Prima geholpen bij Broekhuis.
Bedankt Bonhke, voor de mooie 10! Wat fijn dat u zo goed bent geholpen. De volgende keer staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Fijne winkel om een fiets te kopen, vooral de bikefit is echt een toegevoegde waarde. Personeel allemaal even vriendelijk
Beste Martin, Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn verheugd te horen dat u onze prijzen en service als prettig hebt ervaren, en dat de bikefit voor u een toegevoegde waarde was. Ook vinden wij het fijn om te horen dat ons personeel u vriendelijk te woord heeft gestaan. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel fietsplezier toe! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
door het hele traject van de koop van mijn fiets zijn we door 4 verschillende medewerkers geholpen. Dat zou theoretisch tot verwarring kunnen leiden. Het tegendeel is waar. Alle vier zijn prettige, deskundige vakmensen. Prettig in de omgang. Alle tijd wordt er genomen van advies tot het op maat afstellen van de fiets. Echt een groot compliment!
Beste Ineke, Hartelijk dank voor uw mooie bericht en de lovende woorden over onze collega’s en het gehele traject van uw fietsaankoop. Wij zijn bijzonder verheugd te vernemen dat onze vakmensen u op een prettige en deskundige wijze hebben mogen helpen. Veel mooie en veilige kilometers gewenst op uw nieuwe fiets! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Ze leveren prima producten, maar de service en persoonlijke touch is niet meer wat het geweest is. Zeker als iets een keer iets aan de hand is, wordt er snel formeel opgesteld i.p.v. samen naar een mooie oplossing te zoeken. Daar zijn ze helaas te groot voor geworden...
Beste Koen, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Vervelend om te lezen dat dit uw ervaring is geweest. Graag komen wij met u in contact om uw ervaring te bespreken. Omdat wij uw contactgegevens niet hebben kunnen achterhalen, willen wij u vragen ons te bellen of te mailen. Dit is mogelijk via: 053-4358219 of [email protected] Update 06-06-2025: Bedankt dat u contact met ons heeft opgenomen. Uw feedback is heel waardevol voor ons. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
We zijn goed geholpen bij het uitzoeken van een gravelbike voor mijn man. We konden deze na een paar dagen ophalen. De fiets bevalt goed.
Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u goed geholpen bent bij het uitzoeken van de gravelbike voor uw man. Het is fijn dat de fiets goed bevalt en dat het ophalen snel geregeld was. Veel plezier van de nieuwe fiets! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Positief
Beste Rene, Hartelijk dank voor uw positieve review. Het doet ons goed te lezen dat u zo goed bent geholpen en bent geadviseerd. Graag zien we u een volgende keer bij ons in de vestiging. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
We zijn goed geholpen door luuk en vriendelijke personeel
Bedankt Marijke, voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. De volgende keer staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Prima geholpen. Ze hebben alles geregeld met de verzekering en de boel gerepareerd. Goede service.
Beste Marjolein, Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling. We zijn blij te horen dat u goed geholpen bent en dat wij alles naar wens hebben kunnen regelen met de verzekering en de reparatie van uw fiets. Mocht u in de toekomst nog vragen of behoefte aan ondersteuning hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Word goed geholpen , en er word altijd na een oplossing gezocht
Beste Maris, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. Bij het volgende bezoek staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Top service!
