Wij kwamen voor tweedehands fiets goed geholpen, kregen koffie en namen alle tijd voor je niks geen aanbetaling paar dagen later fiets opgehaald,hele mooie zaak. In tweedehands fietsen ook ruime keus.
Beste Els, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en het aanbod aan tweedehands fietsen. We vinden het belangrijk om iedereen persoonlijk en zonder haast te helpen, dus het doet ons goed dat u dit zo heeft ervaren. Veel plezier met uw nieuwe fiets, en u bent altijd van harte welkom voor een kop koffie of een volgende bezoek! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Racefiets heeft onderhoudsbeurt gehad, loopt weer lekker en er is goed meegedacht naar komende onderhoudsbeurten..
Beste Johny, Hartelijk dank voor uw positieve bericht! Fijn om te horen dat uw racefiets weer soepel loopt en dat u tevreden bent over het onderhoud en het meedenken richting de toekomst. We staan graag voor u klaar en zien u graag weer bij een volgende onderhoudsbeurt! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Heldere afspraak, netjes afgehandeld en correct geregeld
Beste Eelke, Bedankt voor uw mooie review. Fijn te lezen dat alles naar volle tevredenheid is geregeld. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
We zijn door de senior verkoper Marcel op een uiterst professionele wijze geholpen met de aankoop van onze nieuwe fietsen. Nam alle tijd voor uitleg van zowel fiets als papierwerk.
Beste Anton, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat u zo goed en prettig bent geholpen, en dat onze collega Marcel u op een professionele manier heeft begeleid bij de aankoop van uw nieuwe fietsen. Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe op uw nieuwe fietsen! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
entourage van het gebouw is heel goed, de ruimye die je binnentreedt. De manier waarop je geholpen wordt is goed. ,
Beste Jaap Henk, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wij stellen het zeer op prijs dat u de entourage van het gebouw en de ontvangst als prettig heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Bij de vierde beurt van mijn e-bike (R&M) moesten een paar grote onderdelen vervangen worden. Deze enkele onderdelen waren erg duur (3x t.o.v. online prijs). Op zich is dat geen probleem als de kosten van de vervanging erbij in zitten maar helaas kwamen deze er nog bovenop; plus btw. Best wel van de totaalprijs geschrokken. Uit coulance iets korting gekregen maar niet in verhouding met de meerprijs.
Beste Klaus, Hartelijk dank voor uw feedback en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service – daar doen wij ons uiterste best voor. We begrijpen goed dat de kosten van de onderdelen bij uw vierde onderhoudsbeurt voor uw e-bike als hoog zijn ervaren. Bij vervanging gebruiken wij originele onderdelen van de fabrikant om de kwaliteit en veiligheid van uw fiets te waarborgen. Deze onderdelen kunnen inderdaad in prijs verschillen van wat u mogelijk online aantreft. Mocht u hierover nog vragen of suggesties hebben, staan wij uiteraard open voor een gesprek. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Personeel weet wat ze moet doen om een klant te adviseren
Beste Ad, Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u onze service, uitleg en het advies van ons team als zo positief heeft ervaren. Veel fietsplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Ik ben goed geholpen, snelle levering van de fiets, goede communicatie, leuk en fijn personeel, nemen alle tijd voor je
Beste Daniëlle, Bedankt voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, de snelle levering en de communicatie. Veel fietsplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Toen de nieuwe Cannondale synapse uit kwam naar Broekhuis fietsen gebeld wanneer de Synapse in Tungsten Bleu leverbaar was. Half juli stond de fiets in de winkel , na een proefrit gelijk een goed gevoel. T.o.v. van mijn 10 jaar oude synapse met schijfremmen ligt de rijbeleving toch een stuk hoger. Fiets is door Broekhuis keurig afgeleverd.
Beste Martin, Hartelijk dank voor uw enthousiaste reactie! Wat fijn om te horen dat de nieuwe Synapse zo’n goede indruk op u maakt en dat de aflevering naar wens is verlopen. Veel veilige en plezierige kilometers gewenst! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Goede service, denken met je mee over alles wat je nodig bent voor het kopen van de juiste fiets. Wel had de aflevering van mijn fiets wat beter gekund.
