiding en ondersteuning

Top bedrijf. Je bent geen nummer, maar echt klant. Geen verkoop praatjes en voldoen boven verwachting. Monteurs die ook plezier in hun werk hebben. Ze zijn schaars, maar dit is er één. Ik raad ze ook aan iedereen aan, zoek niet verder.

Alles perfect geregeld, van A tot Z.

Vanaf het eerste moment bij de aanvraag voor een offerte, is mijn ervaring zeer positief. Goede uitleg, scherpe offerte, eventuele wijzigingen geen probleem. Goed bereikbaar en snelle terugkoppeling bij vragen. Ook de levering en het plaatsen van de zonnepanelen verliep soepel en perfect. Leuke mensen met verstand van zaken, die hun vak verstaan. Aan het eind van de dag een nieuwe groepenkast, 22 panelen en een werkende installatie. Dank aan de mannen van Power Zonnepanelen, een aanrader.

Uitstekende en vriendelijke service

Uitermate tevreden over het gehele proces. Zowel de voorbereiding als de montage zelf is professioneel en vriendelijk begeleid. Een aanrader!

Fijn! Geen kabels in zicht en netjes gewerkt.

Blij met aanschaf. Goede service

Helemaal Top!

Heel fijn telefonisch contact met Bart met hele duidelijke uitleg over hun werkwijze en de merken waar zij mee werken. Er volgde een offerte met een goede prijs. Hierna kwam Ken langs om de route van de kabels te bespreken. Zoals afgesproken werd de kabel binnendoor heel netjes weggewerkt. Wij zijn heel tevreden. Bart en Ken, jullie zijn 2 toppers. Heel erg bedankt!

Hele proces van voorstel naar plaatsing is uitstekend verlopen. Precies zoals afgesproken

Heldere communicatie, goed voorstel en snelle en goede plaatsing, Alles liep snel, professioneel en duidelijk.

Top!

Deskundige uitleg en begeleiding! De plaatsing van de zonnepanelen ging zeer professioneel en zonder problemen!

Snelle goede service

Het aanvragen van een offerte ging lekker snel. Duidelijke uitleg wat mogelijk was en welke materialen gebruikt konden worden. Er werd meegedacht over de hoeveelheid panelen er nodig waren en hoeveel er op het dak zouden passen. De monteurs waren erg vakkundig en werkten goed, netjes en veilig.

Fijn contact, goede service en nazorg

Via een vriend contact gehad met Bart. Heel helder het process uitgelegd. Ze hadden een scherpe prijs neergelegd. Inspectie was duidelijk en zeer zorgvuldig. Ook het installeren van de panelen ging vloeiend en zorgvuldig. Er was wat met mijn ECU en die hebben ze snel vervangen. Al met al een goede service, prijs en nazorg!

Vakkundig en ook snel

Vanaf offerte aanvraag tot en met de oplevering en financiële afhandeling goed met deze firma gewerkt. Geen mitsen en maren. Deze mensen weten precies datgene wat de klant vraagt. Zijn helder in uitleg. Prijs is ook prijs dit allemaal markt conform. Zeker aan te bevelen voor anderen.

Top.

Netjes geplaatst, zowel binnen als buiten. Goede prijs ook.

Professioneel en vriendelijk

In elk stadium was ruimte voor vragen en afstemming met mijn wensen. De panelen zijn professioneel gelegd, en de kabels netjes weggewerkt. Daarnaast zijn ze bij Power Zonnepanelen super vriendelijk.

Laan van Ambacht 2 e

2631 RJ Nooddorp

Over Power Zonnepanelen

Power Zonnepanelen installeert A-merk zonnepaneel-systemen. Door prettig en persoonlijk contact, geven wij elke klant maatwerk-advies. Zorgvuldige selectie van materialen zorgt er voor dat ieder onderdeel van het systeem perfect op elkaar is afgestemd. Van zonnepaneel, montagemateriaal tot en met de omvormers. Bij Power Zonnepanelen werken mensen die met passie hun vak uitoefenen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat door oprechte passie én vakkennis, de beste kwaliteit geleverd wordt. Dit geldt voor al onze collega’s. Als klant zal je dit merken vanaf het eerste telefonische contact tot en met de installatie van de zonnepanelen en de aftersales. Wij werken met een team van ervaren, gecertificeerde en enthousiaste monteurs. Wij gaan 100% voor onze klanten, want een blije klant is het mooiste wat er is! Hartelijke groet! Het team van Power Zonnepanelen