Fijne ervaringen
Edm tandartsen is een fijne praktijk met altijd erg vriendelijke mensen. Ik kom al ongeveer 35 jaar bij Erik en m’n tanden zitten er nog steeds in. De praktijk is netjes en zit vol met de nieuwste snufjes. Je kan goed merken dat ze hier lekker met de tijd meegaan!
Fijne tandartsen en assistenten
Optijd aan de beurt en goed geholpen
Hele goede tandartsen praktijk met veel aandacht voor iedereen. Werken zeer secuur, netjes en klantvriendelijk. Wij willen nooit geen andere meer.
Tandarts behandeling goed. Afspraak tijd, pas na 1 uur na de de afgesproken tijd behandeld. Behandeling was gehaast en ongecontroleerd. Grts
Wat vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Dat u lang heeft moeten wachten is heel vervelend, we hebben toch geprobeerd om u hier zo goed mogelijk van op de hoogte te houden. Helaas was het overmacht, het blijft mensen werk. In ieder geval onze excuses. Team EDM Tandartsen
Je wordt op je gemak gesteld. Uitleg wat er gaat gebeuren.
Het was weer een fijn bezoek. Met gevoel voor humor. Altijd leuk als je kan lachen bij de tandarts!
Hh
Dank je wel Joey voor het mooie compliment!
Snel, vriendelijk en vakkundig
Dank je wel :-)
Wauw, bedankt voor het mooie cijfer!
Top, bedankt voor het mooie compliment!
Deskundig en vriendelijk personeel. Fijne tandartsen. Goede communicatie.
Dank u wel!!!
Afspraken worden vaak gewijzigd. Niet heel goed bereikbaar telefonisch en elk 1/2 jaar controle niet te doen ivm lange wachttijden. Kwaliteit is wel goed!
Wat vervelend om te lezen, Merlijn. We proberen altijd onze service zo goed mogelijk uit te oefenen. Telefonisch zijn we altijd bereikbaar wanneer de praktijk geopend is en ook via de whatsapp 24/7. Natuurlijk is het ene moment wat drukker aan de telefoon dan de andere keer. Het klopt dat we afspraken hebben moeten verplaatsen dit komt door de operatie van Tandarts Erik en de afwezigheid van tandarts Evaline. En wij afhankelijk waren van de werktijden van de waarnemende tandartsen. Waar we wel heel blij mee waren. Met spoed kan je altijd bij ons terecht.
Hulpvaardig adviseren en behandelen
Snel aan de beurt
Prima service. De tandarts wordt nooit m'n hobby maar het is altijd goed om er te komen.
Ben op aanraden gekomen en zal anderen aanraden hier te komen. Ben meer dan tevreden, heldere uitle en een behandelplan. Top en ga zo door
Ggg
Fijn, aardig, geduldig.
Ik ben al jaren patiënt bij EDM tandartsen en ik kan niet anders zeggen dat ik altijd heel prettig geholpen word en de mensen die er werken zijn allemaal even kundig en vriendelijk.
Heb alleen maar goede ervaringen met deze praktijk. Er wordt enerzijds goed geluisterd naar mijn wensen en anderzijds wordt er ook goed geadviseerd en worden er ook goed afgewogen voorstellen gedaan. Belangrijk voor mij is ook dar er een heel plezierige sfeer in deze praktijk heerst.
Prima op tijd vlgs afspraak en vriendelijke behandeling
De Omloop 2
1831 AH Koedijk
Wij, Erik de Maijer, Evaline de Waard, Martijn Kunst en alle medewerkers van EDM Tandartsen, zorgen ervoor dat u als cliënt wordt ontvangen en behandeld . Wij zorgen voor een persoonlijke en gastvrije benadering in een aantrekkelijke en ontspannen omgeving. Preventie, hygiëne, tandheelkundige visie en esthetische tandheelkunde in al haar facetten zijn onze pijlers. Innovatie, professionaliteit en kennisontwikkeling zijn onze kracht.