Beste Job, Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw vriendelijke woorden over onze service. Wij vinden het fijn om te horen dat wij u goed hebben kunnen adviseren bij de keuze van uw fiets. Onze excuses dat de aflevering van uw fiets niet helemaal aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij nemen uw feedback zeer serieus en zullen dit intern bespreken om onze dienstverlening te verbeteren. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Doordat mijn e-bike kapot ging en niet meer gemaakt kon worden, heb ik de volgende dag bij Broekhuis Fietsen een nieuwe fiets uitgezocht. De levertijd is 8 tot 10 dagen en op de 6e dag kreeg ik al een belletje "je mag je nieuwe fiets op komen halen" Echter heb ik wel een klein beetje spijt van mijn aankoop, aangezien ik best zwaar moet trappen en heb van tevoren geen proefrit kunnen maken omdat deze fiets op bestelling ging. Op goed vertrouwen besteld en dat doe ik in de toekomst anders. Daarnaast begon de nieuwe fiets te tikken en raar te doen, dus ik mocht deze de volgende dag langsbrengen en werd ter plekke nagekeken. Alles werkt naar behoren en ben er blij mee
Beste Martin, Hartelijk dank voor uw open en uitgebreide feedback. Wat fijn dat u zo snel uw nieuwe e-bike kon ophalen en dat we u direct hebben kunnen helpen toen er een tikje ontstond. We begrijpen dat het lastig is om zonder proefrit een goede inschatting te maken, en nemen uw ervaring zeker mee. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we graag voor u klaar. Veel plezier met uw e-bike! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
De medewerker heeft mij goed advies gegeven over de aanschaf van een nieuwe fiets.
Beste Steven, Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat onze collega u goed heeft kunnen adviseren. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Ik kwam (het is hoogseizoen!! half JULI! ), binnen in een bomvolle winkel met kapotte lagers van de achteras. Aan de receptie (TOM)werd me uitgelegd dat er nog meer mis was (ketting, kransjes etc.). Nogal begrijpelijk na 8 jaar en 30000 km. De begroting werd heel precies opgemaakt en er bij verteld dat de achteras diezelfde middag kon gerepareerd worden en de rest een maand later maar dat ik veilig verder kon rijden. De prijs ervan viel ook niet tegen. Er stond een afgeprijsde e bike Cannondale vlakbij, zelfde merk en type als ik al had. Met NILS een verkoop gesprek waarbij ik besloot die nieuwe fiets te kopen, voor de oud kreeg ik een goede prijs terug. Bij aflevering haalde NILS de 400 accu er uit en kreeg ik een 500w.accu. Ik was vergeten daarom te vragen maar hij zei: 'die hoort bij deze fiets'. Super netjes en aardig. LARS leverde me nog enkele accessoires, (ketting, zadeltas) zonder enige haast, aardig en behulpzaam en hij ging ruim in op mijn vragen. De volgende dag al had hij ze binnen en regelde de montage. Alles bij elkaar een bijzondere ervaring. Het was of ik de enige klant in de winkel was. Mijn waardering is een 11 out of 10.
Beste Jaap, Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling en het delen van uw ervaring. Wat fijn om te lezen dat u zich ondanks de drukte welkom en goed geholpen voelde in onze winkel. Het doet ons dan ook bijzonder goed dat u onze collega’s Tom, Nils en Lars zo positief benoemt. We zullen uw complimenten zeker met hen delen. Uw waardering van "11 uit 10" is voor ons een geweldige motivatie om elke dag opnieuw het verschil te blijven maken. U bent altijd van harte welkom! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Keurig en goed advies, ook niet opdringerig
Beste Fons, Bedankt voor de mooie woorden. Dit waarderen wij enorm. De volgende keer staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Ik was daar om een nieuwe gravelbike te bekijken ze hebben mijn zeer goed tewoord gestaan technische alles goed uit gelegd en toen gelijkt een nieuwe gekocht tis een zeer goed bedrijf met goed medewerkers weten wat goede sport fietsen zijn die weten waar zijn voor staan sinds zaterdag rij ik met mijn nieuwe gravelbike cannondale Topstone 3 wat een super fijne fiets is dat ..