Bedankt Mathijs, voor uw positieve review. Het doet ons goed te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Over het algemeen , uiteindelijk toch goed geholpen en meegedacht Mijn fiets was sept 2024? Besteld, en uiteindelijk na bijna 8 maanden afgeleverd , Komt oa door leverancier en de mogelijke overname van broekhuis Verder tevreden
Beste Jaap, Hartelijk dank voor uw geduld en de feedback die u heeft gedeeld. We begrijpen dat de levertijd langer was dan verwacht en waarderen uw begrip in deze situatie. En we zijn blij te horen dat u uiteindelijk tevreden bent met de service en de fiets. Mocht u in de toekomst vragen hebben of verdere assistentie nodig hebben, staan wij uiteraard voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Heel goede service en op basis van vertrouwen hebben we 2 fietsen een week lang kunnen uitproberen, dus echt goed kunnen ervaren of deze fietsen voor ons geschikt zouden zijn. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Beste Angela en Rik, Heel erg bedankt voor jullie mooie review en het delen van jullie ervaring. Wat fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn en de proefperiode als prettig hebben ervaren. We wensen jullie veel plezier en veilige kilometers met de elektrische fietsen! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Update: na twee weken wachten maar es gebeld waar die onderdelen bleven. Oh ja, die lagen al een tijdje klaar. Vergeten berichtje te doen. Afspraak gemaakt, gevraagd of er dan 1 medewerker gekoppeld kon worden ipv 5. Dat kon en deze jongeman, Tygo, heeft zijn uiterste best voor ons gedaan toen we daar waren. Toch duurde het nog weer 2 uren voor we eindelijk klaar waren. Een kop koffie hebben we zelf maar geregeld. De voorlichting en advisering over verschillende onderdelen tijdens de verkoop is ons tegengevallen. Daardoor zijn sommige dingen duurder uitgevallen, hadden toch een ander onderdeel nodig of vallen toch wat tegen , bv het spiegeltje in een gebogen stuur. In tegenstelling tot wat geschreven werd is er geen contact met ons opgenomen na de 1e review. Ook bij het bezoek aan de winkel is daar niet aan gerefereerd. We hebben nu fijne fietsen, ze zijn mede door Tygo's inzet, goed op ons afgesteld. Wij hebben 2 nieuwe fietsen aangeschaft, Riese &Muller. Deze moesten naar onze wens geassembleerd worden. Moment van ophalen: we zijn door wel 5! medewerkers geholpen waarbij de één niet wist wat de ander deed. Het heeft in totaal meer dan 2 uren geduurd. De stuurtas paste niet, slot van mijn fiets werkte niet, dit is aangepast maar is nog steeds slecht. Tassen werden maar half gemonteerd. Werking van de fietscomputer icm een app werd maar snel halfhalf verteld. De persoon die ons de fietsen verkocht heeft hebben we nauwelijks gezien, maar kwam nog wel op het laatst aanrennen alsof ie ons de hele middag goed voorzien had. We waren zacht gezegd niet onder de indruk van deze service! We hadden tenslotte maar voor €10.000+ besteed. :-( Nu wachten we nog op een nieuw slot, een spiegel en montagedingen voor de mobiel. En dan maar hopen dat er niets misgaat.
Beste Sandra, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Het spijt ons te horen dat de aflevering van de fietsen niet naar wens is verlopen. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn en willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak. We hebben geprobeerd contact met u op te nemen, maar hebben u nog niet kunnen bereiken. Mocht u in de gelegenheid zijn, zien we uw reactie graag tegemoet. Update 30-05-2025: Hartelijk dank voor de update in uw review. Nogmaals willen we onze oprechte excuses aanbieden voor de manier waarop het is verlopen. Het is nooit onze bedoeling geweest om ongemakken te veroorzaken, en we zullen er alles aan doen om dit in de toekomst te voorkomen. We zijn blij dat Tygo u goed heeft kunnen helpen en wensen u veel fietsplezier toe! Als er verder nog iets is waarin we u van dienst kunnen zijn, horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Originele beoordeling
Beste Sandra, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Het spijt ons te horen dat de aflevering van de fietsen niet naar wens is verlopen. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn en willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak. We hebben geprobeerd contact met u op te nemen, maar hebben u nog niet kunnen bereiken. Mocht u in de gelegenheid zijn, zien we uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Nadat mijn fiets gestolen was , heb ik zeer snel een nieuwe fiets kunnen kopen! Het regelen met de verzekering is zeer goed en snel verlopen met dank aan het zeer vriendelijke personeel.
Beste Ivette, Hartelijk dank voor uw positieve bericht. Wat fijn om te horen dat u snel een nieuwe fiets heeft kunnen aanschaffen en dat de afhandeling met de verzekering vlot is verlopen. Wij wensen u veel fietsplezier toe op uw nieuwe fiets! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
De batterij van de fiets van mijn echtgenote was gestolen en wij moesten weer terug naar de camping. Wij waren helaas €629,00 (met dank aan de dief in Enschede) Maar gelukkig goed geholpen.
