Goed geholpen.

Prima geholpen bij Broekhuis.

Goede service en nette prijzen

Fijne winkel om een fiets te kopen, vooral de bikefit is echt een toegevoegde waarde. Personeel allemaal even vriendelijk

Het cijfer 10 is de max helaas.

door het hele traject van de koop van mijn fiets zijn we door 4 verschillende medewerkers geholpen. Dat zou theoretisch tot verwarring kunnen leiden. Het tegendeel is waar. Alle vier zijn prettige, deskundige vakmensen. Prettig in de omgang. Alle tijd wordt er genomen van advies tot het op maat afstellen van de fiets. Echt een groot compliment!

Te groot voor persoonlijke service en aandacht

Ze leveren prima producten, maar de service en persoonlijke touch is niet meer wat het geweest is. Zeker als iets een keer iets aan de hand is, wordt er snel formeel opgesteld i.p.v. samen naar een mooie oplossing te zoeken. Daar zijn ze helaas te groot voor geworden...

Goed en snel geholpen

We zijn goed geholpen bij het uitzoeken van een gravelbike voor mijn man. We konden deze na een paar dagen ophalen. De fiets bevalt goed.

Prima geholpen, goed advies en ruim de tijd genomen.

Positief

Goeie service

We zijn goed geholpen door luuk en vriendelijke personeel

Goed geholpen na stelen batterij van mijn fiets.

Prima geholpen. Ze hebben alles geregeld met de verzekering en de boel gerepareerd. Goede service.

Is helemaal prima

Word goed geholpen , en er word altijd na een oplossing gezocht

Goede én vriendelijke service

Top service!

Lang gewacht toch gekomen

Over het algemeen , uiteindelijk toch goed geholpen en meegedacht Mijn fiets was sept 2024? Besteld, en uiteindelijk na bijna 8 maanden afgeleverd , Komt oa door leverancier en de mogelijke overname van broekhuis Verder tevreden

Heel fijn geholpen en prachtige 2e hands elektrische fietsen kunnen kopen.

Heel goede service en op basis van vertrouwen hebben we 2 fietsen een week lang kunnen uitproberen, dus echt goed kunnen ervaren of deze fietsen voor ons geschikt zouden zijn. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Prachtige fietsen, slechte service.

Update: na twee weken wachten maar es gebeld waar die onderdelen bleven. Oh ja, die lagen al een tijdje klaar. Vergeten berichtje te doen. Afspraak gemaakt, gevraagd of er dan 1 medewerker gekoppeld kon worden ipv 5. Dat kon en deze jongeman, Tygo, heeft zijn uiterste best voor ons gedaan toen we daar waren. Toch duurde het nog weer 2 uren voor we eindelijk klaar waren. Een kop koffie hebben we zelf maar geregeld. De voorlichting en advisering over verschillende onderdelen tijdens de verkoop is ons tegengevallen. Daardoor zijn sommige dingen duurder uitgevallen, hadden toch een ander onderdeel nodig of vallen toch wat tegen , bv het spiegeltje in een gebogen stuur. In tegenstelling tot wat geschreven werd is er geen contact met ons opgenomen na de 1e review. Ook bij het bezoek aan de winkel is daar niet aan gerefereerd. We hebben nu fijne fietsen, ze zijn mede door Tygo's inzet, goed op ons afgesteld. Wij hebben 2 nieuwe fietsen aangeschaft, Riese &Muller. Deze moesten naar onze wens geassembleerd worden. Moment van ophalen: we zijn door wel 5! medewerkers geholpen waarbij de één niet wist wat de ander deed. Het heeft in totaal meer dan 2 uren geduurd. De stuurtas paste niet, slot van mijn fiets werkte niet, dit is aangepast maar is nog steeds slecht. Tassen werden maar half gemonteerd. Werking van de fietscomputer icm een app werd maar snel halfhalf verteld. De persoon die ons de fietsen verkocht heeft hebben we nauwelijks gezien, maar kwam nog wel op het laatst aanrennen alsof ie ons de hele middag goed voorzien had. We waren zacht gezegd niet onder de indruk van deze service! We hadden tenslotte maar voor €10.000+ besteed. :-( Nu wachten we nog op een nieuw slot, een spiegel en montagedingen voor de mobiel. En dan maar hopen dat er niets misgaat.

Geweldige service

Nadat mijn fiets gestolen was , heb ik zeer snel een nieuwe fiets kunnen kopen! Het regelen met de verzekering is zeer goed en snel verlopen met dank aan het zeer vriendelijke personeel.

Keurig en snel geholpen

De batterij van de fiets van mijn echtgenote was gestolen en wij moesten weer terug naar de camping. Wij waren helaas €629,00 (met dank aan de dief in Enschede) Maar gelukkig goed geholpen.

goeie ervaring

We zijn fantasties geholpen we zijn tevreden klanten

Vriendelijke en geduldig met een luisterend oor !

Vakbekwaam personeel

Goed, deskundig, betrouwbaar

Zie boven

Prima snelle service reparatie

Een kromme velg van mijn Canondale Gravelbike vervangen door goed alternatief

Prima service!

Kom al jaren bij nu Broekhuis Fietsen die service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan.

Mooie fiets uitgekozen. Werd goed geholpen. Snelle service.

Helemaal geweldig!

Goed ontvangen door een zeer enthousiast en kundig team. Zeer goede adviezen gekregen om tot goede keuze van de juiste fietsen voor ons te komen. Ook aflevering perfect. Kortom, absolute toppers!

Fijn personeel maar problemen met een nieuwe fiets

Tot dusver zijn wij uitstekend geholpen door het personeel van Broekhuis. Alleen de fiets die wij hebben gekocht van €7500 heeft na 45 kilometer problemen die niet 1,2,3 opgelost kunnen worden. Dat geeft geen goed gevoel bij de fiets

Goede mensen

Goed geholpen mooie fiets. Ectgenote tevreden. Goeie mensen veel keus.

Vriendelijke en deskundig geholpen. Denken mee voor een goede aankoop en reparatie.

Oldenzaalsestraat 340

7523 AJ Enschede