Ik werd serieus genomen. Werd op mijn gemak gesteld. Was de eerste keer maar een dikke 10! Alle tijd en goede uitleg en heel cliënt vriendelijk.
Goede vriendelijke bejegening
Je wordt op tijd behandeld of op de hoogte gehouden bij eventueel oponthoud. Je wordt op je gemak gesteld door empatische medewerkers. Klein grapje; zelfs als volwassene mag je een kadootje uitzoeken!
Ben al sinds begin praktijk bij Erik de Maijer !Professionele tandarts praktijk,met geweldig sympathieke medewerkers! Afspraken altijd op tijd,behandelingen altijd goed doorsproken en gericht op esthetisch resultaat! Kortom hier kom je terug!!
Een loszittende tand werd door Erik snel en vakkundig vastgezet
Ik word altijd geholpen door Erik en ik kan alleen maar positief zijn. Ik vind Erik enorm kundig. Waar ik bij een vorige tandarts vaak wijfels had over de noodzaak van sommige ingrepen, vertrouw ik deze praktijk volledig. Bij alle preventie assistenten ook hele prettige ervaringen. Uiterst vriendelijk, ook tegen de kinderen.
Voel me op mijn gemak.
Er werd prettig meegedacht ! Ik kon snel even tussendoor voor herstel van een tand, heel fijn!
Alles wat EDM als doel heeft gesteld wordt waargemaakt.
Ik wens iedereen een tandarts toe als Erik de Maijer, professioneel, geïnteresseerd, voorzien van de nieuwste snufjes op zijn vakgebied
Dank u wel voor het mooie compliment!
Wordt duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren Hele vriendelijke medewerkers
Dank je wel Wendy!
Bedankt voor het compliment :-)
Sinds ik bij Erik kom is mijn gebit met sprongen vooruit gegaan. Ik ga weer naar de tandarts zonder angst. Hij denkt graag mee om de kosten overzichtelijk te houden, erg fijn!
Dank je wel Monique, fijn om ook te lezen dat je zonder angst naar de tandarts gaat.
Ik vind het altijd spannend om naar de tandarts te gaan. Maar het totaal plaatje is hier prima.
Dank je wel Maarten!
Er heerst een rustige, veilige sfeer. Met ruimte voor uitleg en humor.
Dank je wel
Ik wordt al 30 jaar behandeld door Erik en zijn team. Ik kan me geen betere tandarts (praktijk) voorstellen.
Wauw wat een mooi compliment, dank je wel Karin!
Het is altijd perfect
Merci!
Altijd tevreden
Dank je wel :-)
Aardige en kundige mond hygiënist. Tandarts is kundig en zorgt er voor dat mijn gebit met een beetje onderhoud in goede staat blijft.
Dank je wel Rob!
Door iedereen van deze praktijk wordt men zeer vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Er heerst een hele toegankelijke en open sfeer. Ook naar elkaar toe is men erg vriendelijk. Keuzemogelijkheden en adviezen hoe je je gebit "gerestaureerd" wilt hebben worden heel goed en in alle rust besproken.
Dank je wel Hans!
Prima organisatie en gezellige werksfeer
Een ontspannen en gezellig uitje met stralende resultaten.
Hahahaha, :-) Dank je wel Marcel, wij vinden het ook altijd gezellig wanneer je langskomt.
Alles is goed overlegd en snel geholpen.
Toen ik 's morgens belde met de vraag of een naar mijn kies gekeken kon worden in verband met kiespijn, kon ik diezelfde middag nog terecht! Uitstekend geholpen door Erik!!
De Omloop 2
1831 AH Koedijk
Wij, Erik de Maijer, Evaline de Waard, Martijn Kunst en alle medewerkers van EDM Tandartsen, zorgen ervoor dat u als cliënt wordt ontvangen en behandeld . Wij zorgen voor een persoonlijke en gastvrije benadering in een aantrekkelijke en ontspannen omgeving. Preventie, hygiëne, tandheelkundige visie en esthetische tandheelkunde in al haar facetten zijn onze pijlers. Innovatie, professionaliteit en kennisontwikkeling zijn onze kracht.