Beste Dick, Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het delen van uw ervaring! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen en dat onze collega's u technisch goed hebben kunnen adviseren bij de keuze van uw nieuwe gravelbike. Gefeliciteerd met uw Cannondale Topstone 3! We wensen u ontzettend veel plezierige en sportieve kilometers toe met deze fijne fiets. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Bij het kopen van mijn fiets bij Broekhuizen heb ik van de Verkoop met name Marcel een goed advies gekregen en na 3 maanden ben ik nog steeds 100 procent tevreden
Beste Co, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Wilde een nieuwe fiets ben fantastisch geïnformeerd welke mogelijkheden die er zijn en hebben een geweldige fiets
Beste Jan, Fijn om te lezen dat u zo goed bent geïnformeerd. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Heb voor de verjaardag van mijn vrouw een nieuwe fiets gekocht, en ben zeer fijn en goed geholpen door Marcel. Waardoor ik een geslaagd ben voor een mooie nieuwe fiets.
Beste Wilco, Wat attent, een nieuwe fiets voor haar verjaardag! Fijn om te horen dat Marcel u zo goed heeft geholpen. We hopen dat ze er veel plezier van heeft. Gefeliciteerd en bedankt voor het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Prachtige fiets gekocht..zeer goede uitleg voelde me gelijk thuis ..klantvriendelijk niks was te veel zeer aan te bevelen...zijn al lang klant ...en dat blijft zo...
Beste Gerrie, Wat een mooie woorden, dankjewel! Fijn om te horen dat je je meteen thuis voelde en tevreden bent met je nieuwe fiets. We waarderen het enorm dat je al zo lang klant bent. We blijven ons best doen om dat zo te houden! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Een paar weken geleden een nieuwe fiets gekocht voor mijn vrouw en mij zelf. 2 topfietsen van giant, die helemaal aan onze wensen voldoen. Compleet afgesteld naar hoogte en zitcomfort.
Beste Jan, Bedankt voor uw review en gefeliciteerd met de nieuwe Giant-fietsen! Mooi om te lezendat ze helemaal aan jullie wensen voldoen en goed zijn afgesteld. Veel fijne kilometers gewenst samen! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Wij wilden een nieuwe fiets kopen en hadden zelf een idee welk merk. Fiets werdt keurig afgesteld op je lengte en proefrijden bleek toch niet de juiste zit. Zo nog een aantal fietsen geprobeerd en alle werden keurig afgesteld. Uiteindelijk met de Gazelle C8+ naar huis. Dank medewerkers van Broekhuis voor de tijd en het geduld top
Beste Jan, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat u goed bent geholpen en de tijd heeft kunnen nemen om verschillende fietsen uit te proberen. Veel plezier met uw nieuwe Gazelle C8+ en graag tot een volgende keer bij Broekhuis! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Goed mee gedacht met ons als klant en prima geholpen.
Beste Marcel, Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn om te lezen dat u goed geholpen bent en tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Ik ben ontzettend goed geholpen en geadviseerd door eerst Edwin uit Nijverdal en later Harrie (Bikefit). Ze namen alle tijd, erg gastvrij en vooral kundig.
Beste Harold, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Hartelijk dank voor uw mooie woorden. We zijn blij dat u onze service en deskundigheid zo gewaardeerd heeft. We wensen u veel plezier en veilige kilometers op de fiets! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Ik had geen prettige ervaring met de voorganger in dit winkelpand en ging dus met een zekere reserve binnen. Maar een verademing! Ik kwam voor een mountainbike en werd daarbij heel goed geholpen. Prima adviezen, een nuchtere benadering op een gewone, menselijke manier. De fiets is wat aangepast en doet precies wat ik wil. Een goed onderhoudsplan erbij tegen heel redelijke kosten. Goede uitleg over het smeren van de ketting en hop, op pad. Na een paar ritten ben ik uitermate tevreden met de fiets.
Beste Bert, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve terugkoppeling. We zijn blij dat wij uw verwachtingen hebben kunnen overtreffen en dat u tevreden bent met uw mountainbike en het onderhoudsplan. Veel plezier en veilige kilometers gewenst! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Was er ter oriëntatie, echter mijn belangstelling wordt gewekt door de opgewekte mededeelzame verkoper in Enschede. En prima aan de gemaakte afspraken gehouden, en tussentijdse communicatie hier over.
Beste Hermen, Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling. Fijn om te horen dat onze verkoper in Enschede u zo goed heeft geholpen en dat afspraken en communicatie naar wens zijn verlopen. We staan graag voor u klaar bij een volgende gelegenheid. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Oldenzaalsestraat 340
7523 AJ Enschede