Wij kwamen voor tweedehands fiets goed geholpen, kregen koffie en namen alle tijd voor je niks geen aanbetaling paar dagen later fiets opgehaald,hele mooie zaak. In tweedehands fietsen ook ruime keus.

Loopt weer lekker

Racefiets heeft onderhoudsbeurt gehad, loopt weer lekker en er is goed meegedacht naar komende onderhoudsbeurten..

snelle en vakkundig geholpen

Heldere afspraak, netjes afgehandeld en correct geregeld

Goed en prettig geholpen met kennis van zaken

We zijn door de senior verkoper Marcel op een uiterst professionele wijze geholpen met de aankoop van onze nieuwe fietsen. Nam alle tijd voor uitleg van zowel fiets als papierwerk.

vriendelijk en correct

entourage van het gebouw is heel goed, de ruimye die je binnentreedt. De manier waarop je geholpen wordt is goed. ,

Service is top - onderdelen vrij duur

Bij de vierde beurt van mijn e-bike (R&M) moesten een paar grote onderdelen vervangen worden. Deze enkele onderdelen waren erg duur (3x t.o.v. online prijs). Op zich is dat geen probleem als de kosten van de vervanging erbij in zitten maar helaas kwamen deze er nog bovenop; plus btw. Best wel van de totaalprijs geschrokken. Uit coulance iets korting gekregen maar niet in verhouding met de meerprijs.

Geweldig advies,uitleg,service ,en heel vriendelijk personeel wat ons geholpen heeft,

Personeel weet wat ze moet doen om een klant te adviseren

Goede, snelle en fijne service.

Ik ben goed geholpen, snelle levering van de fiets, goede communicatie, leuk en fijn personeel, nemen alle tijd voor je

De nieuwe Cannondale synapse rijdt als een EV

Toen de nieuwe Cannondale synapse uit kwam naar Broekhuis fietsen gebeld wanneer de Synapse in Tungsten Bleu leverbaar was. Half juli stond de fiets in de winkel , na een proefrit gelijk een goed gevoel. T.o.v. van mijn 10 jaar oude synapse met schijfremmen ligt de rijbeleving toch een stuk hoger. Fiets is door Broekhuis keurig afgeleverd.

Ruim voldoende

Goede service, denken met je mee over alles wat je nodig bent voor het kopen van de juiste fiets. Wel had de aflevering van mijn fiets wat beter gekund.

Doordat mijn e-bike kapot ging en niet meer gemaakt kon worden, heb ik de volgende dag bij Broekhuis Fietsen een nieuwe fiets uitgezocht. De levertijd is 8 tot 10 dagen en op de 6e dag kreeg ik al een belletje "je mag je nieuwe fiets op komen halen" Echter heb ik wel een klein beetje spijt van mijn aankoop, aangezien ik best zwaar moet trappen en heb van tevoren geen proefrit kunnen maken omdat deze fiets op bestelling ging. Op goed vertrouwen besteld en dat doe ik in de toekomst anders. Daarnaast begon de nieuwe fiets te tikken en raar te doen, dus ik mocht deze de volgende dag langsbrengen en werd ter plekke nagekeken. Alles werkt naar behoren en ben er blij mee

Perfect geholpen en goede service

De medewerker heeft mij goed advies gegeven over de aanschaf van een nieuwe fiets.

