Zie hierboven
Ik had een goed gevoel over de behandeling.
Ik ben als een van de eerste patiënten sinds de opening van de praktijk , met super goede behandelingen, ik heb in al die jaren zeer goede behandelingen gehad . De laatste 2 jaar waren de wachttijden wat langer dan gewoon maar dat had een goede reden, door ziekte en zeer was er tijdelijk een personeelstekort waardoor er wat langere wachttijden. Maar de laatste tijd gaat het weer als van ouds.
Al jarenlang deskundig en betrouwbaar!
Vriendelijke ontvangst en deskundige behandeling.
Niets toe te voegen
Een fijne ervaring waar alles gebeurde wat nodig was op een nette manier.
Ik heb tandarts angst. En daar houden ze super goed rekening mee. Ook mijn dochter van 15 en 10 gaan met plezier er hern.
Ik voel me altijd met respect behandeld. Er wordt interesse getoond en daarnaast goede zorg verleend op een fijne manier.
Goed en snel geholpen zonder te moeten wachten
Na zeer vervelende ervaringen nu eindelijk een tandarts die er is voor de patiënt.
Ik was onder het mes bij Martijn .een topper. Gaf veel rust en werd op een rustige manier vakkundig behandeld
Het was best een lange zit, maar het was het dubbel en dwars waard. Ik moest mij wel over laten halen, maar wat ben ik blij dat ik ja gezegd heb. Wat heb een prachtig gebit gekregen. Niets dan lof!
EDM Tandartsen en het team bieden uitstekende tandheelkundige zorg met een vriendelijke en professionele benadering, waarbij ze de tijd nemen om naar mijn zorgen te luisteren, procedures grondig uit te leggen en een moderne en gastvrije kliniek te bieden.
Heel erg te spreken over de deskundigheid en vriendelijkheid en alles wat daar omheen hangt.
duidelijk
Er wordt goed geluisterd naar de patiënt. Ook als dat wat meer tijd kost. Erik en zijn team hebben mij geweldig geholpen. De halfjaarlijkse controles zijn nu minder belastend.
Prima mondzorg
alles gaat prima geen poespas .
Ziet er weer prachtig uit
Veilig en ontspannend
Ik kom niet graag bij de tandarts maar ditmaal had ik behoorlijke pijnklachten en ik kon snel langskomen. Ik kreeg duidelijke uitleg en tijdens de behandeling werd meerdere malen gevraagd hoe ik me voelde . Dat vond ik prettig. Mijn klachten verminderden snel en verdwenen geheel na een paar dagen.
Persoonlijke benadering, uitleg over wat ze zien en gaan doen en alles tot in de puntjes geregeld voelt als heel vertrouwd
Ze hebben me goed geholpen, waren klantvriendelijk
Ik ben heel goed en snel geholpen. Ze leggen altijd uit wat ze gaan doen en wat jij evt beter kunt doen. Ze zijn vriendelijk en vragen altijd hoe het met je gaat.
De Omloop 2
1831 AH Koedijk
Wij, Erik de Maijer, Evaline de Waard, Martijn Kunst en alle medewerkers van EDM Tandartsen, zorgen ervoor dat u als cliënt wordt ontvangen en behandeld . Wij zorgen voor een persoonlijke en gastvrije benadering in een aantrekkelijke en ontspannen omgeving. Preventie, hygiëne, tandheelkundige visie en esthetische tandheelkunde in al haar facetten zijn onze pijlers. Innovatie, professionaliteit en kennisontwikkeling zijn onze kracht.