Filters

7

Vloer is goed maar uitleg over onderhoud kan beter

De vloer is keurig gevlinderd en we zijn heel tevreden over jullie verdere aanpak en de vriendelijkheid van het personeel. De communicatie is echt belangrijk voor mij als klant. Zeggen dat het op de offerte staat, dat de schilder geen schilderstape mag gebruiken, vind ik ronduit vervelend. We hadden een mega verbouwing en ik heb die offerte niet gezien. Nu heb ik voor altijd dikke strepen op mijn beton. Jullie komen kijken, fijn, en zeggen dat het wel slijt als ik twee keer per week lap; maar slijten is niet hetzelfde als de strepen zijn weg.

  • Aanbevelen? Ja
10

Top bedrijf, denkt mee en lost mijn probleem op.

Bij aanschaf andere woning bleek dat huidige keramieke tegelvloer er toch uit moest. Deze verwijderd maar grove lijmresten bleven achter. Voor onze nieuwe pvc-vloer (voor het egaliseren was dit te grof) moest dit vlakker worden. Zelf bij Arma een betonschuurmachine gehuurd, maar na paar uur zwoegen weinig resultaat. Hardeman gebeld en probleem voorgelegd. Binnen paar dagen stonden ze er en in 1 dag, gehele vloer weer als een ijsbaan zo glad! (Zonder dat de ingefreesde vloerverwarming beschadigd is) Monteur werkt echt netjes. Geen rommel, geen schades en wel een top resultaat.

  • Aanbevelen? Ja
10

Wat een service!

Wij hadden een probleempje met onze vloer, waarbij wij echt ontzettend goed zijn geholpen door Hardeman. We kregen tips, er werd meegedacht en bovendien mega vriendelijk geholpen. Gewoonweg echt behulpzaam. Echt een aanrader!

  • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal top!!

Geweldig bedrijf

  • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed bedrijf

Mooi bedrijf met goede mensen

  • Aanbevelen? Ja
10

snel en vakkundig geholpen!

Mooie betonvloer in onze woning gekregen, heel erg blij mee! We werden snel geholpen door 1 aanspreekpunt die alles netjes verzorgt heeft van begin tot het eind. Professioneel team, vakmannen!

  • Aanbevelen? Ja

Over Hardeman vloerbewerking

WAAR STAAN WIJ VOOR Over ons 10 jaar geleden is Hardeman Vloerbewerking ontstaan uit een wens om écht maatwerk te kunnen leveren voor enthousiaste klanten. Vanuit onze ervaring als zelfstandige ondernemers zijn we begonnen om ons te specialiseren in het afwerken van vloeren. Door de jaren heen hebben we vele mooie projecten mogen opleveren en hebben we ons nog verder kunnen specialiseren. Als specialist in betonvloeren zetten we ons volledig in om voor particuliere en zakelijke projecten het resultaat te bieden waar men blij van wordt en blij van blijft!

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd