Alle tijd werd genomen om een passende fiets voor ons te vinden, veel proefritten gemaakt. Super blij met de aankoop. Bij aflevering ook alle tijd voor de uitleg. Klein puntje, accu's waren niet volledig opgeladen en 2 dingen wat nog aan de fiets gedaan moest worden waren niet gedaan, werd wel ter plekke en snel opgelost.
Beste Henrike, Hartelijk dank voor uw mooie woorden over ons advies en de service bij de aankoop van uw fiets. Het doet ons veel plezier te lezen dat u blij bent met uw nieuwe fiets en dat u de tijd voor uitleg en proefritten heeft gewaardeerd. Onze excuses voor het feit dat de accu’s niet volledig opgeladen waren en dat enkele punten aan de fiets nog moesten worden afgehandeld. Fijn om te horen dat dit ter plekke snel kon worden opgelost. We nemen uw feedback mee om onze processen verder te verbeteren. We wensen u vele veilige en plezierige kilometers op uw nieuwe fiets. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Zowel mijn ocho als mijn achterdemper laten services. Prima service en beide dempers kunnen weer 100 uur vooruit.
Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Deze fietsenzaak is al jaren een van de beste in Nederland. Het personeel is dekundig en gastvrij. Ze geven goed advies op maat en proberen je niet iets op te dringen. Ze nemen de tijd om je te helpen ook als het heel druk is. De aftersales is uitstekend. Als iets na enige tijd gebruik tocht niet helemaal is wat er werd verwacht dan komt er een goede oplossing. En ook de service (onderhoud) is uitstekend, eerste beurt inbegrepen om alles definitief op te leveren.. Ze hebben een prachtig assortiment. Een snoepwinkel voor de fietsliefhebber. Waarom geen 10, omdat je als Nederlander altijd wat vind. Prijs/kwaliteit prima, maar ja fietsen zijn wel prijzig :-)
Beste Erik, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review. Wat fijn om te horen dat u onze deskundigheid, gastvrijheid en service zo waardeert. Wij vinden het belangrijk goed advies te geven en te zorgen dat alles naar wens is, ook na aankoop. Uw compliment over ons assortiment en de aftersales doen ons erg goed. Wij hopen u in de toekomst graag weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Prettig behandeld. Ze hebben een fiets over laten komen van een andere vestiging om te laten testen en een andere fiets gereed gemaakt om tegelijkertijd te testen. Hierdoor kon ik de fietsen goed met elkaar vergelijken en tot de juiste keuze komen. Vriendelijk en geduldig bijgestaan door de verkoopster.
Beste Paula, Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn blij dat u de tijd heeft kunnen nemen om de fietsen goed met elkaar te vergelijken en uiteindelijk de juiste keuze te maken. We waarderen het dat u ons aanbeveelt en staan graag in de toekomst weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Weer een super ervaring! Ik kwam mijn Scalpel 1 brengen voor onderhoud en ging nog ff kijken bij de nieuwe bikes. Hierdoor weer in gesprek met Theo gekomen waardoor mijn ogen open gingen voor een nieuwe SuperX 1. Mooie prijs afgesproken. Later door Harry weer een perfecte bikefit gehad. Al met al perfect. Denken echt met je mee waardoor ik elke x weer terug kom voor service en aankoop.
Beste Gerard, Wat fantastisch om te horen dat u weer zo'n geweldige ervaring heeft gehad! We waarderen het dan ook enorm dat u telkens weer bij ons terugkomt voor zowel onderhoud als aankopen. We hopen dat u volop geniet van uw nieuwe fiets! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Prima kan niet beter.
Beste Hans, Dank u wel voor de positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan wij graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Ik ben hier voor een nieuwe fiets geweest en ben uitstekend geholpen door een zeer kundige verkoper. Goed ingelicht en na een proefrit de fiets besteld. Enkele dagen later volgens afspraak de fiets opgehaald en goede uitleg gehad over de werking. Hier kun je goed terecht voor een fiets! Ook het servicepersoneel is top!
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met zowel de verkoopervaring als de service die u hebt ontvangen. We hopen dat u veel plezier zult beleven aan uw nieuwe fiets! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Super service bij aanschaf van een gravelbike
Beste Jack, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u onze service bij de aanschaf van uw gravelbike als zeer positief heeft ervaren. Wij wensen u veel fietsplezier en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Ik had contact gezocht met Broekhuis in verband met het fietsplan via mijn werkgever. Uitgelegd wat ik graag wilde en wanneer dat het beste uit kwam. Alles werd uitstekend geregeld. Zowel via de mail als telefonisch én in de winkel fijn geholpen.
Beste Joyce, Hartelijk dank voor uw mooie review! Goed om te horen dat het contact rondom het fietsplan zo prettig en soepel is verlopen. Dank voor het vertrouwen in Broekhuis en veel plezier met uw fiets! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Weer erg plezierig! En vakkundig
Beste Wilbert, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat u onze vakkundigheid, het snelle schakelen en de uitvoering door onze werkplaats als zo prettig heeft ervaren. Wij stellen uw vertrouwen zeer op prijs en staan in de toekomst graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Service advies en afhandeling
Beste Marco, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn dat alles naar tevredenheid is geregeld. De volgende keer staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Beste Eddy, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Fijn om te lezen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
prettige sfeer goede adviezen !
