Al jaren krijg ik hier op een heel fijne manier een behandeling. Zelfs sinds mijn verhuizing naar Vijfhuizen blijf ik nog steeds hier komen.
Bedankt voor uw positieve review en voor de tijd die u heeft genomen om deze met ons te delen. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent en waarderen uw vertrouwen in onze praktijk.
Aangename sfeer en rustig onderzoek. Alle vragen van mij werden beantwoord.
Bedankt voor uw positieve review en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Fijn om te lezen!
Alles wordt duidelijk verteld. Er word rekening gehouden met mijn mening. Alles gaat in goed overleg.
Ben altijd tevreden er is altijdveel Rust in d afspraak en er wordt rekening gehouden met mijn angsten
Ga met plezier naar de tandarts
Evaline is hartelijk en legt goed uit wat ze gaat doen en met welk doel. Fijne tandarts!
Hartelijk dank voor uw mooie review en dat u de tijd heeft genomen om deze te schrijven. Dat waarderen wij zeer!
Goede behandeling met voorlichting vooraf.
Ik vind de praktijk zeer professioneel. Eric is een hele fijne tandarts. Ik zit al sinds mijn kinderjaren bij hem.
Sinds ik bij deze praktijk kom, is mijn gebit helemaal tot rust gekomen. Ik heb het volle vertrouwen in de deskundigheid van deze tandartsen.
Professioneel hulp met goede adviezen
Hartelijk dank voor uw review. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Dat betekent veel voor ons en helpt ons om onze zorg en service continu te blijven verbeteren.
Goede communicatie tijdens de behandeling. Er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren en je wordt erg fijn gerust gesteld. Ik ben doodsbang voor tandartsen maar voor deze niet :)
Dank u wel voor uw fijne review. We stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om deze te schrijven. Uw feedback is waardevol voor ons en motiveert ons om elke dag de best mogelijke zorg te bieden.
Je wordt rustig en kalm behandeld. Er wordt uitgelegd wat hij/zij gaat doen. Er wordt aan bescherming van se patiënt gedaan, een soort kraag als de lazer wordt gebruikt en een bril voor opstarten materiaal
Praktijk is netjes en heeft een mooie uitstraling. Planning zit goed in elkaar. Medewerkers zijn ter zake kundig en hebben oog voor de patiënt.
Hartelijk dank voor uw mooie review. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Dat betekent veel voor ons en helpt ons om onze zorg en service continu te blijven verbeteren.
Rustig en heel kundig geholpen.
Praktijk waar een heel fijne sfeer hangt. Personeel is vriendelijk, empathisch en zeer kundig.
Ik vond de mondhygiënisten te hard en pijnlijk, dit heb ik aangegeven dat er gestopt mocht worden en/of zachter. Dit heb ik als niet prettig ervaren. De tandarts ervaring was goed en duidelijk.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Jammer om te horen dat u de behandeling bij de preventieassistente als pijnlijk heeft ervaren. Dat is uiteraard niet de bedoeling en we vinden het belangrijk dat patiënten zich tijdens een behandeling op hun gemak voelen. Onze preventieassistente werken altijd zo voorzichtig en comfortabel mogelijk. Tegelijkertijd kan een gebitsreiniging in sommige situaties gevoelig zijn, bijvoorbeeld wanneer het tandvlees al wat geïrriteerd of gevoelig is. Uiteraard proberen wij hier tijdens de behandeling altijd rekening mee te houden. Fijn om te lezen dat u de ervaring bij de tandarts als goed en duidelijk heeft ervaren. Mocht u uw ervaring nog verder met ons willen bespreken, dan bent u altijd welkom om contact met ons op te nemen. We denken graag met u mee. Met vriendelijke groet, Andrea Receptioniste EDM Tandartsen
Prettig manier van communiceren over behandelingen. Neemt de tijd om naar de patiënt te luisteren.
Goed geholpen, denk mee, heel vriendelijk en begrip voor je situatie.
Goede uitleg van de behandeling en waarom dit zo gedaan wordt. Professionele begeleiding
Vriendelijke en prettige omgang.
Ze nemen de tijd om je gerust te stellen
Hele fijne tandartsen en assistentes. Wordt altijd fijn geholpen
Maar was wel een beetje nerveus om in de stoel te zitten. Maar gelukkig gaf de tandarts Dhr. Martijn een duidelijk uitleg was zou gaan gebeuren.
De Omloop 2
1831 AH Koedijk
Wij, Erik de Maijer, Evaline de Waard, Martijn Kunst en alle medewerkers van EDM Tandartsen, zorgen ervoor dat u als cliënt wordt ontvangen en behandeld . Wij zorgen voor een persoonlijke en gastvrije benadering in een aantrekkelijke en ontspannen omgeving. Preventie, hygiëne, tandheelkundige visie en esthetische tandheelkunde in al haar facetten zijn onze pijlers. Innovatie, professionaliteit en kennisontwikkeling zijn onze kracht.