Zeer deskundig
Vriendelijkheid , oprechtheid en professionaliteit staat bij deze praktijk hoog in het vaandel . Ik ben al jaren klant en zal dit nog jaren zijn
Ik word steeds goed geholpen. Fijne praktijk, goede communicatie. Werkt op tijd.
Zie boven.
Bij EDM ben je een klant. Erik stelt je gerust, heeft geduld en maakt je blij met zijn werk.
heel warm en zorgzaam
Jullie slagen er in te voldoen aan jullie eigen hiernaast gestelde pijlers
Ik ben geen liefhebber van de tandarts. Maar als er dan toch iets moet gebeuren,ben ik blij met deze praktijk. Vriendelijk, altijd uitleg geven,bekwaam. ook nazorg is in orde, na een ingreep nemen ze contact op om na te vragen of alles goed gaat.
Het betreft een routinecontrole van mijn gebit en het reinigen ervan op maandag 22 juli 2024 om 9.10 uur. Zeer vriendelijk ontvangen. Tijdens de behandeling voelde ik mij zeer op mijn gemak en geruststellend door de behandelfaciliteit, en vooral de prettige persoonlijkheid en de professionaliteit van de mondhygiëniste. Ik waardeer vooral haar professionaliteit in de manier waarop ze haar werk aanpakte. Zowel tijdens de controle van mijn tanden als tijdens de reiniging ervan werd mij consequent voorafgaand aan elke behandeling (onderdeel of stappen) verteld wat en waar ze met mijn gebit ging doen, en na afloop gaf ze me gelegenheid om een feedback te geven. Tijdens de behandeling was er dan ook voortdurend contact tussen cliënt en behandelaar, wat volgens mij een essentiële meerwaarde heeft voor de cliënt, ook al weet hij al wat de behandeling inhoudt. De gehele behandeling werd afgesloten met een “eindcontrole” door tandarts Erik de Maijer. De klant kan dan met een tevreden gevoel over de behandeling naar huis gaan.
Hart voor hun klanten, geweldige service en topteam. Betekenen heel veel voor mij omdat ze mijn dochter ongelooflijk goed en lief hebben geholpen (details laat ik even weg) en bij mij al bijna 30 jaar een betoverende glimlach geven.
Betrouwbaar en vertrouwen is belangrijk. Tandarts met passie is een kunst, maar ook die passie kunnen houden. Weten dat een goed gebit ook goede gezondheid betekend. Alleen het wordt zo duur gemaakt, dan wordt men sceptisch!? Beoordeling is eigenlijk niet nodig, als de praktijk goed is.
Kundige behandeling
Ik ben inmiddels ruim 30 jaar patiënt bij EDM. Ons hele gezin is altijd vakkundig en enthousiast geholpen. Er wordt met de patiënt altijd overleg gepleegd over de behandeling en tijdens de behandeling houden ze je vriendelijk op de hoogte wat zij aan het doen zijn. Mijn angst voor de tandarts is door EDM behoorlijk onder controle gebracht.
Vakkundige tandarts die echt met zijn vak bezig is.
Als 1 vd eerste patienten van Erik en zijn team , ben ik van alle voorgaande jaren zeer content met deze praktijk. Nooit geen klachten , altijd vriendelijke behandeling en goeie service. Ook al heb ik dan bijna nooit wat ( eigenlijk ben ik een slechte klant ) ben ik blij dat ik hier als patient mag komen. groetjes Ruud Brienen.
Ik heb vertrouwen in de tandarts en word altijd prima behandeld
Ben, zoals gewoonlijk weer vriendelijk en zeer vakkundig geholpen!
Heel fijn geholpen altijd .meedenkende assistentes.
Dank u wel voor de mooie 10 !
Mijn ervaringen met de mondhygieniste is niet zo goed. De behandeling is vrij ruw betreffende het verwijderen van tandsteen. Ik heb daarna een week last van gevoelige tanden. Ook de zoutstraal behandeling is niet fijn.
De eerste tandarts waar ik altijd met plezier hen ga vanwege hun deskundigheid en vriendelijke professionele aanpak. Zelf mijn kinderen gaan met plezier heen
Dank je wel Jos, fijn om te lezen.
Fijne controle
Erg tevreden over de zorg. Zeer vriendelijk personeel, die de tijd voor je nemen. Ook erg kindvriendelijk.
Bij EDM heerst een klantvriendelijke, positieve sfeer. Er wordt goed verteld wat er gaat gebeuren en zorgvuldig gehandeld. Dat stelt mij op mijn gemak.
Buitengewoon deskundig
De Omloop 2
1831 AH Koedijk
Wij, Erik de Maijer, Evaline de Waard, Martijn Kunst en alle medewerkers van EDM Tandartsen, zorgen ervoor dat u als cliënt wordt ontvangen en behandeld . Wij zorgen voor een persoonlijke en gastvrije benadering in een aantrekkelijke en ontspannen omgeving. Preventie, hygiëne, tandheelkundige visie en esthetische tandheelkunde in al haar facetten zijn onze pijlers. Innovatie, professionaliteit en kennisontwikkeling zijn onze kracht.