Wij zochten e-bikes, wisten eigenlijk wat wij wouden...een Cannodale Proefrit erop gemaakt...maar viel toch tegen. Verkoper N liet ons ook op een Kalkhoff proefrit maken, dat fietste al fijner. Wij hebben altijd een trek fiets gehad...hij zei ga ook maar eens rondje op de trek District 4+doen.....wij merkten meteen het verschil, het moet weer een trek fiets worden. Fijne fietsen en prima geholpen, er werd tijd voor ons genomen.
Wat fijn om te lezen dat u zo goed bent geholpen en dat u uiteindelijk weer de perfecte fiets hebt gevonden! Bedankt voor uw vertrouwen en de mooie woorden over onze service. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe Trek-fiets en staan graag voor u klaar als u in de toekomst nog vragen heeft of onderhoud nodig is. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Oude fiets ingeruild voor een nieuwe. Prima prijs/kwaliteit voor het geheel.
Beste Martin, Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en de kwaliteit van uw nieuwe fiets. Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe met uw nieuwe aanwinst! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Naast nieuwe ketting en tandwielen ook helaas een velg vervangen ivm beginnende scheur en een defecte standaard. Goed gezien door de betreffende mecanicien. Daardoor helaas wel hoge kosten en de fiets een weekje kwijt helaas. De velg had ik niet verwacht bij een 2,5 jaar oude Riese muller fiets.
Bedankt voor uw bericht en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We begrijpen dat het vervelend is wanneer een onderhoudsbeurt duurder uitvalt dan verwacht. Fijn om te horen dat onze collega de beginnende scheur in de velg tijdig heeft opgemerkt, zo kon erger worden voorkomen. Mocht u nog vragen hebben over de uitgevoerde werkzaamheden, laat het gerust weten. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Als beginnende fietsers zijn we snel, deskundig en realistisch ten aanzien van ons niveau, geholpen. De bikefit was professioneel en ondanks het feit dat er een ander zadel en andere onderdelen op moest, bleef de prijsafspraak gewoon gelden. Heerlijk helder. Wij gaan voorlopig niet meer weg als klant.
Beste Wim, Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het vertrouwen in ons. Wat fijn om te lezen dat u onze begeleiding als deskundig en helder heeft ervaren, en dat de bikefit u goed heeft geholpen. Wij wensen u veel fijne en veilige kilometers toe Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Deskundig advies gekregen met diverse opties voor reparatie van mijn Gravelbike
Beste Klaas, Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u onze ondersteuning en het advies als deskundig hebt ervaren. We hopen dat u weer volop kunt genieten van uw ritten! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Elke keer als ik er ben; of het nu voor een reparatie of een aankoop is, word ik meteen en heel prettig geholpen. Ze maken altijd tijd voor je. Een bijzonder fijne fietsenwinkel.
Beste Wilma, Bedankt voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u telkens zo prettig geholpen wordt en tevreden bent over onze service. We waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en zien u graag weer terug in de winkel! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Klantvriendelijk, materiedeskundig en betrouwbaar. Alleen de accu was niet volledig (35%) opgeladen bij aankoop nieuwe fiets. Voorts duurde opladen tot 100% erg lang.
Beste Paul, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en uw waardering voor onze klantvriendelijkheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de aankoop van uw nieuwe fiets. Ook danken wij u voor uw feedback over het laden van de accu. Het is waardevolle informatie waarmee wij onze service verder kunnen verbeteren. Veel fietsplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Na digitale afspraak moet ik toch nog drie keer uitleggen wat er moet gebeuren. Als ik binnen kom moet ik maar hopen dat iemand in de gaten heeft dat er een klant staat. De reparatie was wel ok.
Beste Wynand, Hartelijk dank voor uw feedback. We hebben contact met u opgenomen om uw ervaring te bespreken. Het spijt ons te horen dat het soms nodig was meerdere keren uit te leggen wat er moet gebeuren en dat u het gevoel had niet direct opgemerkt te worden bij binnenkomst. Fijn om te horen dat de reparatie naar wens is verlopen. We waarderen uw opmerkingen zeer en nemen ze mee om onze dienstverlening verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
had me goed voorbereid op de aanschaf van een nieuwe racefiets en werd in de winkel gewezen op de voor- en nadelen van de fiets. Kreeg goede adviezen en extra informatie. Ben zeer blij met Bikefit en tijdens het ophalen van de nwe fiets werd opnieuw een meting gedaan om alles perfect af te ronden. Ben uitermate tevreden met de manier ik werd ontvangen en geholpen.
