Misschien technisch geen voorloper, wel mensvriendelijk en gewoon degelijk goed.
Altijd goed
Deskundig en vriendelijk en toch efficiënt.
Betrokken team, vakkundig met persoonlijke benadering waarbij ze de tijd nemen om vragen te beantwoorden.
Zeer persoonlijke fijne praktijk
Altijd een eerlijk en duidelijk uitleg over de status van mijn gebit.
Neemt de tijd, is grondig en stelt gerust.
Uitleg van wat er gaat gebeuren, vriendelijk en meedenkend .
Een fijne tandartsenpraktijk. Met veel ervaring en kennis.
Niet van toepassing
Ga zo door
X
Fijne sfeer en goede zorg.
Ongeveer 5 jaar geleden bij edm terecht gekomen en nooit spijt van gehad. Mijn slechte gebit heeft Erik goed behandeld zodat ik nu veel minder last heb. Altijd heel duidelijk in wat er moet gebeuren maar niet overdreven. Luistert naar wat ik wil. Een prettige praktijk met zeer vriendelijk personeel/assistentes. Voor iemand met angst voor de tandarts heel fijn.
Elke keer weer, tijd, aandacht, uitleg, perfect.
Kennis en kunde van alle tandartsen op topniveau. Nooit lang wachten en als het langer duurt komt er altijd iemand even uitleggen. Aan de telefoon altijd vriendelijke en hulpvaardige assistenten. Erg blij met deze praktijk!
Fijne tandarts praktijk. Met kundige en aardige mensen.
Erik en zijn collega's zijn super kundig. Altijd vriendelijk en goed geholpen. Goed advies en zeer duidelijk.
Een hele fijne tandartspraktijk met vriendelijke en professionele medewerkers. Goede sfeer. Altijd geïnteresseerd in de cliënt. Ook voor kleine en grote kinderen heel lief en duidelijk met uitleg. Ik kom nu al jaren hier en ben ontzettend tevreden.
Erg tevreden.
Heel goede tandarts en assistenten. Maar naast de goede tandheelkunde ook erg aardig en begripvol. Geen onbegrip betreft mijn tandarts angst, alleen maar helpen zodat ik de behandeling goed door kom
Alles prima
XXX
Wat een mooi cijfer! Dank u wel!
Helemaal goed
De Omloop 2
1831 AH Koedijk
Wij, Erik de Maijer, Evaline de Waard, Martijn Kunst en alle medewerkers van EDM Tandartsen, zorgen ervoor dat u als cliënt wordt ontvangen en behandeld . Wij zorgen voor een persoonlijke en gastvrije benadering in een aantrekkelijke en ontspannen omgeving. Preventie, hygiëne, tandheelkundige visie en esthetische tandheelkunde in al haar facetten zijn onze pijlers. Innovatie, professionaliteit en kennisontwikkeling zijn onze kracht.