Heeft een totaal van 50 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,9
Review overzicht
Positief sentiment98%
De reviews geven een consistent positief beeld van duidelijke communicatie en betrokken, daadkrachtige bijstand. Cliënten voelen zich gehoord en goed geïnformeerd tijdens het proces. De dienstverlening wordt gekenmerkt door professionaliteit en snelle, effectieve adviezen. Al met al spreekt de feedback van een hoog niveau van vertrouwen en tevredenheid.
Sterke punten
Duidelijke communicatie
Betrokken en daadkrachtige bijstand
Snelle, betrouwbare bijstand
Gebaseerd op 10 reviews
Een erg vriendelijke en betrokken advocate
Erg behulpzaam en denkt mee met oplossingen. Een hele fijne advocate om te hebben
2 December 2024
Hamza
Eindhoven
Zeer ervaren en deskundige advocaat. Uitstekend bereikbaar
Sander heeft mij bijzonder goed bijgestaan. Hij is deskundig, communicatief vaardig en kan goed luisteren. Daarnaast is hij zeer goed bereikbaar en reageert hij bijzonder snel op mailtjes.
Dank voor al jouw inspanningen Sander. Je hebt de zaak tot een goed einde weten te brengen.
27 November 2024
Super samenwerking!
Ik heb een hele fijne communicatie gehad met kriekaard
20 November 2024
F
Winterswijk
Uitstekende ervaring met Sander Kriekaard!
Sander Kriekaard heeft me bijgestaan in een uitdagende tijd en gaf niet alleen juridische hulp, maar ook echt persoonlijke steun. Hij nam de tijd om mijn situatie te begrijpen en legde alles rustig en duidelijk uit. Dankzij zijn deskundigheid en betrokkenheid liep mijn zaak goed af. Ik ben zeer dankbaar en raad Sander van harte aan!
9 November 2024
Viviana
Dieren
Professioneel verstaat haar vak
Zij heeft mij van a tot z begeleid in mijn proces. De voorbereiding naar de zaak toe, heeft mij erg gerust gesteld. Ze is erg betrokken en professioneel. In de rechtzaal staat ze haar mannetje.
Mocht ik in de toekomst een advocaat nodig hebben, is Priscilla de juiste voor mij!
5 November 2024
Baily
Didam
mijn ervaring is als volgt
Van alle andere strafrechtadvocaten die ik heb ontmoet, kan ik mijn ervaring als volgt omschrijven. Hij heeft kennis en ervaring op het gebied van de wet, heeft uitstekende communicatieve vaardigheden en kan kritisch en strategisch denken. Ze zijn in staat de behoeften van hun cliënten te begrijpen en te pleiten voor hen op een professionele en ethische manier.
4 November 2024
Patrick
Calle Valladolid no 5 floor 3B 28938 mostoles Madrid
Heeft mij enorm geholpen in tijd van verdriet goed bijgestaan in rechtbank zelfs hele vergoeding claim toegewezen gekregen,
30 October 2024
Liliana
Topp advocaat
Doet er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen!
24 June 2024
S.k
Wageningen
Rationeel, to the point zonder de emotie van de cliënt uit het oog te verliezen
Ze denken goed mee, zijn goed bereikbaar, komen hun afspraken na, hanteren een open communicatie, zijn begripvol, maar ook duidelijk en eerlijk wanneer ze iets niet reëel vinden.
We hebben het voorbereidend traject met Mr. Priscilla Buchele doorlopen. Toen zij bij de inhoudelijke zitting niet aanwezig kon zijn heeft Mr. Sander Kriekaard deze voor haar waargenomen. Beiden zijn betrokken en verdiepen zich goed in het dossier.
Dank voor jullie inzet en het mooie resultaat!
11 June 2024
Anoniem
Nvt
Zit liever niet in de rechtbank maar als het moet dan het liefst met meneer Kriekaard.
De beste man kan je goed adviseren en weet waar hij over praat.
6 June 2024
Peter
Nijmegen
Betrokken vakbekwame advocaat, zeer tevreden!
