De behandeling voor twee kronen perfect uitgevoerd. Ik ben blij met het resultaat.
Na de start van EDM als patiënt ingeschreven. Correct en heelgoede behandeling en verzorging.
ja kom hier al jaren ,ze stellen je op je gemak,prima personeel,het is toch altijd zo dat mensen bang zijn voor de tandarts ,maar bij deze tandarts hoeft dat helemaal niet,hoop hier nog jaren te komen.
Wordt altijd gerust gesteld. Geïnteresseerd in de patiënten
De samenwerking binnen het team is zeer goed. Er is een goede werksfeer wat zeker zijn uitstraling heeft.
al vele jaren een prettige & professionele tandartspraktijk waar ik graag kom !
Vriendelijk, zeer goede uitleg, goed advies .
ik voel me in heel goede handen bij EDM; deskundig, een zeer goede sfeer en prettige uitleg
Je voelt altijd wat spanning als je naar de tandarts gaat. Maar zo gauw je binnen bent valt het van je af door de gezellige, rustige sfeer. Je komt in een warm bad. Ik merk het zeker taan mijn dochter. Ga zo door!!!
Ik ben van het begin af aan zeer tevreden over EDM tandartsen, maar helaas door het uitvallen door ziekte van Tandartsen is het maken van een kontrole afspraak lastig aangezien de wachttijd nu 4 maanden is .
Ik heb het gevoel dat mijn gebit hier in goede handen is. Deskundig en vriendelijke mensen. Die reclame voor de "Gulden" hoeft voor mij niet zo
Zeer professionele aanpak en ik ben vooral gecharmeerd van de structurele opbouw.
heel positief
Zie mijn antwoorden op de vragen hieronder.
alles prima
goed en vlot kauwvlakken hersteld, vriendelijk
Er is goed met mij meegedacht en hekrken
Deskunkundig zeer vriendelijk en geduldig. Jaren geleden overgestapt naar Erik en zijn team en altijd uitstekend behandeld.
Maakt niet uit wie ontvangt/behandeld ze zijn allemaal even vriendelijk en deskundig!
Als ik hun eerder had gekend had ik er eerder heen gegaan. Je wordt volledig op je gemak gesteld en men bespreken met je de hele aanpak met je door voor een mooi en gezond gebit.
Wordt altijd vriendelijk behandeld. Kundige tandartsen en medewerkers. Heb eigenlijk nooit klachten achteraf. Denken veel mee en proberen je niet op kosten te jagen. Sinds een aantal jaren zeer blij mee.
Persoonlijke benadering, uitleg van mogelijkheden en goede behandeling. Fijn team!
de rust die ze uitstralen en ze werken goed op tijd met de afspraken.
Professioneel
De Omloop 2
1831 AH Koedijk
Wij, Erik de Maijer, Evaline de Waard, Martijn Kunst en alle medewerkers van EDM Tandartsen, zorgen ervoor dat u als cliënt wordt ontvangen en behandeld . Wij zorgen voor een persoonlijke en gastvrije benadering in een aantrekkelijke en ontspannen omgeving. Preventie, hygiëne, tandheelkundige visie en esthetische tandheelkunde in al haar facetten zijn onze pijlers. Innovatie, professionaliteit en kennisontwikkeling zijn onze kracht.