Sissel is geweldig!

Sissel weet veel heeft geduld en begrip en weet precies hoe je deze ellendige periode zonder teveel kleerscheuren door kan komen!

Deskundige en bekwame mediator

Natuurlijk kan ik gezien de omstandigheden niet zeggen dat ik genoten heb van het pijnlijke proces, integendeel. Maar Sissel heeft ons uitstekend en professioneel begeleid tijdens het hele traject: van het opstellen van het ouderschapsplan tot de financiële afhandeling. Mocht ik ooit opnieuw een mediator nodig hebben (wat ik uiteraard niet hoop), dan zou ik zeker weer voor haar kiezen. Dankzij de mediation is de scheiding uiteindelijk soepel en snel verlopen en zijn we tevreden met de gemaakte afspraken.

Sissel bracht rust in de hectiek

Duidelijkheid, rust en vertrouwen, dat is precies wat je nodig hebt tijdens dit proces en dat is precies wat Sissel geeft

Waardevol advies en goede doorverwijzing

Sissel heeft mij telefonisch fantastisch geholpen, goed advies gegeven en een doorverwijzing naar de best passende advocate voor onze zaak.

Sissel schept orde in de chaos

Het uit elkaar gaan, is een emotioneel gebeuren. Gelukkig was daar Sissel die alles in goede banen wist te leiden waardoor de achtbaan al snel tot stilstand kwam met als gevolg een duidelijk ouderschapsplan waar we ons tot de dag van vandaag aan vasthouden.

Rustig, duidelijke benadering

Duidelijkheid, proberen creëren van rust en uitgaan van kindsbelang

Rust, vertrouwen en duidelijkheid in emotionele tijd.

Na een pijnlijke beslissing zorgt Sissel voor rust vertrouwen en duidelijkheid in de afwikkeling van een scheiding. Zeer prettige samenwerking voor alle partijen.

Zo fijn advies gekregen

Ze heeft mijn convenant doorgelezen. Waardoor ik wist wat er precies stond. Dank je voor je fijne advies

Uitstekend en snel geholpen

Sissel heeft mij zeer goed advies gegeven over een familielid die zich afvroeg hoe met een naderende scheiding om te gaan.

Zeer deskundig en betrokken

Dank je wel Sissel, Ik ben heel blij met jou deskundigheid en dat wij mede daardoor tot een mooie afwikkeling van de ingewikkelde financiële situatie van onze echtscheiding zijn gekomen. Bedankt ook dat je altijd beschikbaar was en tijd voor ons maakte.

Sissel heeft ons, ondanks onze hoge emoties en tegenovergestelde wensen, allebei gehoord

Onze scheiding ligt inmiddels al een tijdje achter ons maar nog steeds profiteren wij van de begeleiding van Sissel destijds. Haar talent om snel en goed te luisteren heeft gemaakt dat zowel ik als mijn ex partner ons gehoord hebben gevoeld. De afspraken die we hebben kunnen maken hebben ons geholpen de pijn van het verlies niet om te zetten in strijd of rancune. Sissel heeft oog voor onze kinderen gehad op de momenten dat wij dat niet goed konden door onze eigen emoties.

Professioneel en hartelijk

Dank Sissel voor de begeleiding en het organiseren van het hele traject. Ik heb mij op mijn gemak bij je gevoelt. En ik was, wij waren, in secure handen.

Zeer professioneel en empathisch

Sissel is een zeer professionele mediator met veel kennis over echtscheiding, vooral als het ook om kinderen gaat. Ze luistert goed en probeert beide kanten te begrijpen, niet alleen vanuit praktisch en financieel oogpunt, maar ook wanneer er veel emoties bij betrokken zijn. Onze scheiding was vaak erg intens, maar Sissel bleef altijd scherp en vriendelijk. Ze hielp ons een compromis te vinden, zelfs toen we dachten dat het niet meer kon. Ik ben tevreden met het resultaat. Na een tijdje, nu we allebei weer rustig zijn, besef ik dat mediation met Sissel de beste oplossing was voor ons en ons kind. Ik kan Sissel van harte aanbevelen!

Behulpzaam en deskundig

Tijdens een uiteraard pijnlijk en complex proces heeft Sissel ons heel goed geholpen. Juist toen we wilde versnellen stelde ze alles in het werk om voor de vakantie het dossier rond te hebben. Heel erg prettig.

Prettig zakelijk

Sissel heeft ons heel vakkundig en op een zeer prettige wijze begeleid. Ik waardeer in haar hoe zij enerzijds onafhankelijk blijft en anderzijds oog houdt voor ieders belang.

Sissel heeft onze scheiding super kundig en op een hele prettige manier begeleid. Van harte aanbevo!