Beste Collin, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw vertrouwen in ons team! Wat fijn om te lezen dat u onze begeleiding als vriendelijk, deskundig en adviserend heeft ervaren, zowel bij de voorbereiding als tijdens de aanschaf van uw nieuwe racefiets. Veel plezier met uw nieuwe racefiets en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Alles conform afspraken en keurig afgewerkt.
Beste Guido, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en conform afspraak is uitgevoerd. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
De Pinion versnellingsbak van mijn Santos was na 9 jaar aan groot onderhoud toe. De Duitse fabrikant deed daar langer over dan we hadden verwacht. Daardoor dreigde een fietsvakantie in het water te vallen. Maar Bjorn regelde bij Santos een tijdelijke vervangende versnellingsbak, waardoor ik met mijn eigen fiets op stap kon. Top!
Beste Arnold, Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent en dat Bjorn dit voor u heeft kunnen regelen! Dank voor uw vertrouwen en veel plezier op uw fietstochten! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Er is goed geluisterd naar mijn klacht en daarop prima gehandeld.
Beste Harry, Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling. Fijn om te horen dat u zich gehoord voelde en dat wij uw klacht naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Goed geholpen
Beste Gerard, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat u zo goed bent geholpen. De volgende keer staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
De racefiets voor een onderhoudsbeurt gebracht, contact en werkzaamheden prima gedaan!
Beste Wilbert, Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat u tevreden bent over het contact en de werkzaamheden aan uw racefiets. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
We hebben goede voorlichting gekregen en Broekhuis toonde zich flexibel in het snelle leveren van de fiets
Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden. Wij zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met de voorlichting en dat wij u flexibel konden helpen bij het snelle leveren van de fiets. Veel fijne kilometers gewenst! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Goede service en uitleg over de verrichte werkzaamheden.
Beste Jan, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Fijn om te lezen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. De volgende keer staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Voor reparatie een offerte laten maken. Na goedkeuring van de offerte is de reparatie prima uitgevoerd.
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat de reparatie geheel volgens afspraak is uitgevoerd. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Komen al meer dan 20 jaar bij toen Ten Tusscher nu Broekhuis. De service is perfect en het personeel erg vriendelijk. Altijd de vaste verkoper gehad als we weer nieuwe fietsen wilde aanschaffen. Ga zo door nu er een nieuwe overname is gekomen
Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het jarenlang vertrouwen in ons team. Wij blijven ons inzetten om u dezelfde kwaliteit en service te bieden die u gewend bent. We kijken ernaar uit u ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Gravelbike heeft onderhoudsbeurt gehad en nieuwe banden gekregen.. ook goed geadviseerd over onderdelen t.z.t. vervangen moeten worden
Beste Johny, Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over het onderhoud en het advies rondom uw gravelbike. De volgende keer staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
na een ongelukje met mijn fiets (het slot blokkeerde tijdens het opstappen) kon ik mijn fiets na 14 dagen weer ophalen. daar bleek een paar dingen over het hoofd te zijn gezien, een koplamp die helemaal los zit en scheef hangt en een fietssleutel die afbrak bij het proberen recht te buigen door een monteur.
Beste Thea, Allereerst onze oprechte excuses voor de ongemakken die u heeft ervaren. We vinden het erg vervelend dat er onderdelen over het hoofd zijn gezien en dat uw fietssleutel is afgebroken. We hebben inmiddels contact met u opgenomen om dit verder te bespreken en samen tot een oplossing te komen. Mocht u in de tussentijd vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan bent u uiteraard van harte welkom. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Netjes vriendelijk goede uitleg en nemen de tijd voor jou.
Beste Leo, Bedankt voor uw beoordeling! We helpen u graag. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Snelle service na diefstal fiets
Bedankt voor uw review. Vervelend dat uw fiets gestolen werd. Goed om te horen dat wij u snel hebben kunnen helpen. Een volgende keer staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Helaas fietsaccu gejat in bewaakte fietsenstalling. Perfect afgehandeld met verzekering door ten tusscher / broekhuis. Binnen een week weer mobiel. Top service!
Beste Marcel, Wat vervelend dat uw accu is gestolen! We zijn blij dat wij dit samen met de verzekering snel voor u hebben kunnen oplossen, zodat u binnen een week weer zorgeloos mobiel was. Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Goed geholpen om juiste keuze te maken uit breed assortiment
Beste Jan, Bedankt voor uw vriendelijke woorden! Wat fijn om te horen dat u onze adviezen als prettig heeft ervaren en dat wij u hebben kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze uit ons assortiment. Mocht u verdere vragen hebben, staan we graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Veel deskundige mensen in de zaak.
Beste Rene, Hartelijk dank voor uw mooie reactie! Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Oldenzaalsestraat 340
7523 AJ Enschede