Vriendelijk, deskundig, op tijd.
Altijd prima geholpen.
Zeer kundig, rustig, duidelijk en vriendelijk. Dat geld tevens voor de assistenten.
De sfeer in de praktijk is zeer plezierig, je wordt vlot en kundig geholpen.
Prima uitvoering na goede uitleg wat er ging gebeuren.
Hele fijne praktijk met heel veel vakkennis.
Reuma patiënten kunnen kaak ontstekingen hebben, tandarts moet dit feit niet ontkennen en als psycholoog " verkeerd ingeschat" advies geven over psychische hulp. Ook moet een telefoniste niet betweterig zeggen dat de verwijzing 18 maanden terug is verstuurd terwijl het ziekenhuis kan zien dat dit slechts 6 maanden terug is verstuurd door EDM ? Niet liegen of ontkennen blijf eerlijk en hou je bij de [ beperkte ] kennis die je hebt, dan word je een vakman.
Prima! Vriendelijk en goed behandeld door zowel preventie assistent als tandarts.
Professionele behandelaars en erg vriendelijk.Geven goed advies.
Prima kennis, prima zorg, prima service!
zoals hierboven beschreven; dus zeer tevreden!
Ik heb al heel veel tandartsen gezien en naar de tandarts gaan was nooit een van mijn favoriete bezigheden maar naar bij Erik en Evelien voel ik mij totaal op mijn gemak.
Super veel dank!
alles naar wens
Vriendelijk en kundige praktijk .
Prettige benadering, duidelijke behandeling,
Zowel mondhygiëniste als tandartsen zeer professioneel en klantvriendelijk.
Fijn in zowel omgang als zeer vakkundig
Keurige behandeling. Als je iets mankeert proberen ze of je er nog tussen kunt
Mondhygieniste en tandarts vragen altijd door hoe het me me gaat, naar algemene gezondheid inclusief de mondzorg in brede zin. Dat gaat dus verder gaat dan het repareren van een afgesprongen stukje kies of het vullen van een gaatje. Leggen goed uit wat ze doen. Ik voel me eerder gast dan "patient".
De tandartsen en assistenten zijn vriendelijk en kundig.
Constante kwaliteit altijd goed tijdens openingstijden
Prima tandartsen!!
Rustige benadering, er werd goed naar mijn klacht geluisterd en deze werd zorgvuldig behandeld
De Omloop 2
1831 AH Koedijk
Wij, Erik de Maijer, Evaline de Waard, Martijn Kunst en alle medewerkers van EDM Tandartsen, zorgen ervoor dat u als cliënt wordt ontvangen en behandeld . Wij zorgen voor een persoonlijke en gastvrije benadering in een aantrekkelijke en ontspannen omgeving. Preventie, hygiëne, tandheelkundige visie en esthetische tandheelkunde in al haar facetten zijn onze pijlers. Innovatie, professionaliteit en kennisontwikkeling zijn onze kracht.