Een mooie schuifwand en zeer aardige mensen werken netjes niet gehaast echt super mooi ben er zeer blij mee

Fantastisch

Snelle en vakkundige montage van de glazenpui wat een mooie upgrade van onze overkapping. Kan ze zeer zeker aanbevelen

Ik raad Nick zeer zeker aan zeer vak bekwaam en weet wat hij doet. Netjes en beleefd, duidelijk in zijn offerte. Zeker een aanrader.

Mooi product en zeer deskundig geplaatst

Glazen want laten plaatsen wat een heel mooi eindresultaat is geworden Duidelijke informatie op voorhand en perfect geplaatst

Vakkundig werk geleverd!!

Prima werk afgeleverd, alleen de communicatie qua reactie, snelheid en duidelijkheid moet beduidend beter kunnen!!

Top!!

Netjes zoals afgesproken de glazen schuifwanden gemonteerd. Betrouwbaar en net bedrijf!!

Snel, vakkundig, vriendelijk

Snel de offerte ontvangen, glaswand keurig geplaatst, bestaande schuifpuien in ons tuinhuis nog wat verbeterd. Uitermate tevreden. Nick Verhagen heeft bij ons zeker zijn laatste nog niet geklaard. Benieuwd naar de poort die hij zeer waarschijnlijk ook komt plaatsen!

Een prachtige glazen schuifwand, vakkundig geplaatst!

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe glazen schuifwand! De vakkundige plaatsing door Nick en collega's heeft geresulteerd in een prachtig resultaat waar we nog lang plezier van zullen hebben. Ook de plaatsing verliep vlot en netjes. De prijs-kwaliteitverhouding was uitstekend. We zijn super tevreden met onze glazen schuifwand. Vijf sterren!

Een echte aanrader

Een echte aanrader . Komt zijn afspraken na en werken heel netjes en nauwkeurig .

Erg mooi resultaat waar we heel blij mee zijn.

Na de offerte aanvraag heeft Nick al snel de maten ingemeten en een definitieve offerte gemaakt. Na het geven van de opdracht is ook al snel de levering en installatie ingepland. Nick en zijn assistent zijn heel plezierig in de omgang en ze weten heel goed waar ze mee bezig zijn. Bij ons hebben ze glazen schuifwanden geplaatst en het ziet er keurig uit. Ze besteden ruim aandacht aan de details en gaan pas weg als alles naar tevredenheid is afgewerkt. Ik kan ze iedereen aanbevelen. Wij zijn in ieder geval zeer tevreden.

Goede communicatie en afspraken, vakkundig geplaatst. Zeer tevreden

Na zeer goed telefonisch contact afspraak gemaakt voor offerte. Goede prijs /kwaliteit. Zeer vakkundig geplaatst door Nick en collega. Zijn er zeer tevreden over. TOP

Klasse !!!

Binnen anderhalve week. Informatiegesprek en plaatsing van glazen serre panelen. Top !! Deskundig. vakbekwaam en vriendelijkheid. Wat heb je nog meer te wensen in deze tijd. Toch... Nick heel veel succes met jouw onderneming en nogmaals bedankt voor de perfecte aflevering Groet uit Breda...

Goede prijs en mooie glazenschuifwand

We hadden de offerte snel binnen, Nick is 2 dagen later langs gekomen op in te meten en een 2 weken later is hij de glazenschijfwand komen monteren. Ging allemaal lekker snel en mooi eind resultaat. Erg bedankt nog Nick en collega

Snelle service en zeer correcte plaatsing van glazen schuifwand !

Degelijke en vaste fundering aangebracht , waarop glazen schuifwanden probleemloos glijden. "Door de plaatsing van glazen schuifwanden door Verhagen, geniet ik meer van mijn serre.. en voel me behagen.. !!

Fijne jongens, vakmannen en een prachtig product

Netjes en snel

Overkapping aan de woning laten plaatsen. Keurig aan alle afspraken gehouden, communicatie vooraf altijd snel, duidelijk en makkelijk. Op de afgesproken dag op tijd. Overkapping voldoet aan alle wensen. Super blij mee en ja, ik raad Nick Verhagen Montage zeker aan!

Zeer tevreden over de geplaatste glaswand.

Na het inmeten werd de plaatsingsdatum direct vastgelegd. De glaswand werd snel en netjes geplaatst. Ben er zeer tevreden over. Alleen vraag ik me af wie de retour mailtjes leest. Daarop kwam geen reactie. (aandachts puntje?) Anders had ik 5 sterren gegeven. Met Whats App gaat het wel prima. Maar al met al wil ik Nick Verhagen Montage zeker aanbevelen.

Topbedrijf

Van het inmeten tot het opleveren,nick is vriendelijk en denkt goed mee. Nick en zijn team komen netjes op tijd, werken secuuur en netjes en blijven door weer en wind doorgaan totdat ze een prachtig eindresultaat opleveren. Absolute toppers.

Mooi product exact volgens afspraak

Fijn sympathiek bedrijf

Top gemonteerd

Top gemonteerd, alle tijd genomen om tot een goed resultaat te komen.

Keurig werk geleverd fijn en netjes in omgang

Mooie Schuifwand netjes gemonteerd en 100% tevreden. Komt zijn afspraken netjes na.

Komt met mooie betaalbare offerte. Na inmeten, goed advies, snelle plaatsing. Vriendelijk, werkt nauwkeurig en netjes. Komt zijn afspraken na. Ik ben heel zeer tevreden!

Mooie glaswand geplaatst onder bestaand afdak

Hebben netjesmet z'n tweeën glaswand geplaatst. Kan nu alle jaargetijden gebruik maken van mijn afdak.

Vriendelijk, werkt nauwkeurig en netjes. Komt zijn afspraken na..echt TOP! Betaalbaar en vriendelijk

Super service en levert net werk.

Komt de gemaakte afspraken prima na. Werken zeer netjes.

Kerkeind 13 f

5763 BA Milheeze