Heeft een totaal van 50 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,9
Review overzicht
Positief sentiment98%
De reviews geven een consistent positief beeld van duidelijke communicatie en betrokken, daadkrachtige bijstand. Cliënten voelen zich gehoord en goed geïnformeerd tijdens het proces. De dienstverlening wordt gekenmerkt door professionaliteit en snelle, effectieve adviezen. Al met al spreekt de feedback van een hoog niveau van vertrouwen en tevredenheid.
Sterke punten
Duidelijke communicatie
Betrokken en daadkrachtige bijstand
Snelle, betrouwbare bijstand
Gebaseerd op 10 reviews
Deskundige, betrokken en menselijke advocaat!
Ik ben ontzettend dankbaar voor de begeleiding en steun die ik van Priscilla heb gekregen tijdens een ontzettend moeilijke en ingrijpende periode. Vanaf het eerste moment voelde ik mij serieus genomen en gehoord.
Priscilla is niet alleen deskundig en professioneel, maar ook betrokken, duidelijk en menselijk. Ze nam de tijd om alles rustig uit te leggen, was eerlijk over wat ik kon verwachten en hield mij gedurende het hele proces goed op de hoogte. Dat gaf mij, juist op de momenten waarop ik zelf veel onzekerheid en spanning ervaarde, enorm veel vertrouwen.
Wat ik vooral waardeer, is dat ik nooit het gevoel heb gehad dat ik slechts een dossier was. Er was oprechte aandacht voor mij als persoon en voor de impact die de situatie op mij heeft gehad.
Ik kan Priscilla dan ook van harte aanbevelen! Haar deskundigheid, betrokkenheid en persoonlijke benadering hebben voor mij een ontzettend groot verschil gemaakt.
10 September 2026
E
Arnhem
Heeft het goed gedaan, en fijn met de omgang na mekaar toe.
8 September 2026
Anoniem
Anoniem
Kundig in haar vak en communiceert duidelijk
Contact en afspraken als prettig ervaren. Duidelijke communicatie en kundig.
25 August 2026
Dave
Mr. Buchele maakt het verschil
Na een teleurstellende eerste aanleg ben ik in hoger beroep bijgestaan door mr. Buchele. Vanaf het eerste moment was Priscilla zeer betrokken bij mijn zaak. Zij hanteerde een persoonlijke aanpak, waarbij mijn belangen altijd vooropstonden.
Priscilla heeft zich in korte tijd een dossier van circa 200 pagina’s volledig eigen gemaakt. Ze heeft het dossier zeer kritisch en grondig geanalyseerd en wist precies de punten eruit te halen die juridisch van belang waren. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een zeer sterk getuigenverhoor, waarbij belangrijke feiten boven tafel zijn gekomen die cruciaal zijn geweest voor de uitkomst van de zaak.
Tijdens het pleidooi wist Priscilla precies de vinger op de zere plek te leggen. Met sterke juridische argumenten, overtuigingskracht en een grondige kennis van het dossier wist zij tijdens de zitting een duidelijk en overtuigend verhaal neer te zetten. Het hof heeft de argumenten van Priscilla dan ook overgenomen, wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een vrijspraak.
Priscilla heeft in deze zaak uiteindelijk het verschil gemaakt tussen een vrijspraak of een veroordeling. Ik ben haar hiervoor dan ook ontzettend dankbaar!
10 August 2026
G.
Arnhem
Snel tot een afspraak, snel reactie en goed benaderbaar
Prima in contact, heldere communicatie, weet waar hij over praat, zeker aan te bevelen
14 July 2026
Marjan
Doetinche
Advocaat Kriekaard is zeer bekwame, betrokken en vriendelijk advocaat.
Mijn ervaring is zeer positief en beveel Buchele & Kriekaard Strafrechtadvocaten zeer aan!
Meneer Kriekaard heeft mij het gehele traject goed begeleid, door zijn bekwaamheid, betrokkenheid en vriendelijke persoonlijkheid heb ik altijd het gevoel gehad dat de zaak tot een goed eind zou komen.
Sander bedankt!
14 July 2026
Michele
Wageningen
Super ervaring
Ik heb enorm veel hulp aan dit bedrijf gehad echt super
16 June 2026
Evan
Ederveen
Super advocaat
Super advocaat! Echt goed geholpen weet wat ze doet! Echt een aanrader!!!
9 June 2026
Frank Paul Swagemakers
Ede
Priscilla is een ontzettend fijne advocaat
Ik ben vanuit een andere advocate doorgestuurd naar Priscilla. Zij was vanaf het eerste moment gestructureerd en duidelijk in hoe het proces zou verlopen. Ze heeft me altijd goed op de hoogte gehouden van veranderingen en tijdens de zitting voelde ik mij gesteund door haar op een proffesionele manier. Ik ben dankbaar dat zij mijn advocate was.
