Prima, zoals altijd
Uitstekende zorg!
zorgvulidig
Ik word vriendelijk verwelkomt door de medewerkster. Ik hoef niet te wachten om aan de beurt te zijn. Er ontstaat een kort ,maar gezellig welkomstpraatje. Na een korte diagnose en een compliment over mijn gebitsverzorging door Martijn, sta ik weer vlot buiten. Hoe probleemloos en gezellig kan een tandarts bezoek zijn !!!
Vriendelijke ontvangst en prettige uitleg
Ik ervaar met name vriendelijkheid en persoonlijke aandacht
Deskundig, en vriendelijk,
kan niet beter wensen
Erik en zijn team zijn toppers. Vriendelijk, duidelijk en kundig. Snel geholpen.
Ik kom hier al zo lang en zou deze praktijk aan iedereen aanbevelen. Zeer betrokken medewerkers. Fijn team van mensen, altijd vriendelijk, meelevend en geïnteresseerd. Daarnaast deskundig en goed. Kortom zeer tevreden.
Als n warm bad
Afspraak tijden duren soms erg lang , maar ik begrijp jullie situatie.
OK
Fijne mensen
Voor een reguliere afspraak is de wachttijd wat lang. Voor pijnklachten wordt er tijd gemaakt.
Prettige, vriendelijke praktijk.
Al vele jaren vaste en trouwe klant die minimaal 2x per jaar voor controle gaat. Een geolied behandelteam, positief kritisch op onderhoud en verzorging van gebit met als resultaat een verzorgde en stralende glimlach. Bedankt !
Professionele deskundige tandartsen.
Ik ben al jaren zeer tevreden en kan EDM Tandartsen dan ook bij iedereen aanraden.
Ondanks de drukte toch nog een plekje gehad
De afspraak voor een pijnlijke kies is snel gemaakt; even checken, foto gemaakt en het vervolg is in dit geval een wortelkanaalbehandeling. Snel en "to the point" duidelijkheid. Top!
Prima praktijk. Leuk team gezellige mensen. Als jou tandarts niks is en je woont in de buurt zou ik overstappen naar EDM.t
Deskundig en empathisch.
Prettige ervaring
De Omloop 2
1831 AH Koedijk
Wij, Erik de Maijer, Evaline de Waard, Martijn Kunst en alle medewerkers van EDM Tandartsen, zorgen ervoor dat u als cliënt wordt ontvangen en behandeld . Wij zorgen voor een persoonlijke en gastvrije benadering in een aantrekkelijke en ontspannen omgeving. Preventie, hygiëne, tandheelkundige visie en esthetische tandheelkunde in al haar facetten zijn onze pijlers. Innovatie, professionaliteit en kennisontwikkeling zijn onze kracht.