Hele vriendelijk Team.
Die zijn goed
Ik moest 1 gaatje vullen en dat ging heel makkelijk en toen zagen ze nog 1 gaatje en die hebben ze gelijk ook maar gevuld en dat ging heel goed met veel geduld voelde ook geen druk Echt top tandarts! Dankjewel
Alles perfect!
Wordt altijd heel goed geholpen.
Top behandeling alleen wachttijd erg lang als je niet direct na laatste controle nieuwe afspraak maakt
Duidelijke uitleg, prettige behandeling.
idem
Alles rustig en correct afgehandeld en op tijd.
Tandarts de Maijer is in staat om van niiets iets prachtigs te maken. Een afgebroken kies die eigenlijk vervangen had moeten worden door een implantaat wist hij toch op te bouwen tot een volwaardige element. Goede mondzorg door Ria, mijn vaste mondhygieniste.
Nette en zorgvuldige reiniging van het gebit, goede uitleg van de te volgen stappen. Keurig advies voor het reinigen van het gebit thuis. Afgebroken stukje glazuur werd meteen gerepareerd. Grote klasse!
Professionele en vriendelijke behandeling door alle betrokkenen
- Secuur - Geen half werk - Puntje precies - Neemt de tijd Kortom alleen maar positief!
Heel goed geholpen ,goed uitgelegd wat het probleem was en vakkundig probleem opgelost
Vriendelijk, professioneel. Ik voel me thuis bij deze praktijk
Als de praktijk een bar/bistro zou ik elke dag een plek reserveren.
Altijd fijn, comfortabel en zeer deskundig.
Iedereen is altijd even vriendelijk!
Dat was mijn eerste consult en controle en ik ben heel tevreden
Goed geregeld, enthousiaste mensen
Fijne benadering en behandeling is van zeer goede kwaliteit
Best wel wat nerveus; pijnloos verdoofd en daarna behandeld met veel aandacht van tandarts en assistente. Goede ervaring, op naar de vervolgafspraak.
Zo tevreden dat ik er graag voor uit Amsterdam kom.
Ze zijn een top team, goed op elkaar ingespeeld. Vakkundig in alle facetten.
De Omloop 2
1831 AH Koedijk
Wij, Erik de Maijer, Evaline de Waard, Martijn Kunst en alle medewerkers van EDM Tandartsen, zorgen ervoor dat u als cliënt wordt ontvangen en behandeld . Wij zorgen voor een persoonlijke en gastvrije benadering in een aantrekkelijke en ontspannen omgeving. Preventie, hygiëne, tandheelkundige visie en esthetische tandheelkunde in al haar facetten zijn onze pijlers. Innovatie, professionaliteit en kennisontwikkeling zijn onze kracht.