Als nieuwe patiënt bij EDM tandartsen is mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. Mijn nieuwe tandarts werkt zorgvuldig, professionele en werkt actief mee om mijn gebit in optimale te brengen.
Goede kwaliteit, snel en efficiënt.
Fijne praktijk, duidelijke en uitgebreide communicatie en uitleg. Vriendelijke houding, bij het hele team. Je hoeft nooit lang te wachten in de wachtkamer, er wordt nagebeld bij een grotere behandeling om te checken of je oké bent.
Goede en betrouwbare tandarts, geeft goed advies.
Fijne Praktikum
Wordt rustig, vriendelijk en professioneel behandeld. Het stoort me wel dat tijdens een langere behandeling jaarlijkse controles in een andere ruimte worden gepland, waardoor de behandeling extra lang duurt.
Persoonlijk aandacht, professionele behandeling met uitleg en advies.
Prettig en kundig
Top tandartsen , ik zou geen ander willen, alleen een afspraak maken duurt wel erg lang , maar ik begrijp de situatie ! verder niets dan Lof !
Voor mijn jaarcontrole geweest .was weer lekker relaxt in de stoel .
Ik kom hier al een aantal jaren en mijn ervaringen zijn vanaf het begin af aan prettig geweest. Het is een kleine praktijk maar ik vind dat heel fijn. Het team bestaat uit vriendelijke tandartsen en tandartsassistenten met aandacht voor de patiënt/klant, ze nemen echt de tijd voor je.
Prettige en bekwame tandartspraktijk
Fijne vriendelijke mensen,.
Altijd aardig lief leuk en zorgzaam
Vriendelijke, en een goeie eindresultaat.
Ik heb een heel goed gevoel overgehouden aan mijn behandeling en het resultaat is ook heel goed.
Vanaf binnenkomst t/m vertrek een prettig bezoek.
Voor ik het wist had ik een prachtige nieuwe stifttand twee uur nadat de vorige was afgebroken.
Altijd prima behandeling, behoud van mijn gebit!
Tandartsen hebben alle kennis en weten wat ze doen. Vriendelijke medewerkers en gaan op een prettige manier met de patiënten om. Je bent hier op het juiste adres, ook als je iets aan je gebit mankeert. Via EDM ben ik bij een specialist in Groningen terechtgekomen: dit is het beste wat is overkomen. Voor mij geen andere tandartspraktijk meer dan EDM.
Goede tandarts Met oplossingen voor je gebit
Ik kom al jaren bij deze tandarts en heb alleen goede ervaringen. Deskundig en prettig in de omgang. Woon inmiddels wat verder van de praktijk, maar ik wil geen andere tandarts.
Ik voel mij hier erg thuis . Is belangrijk omdat ik veel angst heb voor de tandarts .
Alle medewerkers zijn vriendelijk, zorgzaam en zeer professioneel.
De Omloop 2
1831 AH Koedijk
Wij, Erik de Maijer, Evaline de Waard, Martijn Kunst en alle medewerkers van EDM Tandartsen, zorgen ervoor dat u als cliënt wordt ontvangen en behandeld . Wij zorgen voor een persoonlijke en gastvrije benadering in een aantrekkelijke en ontspannen omgeving. Preventie, hygiëne, tandheelkundige visie en esthetische tandheelkunde in al haar facetten zijn onze pijlers. Innovatie, professionaliteit en kennisontwikkeling zijn onze kracht.