Erik is de enige tandarts waar ik met een gerust hart in de stoel ga zitten. Hij levert enorm goede kwaliteit en kijkt echt naar mij als persoon en wilt ervoor zorgen dat mijn gebit er enorm mooi uitziet. Ik zou nooit meer iemand anders willen!
De informatie vooraf was duidelijk. De behandeling verliep prima.
Prettig
Na vele jaren in het buitenland gewerkt te hebben nu toch weer terug in Nederland en met pensioen. Alle zorgverleners, dokter en tandarts weer opnieuw uitzoeken en aanmelden. Bij EDM ging dit vlot, mede dankzij mijn partner die daar al jaren ingeschreven staat. Eerste afspraak ging ik eigenlijk ook al met pijn van een tandontsteking heen. Na een eerste 'intake' gesprek werd mijn probleem meteen aangepakt en de eerste aktie om de pijn te verlichten ondernomen. Het ging allemaal op een relaxte en prettige sfeer en voor mij zonder stress. Het is een vriendelijke omgeving met een professioneele aanpak dat vertrouwen schept. Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe tandartsenpraktijk!
Als spoed patiënt kon ik snel terecht en werd er evengoed de tijd genomen. Erg blij mee.
Een praktijk waar ik over alle medewerkers vol lof kan spreken.
Prettige en vakkundige klantbenadering, goede advisering en afsprakensysteem
professioneel, klantgericht en gemoedelijk
Ik had een afspraak met de mondhygiënist en een gebitscontrole van de tandarts. Beiden hebben zorgvuldig gewerkt en de bejegening was vriendelijk.
Nemen de tijd voor controle en geven waar nodig advies.
Hele fijne praktijk waar ik al 30 jaar kom. Goede benadering, van een vaste groep medewerkers die je vol vertrouwen hun werk laat doen.
Ik heb praktijk bezocht i.v.m. wens om esthetiek te verbeteren en naderhand ben ik heel tevreden met het resultaat. De tandarts en het team waren erg aardig!!
Vriendelijk en zeer vakkundig geholpen
Heldere communicatie over verwachtingen, en top geholpen bij het vullen van een ruimte tussen de kiezen.
Met aandacht en geduld worden werkzaamheden netjes uitgevoerd. Enige minpuntje is dat gedurende de behandeling de tandarts voor controle bij een andere cliënt kan worden weggeroepen. Dan kan het zo zijn dat je net in een niet comfortabele positie met de mond open hierop moet wachten.
Geweldige ervaring. Of de technische uitvoering goed is gedaan weet ik niet want ik heb geen kennis van tandartszaken en heb geen second opinion aangevraagd, dus dat is een kwestie van vertrouwen maar laat ik het zo zeggen ik ben goed tevreden over elke behandeling die ik gehad heb en heb geen klachten en het vertrouwen is nooit beschaamd. Het enige minpuntje vind ik de lange termijn tussen afspraak maken en het werkelijke bezoek.
Er wordt uitgebreid de tijd genomen voor je en er is oprechte interesse in mij als cliënt. Voel me altijd zeer op mijn gemak.
Zeer vriendelijke medewerkers, kundige tandarts en assistenten.
Goed inzicht/prima oplossingen/moderne apparatuur. Vriendelijk en vrolijk personeel.
Het is een goede praktijk alleen helaas te weinig personeel.
professionele snelle behandeling na acute klacht
De Omloop 2
1831 AH Koedijk
Wij, Erik de Maijer, Evaline de Waard, Martijn Kunst en alle medewerkers van EDM Tandartsen, zorgen ervoor dat u als cliënt wordt ontvangen en behandeld . Wij zorgen voor een persoonlijke en gastvrije benadering in een aantrekkelijke en ontspannen omgeving. Preventie, hygiëne, tandheelkundige visie en esthetische tandheelkunde in al haar facetten zijn onze pijlers. Innovatie, professionaliteit en kennisontwikkeling zijn onze kracht.