Komt met mooie betaalbare offerte. Na inmeten, goed advies, snelle plaatsing. Vriendelijk, werkt nauwkeurig en netjes. Komt zijn afspraken na. Ik ben heel zeer tevreden!
7 October 2023
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 50 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,8
Review overzicht
Klanten benadrukken vakmanschap en kwaliteit. Het werk werd netjes uitgevoerd en op tijd afgerond. De ervaring is positief en klanten raden hen graag aan bij anderen.
7 October 2023
Monique
Rijkevoort
Hebben netjesmet z'n tweeën glaswand geplaatst. Kan nu alle jaargetijden gebruik maken van mijn afdak.
24 September 2023
William
Deurne
Vriendelijk, werkt nauwkeurig en netjes. Komt zijn afspraken na..echt TOP! Betaalbaar en vriendelijk
20 September 2023
Chantal
Gemert
Komt de gemaakte afspraken prima na. Werken zeer netjes.
17 September 2023
Mark
Holthees
Het contact met Nick was snel geregeld Na het telefoon gesprek een afspraak gemaakt, ter plaatse kregen wij een goed advies en uiteindelijk de uitvoering was perfect. Dit bedrijf is een echte aanrader voor diegene die een goed product tegen een eerlijke prijs willen. Hans van der Kroon Bemmel
Hans
Bemmel
Fijn persoon om mee om te gaan.Werkt netjes en goede service.
Jack krinkels
HELLEVOETSLUIS
Nette mensen welke de overkapping hebben geplaatst. Dik tevreden met het eind resultaat. Zeker aan te bevelen. Kwalitatief Goed! Erg blij met het werk wat Nick Verhagen heeft geleverd.
Jeffrey
Leeuwarden
Wij zijn erg blij en tevreden met onze glazen schuifpui die Nick en Nienke geplaatst hebben. Ze zijn een erg fijn team samen die zeer nauwkeurig en hard werken . Daarbij zijn ze nog eens erg gezellig en gewoon, niks uit de hoogte doen gewoon super leuke mensen die je over de vloer krijgt. Echt een dikke 10 voor jullie. Groet Jack en Petra
29 August 2023
Jack
Oirschot
Fantastisch bedrijf, Prima offerte, Plaatsing en oplevering keurig!
28 August 2023
Aline en Rudy Nijhof-Westerhuis
Tienhoven (Utrecht)
Wij zijn zeer tevreden , over alles . Over de mensen , over het plaatsen ,
29 July 2023
Ineke
Oss
Interesse in een glazen wand voor mijn overkapping. Via internet prijs en dergelijke opgevraagd om dit te realiseren. Nick is zelf de situatie komen bekijken en alles opgemeten. Binnen twee weken is de glazen wand geplaatst en we zijn zeer tevreden
28 July 2023
Jo
RIDDERKERK
Nick is een vakman en bovenal eerlijk, echt een aanrader!
25 July 2023
Raymondo
Rhoon
De mannen waren zeer vriendelijk en vakkundig . Ook de materialen die gebruikt worden zijn van zeer goede kwaliteit . Al met al we zijn super blij met de overkapping en blij dat we voor Nick verhagen hebben gekozen . Door alle vele aanbieders zie je vaak door de bomen het bos niet meer . Dus als je op zoek bent naar een overkapping zoek niet verder hier zit je goed. Top gedaan mannen en bedankt. Mvg
7 July 2023
Carly
Capelle aan den IJssel
Vriendelijke mensen die keihard hebben gewerkt aan mijn overkapping. Het resultaat is prachtig en ik ben onder de indruk van het mooie materiaal. Dikke pluim!
25 June 2023
Linda
Den Bosch
Nick heeft een glazen schuifwand geplaatst buiten in onze overkapping. Dit is zeer deskundig gedaan. Echt een vakman. Wij zijn hier erg blij mee.
19 June 2023
Sylvia
Vlijmen
Vanaf het eerste contact een hele fijne goede communicatie en uitleg. Met het inmeten bekijkt hij meteen de hele situatie en geeft dan kundig advies. Aan sommige dingen denk je als leek niet en achteraf is het vaak lastiger op lossen. Op de dag van montage hebben ze als service ook nog wat meerwerk gedaan. Stevig materiaal en een perfecte afwerking! Super prijs , kwaliteit. En zeer vriendelijk en met humor dat is gezellig werken. Voor mij meer dan 5 sterren waard.
17 June 2023
Petrie
Valkenswaard
Nick werkt nauwkeurig, en komt zijn afspraken goed na. Nog een voordeel is geen lange wachttijden, en scherpe prijzen
9 June 2023
René Linssen
Eindhoven
Nick Verhagen montage is bij ons geweest om glazen schuifwand te monteren. We zijn er zeer tevreden over! Nick komt gemaakte afspraken keurig na en werkzaamheden worden precies en met zorg uitgevoerd. Ook klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Mocht er in de toekomst nog wat gedaan worden bij ons dan zal ik zeker contact opnemen met Nick.
28 May 2023
Jan
Weurt
Nick en Frank hebben gezorgd voor een prachtige veranda die heel secuur gemaakt is. Daarnaast hielden ze zich goed aan de gemaakte afspraken en zijn erg betrouwbaar. Ze wilden graag een goed eindresultaat afleveren, net alsof het hun eigen veranda is. Zeker aan te raden!
23 May 2023
Twan en Karin
Bakel
Vanaf het inmeten tot aan de plaatsing heeft Nick zich aan zijn woord gehouden. Onze glaswand ziet er uit zoals wij voor ogen hadden. Binnen 1,5 week is de glaswand ingemeten en gemonteerd! Het ziet er fantastisch uit!
22 May 2023
Dores
Spijkenisse
Vriendeljk personeel. Alles netjes afgewerkt en opgeruimd. Ben er kei blij mee. Bedankt voor de snelle services.
14 May 2023
Mary
Venhorst
Rustig gewerkt en tijd voor koffie
14 May 2023
Geert
Maasbree
Offerte aangevraagd waarop de zelfde dag nog een reactie kwam, zo ook op de door mij gestelde vragen via de mail, heerlijk is dat. Vandaag is de schuifpui in tuinhuisje geplaatst, degelijk materiaal en vakkundig geplaatst, zeer tevreden dus!
16 April 2023
Ton
Den Helder
Nick heeft een goede prijs, snel kunnen leveren en is z’n afspraken allemaal nagekomen! Dus helemaal top!!
12 April 2023
Rene
Geldrop
Ik ben super tevreden met de veranda die afgelopen weekend geplaatst is en met de gang van zaken. Alles is naar wens. Het contact was snel, volledig en correct. En afspraken worden nagekomen. En dat alles voor een schappelijke prijs. Fijn dat er nog zulke bedrijven zijn! Ik zou ze absoluut nog een keer inschakelen en raad ze ook zeker aan!
5 April 2023
Celine