Beste Gerda, Dank u wel voor uw positieve reactie. Fijn om te horen dat u de prettige sfeer en onze adviezen heeft gewaardeerd. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Fijn geholpen goed uitleg gehad en mooi fietsje gekocht!!
Van harte gefeliciteerd met uw aankoop! Wat fijn dat u zo goed bent geholpen. Wij wensen u veel fietsplezier toe! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Op 5 december is mijn Riese & Müller fiets geleverd door Broekhuis Fietsen Enschede. Vanaf de aankoop tot en met de aflevering ben ik perfect begeleid. Er werd veel tijd en aandacht besteed aan een goede bikefitting en het zorgvuldig uitzoeken van de accessoires. Het persoonlijke en betrokken contact gaf veel vertrouwen. Service zoals je die graag ziet. Absoluut een aanrader! ⭐⭐⭐⭐⭐
Beste Marcel, Hartelijk dank voor deze prachtige review! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het gehele traject bij Broekhuis Fietsen Enschede, van aankoop tot aflevering van uw Riese & Müller fiets. We besteden graag extra aandacht aan een goede bikefitting en persoonlijk advies, dus het is mooi dat dit zo gewaardeerd wordt. Dank voor het vertrouwen en veel veilige en plezierige kilometers gewenst! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Een fietsenwinkel waar je als klant centraal staat. Enkele weken geleden een gravelbike cannondale topstone carbon 1 axa gekocht. Bij het ophalen van de fiets werd er ruim de tijd genomen voor de bikefitting. De koffie smaakte goed!
Beste Gerwin, Hartelijk dank voor uw fijne review. Wat mooi om te lezen dat u onze winkel ervaart als een plek waar de klant echt centraal staat. Wij wensen u heel veel plezier en mooie ritten toe met uw nieuwe gravelbike! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Onlangs een nieuwe gravelbike gekocht bij Broekhuis. Bij Broekhuis wordt tijd gereserveerd om je goed 'op de fiets te zetten'. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Zelfs de stuurpen werd gewisseld. Dank Harry!
Beste Jan, Van harte gefeliciteerd met uw aankoop! Fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Wij wensen u veel mooie kilometers toe! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
priema
Beste Harrie, Bedankt voor uw positieve review. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Voortreffelijk geholpen door de monteur.
Beste Ben, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn dat u zo goed bent geholpen. De volgende keer staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Ze waren ontzettend vriendelijk en zijn heel goed geholpen'nemen de tijd voor je. Ook met de bikefit ,was alle tijd voor. Wij hadden nog paar dingen die ook nog gemonteerd moeten worden van onze oude fietsen,was geen probleem,hebben dat met liefde gedaan. Een goede fietsenzaak met veel kennis,wij zijn blij dat we daar de wielrenfietsen hebben gekocht!
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw enthousiaste beoordeling. We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent over onze service, de bikefit en de extra zorg voor uw oude fietsen. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Afspraak gemaakt voor een onderhoudsbeurt op dinsdag. Eind van de dag gebeld of de fiets klaar was. Toen bleek dat het onderhoud pas voor donderdag was ingepland. Vrijdagmiddag nog steeds niets gehoord, zelf maar gebeld en toen bleek de fiets al klaar te zijn. Vwrvolgens een rekening krijgen voor de kosten terwijl dit onder de TSR lease valt
Beste René, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Naar aanleiding van uw review hebben we contact met u opgenomen en zijn blij dat het naar tevredenheid is opgelost. Graag zien we u de volgende keer bij ons in de vestiging. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Mijn fiets was voor diverse reparaties langsgebracht na een valpartij en dit is allemaal prima opgelost en gerepareerd
Beste Herman, Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling. Het doet ons goed te horen dat wij uw fiets naar tevredenheid hebben kunnen repareren en dat alles naar wens is opgelost. Een volgende keer staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
De laatste keer dat ik hier was heette het nog Ten Tusscher. Nu Broekhuis. Kwam voor paar nieuwe wierennenschoenen. Vriendelijke en persoonlijke ontvangst. Werd onmiddellijk geholpen door ter zake deskundig persoon (Kirsten). Zij gaf mij goed advies over de te kiezen maat en het type sluiting. De schoenen die ik heb gekocht (Bontrager Evoke Black) bevallen uitstekend. Kreeg er ook nog gratis een paar Shimano SPD schoenplaatjes bij. Factuur werd per mail digitaal nagezonden (ik stond nog in het systeem). Professionele en vlotte afwikkeling.
Beste André, Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling. Fijn om te horen dat u de winkel als professioneel ervaart en dat u zo prettig bent geholpen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en staan graag een volgende keer weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Goede integere begeleiding van het aankoopproces. Grote flexibiliteit. Uitstekende begeleiding na aankoop, prima uitleg van de fiets en aanpassing van de instellingen. Goed service aanbod voor het onderhoud.
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling. Fijn om te horen dat u onze begeleiding rondom de aankoop en ingebruikneming van uw e-bikes als prettig en zorgvuldig heeft ervaren. Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe met uw e-bikes. Graag staan wij een volgende keer weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Zeer goed geholpen en alles netjes conform afspraak.
Beste Arjan, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u goed geholpen bent en tevreden bent met onze service. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Oldenzaalsestraat 340
7523 AJ Enschede