Beste Jos, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wat vervelend om te horen dat de batterij van de fiets van uw echtgenote is gestolen, dat is een nare ervaring, zeker wanneer u onderweg bent. Des te meer zijn wij blij dat we u snel en naar tevredenheid hebben kunnen helpen, zodat u uw weg weer kon vervolgen. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan wij uiteraard weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
We zijn fantasties geholpen we zijn tevreden klanten
Beste Gerard, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Wat fijn om te lezen dat u zo goed bent geholpen. De volgende keer staan we graag weer voor u klaar! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Vakbekwaam personeel
Beste Henk en Nelleke, Bedankt voor jullie mooie woorden! Wat fijn om te horen dat jullie onze vriendelijkheid, ons geduld en ons luisterend oor waarderen. We doen er met het hele team alles aan om vakbekwaam en betrokken te zijn, zodat jullie je goed geholpen en gehoord voelen. Jullie feedback wordt enorm gewaardeerd! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Zie boven
Beste Ronald, Bedankt voor uw mooie woorden! Dit waarderen wij enorm. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Een kromme velg van mijn Canondale Gravelbike vervangen door goed alternatief
Beste Ton, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de snelle service en de vervangende velg voor uw Canondale Gravelbike. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of verder geholpen willen worden, staan wij graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Kom al jaren bij nu Broekhuis Fietsen die service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan.
Hartelijk dank voor uw mooie woorden en uw jarenlange klandizie. Het doet ons veel plezier om te horen dat u onze service en klantvriendelijkheid waardeert. Wij blijven ons elke dag inzetten om aan uw verwachtingen te voldoen en hopen u nog vele jaren te mogen verwelkomen bij Broekhuis Fietsen! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Mooie fiets uitgekozen. Werd goed geholpen. Snelle service.
Beste Melissa, Bedankt voor uw geweldige beoordeling! Fijn om te horen dat u een mooie fiets heeft kunnen uitkiezen en dat de service snel en naar wens was. We doen ons best om alles zo vlot en goed mogelijk te laten verlopen, en het is leuk te horen dat dit gewaardeerd wordt. Veel plezier met uw nieuwe fiets en we staan in de toekomst graag weer voor u klaar! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Goed ontvangen door een zeer enthousiast en kundig team. Zeer goede adviezen gekregen om tot goede keuze van de juiste fietsen voor ons te komen. Ook aflevering perfect. Kortom, absolute toppers!
Beste Eric, Bedankt voor deze fantastische beoordeling! Wat geweldig om te lezen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad met ons enthousiaste en kundige team. We zijn blij dat we u goed hebben kunnen adviseren en dat de aflevering ook naar wens was. Het is onze missie om klanten de beste service te bieden, en het doet ons enorm goed te horen dat we dit voor u hebben kunnen waarmaken. Heel veel plezier met uw nieuwe fietsen, en u bent altijd van harte welkom! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Tot dusver zijn wij uitstekend geholpen door het personeel van Broekhuis. Alleen de fiets die wij hebben gekocht van €7500 heeft na 45 kilometer problemen die niet 1,2,3 opgelost kunnen worden. Dat geeft geen goed gevoel bij de fiets
Beste Peter, Hartelijk dank voor uw bericht en uw vriendelijke woorden over ons personeel. Dat waarderen wij zeer. Het spijt ons te horen dat u problemen ondervindt met uw nieuwe fiets, zeker gezien de investering die u heeft gedaan. Wij doen er alles aan om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen en hopen dat u spoedig weer zorgeloos kunt genieten van uw mooie fiets. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Goed geholpen mooie fiets. Ectgenote tevreden. Goeie mensen veel keus.
Beste Albert, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn dat u goed geholpen bent en tevreden bent met de mooie fiets. We zijn blij dat zowel u als uw echtgenote tevreden zijn met de keuze en service. We doen altijd ons best om een breed aanbod en goede begeleiding te bieden. We wensen u veel plezier met uw fiets en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Vriendelijke en deskundig geholpen. Denken mee voor een goede aankoop en reparatie.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn blij te zien dat u vriendelijk en deskundig geholpen bent en dat we hebben kunnen meedenken bij zowel de aankoop als de reparatie. Het is altijd fijn om te weten dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn. We wensen u veel plezier met uw aankoop en staan uiteraard graag voor u klaar voor verdere vragen of assistentie! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Enschede
Oldenzaalsestraat 340
7523 AJ Enschede