Mijn ervaringen zijn altijd prettig.
Mijn ervaringen met de praktijk zijn positief. Bij het begin is er een plan gemaakt voor de komende jaren en daar wordt elk jaar invulling aangegeven. Zo weet ik elk jaar opnieuw waar ik aan toe ben en kan ik keuzes maken.
Aandacht voor de patiënt, goed overleg wat er gedaan moet en kan worden. Vriendelijke ontvangst. Ze proberen je goed op je gemak te stellen.
In het verleden best wat tandartsen gehad, ook vanwege verhuizing. Maar de kundigheid waar EDM voor staat en de vriendelijkheid met persoonlijke benadering en interesse van de medewerkers dat heb ik nog niet eerder meegemaakt. Kortom, super blij met deze praktijk en de resultaten in mijn mond.
Zeer goede en betrokken behandelaars. Zowel tandartsen als tandarts- en preventieassistes.
Ik ben zeer tevreden over de praktijk in algemene zin en Erik de Maijer in het bijzonder.
Hele fijne praktijk met veel ervaring en techniek
Zeer deskundige tandartsen en assistenten. Altijd met aandacht geholpen. Ik heb mijn vertrouwen kunnen opbouwen na jarenlange angst voor de tandarts.
Het ontvangst is altijd erg netjes en bij je voornaam. Het vakwerk dat Erik levert is van een heel hoog niveau. Terwijl ik lichte angst heb voor de tandarts voel ik mij bij Erik op mijn gemak. Een praatje met wat humor is altijd mogelijk. Hij stelt gerichte vragen naar je privéleven. Erg leuk. Hij is gemeend geïnteresseerd. Dat vindt je niet zomaar.
goede en snelle behandeling
Goede tandarts die rustig te werk gaat en alles goed uitleggen wat ze gaan doen.
Altijd volkomen op mijn gemak en 100% vertrouwen, maar dat kan natuurlijk ook niet anders als je zoon je behandeld
Duidelijke uitleg bij alles wat ze doen ook voor in de toekomst
S specifiek (weten wat er gaat gebeuren) M meetbaar (duidelijke rekening) A acceptabel (acceptabel dienstverlening) R realistisch (realistisch binnen half uur) T tijdgebonden (op tijd, doorloop op tijd)
Duidelijk ervaren tandarts die zegt waar het opstaat en vriendelijk Ga er graag heen
Ben vanaf het begin van de praktijk patiënt bij EDM,en mijn ervaring is in 1 woord geweldig!! Zeer ervaren tandartsen,zeer professioneel,kundig en altijd met een lach. Kan geen min punt bedenken de zorg is optimaal. Ben blij dat ik bij deze tandarts onder controle loop!!!
Goede tandarts, helaas is de wachttijd bij inschrijving erg lang.
Aardige mondhygiënist, echter had ik deze keer wel echt meer last van de behandeling dan voorheen. Het tandsteen verwijderen vooral. Ik denk dat er een wondje bij m'n tong was ontstaan, mogelijk ook door driehoek staaf dinges die werd gebruikt voor de foto. Al ik had ik vervolgens moeten aangeven dat deze niet goed zat uiteraard. Verder zeer professioneel, vandaar de titel ook grondig, niets aan toeval overgelaten.
Zeer vriendelijk en voel mij op mijn gemak.
Het zijn experts in het gezond en fris houden van je gebit. De mens achter het gebit wordt gezien. Ze denken mee, stellen je op je gemak.
Van receptioniste tot tandarts, allemaal gepassioneerd en gedreven.
Je wordt bij EDM tandartsen door iedereen die daar werkt erg vriendelijk ontvangen, en men denkt behulpzaam met je mee. Ik had een supergoede tandarts, Milco Baert, die helaas door lichamelijke omstandigheden moest stoppen. Ben daarom superblij dat we wederom een supergoede en fijne tandarts in Erik de Maijer hebben gevonden.
Erik en zijn medewerkers zorgen buiten een uitstekende kwaliteit van gebitsverzorging voor een prettige en gemoedelijke sfeer en behandelen mensen met tandarts vrees met veel geduld en ondersteuning. ik zelf zou mijn gebit nog verder hebben verwaarloost als Erik en zijn team en niet waren geweest. een minpuntje is dat zei er in mijn jeugd nog niet waren want dan zou mijn gebit er nu beter aan toe zijn.
Ik vind dat ze zijn de goeie team en aardig En ook heel zorgzaam Dank jullie wel de hele team van EDM
Bij EDM word ik altijd prima geholpen. De controle of behandeling wordt op een rustige manier, zonder dat ik een stress gevoel krijg, afgehandeld. Zeer prettig!
De Omloop 2
1831 AH Koedijk
Wij, Erik de Maijer, Evaline de Waard, Martijn Kunst en alle medewerkers van EDM Tandartsen, zorgen ervoor dat u als cliënt wordt ontvangen en behandeld . Wij zorgen voor een persoonlijke en gastvrije benadering in een aantrekkelijke en ontspannen omgeving. Preventie, hygiëne, tandheelkundige visie en esthetische tandheelkunde in al haar facetten zijn onze pijlers. Innovatie, professionaliteit en kennisontwikkeling zijn onze kracht.