Ik heb geen moment spijt gehad voor de keuze voor Sissel in dit belangrijke proces. Ze heeft ons zo kundig van advies voorzien en ons stap voor stap door alles heen geholpen met enorm veel kennis en ervaring. Echt onmisbaar wat mij betreft. En dat alles ook nog op een hele prettige manier, met oog voor ons allebei en onafhankelijkheid.

Deskundig en veilig

Onze gesprekken met Sissel waren, ondanks de moeilijke en pijnlijke aanleiding, ook constructief en veilig. Haar deskundigheid op meerdere gebieden gaf veel vertrouwen, en Sissel wist een goede balans te vinden tussen de emotionele en zakelijke kanten van het proces.

Wij zijn heel goed geholpen met het opstellen van een ouderschapsplan en het maken van de alimentatie berekening.

Zeer betrouwbare en kundige mediator

Uit elkaar gaan is natuurlijk nooit leuk en er moet dan een hoop geregeld worden. Sissel heeft ons altijd zeer kundig geholpen en vanaf het eerste moment de essentiële zaken in kaart gebracht die onze aandacht behoefden. Ik ben blij dat we bij haar terecht zijn gekomen.

Hele fijne ervaring met meditation bij Sissel!

Alhoewel het gaat om iets verdrietigs heb ik de mediation als heel fijn ervaren. We zijn op een goede manier uit elkaar met goede afspraken waarbij we ons allebei superfijn bij voelen.

Sissel is een ervaren en meer dan kundige mediator met een fijne energie in een moeilijke tijd

Sissel is in staat om rust in het proces te brengen zodat wij de tijd en de energie krijgen om tot een goede oplossing te komen. Ze heeft ons kundig en met geduld geholpen bij onze toch wel ingewikkelde situatie en dit heeft ons zeker geholpen in het verwerkingsproces. Heel veel dank hiervoor.

Zeer goede begeleiding in een heftige periode

Ik ben Sissel eeuwig dankbaar voor haar professionele begeleiding door onze scheiding heen. Dankzij haar hulp hebben wij alles netjes en snel kunnen afhandelen.

Kundige mediator

Het is een lastig proces waar je mee start, maar de persoonlijke- en integere aanpak van Sissel is heel prettig. Voor ons was het vooral belangrijk dat de wensen van de kinderen werden meegenomen en hier was ook veel ruimte voor. Ik zal niet zeggen dat ik het zo weer zou doen. Maar als ik het zou moeten doen, zou ik opnieuw kiezen voor Sissel.

Dankjewel voor je begeleiding, advies en bemiddeling.

Het proces an sich van scheiden is allerminst prettig, maar met jouw kunde, geduld en berekeningen zijn we er toch uit gekomen. Je aandacht voor het gezin, en het belang van het kind bovenaan plaatsen, heb ik als heel prettig ervaren.

Professionele begeleiding in een emotioneel proces

Na meer dan 20 jaar samen te zijn geweest, is het niet gemakkelijk om tegen elkaar te zeggen dat het voorbij is. Je zou denken dat je daarna eindelijk rust krijgt, maar niets is minder waar! Het afronden van zo'n lange relatie was emotioneel zwaar. Gelukkig was Sissel er om ons hierbij te begeleiden. Ze gaf precies genoeg ruimte en checkte op de juiste momenten of alles duidelijk was. Ik heb mijn scheiding afgehandeld op een manier die bij mij past, ook al was het financieel niet de beste keuze. Voor mij was volledige vrijheid het allerbelangrijkste. Sissel heeft mij goed en volledig geadviseerd. Ik kan iedereen Sissel aanraden - met haar rust en kennis is ze echt een steun en toeverlaat tijdens zo'n turbulente periode.

Jan Olphert Vaillantlaan 70

1086 ZA Amsterdam

Over Pemmelaar Familie Mediation

Pemmelaar Familie Mediation is volledig gespecialiseerd in de juridische, financiële, fiscale en emotionele begeleiding bij scheidingen met kinderen. Dat kan gaan om een echtscheiding met of zonder huwelijkse voorwaarden, einde samenleving, geregistreerd partnerschap, maar ook het opnieuw bekijken van een bestaand ouderschapsplan of alimentatieberekening. Daarnaast kunt u bij Sissel terecht voor advies voor uzelf in een al lopend mediationtraject. Mochten er uit deze review punten komen die u vervolgens graag in uw mediation wenst aan te kaarten, dan kunnen wij u hierbij op een coöperatieve manier terzijde staan. Door de achtergrond van onze scheidingsmediator in de advocatuur en haar ruime ervaring bent u bij ons óók aan het juiste adres als ondernemer en bij een financieel complexe echtscheiding.

Over Mediatorscore