zeer klantvriendelijk, aardig, behulpzaam en efficien

Ik kwam (het is hoogseizoen!! half JULI! ), binnen in een bomvolle winkel met kapotte lagers van de achteras. Aan de receptie (TOM)werd me uitgelegd dat er nog meer mis was (ketting, kransjes etc.). Nogal begrijpelijk na 8 jaar en 30000 km. De begroting werd heel precies opgemaakt en er bij verteld dat de achteras diezelfde middag kon gerepareerd worden en de rest een maand later maar dat ik veilig verder kon rijden. De prijs ervan viel ook niet tegen. Er stond een afgeprijsde e bike Cannondale vlakbij, zelfde merk en type als ik al had. Met NILS een verkoop gesprek waarbij ik besloot die nieuwe fiets te kopen, voor de oud kreeg ik een goede prijs terug. Bij aflevering haalde NILS de 400 accu er uit en kreeg ik een 500w.accu. Ik was vergeten daarom te vragen maar hij zei: 'die hoort bij deze fiets'. Super netjes en aardig. LARS leverde me nog enkele accessoires, (ketting, zadeltas) zonder enige haast, aardig en behulpzaam en hij ging ruim in op mijn vragen. De volgende dag al had hij ze binnen en regelde de montage. Alles bij elkaar een bijzondere ervaring. Het was of ik de enige klant in de winkel was. Mijn waardering is een 11 out of 10.

goed naar mijn wensen

Keurig en goed advies, ook niet opdringerig

Je wordt daar goed geholpen

Ik was daar om een nieuwe gravelbike te bekijken ze hebben mijn zeer goed tewoord gestaan technische alles goed uit gelegd en toen gelijkt een nieuwe gekocht tis een zeer goed bedrijf met goed medewerkers weten wat goede sport fietsen zijn die weten waar zijn voor staan sinds zaterdag rij ik met mijn nieuwe gravelbike cannondale Topstone 3 wat een super fijne fiets is dat ..

Geweldige service

Bij het kopen van mijn fiets bij Broekhuizen heb ik van de Verkoop met name Marcel een goed advies gekregen en na 3 maanden ben ik nog steeds 100 procent tevreden

Ben weer geweldig geholpen

Wilde een nieuwe fiets ben fantastisch geïnformeerd welke mogelijkheden die er zijn en hebben een geweldige fiets

Zeer prettig en goed

Heb voor de verjaardag van mijn vrouw een nieuwe fiets gekocht, en ben zeer fijn en goed geholpen door Marcel. Waardoor ik een geslaagd ben voor een mooie nieuwe fiets.

Prachtige fiets gekocht..zeer goede uitleg voelde me gelijk thuis ..klantvriendelijk niks was te veel zeer aan te bevelen...zijn al lang klant ...en dat blijft zo...

Top bediening en een goede voorlichting.

Een paar weken geleden een nieuwe fiets gekocht voor mijn vrouw en mij zelf. 2 topfietsen van giant, die helemaal aan onze wensen voldoen. Compleet afgesteld naar hoogte en zitcomfort.

Geweldig en nemen alle tijd voor de klant

Wij wilden een nieuwe fiets kopen en hadden zelf een idee welk merk. Fiets werdt keurig afgesteld op je lengte en proefrijden bleek toch niet de juiste zit. Zo nog een aantal fietsen geprobeerd en alle werden keurig afgesteld. Uiteindelijk met de Gazelle C8+ naar huis. Dank medewerkers van Broekhuis voor de tijd en het geduld top

Goed mee gedacht met ons als klant en prima geholpen.

Vreselijk blij!

Ik ben ontzettend goed geholpen en geadviseerd door eerst Edwin uit Nijverdal en later Harrie (Bikefit). Ze namen alle tijd, erg gastvrij en vooral kundig.

Prima advies, vriendelijk en behulpzaam

Ik had geen prettige ervaring met de voorganger in dit winkelpand en ging dus met een zekere reserve binnen. Maar een verademing! Ik kwam voor een mountainbike en werd daarbij heel goed geholpen. Prima adviezen, een nuchtere benadering op een gewone, menselijke manier. De fiets is wat aangepast en doet precies wat ik wil. Een goed onderhoudsplan erbij tegen heel redelijke kosten. Goede uitleg over het smeren van de ketting en hop, op pad. Na een paar ritten ben ik uitermate tevreden met de fiets.

Goed geluisterd naar de wensen

Was er ter oriëntatie, echter mijn belangstelling wordt gewekt door de opgewekte mededeelzame verkoper in Enschede. En prima aan de gemaakte afspraken gehouden, en tussentijdse communicatie hier over.

Oldenzaalsestraat 340

7523 AJ Enschede