Makkelijk en snel geregeld.

Snel geregeld! Makkelijk om alle documenten online door te sturen. En het geld stond binnen een dag op mijn rekening

Heel tevreden

Goed gelopen

Ondanks wat problemen met de juiste papieren gelukt

Super service

de aanvraag was voor mij de eerste keer liep niet allemaal soepel. Heb contact gezocht met de ABN en hebben me prima geholpen. Aansluitend liep alles vlot en soepel.

Soepele ervaring

Van aanvraag tot afhandeling was in een paar dagen voor elkaar.

Snel en makkelijk geregeld

Binnen 1 werkdag antwoord! Super snel geregeld dus. Alles makkelijk via je account te regelen.

Netjes geholpen en duidelijk

Snel en deskundig geholpen

Snel geregeld

Het aanleveren van de gewenste stukken voor ABN is duidelijk en eenvoudig aan te leveren. Goed te volgen wat de status is en uiteindelijk heel snel het geld op mijn rekening.

Vlot verlopen

Aanvraag is makkelijk te doen, proces loopt op zich goed Wat ik wel amusant vond is dat wordt gevraagd om legitimatie- paspoort id kaart of rijbewijs Waarop vervolgens een afwijzing volgt omdat een rijbewijs niet geaccepteerd wordt In het scherm staan dan die twee zinnen onder elkaar

Duurt te lang

Op de website staat binnen 1 dag een antwoord. Nou het duurde 3 weken tot iemand van AMP groep is ingeschakeld

Goede en duidelijke communicatie

Ik ben heel goed geholpen met duidelijke uitleg

Makkelijk en snel

Binnen een dag al het geld op mijn teken. Alles kon via online bankieren geaccordeerd en ingestuurd worden. i

Ik ben helemaal blij omdat ik heb so spoedig geholpen

Snel geregeld

Netjes en snel geregeld.

Uitstekend online en snel geholpen

Prima ervaring via digitaal aanvragen, snel afgehandeld (binnen twee dagen).

Snelle beoordeling en uitbetaling.

Mijn aanvraag werd binnen 1 dag behandeld en goed gekeurd. De volgende dag had ik de beschikking over het geld. Kortom snel en betrouwbare dienstverlening

Snel, makkelijk en goed geregeld.

Bij de keuze was alles snel geregeld. Met 1 dag was alles rond en stond het geld op de rekening.

Goede ondersteuning en service

Degelijke adviezen, persoonlijke onderbouwing en goede serviceverlening, kortom: ik ben zeer tevreden

Erg snel en makkelijk

Het uploaden van gegevens in pdf ging moeizaam verder vlot geholpen

Als je weinig ervaring met een computer hebt is het best lastig de aanvraag

Snel en goed geregeld

De lening was snel en efficient geregeld Binnen n paar dagen was het rond. Geen probleem

Zeer snelle afhandeling

Vrijdagmiddag offerte aangevraagd, maandagmiddag het leenbedrag op de rekening ontvangen. Het aanvraagproces is eenvoudig, de afhandeling heel snel. Dikke pluim voor ABN Amro!

Vlot een eenvoudig geregeld

De aanvraag online was eenvoudig in te vullen en duidelijk.

Gustav Mahlerlaan 10

1082 PP Amsterdam

0800 0240711

Over ABN AMRO Lenen

Bij ABN AMRO kiest u voor een lening die past bij uw persoonlijke en financiële situatie. Zo zorgen we ervoor dat u verantwoord kunt lenen. De hele looptijd lang.