Onlangs heeft Mr. Kriekaard ons bijgestaan, wij zijn door hem zeer goed geholpen! Hij is deskundig, betrokken en zeer vriendelijk. Hele fijne communicatie, vlot en helder.
Neemt de tijd voor je. Dankbaar voor alles wat u voor ons gedaan heeft!
Mochten we ooit nog eens een advocaat nodig hebben (Wat ik niet hoop) weten we wie we bellen!
6 June 2024
Esther
Renkum
Heel goed
Geluisterd begrepen kort en bondig uitleg
Proffesionele gehandeld
3 June 2024
Ean Orru
Ede
Professioneel & adequaat, zeer tevreden!
Onlangs heeft advocaat Kriekaard mijn zoon bijgestaan, wij hebben beide goede ervaring en zijn goed geholpen. Fijne communicatie,ook steeds goed op de hoogte gehouden van het verloop van de zaak.
Vriendelijk, efficiënt, en zeer professioneel. Nogmaals bedankt meneer Kriekaard!
29 May 2024
Fe abori
29 May 2024
FE ABORI
Armhem
Fantastische betrokken vak bekwame advocate!
Na meerdere onderhandelingen met de politie , het OM en het indienen van een verzetschrift. Is de strafzaak tegen mij geseponeerd. Pure klasse!
26 May 2024
J.
Arnhem
Heeft mij met alles super goed geholpen
Heeft altijd alle feiten voor elkaar, kent alle regels goed. En bedenkt van te voren een hee plan over welke vragen ze wilt stellen en waarom. Aps ik niet op haar mailtjes reageerde stuurde ze me een appje zodat ze zeker wist dat ik alles mee kreeg
1 May 2024
Stefano
Eerbeek
Zeer kundig
Wij hebben Mr. Buchele ervaren als een zeer prettige persoon. Zij is kundig en heeft aandacht voor de persoon. Wij zijn haar dankbaar voor de goede ondersteuning.
20 March 2024
Susanne
Arnhem
Mijn ervaring is uitermate positief.
Ik heb vanaf de eerste dag een goede en duidelijk uitleg gekregen en gaande de maanden ben ik duidelijk op de hoogte gehouden over de zaak.
29 January 2024
Tim
Almelo
Fijne en duidelijke advocaat, levert goed werk
Erg fijne communicatie en probeert alles uit de kast te halen om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen.
17 October 2023
Mika
Lieve zorgzame pittige tante
Super fijne advocaten. Staat er wanneer het nodig is, en kunnen echt op haar bouwen. Super advies en echt verstand van zaken. Geen twijfels over. Zou niemand liever willen dan onze advocate die ons helpt.
N.v.t.
19 September 2023
Seat
Lichtenvoorde
Uitstekend!
Uitstekende advocaat, ik ben heel goed geholpen!
12 September 2023
Mijdrecht
Top advocaat
Ik ben door haar heel fijn en goed bijgestaan ik heb dankzij haar mijn inbeslaggenomen telefoon terug gekregen en vrijgesproken en dat een zaak geseponeerd is!!! en een hele lage straf gekregen gezien de ernst van de feiten
Filip Samardžic
OOSTRUM LB
Het was perfect!
Mevrouw Büchele is een advocate die doorgaat en de zaak niet los laat. Ze is professioneel en zeer gedreven. Ik zal haar zeker aanbevelen. Ze haalt alles uit de kast om het beste voor de cliënt voor elkaar te krijgen.
I
Apeldoorn
Top advocaat
Kriekaard is iemand die de tijd neemt voor jou en je zaak. En tot het uiterste gaat om een zo laag en realistische mogelijke straf te behalen voor je. En daarnaast ook nog een vriendelijk en sociale man is ( niet zo’n chaggerijn wat je vaak ziet )
Vanuit mijn ervaringen met Kriekaard vind ik t een top advocaat
Stefano
Geweldig goede advocaat
Geweldig goede advocaat, hij was erg duidelijk en helder ook qua communicatie erg vlot en zeer vriendelijk! Daarnaast ook zeer kundig dus als ik ooit nog een keer een advocaat zoek, weet ik nu waar ik die vinden kan.
Roswitha Schuur
Scherpenzeel