8 June 2026
P
Topadvocaat
Ik ben uitstekend bijgestaan door deze advocaat.
Lastige zaak waarin het beste resultaat denkbaar is gehaald !!
24 April 2026
Max
Heelsum
Gaat door waar andere stoppen
Ik ben niet de meest makkelijke cliënt, maar toch brengt ze het altijd tot een goed einde en heeft ze me nooit laten vallen!
En dit geld ook voor haar collega mr. Sander Kriekaard! ♡
13 February 2026
Jamila
Geldermalsen
Persoonlijk, snel en professionele hulp
Mijn ervaring met de heer Buchele is zeer positief. Hij heeft mij in meerdere zaken geholpen met elke keer een positieve uitkomst. Hij houd goed rekening met persoonlijke omstandigheden waardoor je niet het gevoel krijgt alsof je een nummertje op de lijst bent, dit was voor mij heel waardevol. Handelt adequaat en snel en weet waar hij het over heeft.
Een top advocaat !
10 February 2026
Romée
Top advocaat
Vrijspraak gekregen met dank aan priscilla bruggen zeer goede advocaat.
10 February 2026
Fff
Kerkrade
We hebben een prima ervaring en het contact verliep correct en prettig met een mooi eindresultaat
Wij werden bijgestaan als slachtoffer in een zaak met grote impact. We werden gedurende de gehele bijstand goed en duidelijk op de hoogte gehouden van de stand van zaken.
Ook zijn we tevreden over het uiteindelijke resultaat.
23 December 2025
Carlo
Almelo
Zeer goede behandelingn
Goed overleg met deze persoon dank daar voor
20 November 2025
Wilbert
Ede
“Uit mijn ervaring met de mishandeling die ik heb gepleegd heb ik ingezien hoe verkeerd mijn gedrag
Dit is de eerste keer voor mij dat ik dit mee maak maar nog steeds alle dank aan mij advocaat prischilla Buchele je hebt me met die moeilijke tijd heel veel gesteund
19 November 2025
Ala Alsuliman
Hussen
Een betrokken en daadkrachtige advocaat die helder communiceert en resultaat levert. Hij behaalde het gewenste resultaat in wat in mijn ogen een verloren zaak was. Vanaf het eerste contact voelde ik me gehoord en goed begeleid. Ik kan Sander Kriekaard van harte aanbevelen.
7 November 2025
Bart
Bemmel
Een geweldige vakman
Ondanks de complexiteit van deze zaak heeft mr. Kriekaard mij en mijn partner erg goed geholpen. En waanzinnig complex dossier door het O.M. opgemaakt waar veelal hard bewijs ontbreekt heeft mr. Kriekaard en uitstekende pleitnota geschreven wat ik te allen tijde achter zal staan ongeacht de uitspraak van de rechtbank. Iedereen zou ik mr. Kriekaard aan willen bevelen.
2 November 2025
Arjan
Deventer
Buchele ervaren als een zeer fijne en deskundig advocaat!
In het proces rondom mijn strafzaak ben ik bijgestaan door advocaat Buchele. Aangezien ik nog nooit eerder in een dergelijke situatie heb gezeten, wist ik niet goed wat ik kon verwachten. Toch heeft Buchele mij vanaf het begin een vertrouwd en veilig gevoel gegeven. Ze sluit goed aan, reageert snel en doortastend, en geeft heldere, praktische adviezen. Tijdens de rechtszaak heeft ze haar werk uitstekend gedaan, met als resultaat een uitspraak waar ik ontzettend dankbaar voor ben.
Buchele, ondanks het prettige contact hoop ik oprecht dat dit de eerste en laatste keer was dat ik je nodig had. Bedankt voor je inzet!
22 July 2025
Joyce
Arnhem
Goede advocaat leg alles goed uit.
Goede advocaat leg alles goed uit vriendelijk eerlijk weet precies wat je moet doen.
Gr. A.W
31 March 2025
Astrid Westland
Wageningen
Deskundig en meedenkend
Goed bereikbaar, reageert snel en adequaat. Deskundig, betrokken en flexibel.
5 March 2025
Louise
Den Haag
Goede ervaring
Houd je op de hoogte van alles , geeft goed uitleg ,en is goed bereikbaar voor vragen.
15 February 2025
Dik
Deventer
Geweldige en oprechte raadsman
Een goede klik vanaf het eerste moment. Een raadsman die mij tot op heden zeer goed bijstaat. Voor het eerst in mijn leven een strafrecht advocaat nodig en had mij geen betere kunnen wensen. Wordt vervolgd...
6 January 2025
A.
D.
Goede advocaat
Ik ben uitstekend bijgestaan door Mevr. Buchele. Ze heeft me door alles heen geholpen en heeft me uitstekend bijgestaan. Ook toont ze veel empathie en legt ze alles perfect uit.
9 December 2024
C.
Heel vriendelijk en vakkundig
Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Een echte aanrader.
3 December 2024
W.T.